LEGACY
Iskustva sa aerodroma
60 odgovora7,164 pregleda
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2015.
avg 2015.#1
Pozdrav ljudi!
Imam pitanje: Ima li neko iskustava sa aerodroma prilikom noaenja malih koli
ina drage nam biljke?
Planiram krajem meseca za Amsterdam, pa sam mislio pri povratku ortacima poneti po mrvicu od svega, da probaju ata to tamo ima lepo, ali nisam siguran kako ide to po aerodromima, jer nisam leteo avionom preko 20 godina. Od ljudi koji su putovali
uo sam razli
ite pri
e, ali reko' da i ovde pitam...
S obzirom, da bi u pitanju bila stvarno mala koli
ina (ne viae od 5g svakako) mislio sam to opuateno i u d~epu da ponesem... E sad, koliko je to pametno s obzirom da moja frizura potvruje sve one pandurske stereotipe o tipovima koji "imaju neato kod sebe"... Ili to jednostavno uanuti negde u mrane dubine pretrpanog ranca i opustiti se, kao ato regularno radim kada je prelazak obi
ne granice u pitanju?
Malo se verovatno tripujem jer sam skoro gledao negde emisiju o tome kako funkcioniau skeneri na aerodromima, pa mi se
ini realnije da e to nai ako ~ele... Mada s druge strane hiljada ljudi svaki dan putuju iz Holandije avionima i mogu se kladiti da bar svaki pedeseti turista ponese neki manji "suvenir"...:D
Dakle, najbolje ako neko ima iskustvo iz prve ruke, ako ne mo~e i iz druge, a ako ne ni to, onda me barem nemojte prepadati dodatno. :) Hvala unapred!
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#4
obuci se fino, i svojin poslon.. frizuru sredi.. isplati se skulirat za 5g nl vutrice.
L0oD
ZMAJ85.106 REP
L0oDZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#5
Ja sam cuo pricu da je lik prosao sa 20g vutre,al posle na kraju se ispostavilo da je prosao do dzuboksa :)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#6
busom ide bez problema, dva ortaka su mi nedavno dosla iz dama, doduse doneli shita a ne vutre no opet sve ispalo 5 u oba slucaja. al avionom, nemam pojma
Duder Lebowski
ENTUZIJASTA531 REP83%
→ Poznavalac
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#8
ne zanosi se da ces proci kontrolu, sve ce ti naci, prvo ide stari skener za metal valjda, a onda stanes na stope i tu ti sve vide, a onda i nadju i na kraju avion kasni zbog tebe a ti dobijes nesto ovako, potvrudu o zapleni i usmenu opomenu, a vrate ti epruvetu, to dodje kao suvenir :)
a bilo je i smeha sa carinikom, kaze to je jedan joint a ja pa nije manijace vidis da je pola, nacet je popusen... a on jbga brate moram ovako ne moze pola :D
naravno to ako je ispod 5 grama, preko toga gubis avion i bivas priveden a dalje ne znam, valjda novcana kazna i verovatno zabrana ulaska u holandiju na neko vreme.
ali zato mozes da preneses u predanom prtljagu, ali moras doooooooooooobro da izolujes od mirisa.
par puta sam prenosio, po 3-4.5g i nikad problema nisam imao, ali u koferu moras imati dosta sitnih stvari, sapuni samponi zezalice plasticne i metalne jer i to ide na skener, pa da zakamufliras nekako.
e sad, nadam se da sam bar malo pomogao nasoj narodnoj policiji, vidim da ti je ovo prvi post u 7godisnjoj karijeri na ovom forumu :let:
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2015.
