VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQDa li je mnogo i nezdravo pusiti 5-6 jointa na dan?
LEGACY

Da li je mnogo i nezdravo pusiti 5-6 jointa na dan?

66 odgovora9,999 pregleda
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Ako se radi o skali onda se pusi malo manje,ali ne menja to nista kad on izuva. A obicne domacice brdo.Dobro se osecas. Ali. Koliko je to stetno?
BATISTRAŽIVAČ

dec 2009.

neznam,mnoge to muci,na organizam neutice,jedino na mozak oko pamcenja,ako je tacno sto sam procitao
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Tacno si procitao,mozak mi je skrokav,brzo zaboravljam stvari! Samo da me vidim kad omatorim,bicu prsnaja totalna!

dec 2009.

Plu a trpe tih 5-6 ili viae kom. dnevno !!! Trebamo svi nabavit vejporajzere ... i medicinirat se na zdrav na in!
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Nadam se da ce pasti cena... Imam i sad vrlo povoljno,ali je cimanje.
FrulaENTUZIJASTA

dec 2009.

Normalno da je stetno: joinat pusis bez filtera i mozeserec da silujes pluca time (5-6) jointova. Stvarno, u cemu je point s takvim pretjerivanjem?! Kakva cena brate? Cimanje, levo il desno, ne znam ni ja sta se ovdje dogadjaaaaaaaaaaaaaaaa. x+y=2

dec 2009.

Hhahaha , care tebi je 5-6 pretjerivanje ??? Ako je tako blago tebi !
BeyondLEGENDA

dec 2009.

Ja se svaki dan zahvalim Shivi ato sam stvoren tako da mi je dosta tri dima iste na nargilu da me razvali. ku~ia koji je to dar
Big LLEGENDA

dec 2009.

Da, meni je dosta ono nekih poatenih 5-6-7 dimova na oksu da budem high, a razvaljotku ne brojim, treba brojat napuaen... xD Ne valja pretjerivat, em, nije potrebno, em nije abe, em nije zdravo
HightyENTUZIJASTA

dec 2009.

Eeee, da.....interesantna tema! I to treba probat a desi se naj eae sljedee ili odlepia nakon nekog vremena ili sku~ia da te viae ne pere ni tih 10 komada jer puaia od kace dignea do kad ne idea spat. Bilo bi zato jebeno da je ima dovoljno, da je moa' imat doma ili kupit po razumnoj cijeni negdje pa da si radia kola e od toga em se ne trujea em te zaailji em te dr~i du~e itd...i to je najzdraviji na in i zapravo jedini zdrav, nije dozvoljena kao takva kao lijek upravo zato ato se puai i ono ato se puai nije medicinski pa ima neki sprej /inhalant. Negdje sam pro itala da je okay tipa ne znam vidia, ve sam po sebi recimo, koliko ti treba se zakucavat ne znam 5 dana pa recimo 3 dana ne i tako...neki omjer sad sam vidi...i onda kad zapalia pa te odnese ta jedna, auuuuu, eto tako je meni sada :D :D :D, apstinirala neko vrijeme i uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu al' sam ve na treoj ato je loae :p, al idem spat sad tak i tak pa ono...ajde, pozz!
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Pa da. Jedino dobra skala koju uzimam s vremena na vreme zna dobro da me upuca,ovo ostalo tamo vamo,ali uglavnom vamo. Al jebiga 900 din je mnogo......... poz
FrulaENTUZIJASTA

dec 2009.

@hazeseeker: je to je pretjerivanje. zapalit 6 jointova u 3 sata je po meni pretjerivanje, bezpotrebno prikucavanje i przenje mozga - zbog toga sam se u zadnje vrijeme prestao druziti s odreenom grupom ljudi. Takvo pusenje trave nema smisla jednostavno. Zapalis joint jedan, to te razvali i bude ti ok, sta sad imas pretjerivat pa palit jos jedan i jos jedan i jos jedan i jos jedan. Jedino ako se hoces drogirati, onda je to druga prica.

dec 2009.

