Haha, eto koja slučajnost, ja sam bio ovo ljeto u španjolskoj na maturalcu, neznam ko ti je pričo svoje doživljaje iz španjolske al sudeći po tvojoj skeptičnosti i strahu od civila, očito ti je lagao...Aj da tebi čiko priču ispriča:
Voziš se busom i kad dođeš u francusku (u nici stajete vjerojatno jednu noć) izađi iz hotela i nemoj se bojat, prošeći samo kvart oko hotela i već ćeš čut tamnopute mulce od nekih 17 godina kako šapču "hašiššš"... Ja sam mu samo klimnuo glavom, i krenuo za njim, do obližnje kuće (neki krek house xD), pričekao ga vani, on mi za 20 eura donio glistu od nekih 3 grama najmanje, prvoklasnog šita, skroz tamne boje....povuko sam doslovce 3 dima i smijalica......
Drugi dan idete u španjolsku.
E sad odma da pobijem te priče o civilima.... VUTRA U ŠPANJOLSKOJ JE PRAKTIČKI LEGALNA, tj tolko je dekriminalizirana i gleda se na nju ko da pljuneš na pod....U Lloret de maru (vjerojatno idete tamo) na ulici dugoj nekih 3 kilometra u centru grada, OGROMNA hrpa školaraca, turista, domaćih itd... na toj ulici ćešvidit jedno 200 crnaca koji prodaju lance, narukvice satove i to, a kad mu se malo više približiš odma počme "you need some weed" i te fore.... 20 eura, paketić od nekih 3 grama, više malo, neke domaćice njihove, smijalica teška, imaju i šita, mislim da je marokanac i isto je 20 ojra kocka poštena.......
Još jednom:
NE ISPLATI TI SE NOSIT SA SOBOM VJERUJ MI, imam i ja tu jebenu robu i sve to stoji, al u odnosu na cijene, količinu i kvalitetu tamo, MI SMO *****....
Točno to...doslovno te sile oni crnci da kupiš...
I da, jedan moj doživljaj što jednostavno nisam mogao vjerovat da se događa (nisam umislio iako sam bio ubijen svih 7 dana bez prestanka xD):
3 crnca prodaju satove, lance, narukvice na ulici, ja dolazim, kupujem vutru od ovoga, okrenem se, 5 metara iza mene, policajac i policajka (pješadija) priča sa nekim turistom i ne jebu mene ni 5%..... Prvo sam se zasro, onda sam se ulovio smijat.... hahahaha