LEGACY
Je li ovo normalno?
54 odgovora5,674 pregleda
28 REP56%
→ Istraživač
avg 2014.
avg 2014.#1
Zna
i ovako, imam jedno pitanje. I odmah u vam rei, puaim tek par mjeseci i ovo mi je bio tek 6 joint u ~ivotu i uvijek mi se dogaa ista stvar. Zna
i, popuaim i kad se sa nekim razgovaram, on odgovori tek za minutu-dvije. Mislim znam da je vrijeme usporeno i sve to, ali me samo zanima da li se ono ato ja sebi umislim stvarno dogodi? Jer imam osjeaj da svi gledaju u mene i komentiraju neato tipa ovaj covjek nije normalan i slicna sranja hahhaah...i normalno se sa nekim razgovaram i odgovorim mu na neko pitanje i on mene pita sa kim se ti razgovaras? ugl sve mi je malo cudno i uvijek imam neki strah de se me netko prokuzit i to..pokusam se opustit al nemogu jednostavno..ugl. samo me zanima jesu to normalne pojave kad si napusen?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#3
opusteno, nije nista nenormalno, a nije ni vreme usporeno, kad se naviknes na subjektivni dozivljaj neces puno paznje pridavati tome ;)
ImbraGrabarić
LEGENDA14.664 REP97%
→ Zmaj
ImbraGrabarićLEGENDA
avg 2014.
avg 2014.#4
kad budea u formi i drmnea 6 komada od ujutro do nave
er.....ne bude ti viae nia
udno
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#6
poznam ljude, po
etnike naravno, koji ipak jednostavno nemogu puait sami, koliko god je to mo~da i bolje, vama..
sian se da je i meni na po
etku "cannabis turneje" bia ogroman bed puait sama.. em ata mi je dosadno bilo, paranoje su bile vee i gluplje, doslovno treskavica.. da e upast lopovi, da e me srce strefit.. joa ako bi na netu bila, na druatvenin mre~ama, ljudi tamo znaju biti
udni.. :icon_lol:
moj savjet je, jedan ili dva naj frenda, priroda, no ili dan, samo da nisi u gu~vi.. jako jednostavno za po
etak, s vremenom ea moi sve..
EDIT: I nemoj misliti da je drugima u tvojoj ekipi lakae.. :icon_lol: svi se borimo sa ne
im..
John Kramer
ISTRAŽIVAČ74 REP16%
→ Entuzijasta
John KramerISTRAŽIVAČ
avg 2014.
avg 2014.#7
Probaj da kad uvlacis dim uveces lepo do kraja makar se zakasljao i onda ga lepo izduvas i disi pravilno dok puvas :D
boss117
POZNAVALAC765 REP18%
→ Ambasador
boss117POZNAVALAC
avg 2014.
avg 2014.#8
Preskoci nekad krug, nemoj se forsirati, vremenom kad shvatis neke stvari, nece biti paranoje, a to sto ti ljudi odma ne odgovaraju je zato sto su u krugu i pokusavaju zadrzati dim sto duze u plucima haha.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#9
10 minuta prije po
etka kino predstave,zapali joint,nabrzinu kupi kartu i coca colu veliku i sjedi na svoje sjedalo.
Reklame su ve
po
ele.
Zna
i,mrak je ... nitko te ne vidi.
Obriai si nekom alkoholnom maramicom 3D nao
ale i pripremi se za po
etak filma.
Udobno se zavali u sjedalo.
Nitko te ne vidi,nemoraa s nikim pri
ati,zna
i opuateno samo...
Ako i onda bude nekih paranojica.... do tebe je :D
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#10
I pazi dobro kakav film idea gledat :icon_lol: 3D zna bit zaeban :rofl:
28 REP56%
→ Istraživač
avg 2014.
