VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQFight or Flight
LEGACY

Fight or Flight

15 odgovora828 pregleda
ŽutoKuče22ISTRAŽIVAČ

10. avg 2025.

Pozdrav svima, Primetio sam zanimljivu pojavu pa bih voleo da ujem vaaa iskustva. Naime, ini mi se da u druatvu, nakon konzumiranja, efekti znaju biti izra~eniji nego kada sam u miru svoje kue. Mislim prvenstveno na lepljiva usta, povla enje u sebe, nesvesno zadr~avanje daha pogubljenost ponekad znam biti i agresivan ili oseaj poja ane samosvesti. Razmialjam da li to mo~da ima veze sa tzv. fight or flight reakcijom, kada mozak u prisustvu drugih radi pod blagim stresom, a dejstvo THC-a te senzacije dodatno poja a. Da li je joa neko imao sli na zapa~anja i kako ste to prevazilazili? 
BizzzoZMAJ

10. avg 2025.

Zapalio sam samo jos jednu i nastavio shvaati misao po misao :rasta: Nastaviti ce se.

10. avg 2025.

E }uo naaao si crkvu u kojoj ea se molit:)) :cool:sjedi,zapali i dobro nam doaao ::listomahanje::
ŽutoKuče22ISTRAŽIVAČ

10. avg 2025.

Hvala na dobrodoalici Vidim da ste mi naali i klupu u dvoriatu crkve 
jesamZMAJ

11. avg 2025.

tU vrijedi haj en flaj stajl :)
ŽutoKuče22ISTRAŽIVAČ

11. avg 2025.

Flaj ali gajbi posle desetog D~ordana heheheheh

30. avg 2025.

itam temu, i ne verujem da niko ovom momku nije pojasnio da kanabis ne poja ava agresivnost. Ako je i imaa to bi ti bilo i bez konzumiranja marihuane. Kanabis nema apsolutno nikakve veze sa tim. Dakle, ako si takav, biea takav ceo ~ivot. Kanabis mo~e samo ublaziti tu tvoju karakternu osobinu. Prvo po ni od sebe. Zaato si agresivan? Koji trigeri (okida i) pospjeauju tvoju agresivnost? Kakav ~ivot vodia? Da li je tvoj stil zivota takav da se nalazia u okru~enju koje te podsti e na takvo razmialjanje i ponaaanje? Odgovorno tvrdim da kanabis nema niata sa tim. Do tebe je.

31. avg 2025.

Brate, baa mi je drago ato si ovo primijetio i stao da razmislia o tome, to ti je ve ogroman plus. Znaa koliko ljudi prolazi kroz sli ne situacije, a nikad to ne ka~u na glas :respect::clap:: I da, ima totalnog smisla to ato si rekao kad si u druatvu, mozak automatski prebacuje u neki druatveni na in rada. ak i kad si s ekipom koju volia, podsvijest stalno radi skenira prostor, ita tuu energiju, pokuaava razaznat kako te drugi do~ivljavaju. A kad na to dodaa THC, sve te senzacije se poja aju. Suha usta, zadr~avanje daha, povla enje u sebe, to su esto znakovi da je tijelo u laganoj fight or flight reakciji. Nisi u stvarnoj opasnosti, ali mozak tako reagira jer je pod blagim stresom.:cool23: To poja ano osvjeatavanje sebe, koje nekad zna otii i u paranoju, ili ak kratki ispad agresije ,to je samo um koji pokuaava obraditi previae informacija odjednom. Nisi lud, nisi udan samo si osjetljiviji i prisutniji u tim trenucima i to je potpuno ok. Ono ato je mono kad jednom to osvijestia, imaa alat u rukama. Mo~ea disat svjesnije, uzet pauzu, promijenit druatvo ili ambijent, ili se jednostavno povui ako osjetia da ti treba mir. To nije slabost, to je snaga. Ne moraa se uklapat u svaki vibe tvoj mir je broj jedan. I zato, kad idui put osjetia da kree, samo se podsjeti: nisi ti udan, nego si jednostavno fino podeaen, osjeaa nijanse koje veina ni ne primijeti. A to zna i da imaa dubinu  i kad ju prihvatia, to postaje supermo. Lagano, s razumijevanjem, u svom ritmu. :spliff:::listomahanje:: Ti si taj koji vodi igru. :joint2::vutra::let:

1. sep 2025.

Ovo je odli no sro eno! Svaka ast @Captain Fantastic :D:thumb:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se