VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQPitanje u vezi testa na THC
LEGACY

Pitanje u vezi testa na THC

607 odgovora146,733 pregleda
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

E ovako imam jedan problem stara mi nasla gandzu u tasni dok sam bio kuci dole sad za praznik, i radio sam jedan test pokazao se naravno pozitivan hehe zanima me, posto sad moram da radim svakih 7 jebenih dana test na thc, dali postoji mogucnost da se neutralizira thc u krvi nakon duvanja mislim sutradan i kolko taj proces neutralizacije traje dana ako postoji. Cuo sam razni metoda, sirce , sojin zacin za juhu, (hajd ovaj sojin zacin moze proc, al sirce nebi jel je otrovno u pm). Ako neko ima iskustva sa ovim molio bi ga da mi to lijepo napise ovdje. Zahvaljujem unaprijed.
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

e zajeb buraz..i ja isto moram na testove jer me stara s frulom ulovila... ovo tu ti ja preporucam...ako mozes bez pusenja..nemoj uopce pusit...^^ali...ako bi ti zapalio tu i tamo...onda nakon testa...isti dan ili dan kasnije...tjedan dana ti je dovoljno da se ocistis sam od sebe...no ako mislis nastavit duvat...nabavi si Klinicki/Aktivni/Medicinski ugljen...i dan prije testa pojedi 3-4 tablete u razmaku od 4 hr...evo to ja bas danas radim jer sutra mi je test^^.... tako mozes pusit ajmo rec 5 dana....6 dan ne pusi i jedi ugljen i pij puno vode..i 7 dan test..negativan...i tako opet :) p.s.i nemoj pit mljecne proizvode ako jedes ugljen...imat ces crna govna xDDD meni vec pali mjesec-dva.... nego...pij puno puno vode prije testa...da ti se tijelo sforsira...i pisat ces samo vodu..kad di bude pisalina onak skroz ko voda i kad ti se bude pisalo svakih 20-ak minuta dobro je...nema sanse da ti pronadju u urinu...ja sam se tak jednom sforsiro s 4 litre vode...ujutro sam bio pozitivan...a navecer me testirali i negativan :))) ko majka...ako imas bas neka specificna pitanja slobodno al ovo ti je uglavnom sve... nego da...te testira na one plocice? to ti nekad zna ne radit...dakle ako si pozitivan moguce da si zapravo negativan...i obrnuto(jest da te obrnuto nije bas ni briga) ali u slucaju....da ti je pozitivan test... reci da te opet testiraju ako si ziher da si negativan...jer to malo sranje zna ne radit.... sretno i uzivaj :)))

maj 2007.

Istina te plo ice nia ne valjaju. Duvo sam svaki dan i stara me naveer do ekala s testom, ve sam se usro i kad ono ispo sam negativan.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

E upravo si odgovorio i na moje pitanje kupio sam aktivni ugljen i upravo mi je u d~epu i zanima me kak da to pijem jer tu u uputama svaata piae. U biti ne treba mi za mene nego za legu jer idu na ekskurziju u petak i kao ponjet e testove na drogu i onda naslijepo neke odabrat i testirat a naravano zna se da e njega 100% jer sumljanju na nas i to mi nije jasno zaato kad nismo nikad uakoli bili naduvani ni niat. Pretpostasvljam da je to ono kao ko se drogirara tu u razredu?; a svi gledaju u dva metalca. Gamad pokvarena
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

ekaj jer treba bit 1 po jednu tabletu u razmaku od 3 sata ili po 3-4 tablete u razmacima od 4 sata Tu u uputama piae ako je trovanje hranom onda 20 tableta viae puta dnevno Za proljev i napuhnutost 4-7 tableta 4 puta na dan nakon jela I ata sad ata atadaradim Ina e za maj smo spalili 13 fruli nas troje pa ono ima toga dosta usaftano u njemu kak si ti to pio?

maj 2007.

ne znam to no, al znam da kad je moj frend pio da je on zdrobio ok 4-5 tableta i stavio ih u pola litre vode i tako 3-4 puta i bio je ist.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

To u istom danu 3-4 puta ili kroz viae dana

maj 2007.

Kroz 2 dana
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

ma nemas se sta brinut,nama je isto znala cuka tuc brzo kad su nam "dojavili" da ce bit test u skoli,papo sam tih 4 tableta svakih sat vremena..istina serea skroz crno :) al te ocisti za 24 sata tak da se isplati
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ja kao istinski metalac }elim srati crno!!!
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

E ljudi hvala vam za savjete znaci aktivni uglik tuci samo i piti vode ko stoka, ma treba mi frend donjeti dobre vuve iz madjarske pa nemogu da odolim tome. Cujemo se kasnije sa rezultatima moracu to testirati :D
1mcISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ja nikad nisam morao na test,ali ata tra~i nekoga da ti se popiaa pa dr~i to u epruveti.. ili stavi sol u piaalinu da neutralizira thc u urinu.... Imaa i varijantu tableta- FURSEMID,mislim 12kn u svakoj ljekarni.. (stariji ljudi koriste te tablete zbog probave),jedan moj poznanik se hvalio na sva zvona kako djeluju,samo pijea dvije dnevno i pijea jako puno vode i stalno ea morati na wc-ali navodno te pro isti kroz 24h.,. Ali najbolje ti je da kupia neku epruveticu i tra~ia nekog " istog" da ti da urin.. I onda puai koliko te volja ! :sun2: mir,,

maj 2007.