avg 2014.#11
A dobro hahah...al mene najviae zanima da l' se stvarno dogodi ono ato si ja umislim? Jer ponekad dok sam napuaen znam razgovarat s nekim i pitam ga 3 puta istu stvar, je l' ja to zaboravim da sam ga pitao pa ga stvarno pitam 3 puta ili mi se dogaaji ponavljaju i ustvari sam ga pitao jednom? I joa neato, ovo mi je naj bitnije. Zna
i, zvao me frend na mobitel i neat me pita i ja mu normalno odgovorim i onda samo tiaina...i tako tiaina 5 sekundi. I onda me opet pita neat...i tako cijelo vrijeme. Je l' se to meni
ini da je vrijeme tako usporeno i ja se ustvari s njim razgovaram normalno ili je vrijeme stvarno usporeno, mislim meni, i ja njemu na pitanja odgovaram tek 5 sekundi nakon ato je on pitao? Ak ku~ite, hahah:D I da, joa neato...dok sam napuaen, radim neke
udne pokrete tijelom..ugl. ato god umislim, to mi se i pri
ini, bilo da je nekakav pokret, miris, neka osoba ili zvuk, sve to ustvari onda napravim, osjetim, vidim ili
ujem. Zna
i cijelo vrijeme dok sam napuaen imam zvu
ne i vizualne halucinacije, zna
i sluaam ljude oko sebe kako se razgovaraju, i po
nem razmialjati o
emu razgovaraju i zbog straha kojeg uvijek imam da me netko ne proku~i,
ujem ih kako komentiraju mene. Ili se razgovaraju nerazumljivo, zna
i motaju im se rije
i. A ovo mi se baa ju
er dogodilo, zna
i kupili smo frend i ja gram, iali popuaiti, a ju
er je baa bio jedan festival ovdje gdje ja ~ivim i bilo je par stotina ljudi tamo, al ugl. hodao sam s njim po cesti i vidio sam auto..i meni se pri
inilo da sam udario auto nogom i samo sam po
eo sam sebi govoriti da ja to haluciniram i onda sam nastavio normalno hodati i auto je proaao. Eto, pardon na romanu, al ak se nekom da, molio bih da mi odgovori na sva pitanja koja sam ovdje postavio. Mislim vjerojatno ete mi se smijat kad ovo pro
itate jer je valjda to sve normalno, al jbg, puaio sam tek par puta u ~ivotu, pa moram znati je li to sve ato se dogaa normalno, jer me u suprotnome uhvati strah i paranoja. Hvala unaprijed! :D
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
avg 2014.
avg 2014.#12
Sad si mi elocirao neke davne uspomene... :)
Ehh kako to lepo i zabavno vreme beae!
Ako nastavia da duvaa jednog dana e ti sigurno nedostajati ti tripovi. Ali ne sekiraj se, dolazie uvek neki novi i zanimljiviji.
Dobro, mo~da te povremeno spuca i neka paranoja ali uglavnom e biti puno pozitive. ;)
Ja sam tako na po
etku voleo da pred spavanje pogasim sva svetla i da stvaram sebi vizuelne halucinacije letenja kroz svemir. Totalni uspeh mi je kada halucinaciju istripujem u boji. E onda sve puca i navlaci na joa jedan d~oks... :D
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#13
I mene si podsjetia na mene! :D to je prenormalno jer ti se sva osjetila pojacaju.. in most cases, nista od toga sta cujes, vidis, ne dogada se, samo tripaa.. to te sad plasi, al kad dodes do tog da i ako je to sve sta cujes istina, i kad te pocne bolit ona stvar, nestat ce "strah" sam od sebe.. mene su dugo ti zvucni halovi prali, pisala san o tome .. cula bi ljude da zovu upomo i svasta nesto.. XD nice times back then..
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
avg 2014.
avg 2014.#14
ja ne kuzim one koji puse a nije im gust.
zasto pusis uopche??
mislim..nije propast svijeta ako ti trava ne pashe. mislim da te nece ekipa podhebavati zbog toga...
zasto se forsirati..ako ti nije ugodan osjechaj??
trava bi trebala biti uzhitak /ili lijek...a ne nekakva tlaka i paranoja..
edit: kaopuuuno mladja sam duvala od jutra do sutra ( po 10-15kom.dnevno )...a sada mi ne pashe pushenje pa samo ulje uzimam i samo od CBD sorti..ali..ne sjecham se da je ekipa ikoga ruzhno gledala iz razloga shto tom nekome duvka ne pashe tj.shto ne duva..
nemoj si .nepotrebno.raditi pritisak i unishtavati si izlaske i druzhenje...tj.ako ti stvara nelagodu taj osjechaj..( chemu to ??? )
28 REP56%
→ Istraživač
avg 2014.
