LEGACY
Hitno mi treba savet
113 odgovora7,118 pregleda
47 REP94%
→ Istraživač
sep 2016.
sep 2016.#1
Ljudi, imam problem...
Sinoc sam sa drustvom sinula jednu buksnu. Ranije sam nekoliko puta pusila ali nikada mi nije bilo kao juce. Posle dva minuta imala sam osecaj kao da nisam u svom telu.. Slika mi se vrtela, i bila sam bas lose. Ne mogu ni da definisem taj osecaj. Posle toga sam povracala, i onda sam legla da spavam. Mislila sam da ce me proci ako legnem, ali proslo je 12h a mene i dalje drzi taj trip, samo malo manje nego sinoc. Ne znam sta da radim, imam i dalje osecaj kao da nisam u svom telu. Da li da odem u hitnu, jer imam osecaj da ludim, ne zanimaju me posledice makar bila kaznjena celog zivota ne mogu da izdrzim ovo.
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Sensi StarZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#15
Ocito je bila jaka vutra, a ti nemas neku toleranciju pa si se predozirala.
Povracanje i ovakav osjecaj su klasicni za jace predoziranje i moze te drzati ovako dugo.
Ne brini se proci ce, nece ti nista biti. Mozes uzeti Normabel od 5 mg da te malo smiri.
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#17
To sam i ja rekao kad sam prvi puta probao..... Ja sam proveo jedno 5-6 sati rigajuci u javnom wc-u u kampu, usred sezone.
Jos nisam ni skuzio da sam u zenskom wc-u :D
Nema smisla odmah prekrizit vutru, samo zato sto si full pretjerala.
Proci ce te. Jedi nesto slatko, pij tekucine i nadji si neku zanimaciju...... tjelovjezba neka ili nesto slicno.
Cuo sam da zvakanje papra pomaze i eliminira efekte kanabisa....al mi to zvuci kao neki mit :D ....mozes probat heheh.
....no sikiriki, proci ce te tokom dana, sve je to normalno.
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
DegustatorLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#19
ti si potencijalno dobar materijal .Boli te pedu,ako krepas bices svetski poznata :clap:: idi plani jos jedan za svaki slucaj !
42 REP84%
→ Istraživač
sep 2016.
sep 2016.#20
bices ok ako je vutra proci ce,ali ako ne prolazi jos do uvece obrati se nekom,nemoras reci sta si radila-kazes kako se osecas,cuvaj se samo onih gluposti tipa-biljni tamjan to zna biti zeznuto,nadam se da poznajes drustvo s kojim dimis..:wave:
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#23
Duvam gand~u ve 30 godina,cca. Mislim da mi se 2 puta u samim po
ecima desilo sli
no. I povra'o i sr'o u isto vrijeme a dok sam obavljao te funkcije istovremeno su me oblijevali potoci znoja.
Sjeam se da se prvi puta to odvijalo iza nekih drva naslaganih,pored jedne diskoteke. Vani je bilo zima.
Bla,bla,bla,bla ...ijao kako sam bio mlad :D
Jedared smo zapalili frend i ja neku opaku ~i~u ,otiali malo do grada 'u ribolov' ... uzeli si po pivkana,njemu stalo srce :upiii: Niti sam imao voza
ku,niti sam znao voziti ... odvezao ga nekako na hitnu.
Sa hitne nas uputili na psihijatriju. Kolega je prele~ao tu no na psiho odjelu a mene su oko pola 4 izjutra ispedirali van :D
uj,srce mu stalo :D
Bar se osoblje psihijatrije tu no namijalo sa nama.
Kolega se odvaljivao od smijeha a u banani totalnoj jer mu srce stoji... ne kuca :D
Zato,ako nas ne zajebavaa ... opusti se i drugi puta gledaj ata se i koliko se stavlja u rizlu.Presko
i krug,duvaj oprezno.
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Sensi StarZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#24
Ne brini, sad ce te polako pocet popustat, al drzat ce te sigurno do navecer, samo ne sa takvim intenzitetom.
Drugi puta kad duvas jedan, maksimalno dva dima dok ne vidis kako ce te spucat.
