VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQDa li radim ispravno?
LEGACY

Da li radim ispravno?

14 odgovora2,260 pregleda
iamcbrISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Naime ja sam iz jednog grada na jugu Srbije(ne na Kosovu). Svoju travu dobijam od svog dilera svezu tek ubranu tog jutra, sto se odma vidi jer vonja nenormalno, i to za dzabaka 500 kinti PUNU KESU, prepunu(ovde se ne prate cene kao u bg-u) Bilo kako bilo sam obradjujem tu svoju travu. Uzmem 2 kutije kartonske i lepo grancicu po grancicu secem krupnije listice, dok headove zajedno sa semenjem ostavljam na grancici(ostane nesto u vidu klasova), i tako sve to odvojim, listovi i lisitici u jednu kutiju, a granje sa headovima i semenjem u drugu. Lepo posto zivim u kuci nadjem promajno mesto i okacim grancice na konopac da se suse, dok listove lepo na jedan papir ili vise njih posto je u pitanju jbt pola biljke u kesi, i taj papir na skroz drugo mesto, isto promajno, tamno. Tako prodje nedelju dana i grancice se osuse toliko da se mogu slomiti prstima. onda granje i semenje odvojim i bacim i ostanu samo headovi koje izmeljem pomesam sa izmeljanim liscem i tako pusim. Curing ne radim jer me mrzi pa mi recite da li ispravno radim i da li gresim negde?
iamcbrISTRAŽIVAČ

okt 2007.

http://www.youtube.com/watch?v=0u5CmZxFolk --- evo otprilike ovako i ja radim
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Edit: ok..malo sam puko :) ali kad mi je smijeano...:ohno: Ozbiljno. Prva stvar je ato kupujea hedove koji imaju sjemenke...?? zato i je tako jeftino Druga stvar je ato takvi hedovi nemaju ni pribli~no potencijal kakvi bi imali bez njih. makar ih bilo 10...slabi kavaliteta... Trea stvar, puae se SAMO hedovi!!! liae se baca jer ne sadr~i thc ni za atakora napuaiti:vb_whip: i samo se trujea bezveze puaei to... etvrto, zapravo ti radia isto ato i dileri...stavljaa hedove sa praainom (listovima), a joa i meljea sve to skupa?! Ali eto...nemoj to raditi i sve ok... Da me jesi nasmijao, jesi, i to od srca :D fools:sun2:
iamcbrISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Ja sam trazio da mi ukazete na greske a ne da mi se smejete. Ipak sam ja pocetnik, nismo se svi nauceni rodili, svi smo mi bili pocetnici...
iamcbrISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Lol ok tnx imacu to u vidu :)
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2007.

Nema svako priliku poznavat tako dobrog dilera koji ima sve propisno uzgojeno i neopreaeno u biti vrlo rijetki poznaju takve. `t se ti e liaa mo~da bi se od njega dalo napraviti maslac ili eventualno koristiti ih umjesto duhana ako ga ne volia. Zna biti vutra itekako dobra makar ima pokoju sjemenku
iamcbrISTRAŽIVAČ

okt 2007.

Upravo tako, ne volim duvan uopste tako da cu najverovatnije iskoristiti ovo lisce. Nekako mi zao da ga bacim... ;)

okt 2007.

Il ako ga puno skupia napravi haa...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se