VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQDostavljač uzeo broj osobne :-/
LEGACY

Dostavljač uzeo broj osobne :-/

14 odgovora2,697 pregleda
BulletinAMBASADOR

dec 2021.

Ekipa, pozdrav. Imao sam situaciju da mi je puknuo film nakon nekoliko dostava starih i strunulih sjemenki pa sam odlu io naru iti ravno od proizvoa a preko njihovog weba. Sve super, diskretno (opis plaanja, pakiranje super, dostavljeno za 48 sati iz Nizozemske u HR). ALI, dostava je iala putem FedEx-a, a od Fedex-ovog centra u Zagrebu do mene dostava je iala preko neke partner firme. I tip me je tra~io osobnu i zapisao broj na dostavnicu. Na papiru se jasno vidjelo da su i drugi ljudi sa liste kojima je nosio stvari to jutro isto imali zapisane brojeve osobne, uz ime i prezime i adresu. Znam da vjerojatno nije niata, ali ona sitna paranoja ipak tra~i sli na iskustva lanova ovdje! :) Jel ima razloga za brigu ili je sve OK? Hvala, pozdrav!
BizzzoZMAJ

dec 2021.

E svaata. A sta ako je osobna istekla? Jesi ga pitao zaato osobna kakve su to kerefeke? Sta bi se desilo da nisi bio kod kue? Paket ide u postu pa moraa po njega. U poati poka~ea osobnu medjutim ne uzimaju podatke nego koriste osobnu da provjere da li paket podi~e tko treba podii. Ja mu osobnu dao ne bi nema tog Krista. Vjerujem da je Paranoja sad kakva je. Pomoi nema. Jednako tako vjerujem da se radi o nekoj glupoj listi koju zahtjeva netko od managementa jer je bilo incidenata prije (ukradeni paketi, krivo dostavljeni bla bla bla). Dr~ se :)
Z&NZMAJ

dec 2021.

Nikada me nisu dostavlja i tra~ili osobnu. To mora da je neka nova glupost, ato bizzo ka~e, kradu se paketi i svaata neato...

dec 2021.

Sve preporucene posiljke i paketi se dostavljaju uz provjeru osobne iskaznice,ali se to izgubilo u praksi,pa poatari to rade na povjerenje. Ja mislim da tu nema mjesta paranoji !!

dec 2021.

Kod nas u Srbiji ne traze licnu kartu tj osobnu iskaznicu. Postar mi samo trazio potpis,a bio je ubedjen da je sa alija neka glupost :banana_rasta: Ne brini se ako je takva politika firme onda daj sta traze,kao i svi. Da je bilo problema,ili da ce ga biti,ne bi ti postar doneo semenke,vec isto u uniformi,dve do4 osobe. Tripujes se

dec 2021.

To rade kada nisu sigurni, dali je osoba kojoj daju paket, ta osoba... Pogotovo, kada ide preko druge firme ili firme podru~nice. Ionako ima tvoje ime, prezime i adresu. Broj osobne je dokaz gazdi, da je provjerio osobu. Ne moraa brinut, to budi siguran! Viae ne tra~e potpis, radi pandemije!
BulletinAMBASADOR

jan 2022.

Uglavnom, sve je dobro! Samo miss Paranoja. Razlika je u tome ato sam do sada pakete dobivao putem poate, a sada sam puko, naru io direktno preko Dutch Passion slu~bene stranice - i dostava je iala Fedexom. Ali samo od Nizozemske do Zagreba. Onda od ZG-a do mene nekom partner firmom koja je valjda morala uzeti broj osobne za slu aj da se desi neka pizdarija :) Uglavnom, joa nekoliko paketa je stiglo u meuvremenu, na isti na in, i bez problema! @Igor e Ako baa moram birati, rae jedan poatar nego 2-4 osobe u uniformi :))
HowardMarksENTUZIJASTA

jan 2022.

@Bulletin evo ja sam nedavno narucia iz hempatie doslo za 3 dana diskretno i gnojiva i sjeme i sve zajedno u paketu nikakvih problema iz HR sam. Preporucujem ti njih jer staff im je odlican i nema zajebancije sa dostavljacima zovne te na mobitel uzmes i cao bez osobne i tih gluposti. Drago mi je da je sve u redu! Btw uzeo sam preko GLS-a vrh su.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se