Pitaj ih sam da li šalju :)
*If you can not find your country in our list, please contact us via the form on our Contact Page. We will be happy to help you.
Moze i regular fem .samo da ne upropastim za prvi put.sve sam ovde procitao pa da se okusam da ne moram da kupujem krs ako moze nesto home made da ispadne dobro
Nemre bit regular fem. Moze bit
Auto fem
Auto regular
Fotoperiodne mogu biti fem ili regular.
Kad smo vec u temi rqs, narucis northern lights ili skunk xl je isto relativno jednostavan i trpi svasta. Ak vec oces "varat" onda trazi indike dominant jer su u pravilu jednostavnije za uzgoj. A koju ces, to je na tebi....ovisno sto volis.
Ok Stipe.pogresno se izrazio.Mislio sam na fem..kontam da mi trebaju sa vise thc jer vise preferiram onaj halucigeni rad od stonda.sta da kazem dosad sam trosio pa da se raspitam da ne uzimam nesto a ne zna sta uzimam.u svakom slucaju hvala.
Nisam mislio na lsd samo ne zelim nesto sto ce me stondirati nego vise neka smejalica i taj rad ne znam pravu rec ebig mada imao sam iskustva pricanja sa klimoa uredjajem:skot::
da ja sad oftopam malo. pa zar nisi mogao pitat tak nesto u temama o sjemenu ili bankama sjemena nego baš novu temu. i onda se pitamo zasto mi je forum nepregledan. ko moze stic ovolike bzvzne teme obrisat. di god da si postavio pitanje ta tema bi dosla na vrh i dobio bi odgovore i strucnu pomoc.
Preporučujem ti:
Inače koristim samo RQS i imam samo rijeći hvale.
* * *
preporucujem ti da procitas pravilnik pre nego objavis post
pwrsd