VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)
LEGACY

Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)

5840 odgovora426,210 pregleda
CaliISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Dali je legalno uvesti semenke u srbiju? tj dali mogu da narucim semenke iz nekog shopa i da lepo bez problema odem u carinu da ih pokupim ?
Svizac_:)ENTUZIJASTA

sep 2007.

............:ohno:.............
Silent BobPOZNAVALAC

sep 2007.

U glavnom se to diskretno posalje. Skoro sam pazario neke sjemenke i stiglo mi je neotvoreno pismo, a prije toga spore su mi stigle otvorene. Ja sam iz CG (MNE). :)

sep 2007.

ako nemislis narucit neke vece kolicine nece bit probleme jel neisplati se carini pregledavati omotnice...sto mislis dokle bi posta dosla kad bi sve omotnice probjeravala...tako da se opusti i naruci...
CaliISTRAŽIVAČ

sep 2007.

^okej , pitao sam zato shto sam vec imao problema sa carinom pri uvozu nekih drugih strvari nevezano za travu ...
OkiyKikuENTUZIJASTA

sep 2007.

Prije svega POZDRAV ekipi!!! Dali mi neko mo~e preporuciti neki seed bank, koji je pouzdan i dostavlja u hrvatsku! A http://www.sakriveno kakvi su oni? Nije mi bas jasno to oko kupovine sjemena. Oni narucuju od uzgajivaca sjemena? Da li je netko narucivo od njih?
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Reci im da su ti kanarinci jako prirasli srcu i da im je uskoro rođendan i da ih želiš počastiti posebnim sjemenom konoplje iz Nizozemske ili nekim sjemenom iz Hawaja odaberi vrstu po volji.A šta ti mogu pušit kitu jedino za sjeme ,pa ako nas samo na osnovu sjemena mogu osumnjičiti da planiraš uzgajat ili još gore i prodavat,onda mogu i ove likove što prodaju sjeme za kanarince i ostale ptičurine i ove što u ribarnicama prodaju sjeme za pravit mamce optužit na doživotnu robiju ljudi prodaju sjeme na kile jebiga ,a iz onog sjemena se takođe može uzgojit pa taman ova travuljina što u nas često dobro ide na tržištu i u kojoj obavezno na onim pretrgama nađu u njoj THC ,moš mislit koliko ga nađe ali haj nije bitno nije to tema emisijenego bitno je da i njh mogu ako hoće teretiti za uzgajanja ali izgleda ovi im kažu to nam je za ptice ,za ribolov za... šta ti ja znam.Isto taki i ti njima reci to mi je zato ko vas jebe ovo je posebna vrsta daje sjemena pun *****.ma marš u **********u materinu bre šta vas briga šta će mi 10 sjemenki od 78 € i čime ću ja da hranim svoje ptice ,marš đubre nevaspitano.
OkiyKikuENTUZIJASTA

sep 2007.

OMfG!!!! Koji :balls: post, trebalo bi napraviti Zbirku tvojih postova. Canne! Canne! Canne! No dobro, ovo me i vise nego uvjerilo da je sjemenje DOBRO, AHA! Uzet u iz Green Housa Arijan's Haze #3, 5 feminiziranih. `ta ka~ea??
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

sep 2007.

Odabir definitivno nije loa, ali moram te upozoriti da sam ja joa prije 3 mjeseca naru io 5kom feminiziranih Himalayan Gold iz Grin Hausa i ato mi je stiglo? NI`TA! Jesu li mi odgovorili na oko 10ak mailova koje sam im poslao? NISU! Kad doem tamo gore ima da im svima po redu...*cenzurirano*...:vb_whip::vb_whip: Pa ti ini kako hoea, ovo je samo moje iskustvo koje me je stvarno iznenadilo jer su oni ina e poznati kao ugledna firma...:ohno:
SLO-EraLEGENDA

sep 2007.

