VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQSave your ass manual !!!
LEGACY

Save your ass manual !!!

450 odgovora69,468 pregleda
dr_greenthumbISTRAŽIVAČ

avg 2009.

Dragi moji, smatram da posedujem izvesno nezahvalno iskustvo poznavanja procedure prilikom privodjenja zbog posedovanja marijuane i bio bih veoma bezobrazan ukoliko to ne bih podelio sa vama i eventualno spasio nekoga muka kroz koje sam ja prosao. Kazu da glup covek uci na svojim greskama, dok pametan na tudjim. Da, ipak moras biti tenkre da te policija napipa i ostajem pri tome (u oba slucaja kreten sam ispao ja). Nadam se da ce ovaj manual biti svima od koristi koji zele znaju vise o tome kako se ophoditi pri procesuiranju... evo nekih od pravila kojih se treba pridrzavati, ukoliko zelite izbeci sve neprijatnosti : 1. Nikada ne nosi marijuanu sa sobom ! a - ukoliko je vec nosis sa sobom, dobro znaj da nema skrovitog mesta na tebi - osim ako neces u dupe da zavuces. Sve price o tome kako im treba pretres padaju u vodu kada se pred tobom stvori marica i iskoce panduri i pocnu sa skidanjem do gole koze. A ako su je vec pronasli kod tebe, znaj da si se sjebao... b - imaj u vidu da najbolja vrsta materijala za pakovanje marijuane bi trebala da bude folija ili papir. Iz prostog razloga sto prilikom extraktovanja sadrzaja mozes relativno lako da unistis pakovanje. Obavezno preporucujem da kada vec pocnes da pravis cigaru, unistis sav prateci materijal. c - Resio si da je nosis sa sobom ? Ok... dobro znaj, ako se vec igras sa vatrom da bi koliko-toliko sebi olaksao muke prilikom iznenadnog prepada marijuana bude vec izmrvljena ! DA ! Tako je mozes lakse ukloniti ukoliko ispadne frka, potrebno je samo da otvoris pakovanje i istreses sadrzinu. Dobra stvar je sto ti je i sam proces rolanja olaksan... 2. Prateci materijal (duvan, rizle, kartoncici... u know the drill) a. Rizlu & kartoncice nikako nemoj drzati kod sebe u dzepu kada vec pocnes sa procesom. Sve sto imas od sumnjivih elemenata - odstrani ! Ne ostavi plavim pedercinama nista sto te moze odati ukoliko su vas identifikovali i krenuli u napad... b. Nikako, ali nikako nemoj prazniti potom puniti obicnu cigaru travom ! Gledao sam kako i to pokusavaju proveriti, iako se vidi da je cigara fabricka sa filterom !!! 3. Proces konzumacije marijuane Ok... resio si vec sebi da das oduska ? Nikako nemoj da budes previse happy povodom toga, jer u trenutku svoje najvece radosti bejah sjeban ! a - Upoznaj se sa okolinom ! JEBENO OSMOTRI SVE OKO SEBE ! SVE ! SVE ! SVE ! Ukoliko si vec krenuo na otvoreno, drzi se podalje vrtica, osnovnih skola, srednjih, fakulteta, svega sto privlaci ljude. Obavezno ostavi prostor za delovanje u slucaju dolaska plavih pedercina, ne zelis da te uhvate brzo & lako - ako su vec krenuli na tebe, osiguraj se da mozes lako odstraniti sve... Neka obavezno neko ko vec pusi sa tobom cuva tvoja ledja, tako mozes lako reagovati u slucaju nezgodacije... b - definitivno izbegavaj naseljene sredine. Ma kako ti se cini da nece niko doci, uvek se nadje neki nadrkani penzos ili jos gore pandur koji nije na smeni a tako je zeljan akcije zbog toga sto je to jebeni smisao njegovog zivota (da.. to mi se dogodilo) c - Nikako ne konzumiraj sa maloletnicima !!! Namestice te dok kazes kex. Docice im tata i mama - ujedno kraj sa tobom... (da... i to mi se dogodilo...) d - Ukoliko ste uspesno odradili posao, vreme je za probleme kozmeticke prirode. Niko ne voli da vidi iskrivljenu facu od smeha sa crvenim ocima ! To je tako jebeno upadljivo ! Nabavi sebi kapi prokulin, stavis i pevas ! Obavezno imaj kod sebe neku tecnost ili makar zvake. Ne zelis imati suva usta ! Kod plavih pedera sve dolazi u obzir ! Sto imas manje negativnih karakteristika, bolje po tebe ! 4. Policija vas je napipala na mestu zlocina ! a - Ako se ovo vec dogodilo, najbolja stvar koju mozes uciniti je da ostanes priseban. Znam... Andrenalin pumpa, frka, histerija... Panduri se deru na tebe, udaraju samare, cimaju,uperuju baterijske u facu, skidaju do gole koze - ne daj im da te vide u panici jer ce na svaki nacin pokusati da te slome. b - Bez obzira sto ti se priblizavaju, nikako nemoj napraviti glupi izraz lica i reci i'm fucked ! Potrudi se da za to kratko vreme odstranis sve, makar si pokusao i imas priliku da uspes, a ako samo cekas... sjebace te u svakom slucaju c - ako si sa nekim, dobro znaj da ce vas razdvojiti i pokusati na licu mesta da utvrde cija je. Njima je cilj da se neko od vas slomi i da se odmah utvrdi don BUNDA ! d - upitace vas obavezno da li konzumirate... dobro znaj da onaj ko kaze da malo pusi i ko se pravi fin, medan i cedan - sedi napred sa njima dok si ti pozadinac (sedis sam u marici).. da ... i to sam doziveo 5. Stigli ste u policijsku stanicu a - Nije sve tako crno kao sto mislis... opet naravno ako nisi priznao jos pre nego sto ste stigli ili te je kompanjon vec izdao... Tu pocinje definitivno proces utvrdjivanja krivice