VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQTest od apoteku
LEGACY

Test od apoteku

42 odgovora6,138 pregleda
STRELA019ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

Ljudi da vas pitam nesto, neznam koliko je tacno, ali prvo da vam kazem sta sam cuo, ukoliko pravite test za drogu ali onaj koji ima po apoteke da ima par fore kako da ispadne test negativan, jedna fora su mi rekli da je da pljunes u casku i onda kad brcnes test unutra ili kako vec ide to jer nisam do sad pravio, pokaze da si negativan, jeli je to tacno? Mada znam da vecina ovakvih testova su pokvareni i ne pokazuju tacno, moze nekad da pokaze obrnuto, npr ako si negativan da pokaze da si pozitivan i obrnuto, ali ipak je lepo da se znaju fore i dali te fore mogu da uspeju :) Ovo pitam za svaki slucaj, lepo je da se zna. P.S. mozda ima neka tema koja je otvorena pre ja ovo da otvorim, ali ja sam trazio pa nisam nasao, tako da ukoliko ima, molim moderatore da se ne ljute i slobodno da zatvore temu i da postave link od temu koja je vec otvorena :) Pozdravcic.

dec 2013.

Evo probaj ovdje naci sto te zanima... ;-) https://vutra.org/topic/2217-kako-prevariti-test-knjiga/
STRELA019ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

http://prntscr.com/2cw80f :S - Tako da ako neko zna nesto, neka se javi, zahvalio bi mu se mnogo :D

dec 2013.

Sory,nisam ni provjeravao link,ali sam siguran da sam slicno nesto procitao ovdje na forumu...

dec 2013.

popravio sam link, tj. dodao tri nova ;)
ZmijaENTUZIJASTA

dec 2013.

Bilo koji kvalitetniji test je nemoguce prevariti.. Sem ako ne zamenis uzorke.. Potrazicu kasnije knjigu iz mikrobiologije da bi mogao bolje da objasnim ceo proces prilikom nekih drugih testova... Ali za ovaj testo nisam 100% siguran...

dec 2013.

Iz apoteke bar u HR ovi po 35 kuna nisu to ni. Neznam kako ovi skuplji ali su mi dva testa istog proizvoa a u jednom danu oba pokazala razli ito. Jedan bio pozitivan a drugi negativan. Na tom testu piae da THC ostaje u urinu do 14 dana, a znam pojedince kojima je urin pokazao THC u tragovima na pravom testiranju i nakon 20 i viae dana. Pljuvanjem u aau i tim glupostima nemoa nia postii. Najsigurnije je uzeti urin od nekog tko je ist, kad doea na testiranje malo ga podgrijati upalja em i budea negativan.
STRELA019ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

A npr za mesanje na urin moze da pokaze, ja se ispisem malo, i malo od spric stavim tudji urin, tako moze takodje da pokaze jel? Jer ideja kako da zagrejem to upaljacem nemam, jer ipak ako dodje do to neko ce biti iza mene 100% :)

dec 2013.

Prestani pusiti travu dok se ne osamostalis i ne sredis zivot. :)
STRELA019ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

Ja sam samo pitao, mozda licim kao da nisam se jos osamostalio i sredio zivot, ali nije tako :D Pitam ovo jer me jako zanima, ocu i ja nesto vise da naucim :)

dec 2013.

Hehe, pa Monster sunce ti tvoje :sun2: nemoa shvaati ovakva pitanja da je rije o nekome nesamostalnom koga starci tjeraju na testiranje pa stoje iza njega. Zakon je u veini dr~ava naaeg brdovitog balkana takav da kad padnea sa vutrom u slu aju da ne dobijea zatvorsku kaznu dobijea propisanu mjeru odvikavanja od iste. I onda idea fino u kliniku jednom u dva ili tri tjedna da piakia u aaicu a u veini klinika ti medicinska sestra ili netko od osoblja stoji iza tebe dok piaaa u aau. U Hr viae ne dobivaa tu mjeru odvikavanja radi pljuge nego nov anu kaznu, a ta mjera vrijedi u veini dr~ava joa pa vjerujem i njegovoj, tako da to nema veze sa samostalnoau jer se mo~e dogoditi svakome. Kod nas sad takve mjere idu za posjedovanje veih koli ina, uzgoj (ukoliko se ne presudi zatvorska kazna), uvjetna sloboda (ukoliko si bio u zatvoru zbog ne eg vezano za travu) i sli ne stvari. Ja sam dva puta prolazio te stvari, prvi put sam aetao psa ulicom usred noi i klepili me sa pljugom, a drugi put kad su me pustili na uvjet. Prvi put sam se istio aktivnim ugljenom i prolazio laganini, a drugi put 8 godina poslje sam prvo testiranje bio pozitivan al sam sku~io da me nitko ne prati u WC pa sam sva naredna testiranja proaao bez beda s tuom piaalinom :) . STRELA019: Neea postii niata niti mjeaanjem jer je dovoljna jedna kap tvojeg urina u litri tueg i opet ea biti pozitivan. Kupi si umjetnu kitu za te stvari koja ima mali spremnik i stavia je u gae i napunjenu tuim urinom i samo se pomuzea, mislim da sam vidio to na e-bayu, samo pazi da nije crna ako nisi crnac :vb_kez: , ili improviziraj sa nekom apricom. Ma sve se mo~e kad se mora i hoe :thumb:

dec 2013.

Ali imaju i aae koje mjeru temperaturu urina, zapravo kao na pivu "stella"(neznam jeli joa) onaj indikator koji pokazuje kad je pivo hladno i tu je isto neato tako samo reagira na toplo. Nitko zimi ne piaa urin temperature 5 stupnjeva. Oprezno s hladnim urinom. A i fejk kite su provalili ali se toplo nadam da ti ga nitko joa ne dr~i, bar ne muako hehe

dec 2013.

Nisam znao da ti neko stoji iznad glave dok pisas u posudu... Mislim,postoje likovi (ja ih znam nekoliko) koji jednostavno ne mogu pisati dok ih neko gleda. E sad,ne mogu da tvrdim,ali ipak...

dec 2013.

slika govori viae od tisuu rije i :D pa ti kombiniraj,hehe ovako pisalo tamo e sam ja pia'o,hehe e sad,mo~e se i to srediti :) onako,ko' fol slu ajno mahnea bananom i pratia medecinsku sestru...kad te pogleda, namignea joj...postoji aansa da proea na testu :D

dec 2013.

Hehehe... pa da. A sta sa ovima sto navodno ne mogu dok ih neko gleda? Onda cekaju dok im ne pocne pucati besika hehehe... :balls:

dec 2013.

e, takvima turaju kateter ;)
SiDAMBASADOR

dec 2013.

hahahah... najbolji odgovor ikad :))
maverickAMBASADOR

dec 2013.

Vidim, ima ovdje kandidata za ovo...

dec 2013.

Jel ovo onaj fazon umjetne "banane" sto se pricalo ovdje negdje na forumu? :lol: Prvi put vidim i cujem za taj fazon... A dobra je fora ako je to,to. Btw da se ogradim,nisam medju kandidatima za ovakve stvari. Mislim, za testiranje i to. hehehe... ;)

dec 2013.

http://vimeo.com/53702851 Hahaha koji kraj

dec 2013.

joj joj

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se