zadnje vreme se dost anjih zali na kvalitet Green Hous seeds..
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Green house ne odgovaraju 10 dana valjda ih je slava previae obuzela pa manje narud~be ubrad i ne primjete ,a ko e znat uvijek ima mogunost da carina odradi ljude a onda poato im znaju imena policiji prijave pa ih onda ovi dr~e pod okom ne bi li ih uhvatili a mo~da i ne prijave mo~da uzmu to za sebe ,svakakvih ljudi ima meu carinicima.Uvijek nekako mi je logi nije da je carina ili poata tu prekinula dostavu ,samo ako se ne javljaju na 10 mailova onda tu neato stvarno smrdi,a ja ove green house nikad nisam neato volio valjda zato ato ina e imam neku vrstu gaenja prema monim firmama, im je tu puno love u igri mora bit i korupcije i velika je firma .Mo~e onaj lik bit poaten i dobar ko kruh samo ne mo~e on tako lako nadgledati sve one koji rade za njega.

okt 2007.

ja sam naruchio 1.10 seme iz aliena i stiglo mi je 12.10...naj opustenije...postar dono ja potpisao.. no cimanje.. so thumbs up svakom ko zeli da naruci a boji se...ja sam iz srbije
choki123POZNAVALAC

okt 2007.

a kako vi to sve naru ujete,preko kreditne kartice?.....zanima dal bi se moglo nekako u keau?
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

moze u kesu, posaljes novce u koverti, zajedno s printom narudzbe... imas sve objasnjeno, procitaj malo po forumu cak imas i order process flash movie koji bi trebao rijesiti bas svaku nedoumicu.
choki123POZNAVALAC

okt 2007.

e hvala,al samo joa da pitam dal trebam ostavit ime i prezime,i dal mi doe na adresu koju sam naru io ili doe u poatu,HVALA:pat:

okt 2007.

odavno nisam imao ovakvo trik pitanje bolje je od onogo ato je starije koka ili jaja
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

nisam siguran da sam dobro shvatio pitanje... :icon_lol: al teoretski... moras ostavit ime i prezime i svoju adresu. to onda u shopu napisu na kovertu (tvoje ime i prezime i adresu). onda stave kovertu (s napisanim tvojim imenom i prezimenom i adresom) u postanski sanducic u nizozemskoj. pa dodje nizozemski postar na svojem motoricu, biciklu, a ponekad i pjesice, te pokupi kovertu iz sanducica i posalje za hrvatsku (zna da je hrvatska jer pise tvoja adresa). kad dodje u hrvatsku, koverta prvo stigne na postu (znaci, odgovor na tvoje pitanje o posti je DA). ALI!!! sistem funkcionira tako da ti ne dolazis po pismo u postu (iako ima i takvih slucajeva, npr. postanski pretinci, ali to nas ovdje ne zanima), nego postar (postanski sluzbenik zaduzen za raznosenje poste) koji je zaduzen za tvoj rajon uzima pismo iz poste, stavlja ga u svoju torbu, pa na koverti procita tvoje ime i prezime i adresu koju si jos na pocetku ostavio shopu (a oni napisali na kovertu) i onda, procitavsi, odlazi na svojem zutom motoricu, biciklu, a ponekad i pjesice do tvoje adrese da bi tamo ostavio pismo kako bi ga ti, kad se vratis kuci, mogao pokupiti (da ne bi bilo zabune i ti pokupio tudje pismo, ili neko od tvojih ukucana pokupio tvoje, na koverti pise ime pa tocno znas kad je za tebe, a kad ne). nadam se da sam pomogao. :icon_biggrin:
choki123POZNAVALAC

okt 2007.

e jesam majmun tek sam sad sku~io ata sam pito................:ohno:

okt 2007.

Dobra:rofl::rofl: a legendo
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

hehe... manje pusit :icon_wink: sretno s narudzbom.

okt 2007.

samo opuateno... ove smo navikli i na pitanja `a ata ako sjemenka nije oploena?`
Voce_i_PovrceISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Ja sam zbog svoje grese ostao bez semena ove godine! Narucio preko Nirvana shop-a! Ali sam pogresio metodu slanja,umesto metodom obicne posiljke,narucio metodom specijalne, i jednog lepog suncanog dana,zazvonio je postar,urucio plavu kovertu! unutra je bio poziv da odem do Carine Beograd da se pregleda posiljka i da se nastavi carinjenje robe! tu je bio i kraj! Naravno nisam otisao! Znaci narucivati samo metodom obicne posiljke,ona je uvek jeftinija od drugih! E sad mene zanima da li je neko narucivao seme iz http://shop.cannabis-seeds-bank.co.uk/ ??? Valjda ima nekog!

jan 2013.

alien ne radi,bie da je i kod njih nova godina:sick:
new-old-growerISTRAŽIVAČ

mar 2013.

pozdrav svima,interesuje me da li je neko iz Srbije od vas mozda narucivao semenke od Slovenaca i kakva su vam iskustva,konkrtno u pitanju je s n a i l s e e d s...cine mi se ok ,hvala unapred :)

maj 2013.