Moras stvoriti odredjenu toleranciju na vutru. Ovo kod tebe je cisto pocetnicko predoziranje.
Ja komotno sam popusim cijeli djoint i ljepo sam "high", a buraz od zene povuce dva dima i hoce riknut kako ga spuca.
Samo lagano na pocetku, dim dva i to je to.
:thumb:
P.S.
Moguce da si prije pusila indicu, a ovo da je bila sativa i eto ti belaja.
:D:D:D
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#29
Vracam se sa posla i idem kroz park kada mi par klinaca iz ulice nudi pljugu,kao ono "stari nesmije pljugati ovo ono zeka peka.Da skratim,naime odmah su mi rekli kako nije vutra vec nesto iz smart shopa i da ubija,bolje ne pusiti..A ja budala kakva jesam idem probati,potegnem doslovno dva dima i odmah osjetim titranje slike.Stanem,spustm se do kuce,idem preparkirati auto i tada osjetim taj trip udarac.Zabetoniralo me 45 min u autu sa upaljenim svjetlima...zena izlece vani iz kuce..jesi normalan,sta ti je...Uglavnom sve vise klinaca u nedostatku novaca pusi to sranje i onda ima ovakve posljedice.
Poanta;uzgajaj svoje ako ti je vutra dio zivota!;):thumb:
Superfly
AMBASADOR1.719 REP6%
→ Legenda
SuperflyAMBASADOR
sep 2016.
sep 2016.#30
SARA, SADA SE BOJI` STRAHA!!! TO TI SE ZOVE LEBDEI STRAH, ANGST NA NJEMAKI, NISI UZELA NI HORSA NI KROKODILA NI PCP NI MEKALIN NE BUDE TI NI`TA BILO PRESTANI SE BOJATI NE BUDI PIKICA NEGO ZAPALI JO` JEDAN TO JE LIJEK KOJI E TE IZLJEITI.
RAZBIJ TAJ KRUG STRAHA I KOME E` DA SE SVIDI` I KOME NEE` DA SE SVIDI` I `TO E TKO DA MISLI O TEBI, OSTALO JE SVE PO STAROM NISI NEPOVRATNO O`TEENA ROBA I SKUPI MALO MUDA I PRESTANI S, OPRO`TENJEM KMEATI, IMA LJUDI `TO LE}E OD RAKA BOLESNI DOK OVO ITAJU, PUT YOUR SHIT TOGETHER I ZAPALI JO` JEDAN A NE BJE}I OD GANJE.TI BJE}I` OD GANJE ZATO `TO TE SUOILA SA SAMOM SOBOM I OTVORILE SU TI SE OI DA VIDI` JEDNO NEISTRA}ENO (TVOJE!!) MORE I CARSTVO, ALI TI SI OD STRAHA ZALUPILA VRATA.....NEMOJ...PODUVAJ OPET I POKU`AJ NAPRAVATI JEDNU PO`TENU INTROSPEKCIJU TOJEST UPOZNAJ SEBE KAKO SE NIKADA NISI UPOZNALA, PROBAJ MALO RAZMI`LJATI O SEBI KAD SE OPET NAPU`I`, AKO NE ZAPALI` PONOVO, OSTATI E` SA PUNOGLAVCIMA NA DNU JEZERCA JER JE PREJARKO SVIJETLO PREMA POVR`INI A NA DNU U MUTNOME I MRANOME NIJE BA` ZANIMLJIVO ALI JE SIGURNO, TU NITKO MOJ EGO NE E DOVESTI U PITANJE.....O BOGOVI, O POMOZITE JOJ
JA TI }ELIM SREU DA ZAPALI` I NE OSTANE` BEDASTA OVCA U MASI, OD SRCA, HAVE A LEAP OF FAITH.....
RESPECT
:vutra::vutra::vutra::rasta:
lukas
AMBASADOR2.202 REP20%
→ Legenda
lukasAMBASADOR
sep 2016.
sep 2016.#31
samo los trip,nista neobicno,,svi su kroz to prosli,sjecam se tripova koji su me drzali u bedu po dva tri dana,govorio sam sebi nikad vise,ali prasina se brzo slegne,nastavis u laganom ritmu i finom drustvu, i pozeljno je da znas sta pusis,jer ima onih koji vole skroz da se ukinu pa bi i ambroziju pusili,nemoj da ti oni stvaraju predrasude i uticu na kreativnost i dobru vibru:)
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#32
Ne znam, cemu to navodjenje djevojke da mora zapaliti jos jedan, jer joj se, eto, omaklo nesto kod zadnjeg?!
