VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQCiscenje
LEGACY

Ciscenje

27 odgovora2,306 pregleda

mar 2019.

Nisam pusio 5 dana pio sam dosta vode pio akrivni ugalj pio cajeve sutra radim test krvi da lu ci biti pozitivan i kako do sutra da se nekako ocistim

mar 2019.

Preko noi nikako, kao ni za 5 dana. Gledaj da odlo~ia to nekako ako je izvodljivo, ili se pomoli pa kako bude :)

mar 2019.

Brate postojili neka sansa da ne budem pozitivan

mar 2019.

Povedi drugara nekog pa nek da mokrau umesto tebe, nemam pojma, mo~da se nae neko sa konkretnijim savetom..
ledeni6AMBASADOR

mar 2019.

5 dana, hmm jako tesko, ja pao na testu nakon 9 dana, a u tih 9 dana istrcao skoro 100km, i opio cuda vode, mialim da je to individualno, ali 5 dana je bas premalo. Sretno
NogudAMBASADOR

mar 2019.

test krvi neces proci, test mokrace mozda.

mar 2019.

mislis obrnuto?
unearth1984AMBASADOR

mar 2019.

Dobro misli Iznoogud, u urinu ostaje duze nego u krvi

mar 2019.

pa...?
NogudAMBASADOR

mar 2019.

ako sam pogresio nek se obrise komentar da ne unosi zabuni medju ljude, mozda sam pomesao al sve mislim da u mokraci ostaje najkrace(5do9dana), duze u krvi(do mesec) i najduze u kosi(dok se ne ocelavis).
flop87ZMAJ

mar 2019.

ja bih rekao da u mokraci duze ostaje nego li u krvi.

mar 2019.

jao bre https://www.vutra.org/threads/pozdrav-braco.16279/post-478668
unearth1984AMBASADOR

mar 2019.

Ja sam bio toliko odvaljen da sam naopacke procitao tekst. grouchy :thumb:

mar 2019.

Sutra me testiraju moji, ali vec su me nekoliko puta testirali oni kupe onaj test za skoro sve droge i proveravaju me. Zadnji put sam zapalio u ovaj ponedeljak sad, pre toga nisam palio dva meseca. Oko 22h su mi rekli da ce sutra ujutru da me testiraju a ja sam od tada popio preko 2l tecnosti. Sta mislite mogu li se iscistiti do sutra, posto sam jedan dzoint ispusio sa drugarom u ponedeljak a pre toga da ponovim nisam palio bas dug period.

mar 2019.

Jako tesko Jako tesko da se mozes ocistiti danas za sutra

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se