Ti tesovi sto se mogu kupiti u apotekama nebi trebali biti teaki za prevariti.Ne mogu znati kojeg je spola osoba koja je pisala,ne mogu skuziti dali je pisalina prekisela ako stavis limunske kiseline,ne mogu skuziti da pisas skoro cistu vodu.Mislim da s tim testovima nema problema.Niti pokzuju kolicinu THC-a tako da uvjek mozes reci sjedio pokraj frenda koji pljuga.
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

evo ovu subotu idem na test,danas u sat vremena popio 2 litre vode. pisalo mi se svakih 10 minuta. btw.ak ides na foru da pijes puno vode prije testa,onda se prije spisaj,jer je meni sad prvi uzorak bio ful zut,tek treci put mi je pocela izgledat ko voda..tak da ak ides ujutro na test u 7 recimo..digni se u 6 popi 2 litre vode i spisaj se obavezno bar 2 puta prije testa..

maj 2007.

heh sta sam nasao ;) mrzi me da prevodim ;( Testing for Cannabis: The Facts The active ingredient of cannabis - in other words, the chemical within it that gets you stoned - is tetrahydracannabinol or THC. When you get high, you are saturating your blood with THC. It is this that is being tested for in cannabis tests. Tests can detect 50-60% blood saturation. However - it's more complicated than that. Obviously you can't reach more than a 100% level of blood saturation, but your body can also store THC in fat cells. The THC is still there, although no longer getting you high. Effectively, you can reach 1000% saturation - that is, your body can store 10 times as much THC in fat cells as it can in the blood. Only about 10% of this is lost each day, and if you smoke on any given day, you "top it up" again. What this all boils down to is, unfortunately, THC can be detected in your body for anything up to a few weeks after use, if you are a heavy smoker. What it basically comes down to is this: if you are a regular smoker of cannabis it will probably take up to six weeks of complete abstinence until you can pass a blood test. Sorry!! If you only smoke occasionally this time is reduced. One spliff after weeks of abstinence will probably be out of your system within about a week. Here is a very crude calculator for whether or not you can pass a test: N * 100 * (0.9S) where N is the number of days you got high in the 10 days before stopping and S is the number of days since you stopped. If this sum is less than 50 then you should be alright to pass a test. Please allow me to repeat that this is a very crude sum and I can take no responsibility if you rely on it and fail a test! The basic rules remain - if you haven't smoked for six weeks you're safe: if you've smoked at all within the last week you'll probably fail. ostatak na http://homepages.poptel.org.uk/DrDrew/testing.html taman mislio napraviti mali prg kad sam nasao ovo http://www.dopeometer.com/index.php?marijuana

maj 2007.

mene zanima ako nabavim taj medicinski ugljen i to popijem i oni mi vade krv a ne mokracu jel svejedno budem negativna? stalno odgadjem prestanak pusenja a to je sljedeci tjedan i nije da me starci testiraju nego zbog posla i to je u kurcu...
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

u krvi ostaje jos manje nego u urinu.btw jesi ti ovo postala mozda jos negdje danas? imam osjecaj ko da sam vec vidio ovu poruku negdje drugdje.

maj 2007.

da, da, jesam... ipak nisi lud .......
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

@schism_ mozda na uho.hr ? btw. ima vec ovakva tema,sve fino objasnjeno.
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ma drzacu se ja aktivnog ugljika i picu vode narednih par dana 3-4 l dnevno, mizlim da bi to do petka (a to je jos 6 dana ) trebalo izaci sve !. Zanima me samo jel ovo sa aktivnim ugljikom i pijenjem vode djeluje duze odnosno cist sam do sljedeceg pusenja ?
schISTRAŽIVAČ

maj 2007.

mene zanima samo jedno.jel se ta vodurina koju se mora tolko lokat bar mo~e zamjenit s pivom?
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

ili bilo cim drugim svejedno samo da nije voda, nekako ce lakse ici heheh
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ma mo~ea Bilo kaku tekuinu kak sam ja skonto
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

piva mljeko ili voda....mozes i caj i sok
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Mlijeko i mlije ni proizvodi umanjuje u inak aktivnog ugljena piae u uputama
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

E nocs cu da trpam ugljik u sebe i da se nacugam :D u petak moram test da radim pa bi ja to sutra sam sebe testiro na urin da se ja uvjerim :D. Hvala raja jos jednom na pomoci eto drago mi je da je stavito sve na jedno mjesto nego onako da raja ganja, a ono tamo je sve rekla kazala. Sutra javim rezultate da potvrdim jos jednom sve ovo. Pozz
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

probaj... ako budes pozitivan i dalje...ja ti preporucam da prije testa vode pijes svejedno..cak i ako budes cist....nitko ti nemre srat zasto ti je vodena pisalina...nitko tijelo nemoze kontrolirat :)
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

E probao sam ali nakon testa jer nisam stigo sve da to odradim malo su me pozurili sa njim na testu sam podvalio cist urin od kolege a kasnije sam experimentisao i pokazalo se uspjesnim medicinski ugljik. Eto da zakljucimo temu pozz!
blackbringerISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ako mozete nabavit prirodni bijeli ili zeleni caj - to ce vam takodjer pomoci pri detoxikaciji. Mozete koristiti i lose (obicne) bijele ili zelene cajeve koje kupite u bilokojoj trgovini, ali je efekt detoxikacije nesto slabiji. Bijeli je bolji, ali ni zeleni nije los. Vise informacija potrazite na netu.
SLO-EraLEGENDA

maj 2007.

