VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQCudan osjecaj nakon pusenja
LEGACY

Cudan osjecaj nakon pusenja

101 odgovora8,339 pregleda
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Ovako,kao sto sam u prethodnom postu napisala,duvam od septembra i kada god bi duvala nikada ne bi imala problema niti nuspojava.Svaki vikend prethodnih 2-3 meseca bi duvala i nisam imala nikakve duze pauze.Ovaj vikend smo ja i drugarica uzele polu,tj. 0.5.Pre toga sam uzimala mnogo vise i nikada nije bilo problema.Ovaj vikend kada sam uzela cim sam pomirisala mi je bilo muka,mi na kraju smotamo 2 jointa i krenemo pusit.Uzele smo prvi da pusimo koji nije bio dobro smotan,ali mislim da to nema veze.Mene je odmah uhvatilo muka i morala sam nakon svakog dima zalit sokom.Na kraju mi se crnilo pred ocima i bilo mi je lose.Mene sad zanima jel to bio samo "bad trip"? Drugar mi je rekao da takve situacije nastaju od sinteticke vutre.

mar 2018.

To sve sto si napisala nije nista strasno, sad ce uskocit momci da te utjese... Ali naslov teme nije malo, nego bas dvosmislen:rofl:
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Kako mislis dvosmislen? Kao sto rekoh,prije sam duvala i to dosta vecu kolicinu i nikada razmak nije bio vise od 2 tjedna. Ja sam bila napola u nesvesti i mnogo mi je bilo lose i imala sam neki cudan osecaj. Pitala sam jel moguce da je to bio samo bad trip ili je moguce da je vutra sinteticka,od koje se moze umrt.

mar 2018.

Ma pao ti pritisak i doslo ti lose.. To je pravi znak da posadis svoje, yebes te kupovne kerafeke. Na pravom si mjestu, lampa, vent, malo zemlje i nema losih tripova.. :)
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Osoba koja mi daje vutru je mnogo dobar i otvoren s nama i ne mislim da bi nam nesta tako "uvalio".Ali se ipak bojim mogucnosti da je to sintericka jer moze doci do zatajenja srca. A ovo drugo,nazalost,nije opcija jer nemam dobro skroviste. Ali svakako je bolje pusiti svoje,kada znas sta je i kako je.::listomahanje::

mar 2018.

Ma ne boj se, lose ti palo, mozda si i pretjerala.. Meni je samo naslov bio simpatican:) Prelistaj. malo ima slicnih tema sve kul ne brini..
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Hvala ti punoo

mar 2018.

:djede: ja mislim da je u ovoj pri i kriv nos :)
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Kako mislis nos?

mar 2018.

:D imam osjeaj da nisi upotrebila nos prije duvanja da bi sve bilo ok ::umirem::

jul 2018.

Pozdrav Novi sam na forumu. Dosad sam cibao 2 puta. Oba dva puta su bila odlicna( dobra zajebancija, smjeh do suza, nikakvi "bad tripovi"). Frend s kojim sam cibo je sad na moru i tam je probo neki skank pa je reko da to moram probat... sve sto znam je da je to hibrid i da je jace od obicnog. Pa ako bi mi neko mogao rec sto da ocekujem i jeli veca mogucnost za povracanje( do sad nisam).

jul 2018.

neces, samo laganica, umereno, pa ako zafali pojacaj. al ako valja plafon tri dima i kazi fala
vrlo mi se ne svidja kako je ovo zazvucalo i kako ti na to reagujes. nemoj me pogresno shvatiti ali strah me da frend ne dodje sutra, ili neki drugi frend i kaze sto sam probao ekser(speed, koku,hors, esid...)...ti moras to probati. brate moj mili nista ti ne moras da uradis ako je to frend uradio, ok vutra, ali neka ti ni to ne bude moranje ako ti to zaista ne zelis, a ne da radis nesto samo da bi bio cool, faca pred frendom, da se ne izdvajas... mozete se druziti cak i ako ne radite i ne volite iste stvari. nemoj sta zameriti samo dobronameran savet
hazeriZMAJ

jul 2018.

...i tada nastanu prijatelji:thumb:

jul 2018.

Jughead7 dobro doaao samo opuateno :spliff:

avg 2018.