Dali se koristi i muzijak biljke ? Ili se kida ? I ako se kida, kad se kida ? Hvala svima unapred :) :)

maj 2013.

koristi se ako hoces :bananabang: a ako neces kidas cim prepoznas... sledece ovako banalno pitanje povlaci opomenu i negativne bodove, kreni da citas forum umesto da odmah udaras po pitanjima koja su prozvakana pre 10ak i vise godina

maj 2013.

KOji je najbolji shop za narucivanje semenki? :)

maj 2013.

Evo otvoren je prvi internet seed shop u Hrvatskoj. Tako da oni koji su iz HR a boje se naru ivati sjeme zbog carine mogu od sada naru iti i iz HR. Neu rei web adresu da nebi bilo da reklamiram, ako nekog zanima nek mi cibne poruku pa mu aibnem link.

maj 2013.

Bi li netko iz ** ******** htio poklonit ili prodat sjemenke iz vlastitog uzgoja dosao bih osobno po njih?
loopAMBASADOR

maj 2013.

bi li ti bio ljubazan da procitas prvo pravilnik,i to tacku 14. pre nego sto pocnes postavljati ovakva pitanja?

maj 2013.

14. Bez ponude/potra~nje ilegalnih proizvoda Marihuana u ex-YU zemljama joa uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje. Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju ujui i Marihuanu) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani.

maj 2013.

poaalji link za seme,,, da li bih pregledali kad bih naru io iz vojvodine srbij na stranici bydutchseeds.com pokazuju thc exstremne visinu koje su dobra semena iz holandije koju mi vi preporu ujete da su visoke

maj 2013.

prvo, ne veruj bas brojevima koji pisu, drugo, ako posiljka prolazi kros novosadsku carinu, moze da bude zaebano, pogotovo ako ide direkt iz holandije
weedoyeLEGENDA

maj 2013.

vi jos uvek narucujete iz Holandije, izgleda bas ocete da vam posiljka ne prodje? imate masu drugih shopova pa narucite odatle evo ja toplo preporucujem Spance...

maj 2013.

nije mi sigurno iz holadije zbog carine imali gde u srbiji ili u hrvatskoj doaao bih po njih,,da li je dovoljna hps600w crvena nara~asta na box 3 met du~ sa 1,5 airine 2visine

maj 2013.

to je 4.5 m2 i 9 m3, nije ti dosta 600w, ako duzinu preseces na pola onda moze

jun 2013.

Ljudi imao bih jedno pitanje sto se tice ove teme , da li ima onih koji znaju koji "seed bankovi" primaju Western Union? Hvala unapred
loopAMBASADOR

jun 2013.

veina prima takve transakcije,ali po meni je bolje ne ostaviti nikakav trag. poaalji im lepo uatekovano (u omotu CD-a recimo,meni je proalo) i sve 5.

jun 2013.

Pa evo mog iskustva , porucio sam iz dva seed banka (ne bih da navodim koji zbog foruma...) i sad jednom platim preko WU i salju mi tog dana , stiglo je u roku od 8 radnih dana , dok sam jedinma posla kes ustekan u kovertu i jos uvek im nije ni stiglo a proslo je 8 dana koliko je ovima trebalo da mi dostave , imao sam neku frku sa vremenom zato me je interesovalo. Loop ti kazes da vecina prima takve transakcije , ali ja onda nisam dovoljno istrazivao , jer vecinu seed bankova koje sam pregledao ne prima takve transakcije uglavnom credit /debit, bank transfer (ako mislis na to nije to , iz razloga sto traze iban i sw...) i kesh to su sve opcije , tako da sam dosao na ideju ako budem imao ovakvih problema u buducnosti , da lepo odem negde i da ih uzmem. Hvala na brzom odgovoru .
loopAMBASADOR

jun 2013.

je,mislio sam na to...a nemam iskustva sa WU,pa sam negde kontao da su sli ne stvari...mo~da te je koverta s*ebala, esto otvaraju koverte u poatama (koje idu u inostranstvo) ZNAJU da tu ima keaa :D

jun 2013.