avg 2015.#9
Hvala puno na brzim odgovorima.:thumb: Verovatno u sve nagurati u taj veliki ranac sa gomilom malih, smrdljivih sranja i truditi se da ne razmialjam o tome. Video sam da imaju te skenere koji prikazuju sve u raznim bojama uklju
ujui i te stvar
ice organskog porekla, ali bolje da ne mozgam previae... Baa bi bilo sranje da se vratim praznih aaka meu izgladnele kurjake, tako da u ipak rizikovati...:D
A ato se ti
e karijere, pa da... Nije mi niata trebalo do sad, pa nisam ni pitao. Sve lepo piae.:respect:
vetar
POZNAVALAC705 REP12%
→ Ambasador
vetarPOZNAVALAC
avg 2015.
avg 2015.#10
ja bi to spakovao u foliju pa u usta kao zvaku pa ako bude sranja ti gutaj, ja bi tako :)
Tarzan TZ
ENTUZIJASTA229 REP7%
→ Poznavalac
Tarzan TZENTUZIJASTA
avg 2015.
avg 2015.#11
Ja bi ti rekao gje je najbolje da gurnes paketic ali bojim se da ne dobijem opomenu :idea:
Kanabis_kid
AMBASADOR1.664 REP5%
→ Legenda
Kanabis_kidAMBASADOR
avg 2015.
avg 2015.#13
To ti sve ovisi kakve si sree, al realno previae sikiranja za par grama..
wuvuzela
AMBASADOR4.982 REP99%
→ Legenda
wuvuzelaAMBASADOR
avg 2015.
avg 2015.#14
Iz licnog iskustva sa aerodromima ,dobra izolacija od mirisa i smjesteno u ustima ,su se pokazali kao dobitna kombinacija,doduse nije isprobano na aerodromu u Amsterdamu,ali jeste u drzavama gdje hoce i ruku odsjeci za posjedovanje :ajnstajn:
Mada je da si iskuliran prvi korak ka upsjehu :rasta:
Rope73
ZMAJ17.941 REP
Rope73ZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#15
Posalji "kurjacima" Fedexom na njihovu adresu.Po iskustvu mom a i mnogih..."kurjaci" ne donesu ni steku cigara ako padnes.
BTW...ako vec ides tako...nemoj misliti na torticu,nemoj misliti na torticu....X milion.Neka ti neko tu spakuje a da ti ne znas gdje je (koriste i tu,najcesce ,varijantu, dok te "pregledaju".Jedan kao trazi nesto a drugi gleda tvoju reakciju na mjesta gdje se "rovi")
Pozzz i SRETNO.
grouchy
ZMAJ90.494 REP
vetar
POZNAVALAC705 REP12%
→ Ambasador
vetarPOZNAVALAC
avg 2015.
avg 2015.#17
neka uzme hashish a i moze da ispresuje
dosta se smanji mada kontam da nece imati problema.
wuvuzela
AMBASADOR4.982 REP99%
→ Legenda
wuvuzelaAMBASADOR
avg 2015.
avg 2015.#18
Moja greska ,nisam napomenuo, ja sam na ovaj nacin samo hashish transportovao.
Dobro zapazanje :spliff:
Tarzan TZ
ENTUZIJASTA229 REP7%
→ Poznavalac
Tarzan TZENTUZIJASTA
avg 2015.
avg 2015.#19
Neka stavi onda u guzicu ako je veliko za usta.Video sam na filmovima da tako prenose.
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#20
Ja od ove teme dobijem osip i nikako da shvatim cemu sve to ?? Zbog par grama ganje jbt avion !!!
Kakva je to vutra a da je ja nemogu uzgojiti ??!! Imam bar 10 razloga zasto nebi nosi ganju iz te Vukohebine i ako ih napisem neces u avion ni cist a kamoli sa ganjom.
Kupi lampu..sjedi za komp pa malo prosurfaj morem ..ima menki svemirski haha.
ZelenaGroznica
POZNAVALAC719 REP13%
→ Ambasador
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC
avg 2015.
avg 2015.#21
!!! Poneses semenke umesto vutre.. Pa ih zasadis kad dodjes kuci. A ako si bas zapeo da prenosis onda progutaj. Barem ti mirna glava.
Guzicu mogu da ti pregledaju ako se nesto isparanoises pa te provale.
