LEGACY
Nekoliko pocetnickih pitanja
42 odgovora7,286 pregleda
17 REP34%
→ Istraživač
maj 2013.
maj 2013.#1
Postovanje! Novi sam na forumu, imam samo nekoliko pitanja, molio bih Vas da mi odgovorite. Unaprijed hvala.
Pitanja su noobovska, ali posto sam poceo duvati s prijateljima htio bih se malo 'educirati'.
1. Sto su vrhovi, budovi i po cemu se oni razlikuju od cvjetova?
2. Zasto je korisna samo zenska biljka, zasto se ne puse muski cvijet?
3. Je li kanabis hermafrodit? O cemu ovisi je li biljka hermafrodit?
4. Mozete li mi objasniti neke tipove filtera jer su mi pricali da ima vise vrsta i da kad radimo veliki joint stavljamo neku posebnu vrstu flopa o.O?
5. Mogu li se pusiti listovi?
6. Sto su ti kristali na zenskim cvjetovima i ima li ih na muskim? Ima li tih kristala na ostalim dijelovima biljke i jesu li ti kristali ta smola od koje se pravi hasis?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#2
1. budovi su ti skupine cvetova
2. korisna je i muska, al za oprasivanje, probaj je pusiti pa ce ti biti jasno
3. ovisi o genetici i spoljnim uslovima
4. -
5. da, al cemu, sem kad nemas nista
6. da, to je ta smola
XsmokemashineX
LEGENDA6.270 REP13%
→ Zmaj
17 REP34%
→ Istraživač
maj 2013.
maj 2013.#4
Znaci muska nema thca? znaci ne isplati se saditi musku jer se onda stvaraju sjemenke? kako se odredjuje je li biljka muska, zenska ili hermafrodit?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#5
sad je vec vreme da pocnes citati forum https://www.vutra.org/topic/73-prepoznavanje-muske-i-zenske-biljke/ dosta zaebavanja
17 REP34%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#6
Oke, ali imam jos jedno pitanje vezano za pusenje. Znam da je to sve individualno. Na forumu sam procitao da se dim uvlaci upluca kao kroz slamku, a ljudi mi kazu da se dim uvlaci u serijama od 3 kratka dima ali bez vadjenja dzoje iz usta, i treci se dim drzi u plucima?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#7
kako god da ga uvuces, ako vutra valja, nema greske ;) ne znam kakva je to filozofija o 3 kratka dima i tom trecem... ima dobre vutre gde ti treci dim i ne treba (2D - mada je efekat prilicno trodimenzionalan) :) ne filozofiraj mnogo, growaj pa pushi
rKj420
ZMAJ25.636 REP
rKj420ZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#8
mozes ti da uzmes i 20 dimova iz cuga,zavisi koliki ti je kapacitet pluca :D nemoj da brojis nego odredi koliko je tebi dovoljno,osetis tacno koliko ti prija,nemoj sad da preteras pa padnes na dupe ahahaah,salim se ja malo :) 4.ne koristi se filter jer on upija thc i onda bi ti bilo beskorisno da pusis tu buxnu,imas gotove flopove-kupovne,a mozes da pravis od svega i svacega(kutija od cigara,vizit kartica etc...)napravis da ti prolaz bude lagan da ne gusi,a opet i ne presiork da ne ispada mix,da nebi pljucko ko moravu bez filtera da pusis ahahah.pozz ja sam se odvalio.
28 REP56%
→ Istraživač
mar 2019.
mar 2019.#9
Zanima me da li po efetktu pusenja marihuane mozete utvrditi dal je ona prirodna ili sinteti
ka.
irieman
ZMAJ59.543 REP
28 REP56%
→ Istraživač
mar 2019.
mar 2019.#11
Zapalio ja dzoint po 5 put i kad sam se naduvao, pocela me muka, pa sam zatim odma i povrati,o bio sam high samo desetak minuta, da li je zbog trave ili zbog mene
irieman
ZMAJ59.543 REP
iriemanZMAJ
mar 2019.
mar 2019.#12
A to ve ne bih znao da ti ka~em. Ja li
no od kanabisa nikad nisam povraao, nego od prevelike koli
ine alkohola pa ako si miksao to dvoje eto ti i odgovora.
oOGreenWorldOo
AMBASADOR3.172 REP48%
→ Legenda
oOGreenWorldOoAMBASADOR
mar 2019.
mar 2019.#13
poznajem jednog decka koji uopce ne koristi flok/flop nego obican filter za rolat duhan..jednom prilikom smo isli zapalit i lik je stavio taj filter u djoks te sam imao isto misljenje kao i ti u vezi filtera..medutim zapalismo mi tu pljugu i odvalimo se kao da je obican flok unutra..ne prakticiram to al da radi, radi.
rKj420
ZMAJ25.636 REP
rKj420ZMAJ
mar 2019.
mar 2019.#14
istina tako rade i na jamajci isprazne pola cigare, a pola napune vujom, pa prvo udje thc, a posle nikotin...probao sam i ja funkcionise, samo taj post je iz 2013 kad sam praktikovao flopice i da sto jace udara :D a ima ih i par na forumu sto koriste te filtere...sad su svi moderni na vejpovima :D ja i dalje ne menjam suskavu rizlu :joint2:
oOGreenWorldOo
AMBASADOR3.172 REP48%
→ Legenda
oOGreenWorldOoAMBASADOR
mar 2019.
mar 2019.#15
uopce nisam primjetio da je post iz 2013 :D , dap puno ih sad udara na vejp al pljuga je pljuga :spliff:
30 REP60%
→ Istraživač
avg 2019.
avg 2019.#16
Pozz ekipa da pitam nesto ovako, biljke su mi stare 2 mje sjeme je royal quen special 1 itd itd drzim ih na terasi cjelo vrjeme i ako ih ostavim tako dali ce pocet cvjetat same od sebe!! Ako ne sta da napravim da pocnu tnx
likfrik
LEGENDA7.724 REP27%
→ Zmaj
likfrikLEGENDA
avg 2019.
avg 2019.#17
jednom mora po
et cvjetati, 2 mjeseca su imale dosta. nemo~ea niata napraviti, da imaa box, onda stavia na 12/12
i potaknea cvjetanje. ovako
ekaa
30 REP60%
→ Istraživač
Stanaccc
ZMAJ27.368 REP
StanacccZMAJ
avg 2019.
avg 2019.#20
Oko 50kn ili do 10€!
Hormoni rasta, ali ja više ne koristim ništa. Kraj, rasčetvorim i stavim u one male kocke od staklene vune(ima ih za kupit u grow shopu). Pustim 2-3 tjedna, s time da mora kocka biti mokra cijelo vrijeme i svaki mi pusti korjen!
Naravno, sa Klonexom to bude malo brže i jači je korjen!
25$, ali mislim da ima od 50ml.koji je jeftiniji!
Probajte bez ičega, ali ju ne dirajte. Samo vode i kada ima vremena, špricnut vode po njima i primit če se!
Kod klonova je bitno, da je zemlja mokra i po mogučnosti, da je vlaga što viša!
3 REP6%
→ Istraživač
avg 2019.
avg 2019.#21
pozdrav ja sam bas novi, i zanima me evo imam biljku otprilike prije mjsec i po sam je posadio i sta ja njoj trebam radit msm kakve vitamine joj davat gnojit i tako da bi ispala dobra na kraju
maj 2013.
1 / 22
maj 2013.
avg 2019.