Sve ima svoje razloge; jedemo kad smo gladni, pijemo kad smo zedni, spavamo kad smo umorni, pa tako i pusenje trave mora imati svoj razlog, zbog cega pusimo.
Neko da bi se izlijecio, neko da se sjedini s prirodom, jer uziva u njoj, neko zbog kreativnosti, neko da bi se opustio, neko da bi se zabetonirao, neko iz znatizelje, a neko iz cistog hira.
Trava se ne mora konzumirati. Trava nije modni "must have" ove sezone. Trava se koristi u nekakvu svrhu, ciji ce efekat biti pozitivan i konstruktivan.
Trava je sredstvo da bolje osjetimo stvari oko sebe, spona izmedju psihe i tijela, ali zna biti i kineski zid izmedju to dvoje, ako se ne zna koristiti.
Lijep je osjecaj smotati jedan, zaleci i prepustiti se talasima neke opustajuce muzike, bilo da se fokusiram na instrumente, pa ih svaki ponaosob poslusam, ili prepustiti sivim celijama da stvaraju sarenolike slike u ritmu.
Nije lijep osjecaj, kad imam obaveza koje trebam ispuniti, a od istih bjezati preko trave.
Draga Saro! Ako se nadjes u dobrom drustvu, prijatnoj atmosferi, pozitivnim emocijama, onda ne uzimaj travu radi trave, iz hira, vec, ako bas hoces, uzimaj je radi svog licnog doprinosa da to drustvo bude jos bolje, atmosfera jos prijatnija i emocije pozitivnije.
Za sve moguce situacije, bilo da se radi o lijecenju, ili opustanju, ili kreativnosti, ili druzenju, ili ili.., postoje razlicite vrste trave. Nije jedna univerzalna za svaku posebnu potrebu!
Budes li citala forum, brzo ces nauciti mnogo toga o jednom skrivenom svijetu u koji te samo konoplja moze uvesti, ali moras biti svjesna da je kormilo broda, koji po tom svijetu plovi u tvojim rukama i nikada ga iz njih ne ispustaj.
34 REP68%
→ Istraživač
sep 2016.
sep 2016.#35
Papa Romeo. Slazem se u svemu stosi objasnio... Kad sam imo 18-20 godina ludovao sam po terenu igro fudbal s ortacima itd. naravno svi smo bili u elementu bilo nam je ekstra(nismo se cimali oko mnogo ozbiljnijih stvari u zivotu )!!!
Vec sada kada imam 28 prvo gledam srediti obaveze sjebati sve da se necimam (sta trebam sutra ) i opstim se da me vozi ...
Sad neznam dali je cura konzumirala pod uticajem alkohola ili ne hmm, moje misljenje ne s alkoholom pogotovo kada je neko pijan i odvaljen od alkohola izbegavati po top pitanju !!!
Volim svakako da spucam i opustim se ali inace kada sam jako pijan nikako (spuca me da mi nije dobro 2 dana a nije to do dzokavca nego kombinacije alkohola i dzokavca a nekome i trip a i svakako kada se previse svi napijemo od alkohola bude lose i 2 dana a jedno i drugo spojio neki su u tripi itd )! Svakako moja preporuka je ok 2-3 pva kako koga vozi alkohol pa da uzme buksnu inace ko je odvaljen od alkohola i spuca bacace peglu (bice mu haos u trenutku i dobro a nekad i lose ako se istripuje jos gore ) .U sustini svako mora naci svoje granice normale i granicu konzumiranja jednog i drugog...
Bar sma ja naviko da cepam samo jedno a desava se i jedno i drugo ali alkohol u manjoj kolicini pa se desi nekada da predjem i na sok sve zavisi od atnosvere di si sta si itd . ako sam na nekom festu znam od prilike kako ce da me vozi i kolik bih trebao da pijem ako bih pozeleo spucati jos koji a dok nisam znao bilo je spavanje itd.