Vi u blizini obale i toplijim krajevima-raste vam arti oke u izobilju-topit e nasi ene masno e,oporavit e vam jetru i o istiti telo. malo je ve kasno za aparuge ali i one nisu loae to vam je na dohvat ruke-a funkcionira
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Articoke se mogu na pijaci kupiti u svako doba, bar sam ih ja gledao dok sam hodao po pijaci. A toga u dalmaciji ima u izobilju :D
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

mo~ea i popit 4 piva od pola litre...znai 1popijea prvo pivo i ispiaaa se 2popijea ostatak bez piaanja i ispiaaa se za test... pivo ti prikrije...provjereno

sep 2007.

Pozdrav! krajem ovoga tjedna idem na thc test jer sam konzumirao vutru. pa bih vas molio da mi kazete koliko dugo vremenski thc ostaje u krvi i u urinu? nisam siguran hocu li vaditi krv ili dati urin, pa mi mozete reci na koji nacin da uspijem da mi test bude negativan u urinu i u krvi. unaprijed hvala!
Weed KillahPOZNAVALAC

sep 2007.

mislim da ti nitko nece odgovoriti a ni nebi trebao.. pa zar je tesko pogledati stranicu dvije prije?? cemu postavljati pitanja na koja su odgovori dani milijon puta?
Weed KillahPOZNAVALAC

sep 2007.

a i bit ces pijan ko guzica pa ce mislit kako si alkos a ne narkoman :)))

sep 2007.

bok! danas mi je frend objasnio da je nedavno bio na testu za thc, dao je urin. prije toga je kupio pola kile kiseloga krastavca. dan prije nego sto je isao dati mokracu, pojeo je pola od pola kile krastavca.sljedeci dan tj. na dan testa je pojeo ostatak krastavaca sto je ostalo, te je odmah popio sav ocat koji je bio u staklenoj boci krastavaca. za par sati je isao dati mokracu te je test na thc bio negativan! sto mislite o tome postupku, da li je moguce thc prekriti na ovaj opisani nacin? molim vas da mi odgovorite cim ranije jer sutra idem na test..
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Popisaj se prije testa i eksaj dva pive i proci ces sigurno... Mnogo ukusnije od krastavaca

sep 2007.

...al posto sam prije 2 tjedna i tri dana pusio skunk (bio je nesto slabiji:icon_lol:) postoji li mogunost da mi uope nau thc u urinu? - tj. koliko uope vremenski ostaje thc u urinu? -pozz svima. Hvala!
Lud-MladISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Bas tako kako ti je receno,trebo si malo pogledati sta vec ima a ne odma pisati i cekati da ti neko odgovori na sta je vec odgovoreno...!!!

sep 2007.

svi cete pasti test! da da nema zajebancije...malo citajte i sve ce biti ok.
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Ugljen kod ciscenja od THC-a ne pomaze ni 1%. Ugljen se koristi za smirivanje zeluca kod trovanja hranom, ukoliko popijes neki deterdzent itd. To da ugljen pomaze su ciste dezinformacije Ako imate vremena prije testa dobro je uzimati Tonidren i Uvin H caj.
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

sep 2007.

haha, jadnici... da vas starci cinkaju.... ja sam prvu maru zapalio sa starcima (dobro, stari nije pusio) i znaj da uzgajam i sad ih molim da moram vece teglice nabavit :D za pusenje nisam siguran dal znaju al jebiga ^^
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

sep 2007.

oh usput, ispricavam se zbog off topica al ne bi htio otvarat novu temu zbog ovog, a ima veze s THC-om! Da li biljka ima vise THC-a dok je normalna i raste ILI nakon sto se posusi? jer steta susit ako se THC-a gubi :/

sep 2007.

Kad sazri ima jedan vrhunac thc-a koji si kvalitetom uzgoja, gnojenja, lampi/sun eve svjelosti, genetikom i puno puno ljubavi:) postigao. Osuait ju tako i onako moraa kad druga ije ne bi mogao puait (osim da ju sirovu jedea)...kontaj da direktno nakon ata se osuai, snaga biljke je ista, a onda to polako polako vremenom po ne da opada. Recimo, osjeti se to nakon du~e vremena, kad treba malo viae, mrvicu, al ako si posadio kvalitetnu genetiku, kvaliteta e pravilnim uvanjem i skladiatenjem trajati sasim dovoljno dugo.
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

Ako osusis kako treba nece biti nikakvih problema tj. THC se nece izgubiti ali ako susis nekim glupim metodama mislim ako ti se ne ceka pa je susis fenom ili kojekakvim glupostima koje ti padnu na pamet e onda ces izgubiti dosta thc-a

okt 2007.

sad za sve jedan prijedlog... >>SIRUP TONIDREN

okt 2007.

nakon kolko ce mi ishlapit thc iz tijela, ako svaki dan pijem nenormalno puno vode i mokraa mi je tolko prozirna da se u akoljki ni ne vidi da sam se popiaao niti nema miris ( :D )......jucer sam zapalio zadnji put i nisam se uopce napusio ni nikakve cudne stvari mi se nisu dogaale.....hoe mi se vidit u mokraci jos dugo?

okt 2007.

ovisi kakav test, koliko si puaio, koliko dugo nisi, da li imaa puno masnog tkiva, koliko se fizi ki kreea i to, koliko se znojia i kakav ti je metabolizam, isto tako i kakva je bila ~i~a... otprilike, tako piae na netu, za veinu redovitih korisnika je mogue i do 3 mjeseca u mokrai...

okt 2007.