To su jedine dve opcije koje su sto posto sigurne, ili nosis seme, ili gutas.
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2015.
avg 2015.#22
Dobro genijalci... Ta
no sam znao da e sad krenuti uputstva kako treba da kupim semenke, opremu, da prelistam malo forum i krenem da gajim... Bravo! :thumb: Sad ste mi vi otkrili toplu vodu. Nisam znao da mo~e da se gaji i da je bolje puaiti svoje i ne cimati se na granici oko par grama. Najlepae bi stvarno bilo da svi mi sedimo kui okru~eni svojim biljkama, napuaavamo se i lepo razmenjujemo iskustva na netu. Ali ja to ustvari ne volim. Viae volim da se cimam sa dilerima, pandurima, carinicima i tako tom ekipom...
`alu na stranu, kako je ovo forum posveen gand~i, a a ne samo njenom uzgajanju, ja sam postavio pitanje koje se ne ti
e uzgoja i stoga hvala onima koji su se dr~ali teme i pokuaali da mi pomognu. Ne interesuje me dakle ni ait, ni semenje, nego iskustva onih koji su prenosili male koli
ine granja na aerodromima u zadnjih 15ak godina. Eto toliko. Hvala.:)
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#23
Pa budi maatovit. Ne ku~im poantu ovdje pisati gdje sakriti neato i kako prenjeti. Napisati ovdje gdje i kako...sakrio si kiflu.
ZelenaGroznica
POZNAVALAC719 REP13%
→ Ambasador
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC
avg 2015.
avg 2015.#24
Nije tacno, ovaj forum je posvecen uzgajanju vutre, a ne prenosenju granice, nestasicama na trzistu i ostalim glupostima. Bolje genijalac nego magarac, prenosi avionom slobodno, ako to volis.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#25
ista prica kao pokazati kako izgleda stelath paket kad se porucuje seme. ako ovde sve ofiramo, ofiramo i pred onima koji bas to ne treba da znaju ;) mozda bolje da probate doci do ideje kucajuci u googletu: how to transfer the marijuana across the holland border by plane, nesto mora isplivati, ideje se razvijaju desetinama godina u nazad ;)
vox
POZNAVALAC614 REP2%
→ Ambasador
voxPOZNAVALAC
avg 2015.
avg 2015.#26
Gledam http://www.rollitup.org/t/getting-weed-over-the-border.343631/ jedan od moguih odgovora i ispada da je rizik aerodroma toliki da su se ljudi posvetili slanju poatom jer su airmail provere manje nego ljudi. Doduae tu postoji problem sa naaim zlim poatarima i carinicima, preporu
uju neku vrstu roendanskih
estitki koje su najmanje sumljive. I to je sve ato u rei o ovoj kontraverznoj temi, koja je .... mo~da i ne toliko u skladu sa dosta oatrim pravilnikom koji za cilj ima opstanak foruma. Za ovakve stvari valjda postoje TOR i undernet ...
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2015.
avg 2015.#27
Ok. 'Ajde da zavrsimo sa ovim. :) @ZelenaGroznica : Dakle, nije tacno da je forum posvecen samo uzgoju vutre. Jedan podforum je posvecen iskljucivo tome. I to nije jedini podforum na ovom forumu. Vrati se na pocetnu stranu pa proveri, ako mi ne verujes na rec.
Naravno, da me ne interesuju saveti kako da strpam malu kesicu u svoju guzicu ili nesto slicno. :D Interesovala su me samo iskustva ljudi koji su bili na aerodromima u skorije vreme. To i nista vise.
Gugl sam vec konsultovao, ali me je interesovalo iskustvo iz prve ruke, ako neko ima. Hvala svima u svakom slucaju. Cenim da svi imate najbolje namere, ali u sustini svaka prica koja se ne tice "iskustava sa aerodroma" u ovoj temi je offtopic. Right?