E momcovi kak e sada od 1.7. nama iz HR ii te sjembe. Predpostavljam da naru ivanje iz zemalja lanica EU viae nema carine i rizika ak me logika dobro slu~i?

jul 2013.

Novi sam ovde,ako neko moze molim vas da okaci neki link za semena posto nemogu da vise sadim ovu nasu domacicu treba mi nesto bolje!!!

jul 2013.

https://www.vutra.org/topic/3810-detaljan-vodic-kako-naruciti-seme-iz-aliena-for-dummies-sa-slikama/

jul 2013.

Poailjke iz Holandije ne podle~u pregledu Srpske carine
weedoyeLEGENDA

jul 2013.

odakle ti ovo tviti?

jul 2013.

sutra malo, meni su ocarinili 3 kesice od po 15 semenki chillija, tako da... ebo ih ja

jul 2013.

@tweety imaa link o svojoj izjavi koja je opasna bez pokri a?

jul 2013.

nagradna igra na fb

jul 2013.

Dali se mo~e u HR. sjeme kupiti u nekoj trgovini koja ne tra~i podatke pri kupnji a da jam i za spol biljke?? :read: :read: :smoke18: :smoke18:

jul 2013.

Ne postoji niti jedna trgovina koja prodaje sjeme kao trgovina u HR. Imas web shop u HR jedan jedini a da trazi tvoje podatke to prvi put cujem. Sve sto trazi je adresa i nis drugo.

jul 2013.

Moze ime, link ??

jul 2013.

Guglaj ........ Znaci sa . bas ko sto sam ti napisao i budes nasao. Nemogu ti link sa moba postaviti.

jul 2013.

naao sam, ako joa mo~e samo koje si ti kupio, jer ima puno vrsta i nisu jeftine...

jul 2013.

Evo tebi hlađenje na 10 dana jer previše pitaš. Šta s tim? Imaš članak iz medija?

jul 2013.

nemam,ali kao ato mi na svaku poailjku iz Engleske(4 poailjke) ili `panije(4 poailjke) lupe pe at "ne podle~e carinskom pregledu" tako su mi i na ovu lupili,ovo je bilo 1. put da mi neato sti~e iz Holandije i proalo je

jul 2013.

sve je to lutrija, preko 8 paketa sa semenom chillija koje sam dobijao iz usa i engl. doslo je normalno sa pecatom ne podleze carini, al ondak su jedan otvorili i ocarimili mi bukvalno 3 kesice od po 12~15 semenki chillija (u ranijim posiljkama su bile vece kolicine, tj. vise vrsta). iako se po pravilu carini roba cija je vrednost preko 20e, moja posiljka od 3 kesice sigurno nije imala tu vrednost, unutra je bilo pismo sa specifikacijama i cenama za svaku kesicu (npr. 2 x 1.2e + 1 x 1.5e) ja sam prakticno carinu platio vise nego poruceni paket. nisam imao zivaca ici raspravljati se jer sam dobio i sluzbeni papir od carine... bla, bla... al poenta je da je sve to lutrija i naravno da posiljke iz holandije, kao i usa, spanija ili engl. podlezu carini ako se to cariniku prohte, jbg. al tako je i kad porucujemo menke moramo biti svesni da mozda prodje a mozda i ne, mislim da je gotovo sigurno da jednom nece, kao i u mom primeru sa chillijem (doduse taj paket je prosao ali uz blesavu carinu, da su bile menke vutre pitanje je sta bi bilo dalje)

jul 2013.

https://www.google.rs/search?q=po%C5%A1iljke+koje+ne+podle%C5%BEu+carinskom+pregledu&oq=po%C5%A1iljke+koje+ne+podle%C5%BEu+carinskom+pregledu&aqs=chrome.0.69i57j0.13170j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

jul 2013.