Ako ne zelis da ti se ne vidi na testu, nemoj pusiti:icon_lol: Mucis se i pijes toliko tekucine da ti mokraca nema miris i onda opet zapalis, i sjebes sav trud :icon_lol:

feb 2010.

e ovako.imam jedno malo cudno pitanje ali ako itko zna odgovor molila bi vas da mi odgovorite.ja sam pala i sad moram ici na testove kod psihologa.sad me zanima dali ce mene zena testirat ako imam menstruaciju? molim vas da mi bilo tko da odgovor na ovo pitanje barem do etvrtka da znam dali da se razbolim ili odem tamo bez straha (pozitivna sam sigurno).
DJFlyHighLEGENDA

okt 2010.

haha tu plocicu je sad meni stara uvalila a pusio sam u petak, sad je pon, pa cemo vidjeti sta ce bit, ali brijem da ce plocica pogodit xD
SvetilistPOZNAVALAC

nov 2010.

hehe ia iao na testiranja svaki tjedan skoro pola godine pre jedno 7,8 godina ahaha nema greake, iao sam kod jedne jako dobre psihologinje :) puno puta sam znao bit pozitivan i stara ju nazove a psihologinja njoj da sam negativan.... ~ena je duaa i pol najviae sam iao zbog toga da vide jeli konzumiram LSD i extasy ti testovi za thc, tj. ploice mogu da nau thc u mokra i do 7 dana unazad a trakice koje se namo~e u urin one do 14 dana unatrag eto toliko kolko ja znam ;)
SikSTiENTUZIJASTA

nov 2010.

Cisto kao prijedlog... Nakon sto vas starci prvi put testiraju i znate da cete imati opet testiranje doma, pripremite se tako sto cete unaprijed napraviti jedan negativan test (pomocu frendovog urina) i test neka bude doma u pripravnosti... Najvjerojatnije ce stari/stara kupiti isti test koji ste i prvi put dobili, tako da kupite isti takav za testiranje (bar je u mom slucaju bilo tako). Dalje, posto kakti da test bude vazeci, je potrebno nakon ukapavanja urina ostaviti 5 min plocicu (mada ona prakticki odmah pokaze rezultat, pogotovo ako stalno duvate), imate taman tih 5 min "rok" da zamjenite plocicu koju ste upravo uzeli sa onom negativnom koju ste prethodno napravili... Past cete jedino ako ce stari/stara biti svih 5 min kod plocice sto se valjda nece desiti, a i na kraju krajeva za "magiju" :D je potrebno 2-3 sec da se zamjene testovi... Osobno sam imao 5 testova, 1. pao jer je bilo na "prepad", 2., 3. i 5. prosao na ovu foru, dok sam 4. takodjer pao jer nisam bio "spreman"... P.S. Nakon svakog testiranja, starci su plocice objesili pored ulaznih vrata od kuce, da me kao podsjecaju na moja "nedjela"... LoL Plocice je stari probusio, da ih moze objesiti tako da mi je propala kombinacija da iskoristim stare, negativne plocice, ali sam uzeo plocice u svoje ruke i skuzio da se daju rastaviti bez da se vidi da je nekaj kemijano, sto sam u ucinio... Fino zamjenio samu testnu traku unutar plocice (dakle, negativnu trakicu prebacio u pozitivan test , a dalje, posto su testovi visili kao "reminder" LoL, sam na ovaj pozitivan test na trakici nacrtao jos jednu trakicu da se ne skuzi ako ko slucajno pogleda na test)... I opet sam bio spreman za novo testiranje, bez da svaki put kupujem novi... :D Eto... Cisto ako nekom pomogne.. :D

nov 2010.

jedno pitanje testovi u labaratoriju ato pokazuju dali pokazuju dob, spol koliinu thc i tako tih stvari jer da znam ako budem testiran da mogu uvaliti urin od frenda pa da znam jel moram uzeti od frenda koji je samo isto godiate i i ak mjesec roenja i uglavnom ato se sve mo~e doznati priko takvog labaratoriskog testa

nov 2010.

Vide samo jesi li pozitivan na koji opijat.Nikakve godine.

nov 2010.

Pa to je odlli no... znai ja bez problema mogu uzeti frendov urin i dati i ne e niko znati... hvala greenpower1

nov 2010.

Na testovima ti znaju dati aau koja ima neki ajmo re i termometar tj. indikator topline,pa budi spreman da zaboravia pri u iz filma "American beauty" i urin iz hladnjaka,pa razmialjaj kako da je ugrijea na temperaturu tijela.Ima postova o tom ini mi se.

nov 2010.

