VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKazna za semenke?
LEGACY

Kazna za semenke?

55 odgovora8,488 pregleda

jan 2020.

Pozdrav drustvo, momak i ja smo imali pretres pre neki dan. Nasli su mu semenke samo, i to 1000+ komada (matore, jos iz 2002, pitanje dal ce da klijaju) vecinom industrijske, za jelo i pecanje. Zanima me jel se ide tvorza za semenke? Nisu mu nasli nista od opreme za uzgoj. Videli su da ima tajmere, koji mu sluze za grejalicu, i vagicu koju i ja kao biohemicar koristim (pokazala sam im proizvod koji pravim i zasta koristim vagicu). Odbranili smo se nekako od toga, ali pitanje ostaje isto, kakve su kazne?
Z&NZMAJ

jan 2020.

Sudei po nainu pisanja,rekao bih da nismo iz iste dr~ave,ali ne vjerujem da bi kazna za sjemenke bila zatvor. Sjemenke ne sadr~e psihoaktivne i zabranjene supstance i totalno je nebitno jesu li industrijske ili iz "paketa". I ne,ako su toliko stare,nee klijati...

jan 2020.

Nismo iz iste drzave. Znam da ne sadrze psihoakt. supstance. Koliko ja znam vecina semenki (nevezano za vrstu) u odg uslovima mogu da klijaju gotovo uvek. Ali tim bolje ako ne klijaju. Huuuuh, olaksao si nam. Kakva je kazna kod vas? Mi smo citali zakonik i nista konkretno nismo mogli da nadjemo. Uglavnom sve pise vezano za rasad, biljke, cvetove i tako to..

jan 2020.

Ne znam ljudi!!! Ja nameravam da naru im od ROYAL QUEEN SEEDSa neko seme joa ne znam ni koju da izaberem i to fala Bogu isklju ivo i samo za sebe. A ato je joa gore ne znam niata ni o uzgajanju. Bio bih vam svima zahvalan za savete.
Z&NZMAJ

jan 2020.

Evo ti samo jedan...upoznaj se s forumom...i ovo pro itaj svakako https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/
ToblastfasterISTRAŽIVAČ

jan 2020.

`to su Vam upali u pretres?

jan 2020.

Da, jbt, kako se padne s miljom menki?

jan 2020.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:841712-Policija-pretresla-kucu-Kragujevcanina-Pronasla-preko-1000-semenki-indijske-konoplje i u novine su izasli.jbg
GreenScreamPOZNAVALAC

jan 2020.

ako su industrijske, ne bi trebalo bit problema. al, kazes vecinom

jan 2020.

Ovde pise INDIJSKE konoplje a ona prica o INDUSTRIJSKOJ, mada ovo je prvi put da cujem da u Srb nekoga hapse zbog semenki, da se nije i povodom toga malo zakon promenio?

jan 2020.

To je kao da ti nau kuhinjski no~ u kui pa te uhapse za plja ku, jer svi znamo da se no~em mo~e izvraiti plja ka. Neato smrdi u toj pri i, zaato su im pretresali kuu?

jan 2020.

Zasto i nije bas toliko bitno u pretresu(bitno je da ne bi doslo do daljih pretresa), bitnije je ono sto nadju, a s obzirom da su kod njih nasli menke, vagicu, tajmer, dobro ste vi prosli i ako posle pretresa niko nije uhapsen tj odveden u stanicu nemate brige.

jan 2020.

Policija je dobila mng blanko nalaza za pretres u posl vr. Zbog punjenja bud~eta vrv. Tkd ko god je spomenut, upali su mu. Niko nije odveden u stanicu. Da piae indijske, al to je da bi se privukla medijska pa~nja. Ne mogu oni da znaju koja je biljka u pitanju dok ne odrade PCR. Btw, pojma nemamo ato su upali na pretres. Rekli su kao zbog ne ega od proale godine (a on proale god nije ni zbog ega padao). Tkd je vrv neko nesto pri ao... Sta i ko i zbog ega nznmo. Ok, jesmo konzumeri, al uzgajiva i nismo Ne uzgajamo tkd ne mo~emo da ti pomognemo. PA ne znamo ni dal se padne s obzirom da nikog nisu odveli u stanicu Ne znamo. Oni su rekli kao zbog ne ega od proale god, a nista nije bilo proale god. Tkd je vrv neko nesto pljuvao.

jan 2020.

Dakle uali u kuu, naali vreu sjemenki, pitali ata e vam to, momak rekao za primamu aarana, oni rekli ok, nikog nisu priveli, ali suodnijeli menke i pustili pri u u medije kao da su zaplijenili tonu koknjave?

jan 2020.

Tako nekako. Nije baa rekao za aarane, ali je rekao da to hasa.

jan 2020.

Lepo opisan rad balkanskih policija pred izbore

maj 2020.

Zavisi i od drzave kod mene su mom drugu nasli 30 upakovanih semenki i osudili ga 2 godine... A za digitalnu onu zlatarsku vagicu ako je nau kod nas je od 6 meseci do 1,5 god.za digitalnu vagicu strava.

maj 2020.

Ma voleo bi videti toga sudiju koji ce me samo osuditi za vagicu ili semenja i staviti stav prodaje.. Moje licno misljenje je da neces dobiti zatvor SIGURNO, mozes proci bez bilo kakve sankcije.. Zamisli nadju ti vagicu i dobijas zatvor (bez da su vutru nasli) hahaha,pa ja mislim da bi izvukao iz slamarice automat pa ko ziv ko mrtav, ociju mi..

maj 2020.

robiju za vagicu mozes da dobijes samo kad urade vestacenje i nadju tragove gudre,ako je cista ne mogu ti nista..

maj 2020.

Robija za semenke i vagicu (prljavu ili istu nebitno), je teako kriminalno delo, zna i tog ato ti za to odredi i razgovor, a kamoli kaznu treba odmah u zatvor poslati.. Pa gde mi ~ivimo, mati moja, gde?

maj 2020.

U Srbiju? :D

maj 2020.

Neko ne sme da ima vagicu, a ne ija braa iha ha, hektar dva.. Bolesnoa..

jun 2020.

Drugari, koji joa pratite ovo, zvali su ga na veata enje danas, videemo ata e biti. Bar nije u sud
HercegovinaAMBASADOR

jun 2020.

Zajebana stvar Ja nemam ni vagicu a ni 1 000 sjemenki jer ne dilam i sadim samo za sebe ali ako me provale i nau mi 8 biljaka u boxu sumnjam da e mi iko povjerovati da je to samo za mene i da mi velike rizle ne mogu ni 3 dana Ne vjeruju mi puno ni na forumu a neda mi murija povjeruje :D

jun 2020.

Kome duzme prase vutra.org remix :D Ja imam kuhinjsku vagu na kojoj se golim okom vide tragovi braana, nikakvo vjeata enje ne treba. Zna i li to da imam ilegalnu pekaru?

nov 2020.

Daj mi broj pokazacu ti ja hehehehe

jul 2021.

Kako se na kraju zavrsilo. Meni nasli 10 na carani I sta bi na kraju. Jel ste dobili neku kaznu

jul 2021.

I sta bi na kraju. Jel ste dobili neku kaznu

jul 2021.

Kako se na kraju zavrsilo. Jel ste bili sta kaznjeni

jul 2021.

Kako se zavrsilo. Sta su mu rekli

mar 2022.

Ima li neko neki odgovor? Kako ste proali?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se