Pozdrav nov sam na forumu, nisam stvarno mogao da nadjem ovakvu temu pa sam ovde odlucio da se raspitam, koristio sam vutru od pocetka ovog letnjeg raspusta tacnije krajem maja pa od sredine juna do sredine avgusta svaki dan, ponekad cak i 5,6 zapalim na dan, hvatali su me nekad bad tripovi ali sam ih znao kontrolisati kad nalete, odlucio sam da prestanem sa konzumiranjem pre 15 dana ali uopste simptomi ne idu na bolje, naprotiv skoro svako vece me hvataju neki blazi napadi panike depresije i nema sanse da zaspim 2 sata, da li je to sve normalno i dokle ce to trajati??? HVALA UNAPRED

avg 2018.

bad trip na travi pa sad i bez trave :) koji si razred ?

avg 2018.

4.srednje Ne verujem da to moze da napravi prirodno uzgajana vutra
h0ndaZMAJ

avg 2018.

Mozda je bila prskana:D, nego da se vratim na temu tek si poceo prakticki dimiti i odma po 5,6 dnevno cemu? nit znas kako radi nit ti pase ni kakva je a ti odma udaras na najace, bezveze totalno i u skladu sa godinama!
roowerPOZNAVALAC

avg 2018.

4.srednje juna do sredine avgusta svaki dan, ponekad cak i 5,6 zapalim na dan, hvatali su me nekad bad tripovi ali sam ih znao bad tripovi ....smanji malo ,,,nadzi sebi neku slabiju sortu :) polako jebote,,prilagodi atmosferu i opusteno . ako treba napravi pauzu ,,sredi glavu i duh .razbacalo te malo ko beba zvecku ,,nisi ni prvi ni zadnji ,,bit ce bolje :) najbolje,, ,,uzgoji svoju vutru ,,to djeluje pozitivno na covjeka..

avg 2018.

Pozdrav...ja sam kupio od tipa travu,sada nije bitno jesam li dobar sa njim ili kakav je on ovjek...ali i on je nabavlja...dogodilo se to da sam puaio na balkonu i nakon toga legao na trosjed...odjednom mi je pao puls mogao sam osjetiti kako srce sporo radi,ali ja sam mangup i nisam ~elio vjerovati da bih mogao otegnuti,nego sam osluakivao svoje tjelo...onako puknut imao sam osjeaj da mi duaa hoe da izae iz tijela a srce udara sporo...tjelo mi je trnulo baa ugodno,nisam se ~elio uplaaiti,,nakon nekoliko minuta sam proaetao i bilo je sve OK.Narednih dana sam popuaio ostatak i nisam imao tu manifestaciju...tko zna ato je dovelo do usporenog rada srca?

avg 2018.

Meni se desilo jednom da sam povratio.. Nikad sam ne puaim, uvijek je tu neka grupica. Eh sad ima jedna posebna grupa ljudi, jarani od djetinstva. Uvijek kad sam u njihovom krugu, svake 2-3 sedmice oni povrate. Naravno jedu prije i poslije puaenja i ja isto, ali zaato oni povrate? I desilo mi se jednom da smo ispuaili tri i da su konstantno pri ali o povraanju i kada sam doaao kui, vrtila mi se ta pri a po glavi i povratio sam, ali skroz skroz malo..
BladerZMAJ

avg 2018.

Zato jer je trava psihoaktivna, a um je ogromna nepoznanica...

avg 2018.

ma ti si skroz ok :thumb: to nisu loai tripovi nego svijest te opominje da se zanemarujea :) edit: bit' e bolje jednog dana samo moraa biti uporan :D

avg 2018.

smanjite malo bre pocetnici. uzmite tri dima pa sacekajte malo, ako ne udara koliko mislite da treba, dodajte jos dva tri dima.

avg 2018.

Mo~da ste dimili onu sinteti ku, a da ni ne znaa, ili je to neki kult koji atuje povraanje.. "Aj sad povrati, pa se opet vrati" Montenigersi :)

avg 2018.

desilo mi se to milijun puta.. samo dises.. udah izdah... i nasilu pojedes bananu..
roowerPOZNAVALAC

avg 2018.

Puaim mjesecima , istu vatru , i odjednom me razvali da to ne mogu opisati . Kakav sam danas ? Duhovno, fizi ki , tlak , ope stanje ? Povratim u takvim slu ajevima , kako Sativa Diva ka~e , udahnem zrak duboko i scooliram se . Zapalim jos jedan i sve ok .

sep 2018.

Mene vata tupilo svaki put kad zapalin nikad nisan chill sta bi ja sad tribala prestat pusit?
VujsprerAMBASADOR

sep 2018.