Mozda sam se jakrivo izrazio , ili si me ti krivo shvatio . Htjeo sam re da i ja nekad znam zapalit jedan joint ili jedno punjenje , ali u ve ini slu ajeva nepuaim solo ...tako da 1 -2 nekad nisu dovoljne da se zabavim/o. Tako da nekad kada prijatelj naleti na sok , joint i film dogodi se da udarimo 3-4 topa i par punjenja na bong. Jbg prestao sam puait duvan ...pa se potreba za jointom pove ala ... :) Ako puaia cigarete koliko ih popuaia dnevno ? 5-10 ? e pa tak i ja zapalim 5-6 jointova ... Znao sam zapaliti i 10-15 pljugi dnevno , ali ne da se razvalim , odbijem ili kako ve to nazivate ... Jednostavno sljed dogaaja u danu + ljubav prema ganji ! A kao kontra tome svemu znam da nezapalim po par dana iako imam ganje ... POzz i samo opuateno !
putryPOZNAVALAC

dec 2009.

neznam dal je nezdravo al ja jos nisam sprzen.zdrav sam i osjecam se dobro a pusim dnevno 4-5 nekad i vise.i nebediram se dok mogu pusit...:bong7bp::joint2:
He-ManLEGENDA

dec 2009.

Zgooglajte Irvin Rosenfeld, ako vec netko nezna za njega, i atm 5 drugih korisnika Med. Cannabisa. u USA Oni primaju od americke vlade svaki mjesec 300+- srolanih jointova, i naravno popuse ih :icon_lol: Evo malo infoa o Irvinu http://www.drugwarrant.com/articles/irvin-rosenfeld-and-the-compassionate-ind/ Izdvojeno;

dec 2009.

ccc,sljed dogaaja:)) Meni je nekako jedan na dan podnoaljivo,zalomi se i 2-3 pogotovo ako ganja nije kako treba.I 95% puaim solo tj.doma pa ako se neko nae... Ali i nekako nastojim prakticirati da svakih 6-7 dana odmorim bar dan-dva-tri jer osjetim da malo utje e na mene,naravno ne previae:) Prije cca 10 godina san zna po 5-10 stu i svaki dan ali nisan niata drugo radija niti san se zanima za posal. Sad je druk ije:icon_wink:

dec 2009.

Sto se mene tice i jedan dnevno je previse. Ako zelis da budes ambiciozan u zivotu koji veoma brzo prolazi i da se ne pitas kad ufatis 35-tu sta si uradio u zivotu onda oladi malo sa pusenjem. Ne kazem ja da se neke stvari ne mogu postici i svakodnevnim duvanjem ali postice se mnogo sporije...a uostalo ko i sve stvari u zivotu sto se vise rade manje se uziva u njima....eto sto znam moje misljenje.
Big LLEGENDA

dec 2009.

Da, istina, imao sam faze (imam ih uvijek po ljetu) kad se svaki dan puai po 2-3 buksne, i tako 3 mjeseca i onda ve prestane pucat lagano i onda uvijek imam zacrtano od 1.9. do 30.9. nema puaenja a kad se zapali 1.10. par dimova me raznese xD

dec 2009.

Eto vec 17 god pusim skoro svaki dan ,u pocetku je bilo po 1 dnevno sa ekipom a sada i po 5-6 dnevno ,posledice ,zaboravljanje ,neambicioznost ,lenost ,citanje izmedju redova i uvidjanje ljudskih gluposti ,zelja za sex-om u pocetku bila povecana a sada smanjena ,vise se ne smejem toliko , uzimam za funkcionosanje i smirenje zivaca ,da li da prestanem?- NIKADA !
ataraxiaISTRAŽIVAČ

dec 2009.

ne valja to..i ne trebaju neke injenice, i intuitivno mo~ea shvatit da nije dobro, da nesht ne shtima tu.. emu to pretjerivanje uope..previae je..ne volim to kad puaenje samo sebi svrhom postane - lartpurlart in vutra style, izgubi se char :) ja isto hehe..dar itekakvi.
gargamelPOZNAVALAC

dec 2009.

ja pusim cirka 10g, i malo je bilo dana da nisam zapalio pljugu, a i to je bilo najvjerojatnije jer - nije bilo ganje.... pocnem pusit cim odradim sve sto sam taj dan naumio. znam nekad i po 3-4 pljuge za redom zapalit, ali jednostavno mi je gust... volim pusit. i to frulu.. imam doma razno raznih "staklenki" za pusit, ali nije mi to to.. to da slabije puca, pa mislim da ne puno... ako se ne pusi ista biljka/sorta duze vrijeme, i ako neki qrac radis u zivotu, a ne lezlebaris po cijeli bozji dan, prva pljuga te svakako mora bacit iz papuca.
FukmondoAMBASADOR

dec 2009.

hahhhaha puno istine ovde ima al puno, ma ka otisak prstiju sto je svaki drugaciji,vrlo dobar post... a pogotovu onu uvidjanje ljdskih gluposti:icon_lol:
tamburaENTUZIJASTA

dec 2009.

svejedno bi mogo probat neku pauzu.tek tolko da ne zaboravis kak je kad se ne dimi neko vrijeme.

dec 2009.

