VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKako smotat joint
LEGACY

Kako smotat joint

22 odgovora8,565 pregleda
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Ovako,pusim travu od septembra 2017.godine.Uvek kada sam pusila neko i drustvu bi smoto ili bi ja i drugarica u filtere od cigara.E sad mene zanima koji je najlaksi nacin da se smota dobar joint.Gledala sam hiljadu puta kako se mota,ali jednostavno ne mogu na kraju fino zarolat.Fino napravim flop i sve kako treba,ali onaj dio prije lizanja,tj samo motanje ne mogu. Gledala sam hiljadu videa u vezi toga ali ne mogu i dalje smotat

mar 2018.

kupi maainicu za rolanje ili duhan neki (vla~niji su) i vje~baj y96W4F3no6I

mar 2018.

Pogledaj i ovu temu, (malo je starija ali od tog doba dzoint se isto mota) :D I praksa je jako bitna, mozes koristit duvan za vjezbu. https://www.vutra.org/threads/kako-smotati-dzoint.240/#post-2994 :spliff:
karamelaAMBASADOR

mar 2018.

@GabbyWeed420 pozdrav sestro :D prvo da ka~em kako mi je totalno super ato ima ovoliko ~ena na forumu. :let: Najbolje ti je da gledaa i u ia od profija. tako sam i ja, gledala kako ekipa rola i usudila se. uglavnom, imaju dvije tehnike, kako sam ja skontala od ovih mojih mota a. meni je najjednostavnije kad mi je ljepilo rizzle - gore. rolam duhan, tako da mi ne pada teako i d~ointi su mi najljepai na svijetu. haha sretno i motaj, motaj, smotaj. :spliff:
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Hvala ti puno!
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Hvala puno
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Nn Draga sestro,hvala ti puno

mar 2018.

kad se uvije sve i krene se s lizanjem papira, mozak prestane slat visoku koncentracijsku kontrolu nad finom motorikom u prstima, osim ako svjesno nepromislimo prije lizanja kako prsti stoje, ato koji dr~i, zate~e, i onda s istom misli u tim zahvatima plazimo jezik ko mulci, poli~emo pola aake i papira jer mislimo kako se dr~i sve da ne popusti, i nakon toga uz korekciju tuckanje i lickanje izbacujemo prvi kretenski ali funkcionalan oks. :smoke:
GabbyWeed420ISTRAŽIVAČ

mar 2018.

[bez sadržaja]

mar 2018.

Najbolje uzmi duhana, i vjezbaj, tako najbolje naucis.. a eo za motivaciju kolegice.. ::lulamira:: jiQ4jitWluM

nov 2018.

atooo bre toliko duvana jebemu mater

feb 2020.

Nodachi style joint, na zastavu, upalja kao asistent, nema akarica, sa swan filterom u predjelu guard-a... :rofl:

mar 2021.

A;065< A5

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se