b - Spremi se na psiho/fizicko maltretiranje. Tortura i virtuoznost zavisi od toga koliko nisu dobili picke ili koliko se osecaju iskompleksiranim tog dana. Nikako, ali nikako nemoj sesti negde - to ce ih samo isprovocirati i sebe ces oznaciti kao glavnog ako nista drugo - za batine ! c - Najbolje od svega bi bilo da zatrazis advokata. Ako si vec tu gde jesi, budi makar njuska sa stilom (zalim sto nisam to odradio, ali hvala bogu - nije bilo potrebe). Nemoj biti ribitza, vec zastiti sebe na najbolji moguci nacin. Sto manje pricas - bolje po tebe ! Usled takve neprijatne situacije, osecaces se lose, neces moci pravilno razmisljati, lomices se... ako zatrazis advokata, ne smeju te nista ispitivati dok prvo ne odradis razgovor sa njim, a on ce vec zastupati tebe i mozes definitivno da odahnes. d - Trudice se da u toku prvog susreta ustanove zlikovca ili ti kod koga je pronadjena marijuana. A ako im ne podje za rukom da dobiju priznanje - dace ti papir da potpises ! Nikako, ali nikako ne potpisuj jebeni papir ! (mene su pokusali tako da nasade, svom srecom znao sam za jadac...) Ne potpisuj nista ! e - ako si se vec izjebao, priznao ili potpisao a nisi zvao advokata - dobro znaj da ces imati ponovno gledanje sa njima... Ukoliko vec sutradan. Jednostavno ne zelis da dodje do toga... nikako ! ADVOKAT ! Imao sam neprijatno iskustvo da budem priveden zbog konzumacije marijuane nepunih nedelju dana posle svog 18 rodjendana sa maloletnicima i da se iz***** da potpisem da se kod nas u drustvu pronasao taj paketic. Potpisali smo i pojeli govna... I dan danas pamtim batine koje sam dobio od inspektora i nikada ih necu zaboraviti... A glavni osumnjiceni sam bio iz prostog razloga sto se kod mene naslo kartonce... :( f - ocekuj da te ubace u evidenciju narkomana, jer su meni to uradili dok sam bio golobradi djecacic... Jebe se njima za tebe... i za bruku u selu... One more thing, ako si vec ubacen u evidenciju narkomana ocekuj da ce tebe prvog pritegnuti i najvise od svih maltretirati (iskusio sam i to) 6. Ponovni dolazak u policijsku stanicu ( u slucaju da si potpisao/potpisala/potpisali) a - vec vas zalim, jer sam to prosao... b - ukoliko vec nisi angazovao advokata, svaki ishod je moguc... ocekuj da te nameste drugari ili poznanici... (to mi se dogodilo) c - ako ne priznajete, slede batine... kakvim intenzitetom i koliko ne znam... najpametnije je da naucis dve reci NE ZNAM NISTA & NIJE MOJE ! (i dan danas se secam toga... on me mlati, padam sa stolice, cupa me za kosu, suta... a ja samo to ponavljam... kao mantru...) U svakom slucaju, ne moras se ti slomiti - neka se slomi neko drugi... Nemoj misliti ako si golobrad djecacic da neces dobiti preko picke... ja jesam... d - zelim vam sve najbolje... nadam se da ce vam fortuna biti naklonjena ako vec morate tamo da idete... 7. GET OUT OF JAIL TICKET Ovo je za one koji su imali srece. Ukoliko nisu kod vas pronasli travu ili kod bilo koga drugog, a opet nasli je na licu mesta u maloj kolicini - Bog te je pogledao. NE brini se, ne frci se, cak i ako ovaj peder te namesti - sve je ok... bitno je samo da nije bilo kod tebe u dzepu i da ne potpises papir. Opet, naglasavam mene su delimicno isprcali ... posle maltretiranja koje je trajalo 3-4h, kada vec vide da ne zelis potpisati i da ti ne mogu nista - pokusace da makar od tebe izvuku kakvu informaciju. Bice medenog lica, ophodice se fino prema tebi, iscepace prijave pred tvojim ocima ne bi li im makar dao kakav clue. Ujedno ovo je i najbitniji deo. Trazice od tebe da im das kakav info o nekome ko valja bundu ! Stvori lika u svojoj glavi ! Diler iz zemlje fantazije ! Plav, nizak, visok... nema dva prednja zuba... oziljak na licu... prodao vam je u nekom kaficu... Narkoman... 30 godina... zivi u nekoj ulici koju ces cisto da lupis... ( tvoja licna stvar na sta ce covek liciti, samo je bitno da delujes uverljivo ) Nikako, ali nikako ako ces vec da pusis napolju sa jos nekim, nemoj preskociti ovaj korak. Moras imati krivca ! Izmisli ga ! Izmislite ga zajedno ! Iskren da budem... zalim sto ja moram da posvetim ove redove... jer mi je vise muka i od kombinovanja i od jebene policije ! Jednostavno... smucilo mi se... Bio sam dva puta, al braco moja... ne ide mi se vise ! :D Ako nista drugo, neka vam ovo bude obavezno stivo... ako sam ja bio kreten, ne morate biti vi... p.s. prvi put sam "pao" sa 18, a drugi put pre 3 dana sa svoje 22... cuvajte se jebenog leta ! (oba puta sam pa za vreme leta :D ) ujedno... ovo je zadnji put, nadam se ... prvenstveno sam izginuo jer sam pogazio svoja davno izrecena pravila prilikom prvog padanja... Zelim vam sve najbolje ! Najbolje vam je da se kombinujete sami ili sa nekim u koga imate 100% poverenja ! Nemojte pricati drugima da pusite travu ! Uvek ce vas neko olajati ! Nemojte cak ni pusiti sa drugima... a predlazem da je najbolje da pusite travu sa svojom dragom... Spoj lepog i korisnog... pozdrav !
Silent BobPOZNAVALAC

