VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQNekoliko pocetnickih pitanja
LEGACY

Nekoliko pocetnickih pitanja

42 odgovora7,286 pregleda

maj 2013.

Postovanje! Novi sam na forumu, imam samo nekoliko pitanja, molio bih Vas da mi odgovorite. Unaprijed hvala. Pitanja su noobovska, ali posto sam poceo duvati s prijateljima htio bih se malo 'educirati'. 1. Sto su vrhovi, budovi i po cemu se oni razlikuju od cvjetova? 2. Zasto je korisna samo zenska biljka, zasto se ne puse muski cvijet? 3. Je li kanabis hermafrodit? O cemu ovisi je li biljka hermafrodit? 4. Mozete li mi objasniti neke tipove filtera jer su mi pricali da ima vise vrsta i da kad radimo veliki joint stavljamo neku posebnu vrstu flopa o.O? 5. Mogu li se pusiti listovi? 6. Sto su ti kristali na zenskim cvjetovima i ima li ih na muskim? Ima li tih kristala na ostalim dijelovima biljke i jesu li ti kristali ta smola od koje se pravi hasis?

maj 2013.

1. budovi su ti skupine cvetova 2. korisna je i muska, al za oprasivanje, probaj je pusiti pa ce ti biti jasno 3. ovisi o genetici i spoljnim uslovima 4. - 5. da, al cemu, sem kad nemas nista 6. da, to je ta smola

maj 2013.

Sve u svemu sa dimom nema greske!

maj 2013.

Znaci muska nema thca? znaci ne isplati se saditi musku jer se onda stvaraju sjemenke? kako se odredjuje je li biljka muska, zenska ili hermafrodit?

maj 2013.

sad je vec vreme da pocnes citati forum https://www.vutra.org/topic/73-prepoznavanje-muske-i-zenske-biljke/ dosta zaebavanja

jun 2013.

Oke, ali imam jos jedno pitanje vezano za pusenje. Znam da je to sve individualno. Na forumu sam procitao da se dim uvlaci upluca kao kroz slamku, a ljudi mi kazu da se dim uvlaci u serijama od 3 kratka dima ali bez vadjenja dzoje iz usta, i treci se dim drzi u plucima?

jun 2013.

kako god da ga uvuces, ako vutra valja, nema greske ;) ne znam kakva je to filozofija o 3 kratka dima i tom trecem... ima dobre vutre gde ti treci dim i ne treba (2D - mada je efekat prilicno trodimenzionalan) :) ne filozofiraj mnogo, growaj pa pushi
rKj420ZMAJ

jun 2013.

mozes ti da uzmes i 20 dimova iz cuga,zavisi koliki ti je kapacitet pluca :D nemoj da brojis nego odredi koliko je tebi dovoljno,osetis tacno koliko ti prija,nemoj sad da preteras pa padnes na dupe ahahaah,salim se ja malo :) 4.ne koristi se filter jer on upija thc i onda bi ti bilo beskorisno da pusis tu buxnu,imas gotove flopove-kupovne,a mozes da pravis od svega i svacega(kutija od cigara,vizit kartica etc...)napravis da ti prolaz bude lagan da ne gusi,a opet i ne presiork da ne ispada mix,da nebi pljucko ko moravu bez filtera da pusis ahahah.pozz ja sam se odvalio.

mar 2019.

Zanima me da li po efetktu pusenja marihuane mozete utvrditi dal je ona prirodna ili sinteti ka.

mar 2019.

Da - i po izgledu, i po mirisu, po ukusu i naravno po efektu :)

mar 2019.

Zapalio ja dzoint po 5 put i kad sam se naduvao, pocela me muka, pa sam zatim odma i povrati,o bio sam high samo desetak minuta, da li je zbog trave ili zbog mene

mar 2019.

A to ve ne bih znao da ti ka~em. Ja li no od kanabisa nikad nisam povraao, nego od prevelike koli ine alkohola pa ako si miksao to dvoje eto ti i odgovora.

mar 2019.

poznajem jednog decka koji uopce ne koristi flok/flop nego obican filter za rolat duhan..jednom prilikom smo isli zapalit i lik je stavio taj filter u djoks te sam imao isto misljenje kao i ti u vezi filtera..medutim zapalismo mi tu pljugu i odvalimo se kao da je obican flok unutra..ne prakticiram to al da radi, radi.
rKj420ZMAJ

mar 2019.

istina tako rade i na jamajci isprazne pola cigare, a pola napune vujom, pa prvo udje thc, a posle nikotin...probao sam i ja funkcionise, samo taj post je iz 2013 kad sam praktikovao flopice i da sto jace udara :D a ima ih i par na forumu sto koriste te filtere...sad su svi moderni na vejpovima :D ja i dalje ne menjam suskavu rizlu :joint2:

mar 2019.

uopce nisam primjetio da je post iz 2013 :D , dap puno ih sad udara na vejp al pljuga je pljuga :spliff:

avg 2019.

Pozz ekipa da pitam nesto ovako, biljke su mi stare 2 mje sjeme je royal quen special 1 itd itd drzim ih na terasi cjelo vrjeme i ako ih ostavim tako dali ce pocet cvjetat same od sebe!! Ako ne sta da napravim da pocnu tnx
likfrikLEGENDA

avg 2019.

jednom mora po et cvjetati, 2 mjeseca su imale dosta. nemo~ea niata napraviti, da imaa box, onda stavia na 12/12 i potaknea cvjetanje. ovako ekaa

avg 2019.

Pa da tako sam i mislio da ce bit!!!

avg 2019.

Pozz koliko kosta prah za kloniranje biljke??!

avg 2019.

Oko 50kn ili do 10€! Hormoni rasta, ali ja više ne koristim ništa. Kraj, rasčetvorim i stavim u one male kocke od staklene vune(ima ih za kupit u grow shopu). Pustim 2-3 tjedna, s time da mora kocka biti mokra cijelo vrijeme i svaki mi pusti korjen! Naravno, sa Klonexom to bude malo brže i jači je korjen! 25$, ali mislim da ima od 50ml.koji je jeftiniji! Probajte bez ičega, ali ju ne dirajte. Samo vode i kada ima vremena, špricnut vode po njima i primit če se! Kod klonova je bitno, da je zemlja mokra i po mogučnosti, da je vlaga što viša!

avg 2019.

pozdrav ja sam bas novi, i zanima me evo imam biljku otprilike prije mjsec i po sam je posadio i sta ja njoj trebam radit msm kakve vitamine joj davat gnojit i tako da bi ispala dobra na kraju
StipeZMAJ

avg 2019.

https://www.vutra.org/threads/koja-gnojiva-koristite.5200/

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se