Moja preporuka roknuti dzokavac kada je slobodan dan za pocetnike i bez obaveza i cimanja ili neko pecanje neki izlet rostilj itd.!!!
Svakako netreba navodit nikoga da opet proba nego treba i znati sta konzumira u kojim granicama ako privi put proba i da izbegne ako je pod deistvom alkohola naravno i sta konzumira a ako nekome neodgovara netreba konzumirati...
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#36
krug se ne preska
e,nek barem poljubi filter,ko rakiju u svatovima. :D
Prcula
AMBASADOR1.569 REP2%
→ Legenda
PrculaAMBASADOR
sep 2016.
sep 2016.#37
E tako sam i ja proaao pre od prilike nekih 25 godina :D Na kraju sam i otiaao do hitne, mere mi pritisak OK, otkucaji srca OK malo ubrzani... to je trajalo nekih 5-10 min i ja o~edneh kao nikad do tada pa sam zamolio za
aau vode i poaalje mene sestra za umivaonik i ka~e tu imaa
aau. Naspem ja sebi
aau i po
nem da pijem i u tom trenutku se pogledam u ogledalo... lele kao vampir :D Beo kao zid, samo ispod o
iju crveno :D Katastrofa heheheh a pre toga sam mislio da e srce da mi explodira .. :)
Imbra Presvetli
ZMAJ53.695 REP
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
DegustatorLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#39
kad budes nosio peticu brus i smejao se na glupe fore...mozda i hoce!
hahah,joooj gr
:lol:
Rope73
ZMAJ17.941 REP
Rope73ZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#40
;) potpisujem. " I poslije toga pusio sve zivo jer i SAD, i sad sam mlaaad..."
Edit: I taj, tkz, overdose od thc-a se moze itekako iskoristiti. Kad se uspije prevazici paranoja i mucnina ( nedozvoliti da povratis ), otvaraju se "vrata" u paralele i meridijane mozdanih talasa. Upoznavanje sa svojim Mescalitom... :)
Ja se nadam tome sto si Ti dozivjela :) al' me nekako nece... .... Ne da tolerancija :djede: :fuck::smoke:
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#41
nedavno sam bio na ljekovima uglavnom nuspojava im je da ne mozes spavat od njih, ja se napravio pametan zajebat cu ih tako sto cu se ubit od trave i samo u san otic velika greska tableta drzi budnim a trava lomi, 3 sata ujtro nemam sta radit sutra na poso tisina mozak se poceo igrat samnom u jednom momentu osjecam srce da lupa 100na sat imao sam osjecaj da ce mi puknut od umora to je jedini put da sam mislio da cu umrjet od loseg tripa.
a kad sam tek poceo pusit vutru ako bi pio malo ili puno ne vazno uvjek bi se ispovraco i los bio. proslo je nakon pola godine, godinu
8 REP16%
→ Istraživač
Profesor Baltazar
LEGENDA5.575 REP6%
→ Zmaj
Profesor BaltazarLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#44
I meni se deaavalo u po
etcima (prije cca 15 godina)....hladan znoj,srce na 1000 itd....Danas nikako a baa bi volio da me spraainja onako moma
ki! Tolerancija jbg.....doe sa radnim sta~om!
