VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQNepoznati slangovi
LEGACY

Nepoznati slangovi

42 odgovora2,031 pregleda

feb 2024.

Pozdrav, posto vidim da niko nikada na ovom forumu nije pricao o ovome, zanima me par pitanja, nadam se da cu dobiti normalan odgovor. Jednostavno nisam dovoljno informisan, pa me zanima sledece: 1. Sta tacno znaci kada neko kaze da se ladi vutra? 2. Zasto se dzoint pljuje/lize dok se pusi? 3. Zbog cega ne bi trebalo da se napravi kasika na buksni i sta uopste znaci kasika? 4. Zbog cega se pravi onaj mali zamotuljak na vrhu buksne?

feb 2024.

Jutros si se registrovao u 5, i odmah otvaranje nove teme (pro itaj pravilnik!) Dru~e moj teako da si pregledao ceo forum. Ovo nije chat forum, probaj da razumea. Slu~i za razmenu informacija, a ne za akulanje u prazno :) D~oint se li~e da bi se spustila temperatura tj da bi sporije i pravilnije goreo i da se ne pravi kaaika, koja ru~no izgleda. Zamotuljak se pravi da ti trava ne poispada. I to je to. Otvorena tema da bi ti neko u tri re i objasnio neato ato sigurno i sam znaa... besmisleno, zar ne? :)

feb 2024.

Hvala na odgovoru, ali nisam dobio odgovor na prvo pitanje, sta znaci kad neko kaze da se buksna ladi? I kako izgleda kasika uopste?

feb 2024.

I moram jos jedno pitanje da postavim a zanima me, kako se vutra pravilno pusi i zasto neki ljudi uvlace dva dima odjednom ako kapirate, ne puse kao cigare.

feb 2024.

- ne citiraj bez potrebe, samo po nea pisati, ne idea na "odgovori" ve samo piai dole (pravilnik) - ne piai post za postom, edituj post (pravilnik) Dru~e, dobio si odgovor. Hladi se. Spuata se temperatura da bi pravilnije goreo. Koliko godina imaa ti? Znaa li da je za maloletnike ovde zabranjeno? 26 nemaa sigurno ako pitaa ovakve stvari...

feb 2024.

Naravno da sam punoletan. Postavio sam pitanje jer ne duvam toliko cesto, a cigare pusim. I onda mi nije jasno zasto kada se buksna pusi, zasto se odjednom vise puta uvuce dim i kako je uopste pravilno pusiti buksnu ako neko zeli uopste da mi objasni, pitam normalno i nadam se da cu normalan odgovor dobiti na ovo pitanje, bez ikakve agresije.

feb 2024.

Ali nema nikakve agresije, skreem ti pa~nju kako stvari ovde funkcioniau :) Ja ti garantujem da je ovo sve ve negde pitano, sve i da nije - postavia pitanje u nekoj ve otvorenoj temi, ne po injea novu. Za sve ovo ti idu negativni poeni, skupia ih dovoljno - idea na hlaenje, ja ti samo zato pri am :) Uvla i se viae dimova zato ato se meaa sa vazduhom, opet isti razlog - ohladi se dim, mekai je na plua. Primer kaaike: Ne mo~e ti niko rei ata je "pravilno", jedino pravilo je da ubacia dim u plua. Ako mo~ea bez da meaaa sa vazduhom, super, ako ne, naea svoj metod. I opet, nemoj se ljutiti, prosto konstatacija: ovakve stvari svako ko je barem pet puta cimao d~oint ne pita :) js pre mislim da si tek probao, ili nisi joa uvek, nije ni bitno, ali svakako nije neato oko ega treba razbijati glavu mnogo. Slu~i da dim sporije i pravilnije gori (hlaenje, lizanje) i to je to
sone1ZMAJ

feb 2024.

Jel su to pitanja na prijemnom ispitu?

feb 2024.

Hvala puno na odgovoru Wendigo. A pitanja nisu na prijemnom nego nisam puno puta duvao i onda ne znam. Nije sramota pitati. Zanima me jos nesto, onaj zamotuljak na vrhu, da li se on pali kada se pali buksna ili se samo pocepa sa vrha, kako je najpravilnije?

feb 2024.