Ja kad pushim, tj uzmem jedan paket pa ga sa 2-3 druga odma ispushim u 3-4 jointa zavisi od paklice .. i sve je uredu makar sa mnom :DD

dec 2009.

Ja i moji prijatelji (nas 6) imali smo 7-8 nezaboravnih mjeseci, kako bi se reklo "upala nam je sjekira u med" mjesecno smo pusili oko 1kg, nekada i viae... Mnogi ce se nasmijat i rec pazi kretena kakve gluposti pise al to je ziva istina. Inace pusim nekih 5 godina, i u tome vremenu sam popusio vise nego dosta ljudi u duplo duzem periodu, s vremenom shvatis da si malo poceo zaboravljat stvari, al to nije bitno... Ipak bi se volio vratit na pocetak i ispocetka pocet pusit, jer kad se pusi svaki dan i tako iz dana u dan, postanes donekle otporan na te stvari, nema vise onoga smijeha (da me boli lice itd...)

dec 2009.

Mnogo je tebra, ja toliko poduvam u 2 tjedna.

dec 2009.

Ako ne zapalim 1 joint cim se ustanem, jedan dok pijem kavu, jedan prije dorucka, jedan poslije dorucka, jedan prije marende, jedan poslije marende, jedan prije rucka, jedan poslije rucka, jedan prije popodnevnog spavanja, jedan poslije popodnevnog spavanja, jedan prije vecere, jedan poslije vecere i 3 prije spavanja... meni to onda nije bio dan nego petak, dan za metak, kad dolazi moj tetak, da donese jos trave, da se napusimo ko krave, da pusimo i pusimo dok nam srce i pluca ne otkazu....
Ma kakvi.kao sto su naucnici davno dokazali na majmunima da vutra ne skodi mozdanim celijama nego jednostavno podstakne odredjene hemije da ti se luci iz mozga pa si u tom tripu....uglavnom vise su ga da izvines,najebali oni sto puse dve kutije cigara dnevno.tako da samo rolaj:-D
Big LLEGENDA

dec 2009.

Ahahaah, vjeverica, kako sam se nasmijo xD Ja sam prije znao ujutro se dignut oko 11, sjest na WC sa dva oksa smotana u king size rizla plus, kad to popuaim i uz to popijem kavu i poserem se, kree doru ak, pa van na kavu, pa sjest u auto s nekim i zapalit joa 1-2, doma na ru ak, van na frulu, kloaarenje po vani, zajebancija do nave er onda oko 8 nave er kree maraton popuailo bi se nekih 10 komada do 2 ujutro i doma ubijen na spavanac..... Sad viae nije tako, imam neku rutinu, puaim 3-4 dnevno (U JEBOTE!!! XD) i sasvim uredu mi je, prolazim s 4, nikakvi konflikti sa starcima, nikakva sranja vani, nema frke s akolom..... Eto Al da stavim razliku izmeu onog doba kad bi ih i 10-15 dnevno popuaio i ovog sad "mirnog" razdoblja, mogu re da nema neke velike razlike osim u tome ato su mi prije podo njaci bili vei, viae sam jeo i spavao..... xD
CaNnDzaLEGENDA

dec 2009.