avg 2014.#15
Pa ne stvara mi nelagodu, meni je to preeben osjeaj, al' stvar je u tome ato me hvata paranoja i strah ne znam zbog
ega, zato i pitam je l' to sve normalno. Jer nemam baa s tim iskustva, i zato mislim da to na mene djeluje druk
ije nego na druge, jer gledam svog frenda koji je isto napuaen, a on se normalno razgovara, zna
i odgovori na svako pitanje koje mu netko postavi u istoj sekundi, zna
i sve normalno. Ali ja dok sam napuaen, pitam nekog neato i vidim da me ne
uje, onda po
nem vikati i dalje me nitko ne
uje, nego me
uju tek 10-20 sekundi nakon ato pitam. Pa me zanima, je l' se to meni
ini da je vrijeme usporeno i s
ovjekom se razgovaram normalno ili moj mozak stvarno ne dobije neke informacije u istoj sekundi i ja shvatim neke stvari tek par sekundi nakon ato su se dogodile? Ak ku~ite, hahahaha.
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
avg 2014.
avg 2014.#16
pa cuj..ako je tebi paranoja ugodan osjechaj..ok onda..
ali..mozhda bi mogao pokusati sa malo manjim kolicinama -za pochetak ( ako ti je paranoja bash tliko "prejeben osjechaj " )
mozhda je i vutra na tvom podruchju malo jacha..ili kvalitetnija..ili pak zachinjena...u svakom sluchaju..pokushaj prvo uzimati manje.ne morash posisati svaki gir..preskochi koji dim..pa vidi kako je..
ili uzhivaj u paranojama i ostalim "gushtima"
btw. da konkretno odgovorim na pitanje : nishta..pa tako ni trava/vutra..ne mozhe usporiti ( ili vratiti vrijeme )..mozhe ti dati takav osjechaj.ali..realno se to ne dogadja..
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#17
da, cini ti se, sativa ti je vec rekla da samo tripas, kako zamisljas da ces usporiti vreme ako dunes dzox, to je samo subjektivni dozivljaj i ne obracaj puno paznje na to pa nece biti ni paranoisanja
zlavjestica
LEGENDA7.105 REP21%
→ Zmaj
zlavjesticaLEGENDA
avg 2014.
avg 2014.#18
samo bi josh dodala kako se nadam da ne duvash samo iz razloga shto vechina tvog drushtva to radi...( shto ako za 1-2 god. vechina njih odluchi zabrijati po kemiji ili heroinu??? )..
mislim..generalno mi nisu jasni ljudi koji uzimaju neshto shto im ne pashe..shto im ne stvara cistu i 100% ugodu...iliekipakoja pije alkohol..a pod utjecajem alkohola se pretvaraju u agresivce i incidentne likove..
da je meni trava radila takve "probleme" na pochecima konzumiranja..pa sigurno bi prestala sa tim...
to ti spominjem samo zato shto vidim da si pomlad..pa eto.cisto da te podsjetim da ne morash chiniti sve shto tvoja ekipa chini..
( izgleda da je trava ponovno u modi :) )
28 REP56%
→ Istraživač
avg 2014.
avg 2014.#19
A ne mogu vam baa opisat kak se ja osjeam, al' mislim i vidim da ste krivo shvatili. Meni je sve to super, al' stvar zbog koje dobim paranoju i strah je to ato nisam uope opuaten (kad ovo ka~em, mislim da nisam opuaten kad je jako puno ljudi oko mene, ali kad sam sam, sve je oke, u~ivam u tom osjeaju, opuaten sam i baa me briga za sve). A jedino ato je mene zanimalo kad sam otvarao temu je ovo ato se ti
e usporenog vremena. Znam da mi se
ini da vrijeme ide sporije, zna
i napuaen sam, hodam i gledam prema mjestu na koje idem, i meni se
ini da proe pola sata, a ustvari prou 2 minute. I baa sam kao primjer naveo ono kad sam zvao frenda na mob, zna
i neat me pitao, ja sam odgovorio i onda je bila tiaina nekoliko sekundi. I onda me opet pita. E sad, ne znam kak da vam objasnim ato mene konkretno zanima, al' rei u ovako. Razmak izmeu pitanja je bio otprilike 5 sekundi, i mene sad zanima, jesam se ja s njim razgovarao normalno ili je on mene pitao neato prije i ja sam na to odgovorio 5 sekundi nakon ato je pitao? Ne znam kak da vas druga
ije to pitam, al' nadam se da barem netko shvaa.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#20
najbolje da ti pitas njega to sto pitas nas, on ce sigurno znati ;)
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#21
Procitaj podforum Obrazovanje.. malo se informiraj.. razumimo mi tebe jako dobro..