Moj kolega je prije par mjeseci isao na testiranje. No prije se nagruvao, naravno. Drugi dan je otiaao ujutro u 6 u birtiju i drmnio 4 piva... Piaao 4-5 puta.. i nije bio pozitivan :) Probaj.. Sretno :)

mar 2012.

Pozdrav svima. Zanima me dali je itko imao iskustava sa malo viaim stupnjem testiranja na THC. ugl. pao sam sa sitnom koli inom pa mi je odreena uvjetna od 6 mjeseci. Znaci u tom razdoblju mi mogu doi i testirati me gdje god bio (neznam ni tko ni ata, tako su mi samo rekli na sudu tj. defektolog koji je to zaklju io i odredio nakon naaeg razgovora) Zanima me kakvi su to testovi (jer nisu sigurno oni najobi niji iz ljekarne). i dali ih je mogue ikako proi sa negativnim ako zapalim koju pljugu tu i tamo recimo 2-3 za vikend. Naravno uz pro iaavanje organizma sa akt. ugljenom, puno vode i fizi kom aktivnosti itd... Ako je netko imao sli nu situaciju neka se javi. Hvala ;)

apr 2013.

E ovako da skratim pricu moji su me nahvatali da varim... I tako ujutru posle nove 2013. godine daju mi iznenadni test po prvi put. Majka je stala metar iza mene i "urinirao" sam u neku posudu za urin, a majka je to poslala u lab. Sva sreca labovi nisu radili za vreme praznika pa je taj test propao. Nisam se bojao za travu vec za ds koji sam vece pre lepo vukao.... Drugi test je usledio za Srpsku ng, tad sam predpostavio da ce dati pa nisam nista uzimao i bio sam negativan. E sad sledi 1. maj i te fore gde planiram da se odvalim, a ne verujem u metode pomocu dosta vode, aktivnog ugljenika posto mi nisu sigurne. Inspiracuju sam dobio u teretani, pricali smo o testu sportista na steroide, i jedan decko je ispricao da pro sportisti imaju ugradjenu "vestacku stvar" izmedju nogu. ;) Uglavnom oni se okrenu, iz te stvari iscede u bocicu cist urin i stvar gotova. Trenutno sam u fazi smisljanja te niskobudzetne naprave. Planiram da u balon stavim uzorak cistog urina i neku vrstu "cevcice" iz balona pomocu koje cu moci da precizno naspem. Jedini problem ove metode je sto prethodno treba zagrejati uzorak do telesne temp, za sta je potrebno da stavim balon pod toplu vodu 2-3 minuta... Ima li neko predloge ili slicne zamisli? :)

apr 2013.

Napravio sam svoj topic izbrisali su ga i poslali me ovdje , ja ovdje nevidim nikakvo rijesenje .... jedni kazu jedno drugi drgo... sta je ovo plac jbt ? nitko nema normalnog odgovora ili ? moji starci znaju i okej su s time mene za posao muci ja sam iznenada dobio poziv za posao i ljecnicki prekosutra idem.... kako da se ocistim BRZO ! i plz ak niste sigurni nemojte pisati jer je ovo nekim ljudima vazno a to sto ce se neko pokusati praviti pametan radi zajebancije moze ljude kostati posla. HVALA i nemojte me pitati zasto onda uopce pusim ili nesto da sam mogao ne pusiti i dobiti posao jer sam mogao ali nisa zato ako zelite pomoci hvala vam ako ne molim bez suvisnih komentara.
DJFlyHighLEGENDA

apr 2013.

ako se ocistis, normalno da si cist do sljedeceg pusenja... kad zapalis, nisi vise cist xD nista to ne traje duze nego ti organizam ocistis od thc-a i bit ces cist dok ne zapalis... to je to ja mislim :) @smajli : zao mi je xD ja neznam kako da se ocistis u 2 dana... u 5-6-7 da, ali u 2... nemam pojma :) peace out !

jun 2013.

Meni ce raditi onaj kucni test s vremena na vreme, i to ne znam kada, iznenadice me, radio sam jednom bio je 5 dana posle pusenje ali sam zaredjao 4 dana pre toga :D i ispao sam pozitivan, od tad je proslo nesto vise od 20 dana, mislim da sam se ocistio, ali bi ja zeleo da nastavim da duvam :D pa sad jel moze nesto da se stavi u urin, citao sam negde da moze da se stavi so, ili izbeljivac.. Ili da li je neko imao iskustva sa onim aktivnim ugljenom koliko dana treba da se procistim?

nov 2013.

Ljudi znam da je pisano sto puta i to, ja studiram i to, ali volim da koristim marihuanu kolicinama ( 1 cigara na dan - za mene samo ) , moji me teraju svaki put kad dodjem kuci da se testiram ono za mokracu .... Vise puta sam pokusao da podmetnem tudju mokracu , ali uhvatili su me nekoliko puta i vise to ne ide .... Provalili su pomocu toga da konzumiram , ali msm da mogu jos da se izvucem nekom drugom metodom, jer sam obecao njima da ostavim to, a meni ne pada napamet .... Pa ako mozete mi pomoci , ali da bude provereno i neprovidno ? UNAPRED HVALA DRUGARI !

nov 2013.

pa student, nije lepo davati lazna obecanja, bolje to razjasni sa njima pa si miran, koliko kontam oni znaju, a ti vise nisi u osnovnoj il srednjoj...
Big LLEGENDA

jan 2014.

pa nebi im ja doso doma kad bi me tako ko u zatvoru testirali svaki tjedan hahah samo bi im u sanducic ubacio razglednicu od amsterdama pa nek misle ;)

mar 2014.

