VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQAlien growshop ZATVARANJE
LEGACY

Alien growshop ZATVARANJE

16 odgovora3,811 pregleda
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

koliko san vidija, zatvara se alien growshop tako da neznam di bi nabavija sjemenke :ohno: jel imate nekog drugog dobavlja a ? HVALA !!

sep 2011.

pa pun je net sajtova, cak vrlo kvalitetnih, rade po deset godina i vise, moz da potrosis dan birajuci, no ne bih stavljao linkove da ne bude da reklamiram, a i ako odlazi sponzor, valjda ce ekipa da nadje drugog, opusteno, ja licno preferiram engleze (koji su obicno direktna ispostava holandjana, ali mi sigurnije kada pismo dolazi iz engleske nego direkt iz holandije). poslednju turu sam porucio preko s**dsman.kom-a i vrlo sam zadovoljan evo, mozes da pocnes odavde, pa pogledaj izbor breeding kompanija na: ca*nabis-s*eds.co.uk/ca*nabis-s*ed-br*eders.php a inace, i kanadjani su odlicni, bas dobri, svaki respekt za njih, jedino duze cekas da stigne letter a mozes i da zaviris ovde: http://hightimes.com/grow/ht_admin/969
bud_manENTUZIJASTA

sep 2011.

zatvoren je do 9.9 sto znaci da od sutra radi...a imas ih i kod nas samo se nesmje reklamirat ;)
mali_1.3AMBASADOR

sep 2011.

hvala power seed, pogledat cu bud_man i ja san to nacuja i rjesavan vec nesto...jel to neka tajna ili ? ako nije jel mi mozes napisati nesto opsirnije na PM hvala!!
bud_manENTUZIJASTA

sep 2011.

ma nije tajna samo je zavranjeno reklamiranje :D

sep 2011.

Treba poatovati sponzore koji dr~e forum ~ivim. Imate PM ako baa ~elite pomoi jedan drugomu;)

jan 2012.

IMa li jos neki provjeren seed bank,nek mi sibne na pm.

jan 2012.

Problem nije samo zbog reklamiranja vec i legalnog djela da nebi doslo do zatvaranja foruma jer ubrzo jedan prijedlog preraste u ludilo potraznju preko pma i slicno. Kao sto si ti ovom prilikom uradio. Alienshop je sa nama dosta godina.
ludi skorpionISTRAŽIVAČ

jan 2012.

I Ne da sam zadovoljan Alienom nego nemam reci 23 12 sam narucio i pre 2 dana dam dobio sve upakovano na kucno samduce.Ni postara nisam video (ha ha )Poz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se