VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQLekarski pregled...
LEGACY

Lekarski pregled...

90 odgovora16,919 pregleda

avg 2005.

Hajde molim vas malo pomoci... U utorak [9. avgust] idem na celokupan lekarski pregled.. Zadnji put sam kurio 29. jula ili tako neshto.. E sad.. Bitno je da ne izvale da kurim. :) Recite da li mogu da me izvale i shta da radim kako bih to sprecio? aj plz treba mi hitno... pozdrav!
zekrtENTUZIJASTA

avg 2005.

..THC se u krvi zadrzava oko 72 sata.. tako da vjerojatno nemas brige s time.. u mokraci ostaje nesto duze, ne znam koliko jebiga pa nek ti netko kaze sa foruma.. ..u svakom slucaju, pij mnogo mleka, jedi mlecne proizvode, trci i znoji se, i idi sto cesce piskiti.. ..i sledeci put malo duze pauziraj pre pregleda.. ::super
Spirit DancerENTUZIJASTA

avg 2005.

THC u mokraci ostaje 10 dana maximalno. PA poslusaj gore navedene savete ... Pij UVIN caj on ja izlucivanje mokrace... tj. mokri sto vise Am I high ? Yes I am !~
hemicarISTRAŽIVAČ

avg 2005.

nedelju dana max ostaje u mokraci ako ne i manje ma do 4 dana jogurta sto vise i trcanje

avg 2005.

Hvala svima.. Proshao sam test! :)) Aj pa divimo se okolo... ~)

sep 2005.

heh,ja imam isti problem, test... i znam za te fore s jogurtom i tako to,al dal je moguce da ako vec pola godine skoro svaki dan pushim da mi thc duzhe ostane u mokraci pa da padnem na testu nakon sto 20 dana ne pusim...?? please help :)
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

ostaje do 21 dan ~) zato prijatelju nastavi da pusis na lekarskom nema zime ~)
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

imas na netu da skines thc calculator, pa proveri
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

ma ne mozes na lekarskom da padnes ::super
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Ako je u pitanju klasican lekarski onda nemas problem posto se ni ne rade testovi i analize za prisustvo THC-a.
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

normalno ::super
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Pise ovde u nekoj knjizi da se zadrzava i do sest tjedana, ako pusis hroicno, zato se pazi.. hronicno je svaki dan i svaki drugi dan..
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

ma to moze da bude ako par godina pusi svakodnevno..
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

ajde sada ko je hronos neka digne dva prsta. !~
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

ja ::uladu
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

ma ja ne verujem da u mokraci moze toliko dugo da ostane,znam da mi se ortak radio svaki dan vutrom,lsd,exeri,spid i nasli mu na testu on iskuliro nedelju dana i na sledecem testu cist,cuo sam da u mokraci do nedelju dana moze da se nadje posle toga veoma tesko jedino ako se stvarno preteruje ali i tad u mokraci ne moze vise od 2 nedelje...e sad nesto sam cuo da u korenu kose mogu da ti nadju sta si uzimo celog zivota ali to sam cuo nisam siguran...
speedballENTUZIJASTA

sep 2005.

istina!!

sep 2005.

hvala vam ekipo na informacijama... u pitanju nije lekarski pregled nego bas test na droge,al mislim da ce to ipak malo pricekati,matori su se smirili tako da ::super !~ ~~ ::uladu ~)
hemicarISTRAŽIVAČ

okt 2005.

ma opusteno ako te i budu testirali uzimace ti mokracu a to je smesno do nedelju max

nov 2005.

ma treba ti 3 do 4 dana ako nisi kurio previše a do tjedan ako si pretjerani uživaoc. Masu ljudi mi iz iskustva govori kako alkohol pomaže... Zato ako je nekom frka sa vremenom preporuèljivo je napit se ko majka! onda se valjda veže pa se više ispišaju toxini. Što se tièe provjere iz dlake, ona dlaka (bilo kosa, il baš dlaka s tijela) koja nije šišana ili rezana ima tragove preko kojih se lako (uz tehniku i znanje naravno) dokaže upotreba droge. Al nitko vam naravno to neæe radit...

nov 2005.

inache...ovaj... ja sam zensko. cisto ako nekoga zanima :p a zna neko mozda koliko dugo nakon amrkanja bijelog se to moze pronach u mokrachi?

nov 2005.

notty girl ::tojlet

nov 2005.

Èuj...uzet æemo u obzir:) 1-2 dana...
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

nov 2005.

evo sad i ja...a acid
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2005.

pa dajte ljudi sta nismo konstatirali da je ovo sajt posvecen paradajzu, cak je i podforum kemija skinut... Mislim ko oce nek uziva, ali ja moram reci da mi se bilo kakva sintetika GADI :pegla :pegla ...moj brat je bio na bijelom i zavrsio na igli ...dobio hepatitis c, bio 3 puta u komuni i mislite da se mozda promijenio .... skidajte se s toga najtoplije vam preporucam, naravno ako vam je stalo da u zivotu vidite vishe od usranih halova. Zivjela MARA ! !~

nov 2005.