Ma...pusi se od jutra do mraka kad naravno ide na spavanje(mada pusio bi i u snu da mogu da imam nenormalne kolicine koje nikad ne mogu da ispare hehe).Kolko god ima 1 ili 50g sve ce da ode :D,zavisi od raspolozenja,situacije!Sve dok ima vise ganje pusi se vise,kada nestane kolicina pusenja se smanji =)...ne mozes popusiti 10 ako imas za jedan ili isto tako ako imas 50 popusices 10 verovatno...nebi da vracam godine unazad,ne valja preterivati stvara se navika takodje i veca potreba za pusenjem(kazem iz licnog iskustvar,mozda neko to drugacije dozivljava),uglavnom sve je to u nasim glavama! A sto se tice posledica,stetnosti hehe ima ih naravno sto na mozak sto na pluca i mnogo drugih stvari :D ali nije to toliko strasno opet sve zavisi od oraganizma dali smo nest jeli pre toga,kakvo nam je psihicko stanje i tako tih stvari ,a rad istina sto kazete nema vise smeha,pogubljenosti,preterivanje!!!...jednostavno se navikne na rad i na sam flesh,mene jedino radi drugacije nekim delom jace kada promenim okruzenje u kojem retko puhtam jos ako sam u autobusu ufff tada zalim sto sam se napusio :ohno: ,mada dobri su to tripovi :) Primer jedan drugar izvuce jedan cim i hoce da poludi,mislim da jednostavno treba da batali to ako mu vec smeta,a isto tako mislim da je doziveo neku vrstu traume-paranoje i sada je pod fleshom od toga i plasi se hehehe...vozi je ti kako ti odgovara i opusti se a ne da te odvede tamo gde ne treba ;) ako si i malo razuman znaces zbog cega se dogadjaju te paranoje i losi tripovi!!Paranoje su uglavnom najvece posledice :) Sam mi nije jasno napusim se i nije mi dobro,prvih posla sata cekam da prodje :D a posle tih pola sata se pali jos jedna...ne znam onda cemu cekanje prolaska hehe.Ali tih pola sata je najbolje iskreno :D ako su ti pluca zdrava i ako si psihicki u dobrom stanju onda sve to moze da prodje,obolela pluca,sizofrenia i buxna/e ne idu nikako,mada ima ljudi kojima to odgovara!!A ko popusi 20g skunka koj razvaljuje svaka mu cast,ja bi mu dao jos 50 :D...malo sam otisao predaleko od teme :icon_lol::icon_lol:
TravingoISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Uzmem paket, ortak i ja na dan izvucemo dobrih sest dnevno...

dec 2009.

Ja ne znam zasto se ovo raspravlja. Jeste nezdravo je. Metak u glavu.

jun 2016.

Hmm , Pozz ekipi. Zdravo-nezdravo ne ovisi samo o tome koliko pusis. Ja recimo pusim puno ali ne zivim nezdravo. Koliko treniras? Kako se hranis? Sto radis u zivotu osim sto pusis? Obicno se pusenje povezuje s lijenoscu ali to nije nuzno jedina opcija. Istina je da pusenje treba povezivati s hedonizmom a ne lijencarenjem. Ja cesto radim 12-14h dnevno i cesto sam perma-high od kako se dignem do kako idem lec. I povremeno radim citavo vrijeme. Mozda radim malo sporije, povremeno sam cak ekstra fokusiran, radim mozda i brze nego da nisam high. I to nije bitno. Bitno je da nebih imao volje raditi 4h dnevno da nisam high. U biti sam vec toliko lijen i posvecen hedonizmu da mi se uopce nista neda radit i moram se prisiljavat a to je kad sam high izvedivo a kad nisam teze. Da bih mogao nastavit radit moram bit high. To je nagrada koja kompenzira lijenost :). Sto se pamcenja tice bolje je nego ikad. Vise je bitno cime se bavis dok si high a i kako reagiras na vutru, nego da li pusis ili ne. Ako mrtav lezis stoned na kaucu 24/7 naravno da ce ti mozak zakazat. Ako ne treniras naravno da ce ti pluca zakazat. Ako se nehranis zdravo naravno da psihofizicki propadas. To nema veze s vutrom vec s neurednim zivotom :). Moja su iskustva izuzetno pozitivna. Radim bolje,duze,svjesniji sam okoline i ljudi u okolini, vise marim i bolje razumijem ljude oko sebe i u poslovnim i u privatnim situacijama. U biti nemogu se nacudit koliko to sve dobro funkcjonira. Najlakse jevkrivnju sa sebe prebacivat na okolinu. Uvijek je problem u disciplini i samokontroli, a ne u supstanci.

jun 2016.

Iskopao si temu iz 2009 godine, vutra nije nezdrava, mo~ea popuait i vagon ako ti neakodi, ak i da niata neradia.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se