VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQthc u stolici
LEGACY

thc u stolici

36 odgovora12,197 pregleda

okt 2007.

zdravo, da li mogu da mi izvale thc na sanitarnom uzorkom iz stolice, danas sam ga predao?:kackepieksen:
Svizac_:)ENTUZIJASTA

okt 2007.

Pa da...shit je pun thc-a :kackepieksen: Iskreno nisam joa uo da netko tra~i thc u stolici

okt 2007.

nisi skapirao, traze mi sa posla sanitarni pregled< Pa da li moze ista da se nadje?:shit2:
Petar PanPOZNAVALAC

okt 2007.

hahahahaha....................... joj iskidat u se :b_jump: ovo triba pribacit u humor, pod hitno

okt 2007.

ajde fegeti odgovarajte iovako nemate pametnija posla

okt 2007.

Nemoj da se nerviras brate, mozda niko ni ne zna da ti odgovori... A sa takvim ponasanjem mozda i ne zeli...

okt 2007.

mo~da smo mi fegeti.... ...ali ti si samo jedna od kopija i baa me interesuje ko e tebi da pomogne sa tim shit stavom
mr.skunkAMBASADOR

okt 2007.

jedino ako si jeo sjemenke :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

okt 2007.

sto nisi dao neciju stolicu za koju si siguran da je ok.

okt 2007.

Pitanje: Kome si dao stolicu i zaato? Svi smo je davali kod doktora kada smo bili bolesni i ako se radi o tome onda di~ea paniku bez potrebe jer njega ne zanima THC sve i da ga ima, a logi no mi je da ga nema. Ne vidim razlog zaato bi THC bio u stolici? Najbolje je otkinut komadi i u bong pa povu par dimova. Ako te slo~i zna i da ima al sumnjam tako da nemoj ni pokuaavat. btw. nije pristojno da druge nazivaa fegetima zamo zato ato nisu po govnima kopali u potrazi za THC-om ;)

okt 2007.

Mogu, gotov si. Otkaz i zatvorska kazana. Sigurno. Bjezi iz drzave, promjeni dokumente... za pocetak makni se sa ovog foruma, i nemoj se vracati, prate te! (muzika iz Zone sumraka)

okt 2007.

jeste jeste aj dva piva tri kisele i slobodan si
Petar PanPOZNAVALAC

okt 2007.

jel ovo imamo joa jedan PERPETUM MOBILe ? :rofl: nastavimo li ovako vutra.org e dobit i nobelovu :bis:
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

okt 2007.

kako si me nasmijao...care

okt 2007.

[bez sadržaja]
kanehbosemAMBASADOR

okt 2007.

brate ti si originalan a ne fotokopija :icon_biggrin:
delboyLEGENDA

okt 2007.

pa ko ti je i kriv kad dajes okolo :kackepieksen: i onda ocekujes da te neskuze! ma daj, vadio sam i ja sanitarnu knjizicu, nije nista bilo. glupo pitanje nadasveg.

nov 2007.

A koliko tacno dana ostaje thc u mokraci ???

nov 2007.

Ne da ima tema, nego je i sticky http://forums.vutra.org/faq/1042-koliko-dugo-thc-ostaje-u-organizmu.html U znak dobrodoslice na forum 5 simbolicnih bodova zbog ne koristenja pretrage.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se