Ovisi zasto puaia... Ako je iz istog hira i smeta ti, onda prestani... Ako u~ivaa u tome... Trebala bi malo pro itati o sortama i onda nai neato ato tebi paae. Ima milijon sorta i na ina na koji one rade tako da samo treba nai ono ata ti paae. Ali treba i imati pristup tim sortama... Ako nemaa "vlastitu" to je malo te~e... Teako da mo~ea znati kada ata varia...

sep 2018.

Ne treba prestat dimit nego treba prestat kupovat. Uzgoji sebi neku sortu koja ti paae i rijeaen problem.

sep 2018.

pa kontrolisi koliko konzumiras, umesto pola dzoxa uzmi 3-4 dima.

sep 2018.

itam i nevjerijem ovo, po inju puait i odma do povraanja idemo i nakon toga motanje, kao neki specovi vutrini, nema labavo, nema popuatanja, pod cijenu hitne, nesvjestice, samo motaj... mo~da da spomenem da kao teen nisam puaio, probao po dim 2 nekoliko puta ali nisam gledao na maricu uope kao pozitivu, imao sam svoje ispade, ~ivot mi je bio kao karting utrka, samo turiranje...kad sam skonto prije faxa da je to ipak regulator koji moraa znat podesit i da mi paae, promjenio sam spiku na milion posto kontra... da sam bio svjestan toga u srednjoj, mislim da bi mozda drugu skolu zavrsio, pa ak i usmjerenje finalno brijem da bi bilo sasvim drugacije... bio bi na nekoj botanici, mikologiji, nznm ni sam to no...

sep 2018.

Nemojte zamjeriti , ali brate, nacitao sam se ovih "cudnih" osjecaja na forumu za ovo godina, da bi moglo stati u najmanje tri enciklopedije. Pomalo mi i monotono postalo ovo povracanje nakon ispusenog dzointa. Vrag vam tetku yebo, jeste li vi ikada culi da se travom moze predozirati??? Ne na nacin da ti zdravstveno ugrozi zivot, ali ti zato toliko smuti mozak da izgubisosjecaj za orijentaciju, osjecaj za ravnotezu, prisebnost, usredotocenost, zna ti biti i muka, sto ce i biti ako se jos nalijes alkohola.., bas te syebe popola. Vidim dosta omladine po forumu da se zali na "cudne" osjecaje, pa da vas posavjetujem dok ste jos mladi, lepi i pametni - dosta vam je dva dima, ako pak nije, sacekajte do sutra, pa opet dva dima, mozda vas osljaka lijepo :D
PanzerENTUZIJASTA

sep 2018.

Istina, ja kad sam prvi puta pusio vuju koju mi je frend dao d~abe, kontao sam da idem lagano. Isao sam po tri etiri dima i bilo mi je super. Bas sam bio chill i svoj na svom, i tako par dana i bilo mi je dobro. Opustilo me bas lijepo. Dva tjedna nakon sam ispusio cijeli sam, jer sam se malo precijenio i bilo mi je slabo, doslo mi da povracam, srce mi je gruvalo sto na sat, i vruina me uhvatila. Skulirao sam se otiso da pijem vode, pa onda spavat. Jer mi se nista vise nije dalo. Kreno po vodu, stojao sam jedno 5 minuta i gledao u jednu to ku na zidu i sjetio se radi ega sam dosao, nakon toga otiso sam spavat, i dalje mi je bilo lose za poludit ali eto smirio sam se zaspao sam ko beba i to je to. Ne treba pretjerivat, malo po malo.
iLakiISTRAŽIVAČ

sep 2018.

Desavalo mi se da posle puaenja, dobijem neku vrtoglavicu i posle toga povraam postanem nepokretan imam mu ninu katastrofalnu i narednih 4-5 sati samo povracam ali u zadnje vrijeme toga nema, jer pa~ljivije je koristim i kad stvarno osjeam da bi mi prijala, mislim da to nema veze sa predoziranjem jer je toga bilo i posle 10 uvla enja i posle 3-4, uzeo sam vape sa njim mi je ljepai ukus i ljepae me radi jer nema tog zapaljenog mirisa i ukusa koji mi po malo smeta.

sep 2018.