Sve to sto pise na papiru je jedno ali je u praksi sasvim drugacije,koliko ja znam ... ali nebi sad ponovo i ja pisala isto da dupliram to sto je pisao Power seed ali mislim da je bas tako kako je on objasnio,ako imas srece procice pismo bez otvaranja ,ali postoji sansa da se ako se cariniku prohte onda i pregleda..u neku ruku sve je to lutrija..
loopAMBASADOR

jul 2013.

:rofl: Bo~e me sa uvaj,kakva prijava.....Zaato je bitno koje je on naru io? i naravno da ima mnogo vrsta,i naravno da nisu jeftine (iako je ovo diskutabilno,ima i skupljih semenja na net-u,al' ajde),zaboga SEEDBANK je u pitanju,nee valjda imati samo 5 vrsta... lepo ti prekini da se svaaa sa Google pretra~iva em,ukucaj ime shopa+review i vidi ata drugi pri aju o njima ;) onda uzmea pa sam odlu ia ata kupujea-ve shodno prema svojoj opremi/mogunostima/planiranoj vegetaciji/itd.

jul 2013.

~elia sve znati a ne ~elia itati... forum ne funkcionira na taj na in da se svakom novom lanu ponavlja neato napisano ve mnogo puta...

jul 2013.

Ako neko bude uskoro zeleo da poruci iz Sensija evo promo kod za Big Bud (15% discount) - SNJBB15 (Taj kod vazi do 26.07) Nadam se da mi necete uzeti za zlo za ovu informaciju , ne zelim nikoga da sponzorisem , samo da budem koristan ako je nekom potrebno. Pozz
sharpLEGENDA

jul 2013.

siglo iz engleske za 8 dana spakirano u t-shirt-u,donese postar na kucnu adresu. .naruceno i placeno iz svicarske,data moja adresa. napomena:nije naruceno direktno od seed breeder-a nego preko seed superstore-a.

jul 2013.

super, sad jos da kazes sta si uzeo od menki :)
sharpLEGENDA

jul 2013.

Female Seeds X-Line C99 OUTDOOR Feminized Cannabis Seeds - 05 seeds FEMI33 1 £18.99 BlimBurn Seeds AK Automatic Feminized Cannabis Seeds - 03 seeds BLIM165 1 £18.99 Mandala Seeds Satori Regular Cannabis Seeds - 10 seeds MAN021 1 £35.99 FEMINIZED UFO #1 Delicious Seeds Cotton Candy FEMINIZED UFO #1 1 FREEFreebie/BOGOF FEMINIZED UFO #2 Dinafem Seeds Blue Cheese AUTOFLOWERING FEMINIZED UFO #2 1 FREEFreebie/BOGOF FEMINIZED UFO #3 Humboldt Seed Organisation Lemon Thai Kush FEMINIZED UFO #3 1 FREEFreebie/BOGOF £73.97 Subtotal - £0.00 Voucher code £15.00 Shipping cost £88.97 GRAND TOTAL uglavnom ono sto je nahvaljeno na forumu a da meni pase u vezi rada. edit: ovaj ak auto mi se omako hehehehe, mislio ak-47 auto ali poklonu se ne gleda u zube.

jul 2013.

odlican listing, ima da uzvas za pravo, licno bih prvo probao Lemon Thai Kush ;)
sharpLEGENDA

jul 2013.

ako je po tvojoj preporuci onda nema se sta dodat, mada mene najvise privlaci ova C99 x-line. navodno ekstra spravljen za outdoor. vec sam jednu sjemenku ubacio u vodu, sutra ide u zemlju pa kud puklo.bit ce dovoljno i za gusjenice i za mene :ridinghorse: .
grow_man_ENTUZIJASTA

jul 2013.

voucher code 420 kucas i imas 10% popusta :)

jul 2013.

sharp, ima da uzgojia satori velik ko kua, da bude vei od one domaje pred 2 godine... :)
sharpLEGENDA

jul 2013.