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
avg 2014.
avg 2014.#22
Razumemo i viae nego dobro, ali to valjda dolazi sa godinama...iskustva!! ;)
Vutrica je socijalna zanimacija, mada ima puno onih koji viae vole usamljeni da se dodaju, jer tako u~ivaju kompletniji rad. Ja li
no ne be~im ni od kakvih varijanti. :rasta1:
Zapravo, kad god sam pomislio da sam provalio rad vutre i da me niata viae ne mo~e iznenaditi, uvek mi je prireivala nova iznenadjenja!
Jednom sam sa ortakinjom spalio d~. i odmah posle toga sednemo u kafi da popijemo pie i u jednom momentu istripujem da
ujem apsolutno svaku komunikaciju u objektu. Pogledam ortakinju a ona mi ladno ka~e onako prepadnuta: "E brate, ladno
ujem svakoga ko ata kome pri
a!" a bez da smo re
progovorili pre toga na tu temu!! :)
Vutra je puna iznenaenja a poenta konzumiranja iste je da ti provalia nju a ne ona tebe.
Sativa, aj malo da spamujem temu, ionako e se za desetak dana pojaviti nova tema sa novim akterom, identi
ne sadr~ine! :D
Kad god te vidim setim se one vrhunske fotke sa dugim lepim svetlucavim
arapama, niskog procenta likre i vakum-teglom punom do vrha!! :respect:
Ne znam ato sam to pomenuo, al eto doalo mi ;)...nego glavno pitanje je ata si uradila na konkursu za najbolje ljubavne poruke (ako se dobro seam, bila je dozvoljena i lira i proza)? Nae li se neko da ispuni kriterijume ili si i dalje u posedu svoje opreme i razo
arana u inspiraciju muakog dela zajednice utehu tra~ia u negovanju dragih nam biljkica...?!
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#23
HAHAHA!! ja u poludit s vama i gotovo! :D :D baa si sladak e.. drago mie da ti se svidila ta fotkica..
dada, bilo je da box osvaja onaj ko napiae nalipau poeziju.. no, nije ispalo kako san zamialjala pa je box na kraju zavraia kod takoer jednog od natjecatelja showa, da slu~i svrsi, a ne da skuplja praainu kod mene .. toliko od mene ;)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#24
skroz mi poznat ovaj fenomen ;) meni tako na ulici bude, koja zurka sa izostravanjem cula :)
KlaypexDelusion
ISTRAŽIVAČ89 REP26%
→ Entuzijasta
KlaypexDelusionISTRAŽIVAČ
avg 2014.
avg 2014.#25
Viae manje sli
na pitanja i odgovore sam i sam nalazio kada sam bio poprili
no neiskusan sa vutricom.
Najviae
udnim je baa bilo to kada zapalimo pokoju i odem u kafi gdje je masa ljudi. Osje
aj da gleda svatko baa u tebe. Premda si dobio samo onaj random pogled od ljudi pokraj kojih prolazia/mimoilazia. Kako su vremena prolazila doe sve na svoje mijesto.
Opustia se kada shvatia da te ljudi gledaju gotovo u istoj mjeri kao i kad nisi uduvan.
Kako i svi tako i sam imam najbolje mjesto za izlazak u koje odlazmo na po
etku ve
eri. Mesto gdje je viae manje ekipa u istoj igri gdje znaa kada sjednea za stol da svu svi oko tebe manje viae uduvani i ne smetaju ti pogledi. Pa i kada sjednem sam za aank ne osje
am se ko crni labud meu ljudima. Sjednea ladno uduvan, imaa blagi podsmjeh na licu, svima oko tebe je jasno da nisi niato manje uduvan od njih =)
28 REP56%
→ Istraživač
avg 2014.
avg 2014.#26
znaci ja sta si god umislim,to ce mi se prividat? jer dns sam opet,samo nisam mislio na te poglede ljudi ni nista,bio sam skroz opusten i bilo je jebeno hahah :D
i pusio sam LSD,pre dobar strain :D
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2014.
avg 2014.#27
eto, nasao si resenje, pusi indica dominant vrste, opusti se i ne razmisljaj o "tim pogledima". slucaj resen :)
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2016.
jan 2016.#28
Kasni ti zvuk u glavi :D to se meni cesto, skoro svaki put desava, drug mi nesto kaze i treba mi par sekundi da mi dodje do mozga sta je rekao :D
avg 2014.
1 / 28
avg 2014.
jan 2016.