to je skoro pa normalno :D kratkorocno pamcenje. ono tipa zurka sedeljka, neko ode da stavi kafu pa izgori dzezva :lol: ili otvori frizider i blene ko tele, a kad ga (mene) pitas sta radis, dobijes odgovor kuvam kafu. https://www.vutra.org/threads/problemi-sa-kratkotrajnim-pamcenjem.12186/

sep 2018.

ima ga polovina foruma, samo bi volio znati koliko puta svaki od nas nedeljno ode na funkciju na forumu "forgot password" HAHAHAHAHAHAH

sep 2018.

ja ne, to ipak spada u dugorocno :P ali, bas sinocke se setih ove teme i smejao se sam sebi... naseckam veceru, blenem u tv i odem da operem sudove kad...! gde je bocica od jogurta??? dodjem nazad, ona na stolu neotvorena, ok odnecu je nazad u frizider i tako tri puta ahahahahaha na kraju sam je odneo u predsoblje da mi bude na vidiku dok idem za po kafu. e tu me tek docekao fles, ladno prodjem pored i krajickom svesti se setim i onako iza "coska" je uzmem i vratim. uh ovo vec ide u naduvane postove :D
rKj420ZMAJ

sep 2018.

Mislim da se i ne trudimo da zapamtimo neke stvari dok smo high jer je mozak na pasi, pa stoga ispadne da imamo kratkorocno pamcenje...desava se i meni krenem po nesto pa zaboravim gde sam krenuo, al sve se vrati u normalu kad popusti rad.Neko vreme me to nerviralo, al sam navikao i teram dalje.Ako bas treba biti skoncentrisan na nesto onda ne duvam dok to ne obavim.A sa nekom pauzom u duvanju sve se vrati na svoje i izbistri se lobanja :D Dal sam ugasio sporet posle kafe hmm idem da proverim :zvizd:

sep 2018.

ne bre! nemamo mi kratkorocno pamcenje, nego pod uticajem imamo problema sa istim!!! nista mi ne zaboravljamo ili propustamo da uradimo, svega se secamo i radimo sta smo naumili, samo sa malom zadrskom. lagujemo takoreci :D

sep 2018.

Ja sam sinoc bio zarolo nekog skunka od prije 2 godine, i na to sve zabiberim na vape sa ak47, na kraju sam imao "attempting to reconnect", ping mi bio na 500.. najgore je kada otvoria jogurt na poslu kao jedan kod nas na poslu, pa isti po nea mukati, onda znaa definitivno da ti je previae duvanja :D
rKj420ZMAJ

sep 2018.

Odosmo u offtopic :D nista onda da kontaktiramo isp da nam sredi linkove i cvorista, pa ce nam ping biti 5ms u lokalu haha :D ej ljudi jedan je zivot, ne mora bas sve da pamtimo prokuvace mozak ko na sativcugi ::ludak:: A da, ovi cudni osecaji, povracanje, lupanje srca itd. bitno je i kontrolisati situaciju kad si high, ako dodju crnjaci pusti ih nek prodju al ne reaguj, prijatne stvari to svako voli naravno...najbolje lepo nadjete sortu koja vam odgovara i vozi misko nema tih gluposti.

sep 2018.

pa nismo odlutali, ti lagovi su meni vise nego ok, uvek se ismejem do suza sa njima. to breeeeeeee, samo meni sa paradajz sokom za na picu po pola dnevne sobe GR:grrr: al su mi se smejali (kod mene) :lol:
BadiZMAJ

okt 2018.

ili ono...kad pijea kavu:kafa:a pokraj nje na stolu naravno i pepeljara...u jednom trenu kljuc i kava postane pepeljara:confused:smiley9934
jopezgZMAJ

okt 2018.

Il kad narucis kavu i cedevitu pa cedevitu istreses u kavu umjesto secera:lol:

okt 2018.

a secer obavezno u pikslu. GR
GrowerStonerAMBASADOR

okt 2018.

I joa se udia zaato kava ima okus bazge a frendovi ko pi*de sjede i vriate od smjeha::ludak::
MaystorPOZNAVALAC

okt 2018.

esto onaj feeling u drobu...

okt 2018.

krenem u ir sa oporom, pripremim raketu i kad u sred zone krene paljenje nemam upaljaa, konj...

okt 2018.

Koliko sam ovo puta uradio... :razvaljen::
Kao ato su ti gore napisali mo~da ti je samo pao pritisak i "smrklo ti se pred o ima" sve je do glave kako mislia tako ti se reproduktuje samo se opusti i u~ivaj

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se