VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQseedsmafia tocka com zanima me da li je netko iz hrvatske narucivao i sto mogu ocekivat?
LEGACY

seedsmafia tocka com zanima me da li je netko iz hrvatske narucivao i sto mogu ocekivat?

18 odgovora1,121 pregleda
ganjaKing966ENTUZIJASTA

jan 2024.

zanima me jel netko kupio sa doticne stranice i jel postoji kakav rizik kad se narucuje sa iste? hvala!

jan 2024.

https://www.vutra.org/threads/odgovori-na-naj%C4%8De%C5%A1%C4%87e-postavljena-pitanja-po%C4%8Detnika-i-novih-korisnika.21741/
DjedMrazENTUZIJASTA

jan 2024.

Mo~e biti da je netko narucivao, te su iskustva zasigurno visesmislena. Ovisi o regiji gdje se nalazis. Imas odlican izbor sjemena kod gore navedenih banera sa kojima su iskustva 100 % pozitivna.
PraterAMBASADOR

jan 2024.

nisam kupovao od seedsmafia ali znam osobu koja ih koristi jednom nedeljno poslednjih godinu dana ili nesto vise, koliko znam sve uredu inace bi vec prekinuo saradnju.
ganjaKing966ENTUZIJASTA

jan 2024.

@Prater jednom nedeljno??? taj malo pretjeruje haha
PraterAMBASADOR

jan 2024.

@ganjaKing966 covjek ne uzgaja niti ga zanima, vec vodi posao. seedsmafia mu je dobavljac.
toccENTUZIJASTA

jan 2024.

Narucivao sam i opet cu.Sve sjeme koje sam uzeo je proklijalo.Dobru genetiku imaju i placanje pouzecem
caspeZMAJ

jan 2024.

hrvatska je eu lol... iz us dolaze sjemenke, kamoli ne iz drugih eu drzava
ŠtekoAMBASADOR

feb 2024.

Meni je buraz u Zagreb naru ivao od njih. Evo ja zavraio svoj prvi grow taman sa njihovim sjemenima i planiram naru iti od njih joa jednom jer su pristupa ni, aalju brzom poatom i plaaa pouzeem. Ako se dobro sjeam aalju iz Rumunije pa dolazi preko Madjarske u Hrvatsku, jeftini su i poslali su mi finu crnu teglicu na poklon. Samo podatke o samom strainu uzmi sa nekom rezervom, meni se ini da tu nisu baa pouzdani.
bastravaPOZNAVALAC

maj 2024.

Narucio sam semenke, bile su u tranzitu nekih desetak dana kolko mi se cini, a stealth je solidan. Semenke se nalaze u onoj kutiji za CD-ove koja je zapakovana u celofan, i sve to u papirnoj koverti.
sone1ZMAJ

maj 2024.

Dobro je nisi uslikao stealth :fuck: pisi-brisi. . .

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se