Pozdrav ljudi! Dogodilo mi se sranj eko i moram na obavezno lije enje (zvu i odvratno). Za 2 tjedna idem na prvi razgovor (pretpostavljam da neu morat piaati taj prvi put), pa me zanima iz Vaaih iskustva i mialjenja hou li se o istiti. Naime, pro itao sam na netu gro o tome, ali jednostavno previae razli itih odgovora ima (od par dana pa do 90 dana) Dakle, moji statovi su: cca 65 kg, relativno nizak bf(~13%), pijem beskona no vode i sukladno tome piaam beskona no puta dnevno tak da mi je piaalina manje viae uvijek kristalno ista, prehrana mi je poprili no dobra (podosta vitamina, uglavnom izbjegavam masno i slatko), treniram 2 put tjedno jako jako intenzivno s veoma mnogo znojenja i puaim u prosjeku 4 puta tjedno zadnje 3 godine. Hou li se o istiti do tad? Zadnji put zapalio prije 2 dana, al mislio sam danas opet kao zadnji put. Molim savjete i mialjenja.

mar 2014.

prekini da duvas dok ne prodje frka, dve nedelje brzo prodje a u urinu se moze registrovati i nakon tri nedelje pa i vise

mar 2014.

Ma morat u onda na redovita testiranja, valjda jednom tjedno i tako sljedea 3 mjeseca. Zbog smijeane koli ine (0,3g) No da, primljeno na znanje i zahvaljujem na odgovoru!

mar 2014.

E ovako ljudi ja sam studiozno prostudirao sve metode na netu ( aktivni ugalj-tanka prica, 4 aspirina pre testa-neprovereno....) cak sam imao test skoro i sipao sam tecni izbeljivac sa malo vode ( temperatura tela ) u mokracu i pao sam, to ne pomaze! govorim o kucnom testu na razne gudre. koliko sam shvatio najbolji nacin je a i manje vise proveren je to da taj dan ( ako znate da ce biti test ) radite na svom telu u smislu sto vise tecnosti i pisanja pre testa. a ako ne znate kad ce biti test ( kao sto ni ja sam nisam znao ) onda je to - da mozete pomesati urin sa vodom skoro pola pola - samo ne znam dal ce se test pokazati nevazecim. ne preostaje mi nista drugo (posto mi je dosadilo da pitam i da slusam dezinformacije) je to da kupim test i da probam sam to sa vodom. javljam vam sta sam uradio i veliki pozdrav za sve!
CreativeLEGENDA

mar 2014.

djunta ako si vec dosao do toga da moras na testiranje ..onda budi faca i izdrzi taj period sto moras bez nje ...to je jedino sigurno rijesenje . nece vutra nigdje pobjeci , kad se smiri situacija ,ako jos zelis ,nastavis ;)
FumareENTUZIJASTA

mar 2014.

Ako svaki dan imaa fumare party onda treba i do 20-30 dana da se tijelo skroz o isti. Provjerena informacija. Znam po sebi osobno.Thc ostaje dugo,npr. netko ko ne konzumira i zapali jedan u petak bit e pozitivan nekoliko dana... sve ovisi od osobe do osobe..

mar 2014.

Creative kapiram ja sve to ( i hvala na podrsci ) imam ja poduzu istoriju sto se tice svega, ne samo thc-a... Da ne duzim mnogo pre sam bio hc korisnik sada sam ok jednom u nedelju dana i mogu reci da je tako mnogo bolje. Nego moji su iscimani zbog moje proslosti vezano za razne gudre i sad zentaju, plus ceka me moguci posao gde isto trebam biti cist. Jbga uhatim sebe nekad spojim sa cirkom po par dana i bas mi ne bude dobro! Zato sam odlucio da se pozabavim sa testovima, a i da podelim to sa drugima. Veliki pozdrav od Dj p.s. nisam skupio djunte da kupim test danas, ali sutra ga imam pa javljam rezultat.
CreativeLEGENDA

mar 2014.

"Zato sam odlucio da se pozabavim sa testovima, a i da podelim to sa drugima." vrlo pohvalno :) dobro je svasta znati , mozda jednom zatreba :D

mar 2014.

Znaci kupio sam test i nije djubre uspelo! Odnos je bio pola-pola + sto sam dodao za svaki slucaj deterdzent. Test nije bio ne vazeci sve regularno, cist sam na sve samo ne na thc. Sad nesto razmisljam jedino da napravim totalni laznjak od urina, znaci vruca voda plus zuta boja ( tipa ona za kolace itd ) p.s. nisam "uzivao" 7 dana

mar 2014.

to znam samo sto mi treba frizider sa katancem u sobi, i kad krene test da im kazem ej sacekajte malo da se ovaj djavo istopi pa da ga zagrejem =)

mar 2014.