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#45
ma i da je kemiju uzela nema te kemije koja traje 3 dana. jednostavno se utripovala i sad je drzi trip klasicni placebo
budalin
ZMAJ54.653 REP
budalinZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#46
Ljudi, ja bih imao da kazem da to stvarno moze da traje par dana, ja sam imao situaciju prosle godine takvu. Pusilo se nesto od dilera, biljni tamjan, neki, bog zna sljez kako su vec to zvali. Izgleda kao kanabis, ili nevjerovatno slicno, od toga me je pucala paranoja svaki put kada povucem makar samo dva cima. Toliko u glavi bude paranoje da toliko ne bih paranoisao da gajim u sred grada u sred dvorista ogradjenog obicnom zicom i svi vide sta sadim. Prije toga sam pusio normalan kanabis par godina, sto iz licnog auta sto od dilera, nikada problema, e sad od toga sam evjerio, vjerovali ili ne, reko umro, neki tuneli pred ocime, svjetlost na samom kraju, vrucina, mucnina, povracanje, zvijezde, izgubio sluh, posle izgubio vid, haos. Sve se to brzo vratilo u normalu, i kontao sam da mi je super jer me popustilo, sutra sam osjetio vrtoglavice, mucnine, paranoje, prekosutra takodje, kroz tri dana takodje, i onda sam rekao ne cigare, ne alkohol, ne kanabis, batalio kanabis i alkohol, pluge nastavim, i kroz par dana izgubim taj los osjecaj u glavi i tjelu, vratim se normalnom kanabisu iz auta i od nekih poznanijih dilera i sve bude opet okej. Sada uzgajam svoje i uopste nemam loseg tripa, puknem dnevno i do 10 komada :D
Poenta price, pazite sta pusite pogotovo ako ste pocetnik ili probavate tek prvi put, jer moglo bi vam se ogaditi za zivota nesto sto u stvari nije ono sto mislite.
Ne pretjerujte sa kolicinom.
Manite se smeca od dilera sa ulice i UZGAJAJTE SAMI SVOJE BILJKE!
Mnogo cete se ljepse, bolje i srecnije osjecati! :)
5 REP10%
→ Istraživač
sep 2016.
sep 2016.#47
Duao moja ti si space puaila, jel te hvata paranoja, halucinacije, cujes razne stvari, razmisljas o svemu i svaata neato ? Ti drugovi su ti kurac obicni, istripovali su te previae ;)
Nemoj da pusis travu mjesec dana minimalno, opet ce ti se dogadjati, moras sacekati da trava napusti organizam :)
IndicaLover
ISTRAŽIVAČ146 REP64%
→ Entuzijasta
IndicaLoverISTRAŽIVAČ
sep 2016.
sep 2016.#48
Da se nadovezem na @budalin .. prije cetiri godine sa drugovima sam krenuo na jedna manji festival i s obzirom da nismo mogli da nadjemo konkretnu stvar, jedan prijatelj je rekao da se na trafici prodaje biljni tamjan sto je hemijska vutra, samo te drzi krace. Kao svi to puse, jeftino je itd.. ajd oke.
Uzmemo mi to jedno pakovanje koje je bilo mozda 0,4-0,6. Motam ja i rekoh ako ovo kratko drzi daj da mi ovo sve stavimo... Tu je bio i drug koji prije nikad nije vario.. Smotam ja tu "buksnu", povucem cim, vidim odma pocne da radi. Reko ful, odlicno. Dam drugu on povuce dva, drugome koji nikad nije pusio i dodje do mene opet. Kad je nakon prvog kruga doslo do mene ja sam se toliko tresao da nisam mogao da uzmem buksnu u ruke, povukao sam dim i krece trip..
Ispada mi ostatak iz ruke, u tom momentu drugu do mene vidim kako izlazi plava svjetlost iz usta velikom brzinom i ode ka nebu (wtf??)
Osjecao sam se kao da se nalazim u praznoj limenci koja se kotrlja, a ja sjedim u sredini i gledam slike koje se smjenjuju ogromnom brzinom kako se ta limenka okrece. prvo nisam imao pojma ko sam, sta sam, nisam znao kako se ovem, kojeg sam oblika.. Ispred mene na tim "zidovima" sve neke animacije kao u windows media player-u, sve se vrti pa onda neki tetris mi se slaze ispred ociju.. sve to prati jedna te ista muzika, tj neki mali segment neke muzike koji se ponavlja, a pri tome se cuje iz daljine. kasnije sam provalio da je to zvuk koji sam zadnji upamtio.
Odjednom ispred mene se pojavljuje stari kompjuter sav u piskelima gdje se ispisuje moje ime slovo po slovo..