hvala na lijepim zeljama,to cu probat dogodine :dada .nego ove c99 x-line od Female Seeds ... 2komada po izgledu mi nisu nesto ,3 su ok. jednu skartirao tj.bacio a drugu, za nijansu ljepsu, ubacio u vodu,proslo vise od 30 sati i jos nije potonula. svejedno danas ide u zemlju pa ako se zalomi, dobro. ako ne opet dobro. ostalim sjemenkama se nema sta prigovoriti jer po velicini i boji izgledaju perfektno.
pcuthcISTRAŽIVAČ

jul 2013.

aj neznam ali ja sjednem u auto odem do maribora kupim kaj trebam u nasim grow shopowima po zagrebu se nenaslikavam jer je pod nadzorom non stop a netrebaju mi sranja u zivotu, a jos mi nije jasno kaj odradujete klijanje u vodi kad 10 treset cepova kosta 15 kuna i domah ima sve pootrebno za klijanje biljke od 100 kupljenih sjemeniku 100 mi ih je niklo u tresetu i klijalistu

jul 2013.

jel ti 100 komada namenjeno za licnu upotrebu https://www.vutra.org/topic/10131-pravilnik/ ako nisi baci pogled na tacku 16 pravilnika!
thc bossAMBASADOR

jul 2013.

treset i nija baa namjenjen za maru, jer je prekiseo, ph mu je 4, ak i ni~e ovisno o vrsti. @PowerSeed a uj 100 sjemenki, mo~e bit da ovjek radi litru ulja :)

jul 2013.

jelte, to jedino ako mu se zgadilo maslinovo ulje pa planira salatu zalivati uljem od kanabisa, a skupo mu da kupuje hladno cedjeno u marketu
thc bossAMBASADOR

jul 2013.

@PowerSeed jel znaa ti da je unosan biznis to negdje u Splitu ini mi se prodaja ulja pacijentima. Dileri su se preorjentirali na unosniji i manje stresniji posao. E sad o moralnim aspektima bi se dalo razgovarati, ali u jednu ruku poma~u. E sad ne znam da li je i ovo takav slu aj ili..

jul 2013.

naravno da znam, nisam ga dzabe uputio na pravilnik, hedovina ili ulje, isto mu dodje po pitanju pravilnika, samo sto mi ovo drugo malo gnusno, al i to sto ti kazes "o moralnim aspektima bi se dalo razgovarati", samo ja bih ipak razdvojio rekreativnu od medicinske upotrebe ako su posiljke preporucene (priority, registered...) onda ne bi ni trebale biti otvarane na nasoj carini (sto ne znaci da nece otvarati) ali ako su regular mail onda sve zavisi od carinika jer pravo da otvori ima, evo poslednji primer, raskupusana total, pa izlepljena sluzbenim selotejpom. ovaj put bar nisam ocarinjen za par kesica chillija

jul 2013.

verovatno tvoja carinska ispostava odgovornije radi svoj posao

jul 2013.

Vidia, ja bi rekao da je taj lanak naru en od policije.

jul 2013.

to mogu da potpisem, i u tom jesu razlike unutar jedne drzave, negde ni ne gledaju negde otvaraju sve

jul 2013.

pozdrav svima, ja sam novi na forumu, citao sam, pripremao se, napravio svoj prvi box, i odlucio da nabavim semenke...ali bih se prvo raspitao koje semenke su mi najbolje za pocetak i kako ih nabaviti :)

jul 2013.

ako si spreman da ulozis truda koliko je potrebno, manje vise isto ti dodje sta ces odabrati. ajd za pocetak recimo izbegavaj bas dominant sative, a bilo koji hibrid negde pola/pola ili dominant indika bi morala da bude odradjena ok, znaci biraj sta ti se svidja, izbor je velik, a najbolje da kupis brendirano seme preko neke seedbank-e, ili za prvi put seme ako imas iz neke vuve koju si pusio. ako kupujes brendirano mozes probati i nekog automatika, tako da nemas puno cimanja po pitanju svetlosnog rezima. sretno dalje
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

pozz dali se u nekim bankama moze paket placati tipa pouzecem??? p.s.nisam nikad narucivao sjemenke a sad bi ih narucio al sam jos nekih 2 tjedna banana sa keaom pa da ne cekam ako se moze tako platit...hvala

avg 2013.