Ima uvjek fenomena koji se teako o iste i nema boga da im iata pomogne. Znam jednog koji je nakon mjesec dana pao na testiranju a niti je duvao niti se kretao u blizini gdje se duva. Rijeaio je problem na na in da je uzeo urin od stare i stavio ga u staklenu bo icu od nekih antibiotika i svaki put ga malo ugrije upalja em i to je to. Evo joa jedno testiranje mu ostalo u 4-tom mjesecu i gotovo.

mar 2014.

Mislim da je ovo previae individualno da bi se moglo utvrditi neko pravilo. Ja sam imao manje-viae fumare party svaki dan, ili svaki drugi dosta dugo. Pa pauza od 10 dana i negativno piaanje na kunom testu.

mar 2014.

jese individualno ali zavisi i od toga sta pusis

mar 2014.

Molim sve ljude za pomoc i savet,vidite o cemu se radi (ne osudjujte).Otvorio se konkurs MUP-a za policajca,konkurisacu Aprila meseca sada ali imam problem,prvi put sam probao 2012 godine Aprila meseca samo 2-3 dima marihuane (mesane sa duvanom) i onda Januara 2014 godine sam samo JEDAN dim kratak probao marihuane isto ,a eto sad se pojavio konkurs u kom kazu da ce biti test na drogu (MUP-ov). Molim vas za savet i misljenje,hocu li biti Pozitivan sta mislite i takodje sta da uradim da se nekako ocistim i preuzmem sve da test bude negativan??? Znam da ima tema dosta o ovome,ali jako mi je bitno i HITNO! :)
DJFlyHighLEGENDA

mar 2014.

ne... ovo je tuzno da ovo vrijeme koje si potrosio pisajuci post, u pol tog vremena mogo si nac i procitat vec na forumu koliko zapravo thc ostaje u krvi, mokraci, kosi i kakvi su inace testovi i sta se radi da se ocisti, ali lakse pitat jel :)

mar 2014.

Prijatelju znam da iritira ovo pitanje,ali razumi me,jako mi je bitno,zbog posla (ekonomska kriza pa ne biras).Citao sve postove ali mi opet nije bas jasno skroz.Moze ukratko kakvi su testovi,koliko ostaje u krvi,kosi,kako se cisti? Nadam se da ce jos nekom pomoci. Hvala u svakom slucaju,puno mi znaci :)

mar 2014.

Daj bre fredy iskuliraj malo jeb*te.. Uzeo 2-3 dima prosle god i dim ove godine, meni mesto krvi ide THC pa za 15 dana da ne duvam ne bi mi nasli.. Idi ti i obuci uniformu i zaradjuj leb al ne na nasem drustvu ( vutrasi ) nego one sto deci heroin valjaju, a sto se tice testa mogao si ga sutradan raditi posla ta 2-3 dima i ne bi ti nasli, toliko samo..

mar 2014.

Po stoti put :sad2: . Rae bi da mi je erka nona frajla nego sin policajac.
MeskalitoLEGENDA

mar 2014.

Ma , primaju te sigurno , ne brini ;)
Vu ing.POZNAVALAC

mar 2014.

Aj pa kad navatas nekog s travom seti se ovih postova i pusti coveka
Z&NZMAJ

mar 2014.

Ovo se nisam nadao da u do~ivjeti... da budue policijske nade dolaze po savjete na Vutra.org :D Ajde, neka ti je sa sreom i ne brini radi testa. Ne vjerujem da ti je ovo malo ostalo igdje u organizmu.

mar 2014.

No sikiriki,ionako je to samo konkurs :D Treba proi par krugova do kona nog odabira najpodobnijih,daleko si ti joa od policajca. A i reci im,hebea policajca koji nije probao travu :D ,kako bi ina e lovio po parkovima a neznaa kako miriae marihuana. Ustvari ,ti imaa prednost kad malo bolje razmislim.
RolamPoKrajuENTUZIJASTA

mar 2014.

`iakiea u flaaicu, apsolutno sam siguran da ti tu koli inu nee nai i ako nisi posle januara pljugao siguno ti nee nai. Veruj mi da oni ne rade neki profesionalni skupi test tamo, tako da opuateno. Bilo je ljudi koji su ne znam ata sve uzimali pa iali na testove, pri a se pre aiakenja su se znojili u hodniku :rofl: pa su ipak na kraju proali kako valja. Nema potrebe da se pravdaa zaato si otiaao da se prijavia na konkurs u Kamenicu jer kako je Ar ibald Rajs rekao o policiji: ''Vi se u policiji neete obogatiti, ali ete ipak zato imati to zadovoljstvo da ste radili za vaau zemlju i da pripadate eliti vaae nacije''. Eto ti iskoristi ovu re enicu kada budea pisao tamo onaj sastav (poato bez uvrede veina onih sastava naje~im se ata piau oni kandidati :D poato 99% njih nije elokventno pa se baa zapitam kakve su reakcije onih psihologa ato itaju te sastave, budi ato elokventnijii bez re enice da bi voleo neato da promenia u policiji ili da neato ne valja u vezi sadaanje policije kao korupcija i tako, jer sve u svemu imaj na umu da treba da ti bude sastav puritanske policijske istoe :rofl: i sve u svemu dobiea visoku ocenu ako budea kroz sastav stvorio utisak da si roen da budea posluani sluga re~ima)ako proea sve ostalo zaato ~elia biti policajac, ako se budea vodio ovim citatom onda trebaa da budea ponosan ato ea biti policajac, jer treba ceniti kad ljudi rade poateno svoj posao.. Peace bro

mar 2014.

ma gotovo sam siguran da je arcibald mislio na srpsku policiju kada je to izjavio ;) @fredi, procitaj ovu temu https://vutra.org/topic/888-koliko-dugo-thc-ostaje-u-telu/

mar 2014.