Govorim sam sebi tebra sta si uzeo da li si normalan i da ne zaspem, da izdrzim koliko god treba i vise nikad nista necu uzeti. Nisam uopste svjestan gdje se nalazim s kim sam i ostalo.. U jednom momentu to sve pocinje da usporava, ali te animacije se i dalje vrte, tj kotrljaju u toj limenci :udarac: i neke slike se smjenuju ali se generalno usporava. Da, prije toga sam skontao da je to neki repeat i da moram to izdrzati... Kako se sve to usporava (inace sve to mi se cinilo kao da traje satima) tako se slika ispred mojih ociju stabilizuje, pocinju mi se vracati informacije ko sam, sta sam, cime se bavim, skim se druzim, i na samom kraju te agonije gdje saa i skim se nalazim.. S obzirom da smo bili na nekim tribinama, a ispred nas su neki momci igrali basket sjetim se i toga, te skontam da se ja vracam u sadasnjost, iz proslosti :vozdra: pada mi napamet sta ce da se desi kad se vratim skroz, da li je tu murija ispred nas, da li mi je neko ukrao torbicu sa novcanikom i svim ostalim stvarima:
Vracam se u "normalu", jos mi se vrti, ja kao preporodjen, nejak, prazan... Drug lijevo lezi, drzi se za glavu, dug desno bulji u beskraj sirom otvorenih ociju.. nakon minut, drug lijevo odlazi sa druge strane tribina, dusu je ispovracao, a drug desno koji je prvi put "duvao" dolazi sebi i nista mu nije jasno... Sjedimo, sutimo svi.. zovnem momke koji igraju basket nakon par minuta, rekoh tebra mozes li mi reci sta se desilo..
Momak desno i ja smo se smijali 5 minuta bez prestanka dok je ovaj drugi vristao dva minuta, zatim je ustao uzeo loptu od njih, sutao na kos, ni dobacio nije naravno i legao nazad na klupu. Srecom nismo bili na nekom mjestu gdje ima previse ljudi, gdje su auta i slicno. Poslije toga smo otisli na festival, pricali o tome i svi smo imali slican dozivljaj. Sve me je drzalo do jutra (taj neki osjecaj slabosti i osjecaj kao da mi je mozak pretvoren u kasu).
Nikad prije toga, a ni poslije nisam uzimao nikakvu hemiju (samo ne
ural :gled:), tako da me ovo tvoje mnogo podsijetilo na ovo moje, samo sto mi niti smo mjesali sa cigarama ni slicno, uzeli smo samo to.
Poslije sam citao da su neki klinci umrli, a mnogo ljudi je i navuceno na to.
t6pmc7Tpx4w
U jednu ruku mi nije krivo sto se to desilo (jer sam ostao ziv i imao takvo nerealno iskustvo) ali nikad to vise ne bih probao, niti da sam znao da ce biti tako ne bih probao.
Pazi sta probavas i skim, tih sranja ima svuda danas i lako se nabavljaju, pogotovo u vecim gradovima gdje se svasta desava.
Nadam se da se neces razocarati u kanabis i da ces jednom otkriti sve njegove prednosti i koristiti ga na pravi nacin. :wave::joint2::joint2:
8 REP16%
→ Istraživač
sep 2016.
sep 2016.#49
vec 45 min trazim temu gdje bi mogla ubacit svoj kostur iz ormara! pa evo da ne spamam okolo,probat cu ovako! Ako sam zajebala odma me sterajte u &..
prije dvije godine frendicu i mene copili decki u plavom, ja zaradila prekrsajnu,ona kaznenu!
next: ja odradila sud,izvrsenje kazne testiranje urina,ona apsolutno nista,ni poziv na sud! netko j... susjedove kokosi! :O
next: odlazak na prvo testiranje proso je tako da mi je teta u osijeku rekla neka odem u zagreb,blize mi je i jednostavnije, gospoda sutkinja se slozila i oni su to kao prebacili u zg! Tak sam jako to sve htjela rijesit da sam cak zvala sud u zagrebu i javljala se jer nemojte me j.... ajmo to sredit! Tamo mi je ljubazna teta rekla da to nije plac nego sud i da cekam sluzbeni poziv!
next: cekala sam poziv iz zg,sada vec dvije famozne godine, da bi mi jucer stigao ponovni poziv iz osijeka! fak me dizs and call me whore :O mogu li ja promijenit datum testiranja izvuc se na obaveze, studiranje, poso bilo sta ili trebam otrcat tamo pa kud puklo?