Sla~em se, i ne zameri. Umemo mi ponekad da bocnemo, ali smo uvek tu da pomognemo, videea i sam :) ovde se retko dobra ekipa okuplja, ja generalno ne volim forume i socijalne mre~e, nemam naloge na njima, mator sam, ali ovo ovde i bukvalno do~ivljavam kao dom :) Uglavnom, zamotuljak pravia da ti ne ispada vutra - logi no. A da li ea da cepaa, ili "aiaaa" kako smo mi to nekad zvali (spalia samo ivicu, i skinea zamotuljak kao kapicu, teako je to opisati ovako), to je manje bitno. Bitno je da lepo gori, dakle bez kaaike poato je to i bukvalno "u vetar", i da ti ue u plua :)

feb 2024.

Aha hvala. E sad& imam jos par nekih pitanja. Kako da znam kad uzimam vutru, da li je dobra vutra, sta treba da gledam? I kako da prepoznam po izgledu vutre koja je vutra?
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

U9FzgsF2T-s
MeskalitoLEGENDA

feb 2024.

Uvuces dim , zadrzi malo , obavezno izbaci dim :) , ponovi radnju ... Odgovor da li dobra dolazi uskoro sam

feb 2024.

Ne kupuj, uzgoji sam :D S kupovnom ne znaa dok ne zapalia, kako kolega ka~e. Vidio sam toliko lijepih travki koji su slabo radile i joa viae manje lijepih koji su odvaljivale
ĆyroZMAJ

feb 2024.

Ja mislim da vas momak fino trolla xD :p
ĆyroZMAJ

feb 2024.

Ako pogledas ispod sugar listica s donje strane na jednom od najvecih budova, primjetit ces nesto kao vodeni ~ig na novcanicama, pisat ce npr. StrawberryBanana FastBuds. :thumb: ;)

feb 2024.

ovjek zahebava,ata ga uope palite? Vi mu odgovorite na glupo pitanje,a on postavi joa gluplje....to su 2,3 frenda koja vani ne smiju glasno pri at,pa si daju oduaka na forumima. }va i jedno 10 minuta i kad pljunea,mora se dimit. A kako Vutra izgleda,ako ne mo~ea na i na ovom forumu,ne ea nigdje! Skupljaa postove,da bi mogao slat poruke,ali to ti tu ne prolazi i nitko od nas ne prodaje,ina e nebi dugo opstali. Ako se nadaa,da e ti itko ponudit iata,pogrijeaio si forum. I ovo je forum za uzgoj ne kako se puai! @Cyric ,baa smo sino imali neko dru~enje i kad pitam frenda zaato se ne registrira,ka~e jer viae nema ozbiljnih growera kao prije. Sad zamisli,idea uzgajat i otvoria forum i naletia odmah na ovakva pitanja.... ato je najgore,to isto rade aktivni lanovi,misle ako su nekoga nacimali da piae,da su bog i batina,a na cesti,sumnja se dal je uope u muakom rodu!
aminicaENTUZIJASTA

jan 2025.

ne zanima zasto se vutra satanizuje...sam znak vutra orga je zmaj sa listom,zar zmaj nije zver a zver sot... :(

jan 2025.

Ne vidim razlog zaato bi zmaj predstavljao satanu, mitsko bie, o kojem mo~emo samo nagaati da je bilo zvijer, jer nije dio naae stvarnosti, realno ne znamo niata o njemu. Najvea zvjerstva u poznatoj historiji je napravio ovjek, u toj zvijeri se Satana krije:D

jan 2025.

Zapravo, najstariji prikaz zmaja je (naravno) sa Istoka - metafora za prirodu , odnosno Gospodara etiri Elementa: bljuje vatru, leti (vazduh), pliva (voda) i hoda po zemlji :)

jan 2025.

@aminica Svi mi kad se naduvamo postanemo zmajevi haha
aminicaENTUZIJASTA

jan 2025.

a sam to povezao sa hriscanstvom i kad sv.djordje ubija azdaju..a realno svi se borimo sa azdajom u nama,retko ko i pobedi i ima cistu savest i misli.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se