LEGACY
Pitanje garica
24 odgovora6,542 pregleda
Lumos Maxima
ISTRAŽIVAČ60 REP7%
→ Entuzijasta
Lumos MaximaISTRAŽIVAČ
dec 2019.
dec 2019.#1
Pozdrav ekipa,
cvijet iz garice, cdb 10%, thc < 0.2%, pise da je purple haze
na ambalazi pise mirisno bilje, prvi put sam to vidio (iz garice) kod prijatelja maloprije
dali konzumira tko / puai? s obzirom da piae na vre
ici da nije za konzumaciju (naravno valjda jer to moraju napisati)
nisam stavio sliku kako je fino upakirano zbog reklamiranja..
inace jako lijepo izgleda head
p.s. nisam znao u koji podforum da pisem, pa eto, napisao sam tu
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
dec 2019.
dec 2019.#2
ma 100% je purple haze
THC Content Highest Test
The highest recorded THC level in a Purple Haze sample is believed to have been a staggering 21.75%. The more typical THC range for this strain is approximately between 15-20%.
CBD Content Highest Test
The highest recorded CBD content in a Purple Haze strain is believed to have been a relatively modest 1.57%. The Purple Haze strain generally has a reasonably low CBD content, which typically ranges between 0.55% to 1%.
NewPlayer
ZMAJ18.617 REP
NewPlayerZMAJ
dec 2019.
dec 2019.#3
Pusio sam, normalan cbd cvijet koji nije psihoaktivan. nemas brige
E da zaboravio sam rec da mi je svaka sorta mirisala isto tako da ne znam jel to ista biljke pod razlicitim imenima ili svaka cbd sorta ima slican miris jer prije njih nisam imo iskustva sa cbd sortama
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
apr 2020.
apr 2020.#4
oni ispod svakog proizvoda napisu da ima (do) <10% CBD-a , treba se tocno napisati kolika je zastupljenost CBD-a u pojedinim strainovima, osim hasha on ima 10 ili 25% ovisi koja je vrsta u pitanju.
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#5
Koliko ja to pratim niti jedna reklamirana sorta nije na deklaraciji navedena niti se nalazi na sortnoj listi EU tako da je po meni to jos uvijek valjanje muda pod bubrege. Par vrsta koje sam probao su baa o
ito parfumirane bile, hash je vise manje ok bio i tako kod svih prodavaca
ije sam cbd proizvode kupio bez obzira u hr ili eu.
5AR
POZNAVALAC1.311 REP79%
→ Ambasador
5ARPOZNAVALAC
apr 2020.
apr 2020.#6
Meni je glupo ato koriste imena sorti koja ve postoje, kad ve izmialjaju imena i prodaju tu kod nas trebali bi smislit i naaa imena sorti, ustvari fenotipova.. Carmagnola npr. sorta industrijske konoplje ima sedam razli
itih fenotipova i sad ljubi
asti feno je odmah purple haze...
mester
ZMAJ15.124 REP
mesterZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#7
Sve je to marketing. Ljudima je cbd cvijet nova stvar i zato je potraznja veca, a vjerojatno ce i rasti sljedecih godina. Naravno da je to par uzgojenih vrsti i naravno da ce prodavat ko kush, haze i sl., pa nece valjda kao domacica, albanusa i sl.
Ugl. fora biznis, samo treba para puna vreca za marketing.
5AR
POZNAVALAC1.311 REP79%
→ Ambasador
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#9
Kao i kod vina bi trebali pisati na deklaraciji, sorta i lokacija uzgoja a sam proizvod imenuj kako ti je drago
Grona
ZMAJ15.076 REP
GronaZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#10
Stvar je u tome da se sorte koje oni nazivaju kakonnazivaju su ustvari krossevi genetika tj. Sorti sa EU sortne liste da bi dobili veu potenciju CBDa posto na sortnoj postotak cbda ne ide preko cca6% ako sam dobro zapamtio... A ovo za parfeme sam i sam okusio od jednog distributera iz zg koji mi je idalje prvi izbor zbog usluge i cijene ali aroma je ponekad overly frutty I sli
no...
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#11
Ma la~u ovaj napaeni narod (svi skupa ne samo jedan prodava
, to je belosvetska zavjera u biti), kakvi krosevi genetika, kupuju kanabinoide i terpene i apricaju (doslovce mo~ea danas puaiti apricanu travu) neku industrijalku ili se bave prodajom ilegalnih proizvoda, nema tree opcije. Kako god bilo nisu iskreni prema potroaa
ima i to me jako ~ulja. Isto kao i sa THC ako mi se puai ja u posaditi pa znam ato imam. A ako ikad ponovo bacim lovu na neki CBD cvijet to e biti kad im deklaracije budu potpune.
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
maj 2020.
maj 2020.#12
Evo i ja probao po prvi put, cisto iz interesa, u garici uzeo "strawberry kush".
Odmah nakon otvaranja vrecice, zabio nos unutra i mirisi kao jagoda, ali ne i kao trava, neznam, neki sumnjiv miris, previse mi se cini umjetan.
Smotao cistaka jednu dobru pljugu, fino za pusiti onako, nije lose kao neka albanusa ali opet nema veze sa okusom trave sto sam pusio po amsterdamu, znaci ni blizu.
Feeling, eh, pa sad, dok sam pusio kao malo nesto da sam osjetio da ima tu nesto ali nakon par minuta sve je to proslo, ja iskreno ne osjetim nista, samo znam da sam jako cvrsto spavao sinoc.
Ali nikako ne mogu pregrmiti taj miris, kao da je netko parfem uzeo i spricao po vrhovima, kad pomirisim u staklenku sad, toliko mirisi da mi cak i smeta.
Uglavnom, uzeo jednom i nikad vise. Eto to je moje iskustvo.
truare
ZMAJ18.804 REP
truareZMAJ
okt 2020.
okt 2020.#13
Evo i mog iskustva. Uzeo CBD gorilla glue.
Ina
e, nisam zapalio niata ve 3-4 tjedna, al imam malih problema sa nesanicom pa sam odlu
io
isto iz znati~elje probat.
Ja sam zapravo iznenaen sa u
inkom. Opustila me full,
ak se osjea i lagan pritisak u glavi. Nije to naravno kao kad ima thc-a, ali za ono ato meni trenutno treba a to je opuatanje i lakai san, to je to. Ne znam ako je itko kad uzeo apaurin 5mg, e pa ovo je kao da si ih uzeo 3 odjednom, jedna frulica.
Nisam htjeo uzimat nikakve vone, i gorilla mi ima skroz ugodan miris borovine i fino ju je za puait.
dec 2019.
1 / 13
dec 2019.
okt 2020.