,,Murija duva,legalizovana Gandza" :D xaxaxax :) E hvalaa vam puno momci na brzim odgovorima,jako ste mi pomogli. :)

mar 2014.

pamti pa vrati kad budes elita nacije ;)

mar 2014.

Naravno,ovo ne mogu da zaboravim nikako! Ako postanem ,,elita nacije" pravicu se da ne vidim vutrase. ;) Inace cuo sam da ce se raditi u Beogradu lekarski pregled (3 dana).Nadam se da Beogradjani nece da me zarube. :D Javljam se kako sam prosao kada prodje ovo testiranje. :) Pozic :)

avg 2014.

pozz svima i molio bih vas da mi odgovorite sto kracem roku i sto efikasnije jako mi je bitno sekiram se... ako nisam potrefio temu izvinite ne snalazim se baa najbolje po forumima.. Ovako puaio sam svaki dan neki period 5-6 mjeseci znaci radi posla sa presto danas tacno 7 dana kako nikako al nikako ne puaim niti vise ikad namjeravam(radi gluposti i kratkog uzitka da sjebem zivotni posao) znaci u perijodu ovih 7 dana apstinencije od marihuane pijo sam dosta tekucine cak sam i kutiju aktivnog ugljena popio bavio se fizickim aktivnostima(dosta se znojio) uroloaki caj ,sokovi prirodni i td... zanimaju me 2 stvari 1 zanima me za koliko jos otprilike vremena bi mogao biti cist od THC i tih supstanci marihuanne to ?? 2 radim ljekarski pregled nigdje nije navedeno da ce raditi test na drogu (znaci obicni ljekarski pregled) urin , krv ,psihijataro i ostalo.. dali na tako obicnom pregledu mogu ustanoviti prisustvo THC-a u krvi mokraci da bi mi pravilo problem ?? ja se izvinjavam sto pitam mozda pitano 100% al nisam nigdje naaao tacno da je neko ovako pitao sto mene zanima...HVALA SVIMA UNAPRJED.
FukmondoAMBASADOR

avg 2014.

pozitivan si jos to je sigurno,a ako je obican predled kad sto kaes ne beri brigu,ovo bi bio tvoj posljednji post kad kaes da si pusio i vise nikada ne namjeravas hehe nikad ne reci nikad,ako ce ti jos tko odgovoriti neg izvoli. ovdje svi uzivaju u vutri a ti mi pises pogdne rijevi o vutri,aj bok ;)

avg 2014.

ja nisam balvac i trave sam u zivotu ispusio koliko mozda neko sa 40 godina cigara....naravno da volim travu fali mi sve to stoji ja govorim radi posla da necu da pusim ..a tebi ako je bitnije da se naaikaa i ne znas gdje ti je glava meni je bitnij poso a ti kad si pameta i ako radis idi pa im reci da se drogiraa pa cu vidjet jel ti ok il nije... samo sam pito dali se mogu ocistiti za 20 tak dana ovom rezimom mojim puaenja to me samo zanima

avg 2014.

ne kontam bas ovu tvoju komparaciju, a na forumu ima par tema o ciscenju i tome koliko thc ostaje u telu, na tebi je kako ces dalje a da li ces proci ili ne na testu zavisi od vise faktora i oni su uglavnom spomenuti, treba samo citati a ne postaviti isto pitanje na tri mesta na forumu. ja pusim cetvrt veka i to ne remeti posao kojim se bavim niti nacin na koji ga izvrsavam, tako da sumnjam da cu prestati "radi gluposti i kratkog uzitka da sjebem zivotni posao". takodje ne smatram da je kontrolisana upotreba vutre drogiranje niti da od toga "ne znas gdje ti je glava", a sto se tice ovog "tebi ako je bitnije da se naaikaa", u mom kraju kazu da je neko nasikan ako je pijan, i to momacki, a ne ako je dunuo dzokavac. al ajd, razlikuju se i posao i terminologija pa ako ti rade provere na poslu jednom mesecno svakako je bolje da prestanes, ili sa vutrom ili sa tim poslom, za mene to uz toliku kontrolu ne bi bio "zivotni posao", pritisak je to velik u glavi :) sretno
Z&NZMAJ

avg 2014.

Mo~da, ali se ponaaaa kao balavac. Ka~e stara narodna: "Do godina doa'o, do pameti nikako"... Lepo znaa! 4 posta, dve opomene, a sa ovakvim stavom, ne gine ti i 3. Odgovor na pitanje si dobio, a ja ti potvrujem da na standardnom pregledu ne testiraju na droge. Ako testiraju, morali bi ti rei prvo.

avg 2014.

ko vas jebe pa me sad i banuj te bol me kurac,.Hvala pojedinim sto su ljepo odgovorili a vama ostalim sto ste pametni i pricate gluposti nagadzate sta kako pozzz za najblize
Z&NZMAJ

avg 2014.

Ne snalazia se ti u kulturnom izra~avanju. Adio i ne dolazi viae!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se