L0oD
ZMAJ85.106 REP
L0oDZMAJ
avg 2015.
avg 2015.#28
Druze ja sam bio pre 10 meseci za Norvesku... poneo sam 10g vuje,spakovao je u kesicu i u termos sa kafom zabio... i sve to u torbi od 20 kg koja nije isla samnom vec sa prtljagom.... eto kad vec ti ne radi masta,da ti odgovorim iz prve ruke... mada ovo je glupo sto sam napisao jer ima kurijaka na forumu i gledaju sta pisemo i kako se sta radi(tako da ostala ekipa izbegava cistu info da ti da)... al eto info iz prve ruke... da ne bude offt... peace
ZelenaGroznica
POZNAVALAC719 REP13%
→ Ambasador
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC
avg 2015.
avg 2015.#29
Vutra.org ne podrzava kupovanje vutre na ulici od dilera, niti svercovanje iz drugih zemalja, vec uzgajanje vutre za sopstvenu upotrebu i lecenje! Zato sto je vutra.org skup finih ljudi koji gaje sami za sebe i nemaju apsolutno nikakve veze sa crnim trzistem, dilerima, i svercovanjem! Sa time se slazu oni koji vode ovaj forum a i ostali bitni clanovi na ovom forumu, kao i ja. Kao sto vidis niko ti nije dirao temu, i ovde ima ljudi koji se ne pridrzavaju toga 100% Ali samo da ti kazem da tema nije u sustini foruma, posto si ti rekao da jeste! Bez obzira koliko podforuma ima za uzgajanje.. Nemas predstavu kakvu sam ja promenu doziveo dolaskom ovde.. nebo i zemlja. Sada ne bih rizikovao nista da mi pokvari mir koji imam uz biljke koje rastu i forum koji je prepun dobrih ljudi i informacija, novosti, zabave...
Eto to, i ne mozes da se bunis ako ti neko daje savet koji je za tvoje dobro, i koji je na kraju krajeva poenta foruma. Posle se ovde pojavljuju teme: Pao sam, uhvatili su me u kolima, pao sam dok sam isao kod dilera.... Nedaj boze nikom! I to kvari sliku foruma onome koji dodje na ovaj sajt..
Edit: I ja sam mogao tebi da dam crvenu ocenu, za koju imam pokrice, a ti nemas zato sto ne znas sta pricas.. No ipak pisem...
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2015.
avg 2015.#30
Ok, ok... Moja greaka. Nisam se precizno izrazio.
Samo me dakle interesuju skeneri kroz koje putnici prolaze i strip search. Da li je neko prolazio kroz to? Koliko
esto odvajaju ljude sa strane i ata im sve rade i sl.?
Koliko sam skontao, ti pretresi se rade manje-viae nasumi
no i ne treba se zajebavati sa tim i to dr~ati kod sebe.
Nemojte sad ovde nabrajati gde i kako ste sve sakrivali granje. Maata mi radi dobro, imam iskustva sa tim, vukljao sam je preko raznih granica, a i stari dobri net je pun saveta. :)
Edit:
OFF
@ZelenaGroznica Dobro care, znam to sve... Ni ja ne podr~avam dilere, averc i sl. sranja... Neu izgraditi imperiju od proavercovanih 5g gand~e, koja je btw legalna u zemlji iz koje u da putujem. Moje je mialjenje da ovaj forum ima i drugih zna
ajnih tema vezanih za vutru, a koje nisu vezane samo za gajenje, npr. aktivizam koji je mo~da joa bitniji. No, to je sad ve stvar kako ko od nas gleda na stvari. Ne moraa mi pri
ati o tome kako je lepo biti grower, poznat mi je taj oseaj.
Imao sam problem, postavio sam pitanje, ok, mo~da se nisam precizno izrazio, tu su moderatori, pa nek' briau ako ata treba, no hard feelings. Aj da ne spamujemo viae. `to se mene ti
e mo~e lock na temu, pa u ubre... :)
🔒 Ova tema je zaključana
avg 2015.
1 / 31
avg 2015.
avg 2015.