Mudro zboria...jako mudro! Vutra je vutra...ostalo je ostalo, pogotovo sintetika. ::behehe Ma jedino s vu mo~ea bit pozitivan do tjedan dana maximala ako baa puaia dnevno po 10 pljugi i viae... sve ostale droge do 2 dana... ::balonja Mamicu im, ato one da a vu ne... ::zidoglav

nov 2005.

sla~em se s vama, sintetika je sranje! vutra zivi vjechno,haha ~) ::h2o
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

nego to ce biti jos jedna devojka na forumu sto znaci da ih je vec negde oko 3!!!!! lepse je sa cicama ~)

nov 2005.

istina!! ajoj kako pojma nemate pa to je strasno... prvo, thc moze ostati u mokraci i do 105 dana! sve zavisi od osobe, koliko cesto i kako pusi travu, kakav joj je metabolizam, itd....drugo, tragovi thc-a, kao i jos nekih droga, u kosi/korenu kose/ ostaju max. 90 dana!! elem, skoro sam radila drug test za pre-employment...i naravno - prosla 0037
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2005.

opa, pa na ovaj forum stizu chicks cak i od preko "bare" ~) ...samo tako!

jan 2006.

e slusajte duvala sam jedno 15 dana po 2-3 dnevno da li iko zna koliko tacno treba da se kuliram ako mi rade test iz mokrace bas na drogu?? molim vas ako neko zna tacno
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

http://www.vutra.org/forum/viewtopic.php?t=282
bemti....meni je lijecnicki u srijedu..za brod. i navodno rade test na drogu...a pusio sam tocno u srijedu ce bit 6 dana.... pusio sam kojih 7 dana....zaredom po ca 3-5 pljugi... zanima me dali alkohol stvarno pomaže u èišèenju..tj piva jel ipak puno se od pive piša pa zato... raðe èu pit pive nego jogurte mlijeka itd..... HELP
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

test na urin,sluz,krv....??
na urin.....
BeyondLEGENDA

okt 2006.

Pij mnogo tekuèine i znoji se, to æe ubrzati proces èišæenja organizma. http://www.vutra.org/forum/viewtopic.php?t=1327&postdays=0&postorder=asc&start=0
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

pij piva kao zivotinja... :D
ETO PROŠO SAM LIJEÈNIÈKI...ÈINI SE DA ME SPASIO ALKOHOL..S OBZIROM KOLIKO SAM GA POPIO U TIH 6 DANA...... HVALA DEÈKI...I CURE
trusHardyISTRAŽIVAČ

dec 2006.

:tjao:

jun 2013.

Veceras sam malo uzivao,(nisam redovan) i nesto se istripovao.kao lupanje srca,neuroza. i otisao kod lekara na hitnu da mi da nesto za smirenje i provalio me da sam vario. Zamolio sam ga da to ne upise u lekarskom izvestaju,neka nesto izmisli,pristao je. E sad i ako jeste napisao nesto kao da sam konzumirao travu,da li to moze nekako stici do policije i da me privedu ili slicno? OCEKUJEM ODGOVOR

jun 2013.

hhhhhaahahha.. ata ti je da za smirenje nisi reka! i otkud mi znamo oe li on kontaktirati poliS .. na to si triba prije mislit!!
okolotarabanISTRAŽIVAČ

jun 2013.

prijatelju, ne znam odakle si i kakvi su zakoni, ali znaj da ti nista ne mogu kada te vide dunutog, ili ako ti negde pise da si duno, makar ne u srb i ni do kakve policije to nece stici... jos si trebao da se napravis mutav i tom doktoru da trazis da ti prepise kao lek, da kukas da ne mozes bez toga i tako to.... :sick: hahahahaahahaaha verovatno si istripovao da ces da krepas pa si zato i otisao doktoru ;) oce to kada preteras
NullISTRAŽIVAČ

jun 2013.

Lekar je du~an da obavesti policiju samo u slu aju da smatra da predstavljaa opasnost po sebe ili po druge. U smislu da planiraa da ubijea sebe ili nekog. Svako drugo odavanje tvojih informacija mo~e biti povod za tu~bu. Analize krvi koje se rade u hitnim slu ajevima ne pokrivaju testiranje na konkretne psihoaktivne supstance u krvi. Tako da jedini na in jeste da mu ti ka~ea da si duvao. Sa tim, da ako imaa zaista neki problem onda je bolje i odmah da mu ka~ea. Mislim da je u krivi nom zakoniku definisane kazne samo za ljude koji poseduju (prodaju, kupuju) i za ljude koji navode druge na u~ivanje opojnih droga. Nigde ustvari nemaa napisano da je zabranjeno konzumirati opojna sredstva. Ne smea da ih posedujea ali mo~ea biti na njima.

jun 2013.

hahah.super ako je tako,sinoc sam se bas utripovao to oko policije :knockknock: u tom slucaju sam bezbedan! Iz Srbije sam
okolotarabanISTRAŽIVAČ

jun 2013.

onda srbine samo ai :hotpants: nemoj da nosakas sa sobom i nemas razloga da se tripujes... ok ti je i "null" objasnio poz ekipo
txcISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Cuo sam od par ljudi price da su isli na ljecnicki pregled u privatne poliklinike u Zagrebu i da su im testirali mokracu na droge. Jeste li culi takve price, jel to istina? Evo bas varim a trebo bi ovih dana to obavit pa gledam dal da varim il da gasim? haha

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se