sumnjam po pitanju inostranih banaka (pouzecem moze samo ukoliko je banka unutar drzave u kojoj zivis), eventualno od one slovenacko-hrvatske firme koja se spominje, al ne garantujem jer ne zivim ni u slo ni u hr. ako je neko porucivao od njih na taj nacin verujem da ce se javiti :)
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

puno hvala! narucio iz bas te sta si naveo auto nothern lights auto ak-47 auto white widow btw ako je netko narucivao iz navedene banke molio bih da napise koliko je cekao posiljku!hvala

avg 2013.

classic strains :thumb: bez greske a da ne razmisljas mnogo
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

yup!buduci da ce biti prvi grow,ako odradim sve kako treba,koliko bi mogao dobiti po biljozi...piss & smoke :)

avg 2013.

pa ne rece nam cije je seme, ko je brider... a-nl i a-ww znam da radi pyramid (al rade i drugi), al pyramid nema a-ak... u svakom slucaju mani se gramaze, samo ti odradi grow kako treba i moras biti zadovoljan (od npr. a-nl mozes dobiti od 30 do 150gr. i sta ti sad to konkretno znaci u tvom slucaju, koliko ces ti dobiti, ko to da zna dok ne skines i ne izmeris ako te bas zanima)
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

noth.lights-qsb white widow-ds ak-47-gOm p.s.pitam cisto da znam kolko okvirno mogu dobit na tome,da znam sta cu uzimat sljedece,ako ovo malo daje....samo radi toga me zanima,pa sam pitao buduci da ovdje ima iskusnih growera pa ako netko zna da kaze :)

avg 2013.

Mo~ea dobiti 5 godina zatvora :) Nemaa joa ni sjeme a ve va~ea hedove. Sve ti ovisi o uvjetima u kojim uzgajaa, mo~ea dobiti niata, a mo~ea dobiti dosta iliti dovoljno.
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

5 godina zatvora,jako lijepa izjava,a i odgovor na moj post....sve u svemu hvala na infu ;)

avg 2013.

jest da je smajlika tu, i u tvom i u njegovom postu (pa i u mom) ali mislim da je no joke hteo da kaze da bolje vodis racuna o svojoj bezbednosti nego o gramazi, ipak je ovo jos uvek ilegalan hobi ;)
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

ma sve 5,ionako ne mislim ni gr prodat,cisto sam se htio informirat kolko se dobije da znam kolko cu dugo biti miran :)
TarzanZMAJ

avg 2013.

ja sam narucivao preko slo-hrv stranice i doslo mi jako brzo..kroz 2-3 dana, i platio sam pouzecem, realno nemoj puno ocekivati jer su automatici al imat ces za pusit svakako, sad kolko..ovisno o tvojim apetitima..
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

thx ;) bio bi zadovoljan kad bi izvuko od sve 3 cca 150g.eto to su moji apetiti i hvala jos jednom :)
TarzanZMAJ

avg 2013.

eto onda si mogao uzet think different on dosta daje medu tim automaticima :D ma samo pazljivo s njima i kad zavrse kolko bude tvoje je i sam si uzgojio, najbolje ce ti bit hehehe
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

:) jea,mo~e klju !

avg 2013.

Ovo je openito tema za kupovinu sjemenki tako da brijem da nee biti klju a :icon_wink: . Bolt mo~e jedno pitanjce. Kakvu opremu imaa za uzgoj?

avg 2013.

brijem da i o opremi moze razgovor u drugoj temi, ipak je ovo tema za kupovinu semenki ;)
BoltISTRAŽIVAČ

avg 2013.

@ no joke aka bez aale :) iam onaj 400kit ,ostalo sve home made ;) p.s.sorry za klju ,sad odvalio da je opcenito za sjeme :D

sep 2013.

Pozdrav, postovani vutropiri. Vec 3 sata gorim oci u monitor i moram da postavim pitanje. Odakle je najbolje iskobinovati 2-3 menke feminizirane, za neko inicijalno trening sadjenje a da na minimum svedem mogucnost zlostavljanja po stanicama i carinama itd. Hvala :)

sep 2013.

odakle... od bilo koje renomirane seedbank, sta je problem

sep 2013.

Hvala, dosao sam do zakljucka dodatnim informisanjem do koga bih dosao i da nisam postavio ovo maloumno pitanje.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se