VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQhibridi
LEGACY

hibridi

13 odgovora5,347 pregleda
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

maj 2008.

evo neznam, objasnite mi sta je to, neki kazi da se prska neka sranja neki drugo, zbunjen sam, znam da je neka trava to sigurno hvala unaprijed. i ko pita ne skita hehe:family1:
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Hibrid = ukrstavanje dvije razlicite genetike koje na ocigled mogu biti iste ili razlicite Njemac X Nigerijac = Hibrid Blazk Nazi Znaci hibridiziranje nije nista drugo nego sexanje, a selektivno hibridiziranje je sexanje jedinki kojima je trazena osobina najizrazenija. Dakle nema kemije.. sve je prirodno potpuno.. sva vutra i sve danas poznate sorte su nastale prirodnim putem! Isto tako se vrsi hibridizacija pasa, i zato postoji toliko razlicitih pasmina..
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

http://forums.vutra.org/obrazovanje/577-pojmovi-hibrid-genetika.html
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

maj 2008.

hvala na odgovorima
TarkiPOZNAVALAC

maj 2008.

Obozavam kad ekipa (najcesce na ulici) debili cuju neku rijec koja se ne koristi u svakodnevnom vokabularu pa onda briju,.. kao hibrid.. wooooo.. to ti je nekaj ono opasno kuzis. kemija buraz.. spricano.. uzgojili vanzemaljci brate pa oce nas hashomane potrovat sa svojom svemirskom travom, e! george bush hibride doma uzgaja pa salje u irak da ih pokori,, woooooo!!! Hibrid ono.. reko je slon kaj je Moro sam komentirat anyway EDIT Isto kad kazes e ja uzimam proteine. Pa te cudno gledaju, kao ti uzimas proteine, to oni bodybuilderi piju, to su steroidi u biti?!?! Pa ti nisi normalan budalo!! A kad ono proteini su u biti bjelancevine i svi ih unosimo u organizam svaki dan posto su nam neophodne za stvaranje/odrzavanje misicne mase,,, A ono kuzis kad pijes proteine kao dodatak prehrani si u biti steroidko i debil si (mislim tako je to kad masa nije upucena u termin.. isto ko s ovim ibridima=
dominoENTUZIJASTA

maj 2008.

Samo da se nadovezem na prichu... Pricha mi lik da moze da mi zavrshi skunk, a, kao, moze i hibrid... Ja rekoh: Pa skunk jeste hibrid! A lik me pogleda i kaze da nemam pojma...
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

2 domino: eto ti gore odgovorana sve, ja bi se samo direktno na tvoj primjer nadovezao recimo da si po etnik nekakav i diler ti uvaljuje travu raznu, skank; hibrid; ob inu; domau neznan koju bi joa reko, i to sve po drugim ciframa, stvar je zapravo u tome ato diler misli o dimu i ato ekipa ka~e, naravno da e on prvo ono ata ime zapalit i s ekipicom i onda e re valja nevalja to i to, i koliko je dobro tolika je cijena, a varijecije cijena po koliini se pravdaju raznim vrstama prodajne robe, a najraju sve isto a uvelike ovisi i o trenutnoj financijskoj situaciji dilera, pa onda pii cijene koliko mu treba :) eto to ti je to

feb 2015.

davno sam uo ovu pri u i pro itao sam je nee potpuniju ali zaboravih e:-( ovo sam naaao na jednom blogu,taman da ne piaem:) ___________________ sara

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se