next: koliko mi treba da se ocistim, da se razumijemo jako volim pljugat! Kad kazem jako mislim, prije posla uz jutarnju kavu, poslije posla bar jos 5,6,7 pljuga dok ne padnem u nesvjest! Po nekim svojim saznanjima imam osjecaj da cu prije pocet pisat svetu vodu nego urin bez thca! ne planiram svercat tudi urin da se u startu razumijemo, zanima me onaj dio funkcionira li aktivni ugljen ili da se predam pivu i cajevima? I sta ako se padne to testiranje? Sta onda? Jel me pale na lomaci u ime boga i domovine?!
and again sorry ljudi vjerovatno se vec postavljalo ovo isto pitanje, al suznih o
iju, na 4 salici kave i drugoj kutiji cigara fakat vise ne vidim sta gdje pise! nikad mi oci nisu bile crvenije iz glupljih razloga,pas mater panicarsku! Do k.... povikase obala! over&out
cvitan george
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
cvitan georgeISTRAŽIVAČ
sep 2016.
sep 2016.#50
ata si puaila neznam, vjerovatno ono smee iz smart aopa, nisi znala pa si muaki povukla. ocrnjailo te i prepalo. otii u centar za ljeenje ovisnosti . sve ispri
aj psihologu ili de~urnom psihijatru. bez srama i konice, tako
e ti dati adekvatnu e koja e srediti tvoje osje
aje i dovesti te u red. ne puai sa svakim, i svaata, poviri ata se stavlja u rizlu. razmialjaj pozitivno pozdrav iz vodica.
L0oD
ZMAJ85.106 REP
L0oDZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#52
neznas sta je pusila,pa nagadjas... ovde nije mesto pretpostavkama... savetujes deda mraza u crvenim gacicama... a nisi procitao celu pricu vec banuo samo tako... polako frend,smotaj jedan,pa lepo i lagano procitaj nesto od pocetka pa do kraja... pa onda ako imas nesto reci,nek bude zasnovano na tvom iskustvu... :) stej haj
cvitan george
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
cvitan georgeISTRAŽIVAČ
sep 2016.
sep 2016.#53
imao sam loaa iskustva sa bed tripom sreom nisam se joa viae ocrnjacio, pred oluju frend je donio dva omege nas 3 smo to podjelili, krenulo je 24h smo po okolnim brdima oko poligona lutarili tra~ili neznam ni danas . puake i ostalu opremu smo sre
om naali nakon 30 sati kad smo se vratili na poligon vojska se ukrcavala u autobuse , uletili smo u jedan od tih buseva. sva trojica smo bili razli
iti vodovi, u busu nikog poznatog , dolaskom u vojarnu naali smo svoje napokon onako izmrcvareni i blatnjavi rekli smo im kad je po
ela vje~ba padao je mrak i izgubili smo kordinate. sve je nekako proalo jer su svi cekali oluju to je bio 3 08 5 je krenula oluja u 5 h ujutro. nakon 10 g moj frend ante je overdozirao a frend bajs uvai za smrt ante ujutro je legao potrbuake na bombu ispred vrata svoje kue, iz koje ga je izbacio njegov otac .~ivio tj spavao je kod svog ante. tako da je pokopan 2 dana posle svog frenda. dio mene je nestao ali uspomene i sje
anje na moje prijatelje su me odr~ale psihiki koliko toliko stabilnim. o~enio sam se imam 3 djece i mir uz doma
icu se opuatam i tra~im mir. pozdrav kolega.
Degustator
LEGENDA7.029 REP20%
→ Zmaj
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#56
dosta viae tripova napuaenci :D ,da
ujemo ata ka~e autor teme .... jel' ata bolje ;)
cvitan george
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
cvitan georgeISTRAŽIVAČ
sep 2016.
sep 2016.#57
budi jaka, razgovaraj sa pravim frendovima ,podjeli to s njima po mogu
nosti u prirodi . provedi ljepi dan.vratit
e te .imao sam jako loaa iskustva sa l.s.d. njkad nije do krja molao ,bitno je puno ne prepasti se ve misliti pozitivno i nau
iti ~ivjeti s tim. vrijeme napravi svoje vrijeme lje
i,
cvitan george
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
sep 2016.
1 / 59
sep 2016.
sep 2016.