avg 2009.

Stari, ovako se razvija shizofrenija. Namrtvo su te sjebali, mamu im njihovu!

sep 2009.

Auuu. Svaka cast za ovo... Uvek sam imao srece sa plavim fekalijama, i obozavam da pusim napolju al sad si me skroz sj****. A uvek sam razmisljao da su to samo bauk price, da su i oni ljudi. Nikad nisam cuo ovako detaljan opis susreta sa njima.Jbg marihuana jeste "idalje" ne legalna, stoga opreza nikad dosta. Jos jednom cestitke za napisano stivo, i hvala sto si svoje bolno iskustvo podelio sa nama.
delboyLEGENDA

sep 2009.

Svaka ast na detaljno opisanim incidentima... Ja bi ovo ak negdje pribilje~io kao ''Sticky'' temu, dosta informativno za pro itat u svakom slu aju...
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2009.

lijepo opisano,ali s malo mozga to netreba samo ato neki imaju peh prije nego im se to malo zdrave pameti razvije
BugiPOZNAVALAC

sep 2009.

genjo je pokrenuo slicnu temu, vise opcenitu i vrijednu nadopune.

okt 2009.

stari takodjer sve pohvale...korisne stvari se daju izvuc iz toga...svaka cast!
xarabasENTUZIJASTA

okt 2009.

"b. Nikako, ali nikako nemoj prazniti potom puniti obicnu cigaru travom ! Gledao sam kako i to pokusavaju proveriti, iako se vidi da je cigara fabricka sa filterom !!!" Ovo ne kuzim.Zasto ne?Cini mi se kao dosta skrovito mjesto za zamaskirati vutru.
caoooENTUZIJASTA

okt 2009.

pa ne postoji shtek koji ne mozhe da se provali ako te dovoljno iscimaju. par saveta su ovde zaista zlatni: - ne pushite van kuche (verovatno ima vishe onih koji su primorani da izadju da bi pushili, jbg za njih to je zaista ogroman disadvantage) - ako vech pushite travu napolju nek vam za dzoint stoji na podlozi a sve ostalo negde u shteku - nikad ne nosite vishe od pola grama/gram sa sobom i nek trava bude vech spremna za roll (izmrvljena, a tako se i lakshe jede na brzinu)... - uvek imajte travu pri ruci i budite na oprezu, na prvi znak pretresa i presretanja travu pojedite... em vam ne mogu nishta em che da vas uradi... - bilo koji nachin da se otarasite trave, ako ste primetili eminentnu situaciju, je jeftiniji u svakom pogledu od plachanja danka drzhavi...

okt 2009.

jedino mi bezze to sa smrvljenom travom...ata ne bi trebala tako gubit potenciju? puaite u aumi i nema problema ;) sve je u dobroj buxi...grad je uvijek rizik...

okt 2009.

Pa stoji smrvljena valjda 1-5 sati,smrvia koliko ea zapaliti:) Al mislim kad zagusti da se gutaju i aljive bez ~vakanja :))
YodaISTRAŽIVAČ

nov 2009.

stvar sa advakatom mi je malo klimava pogotovo ako si maloljetan,nisam strucnjak al me hvata neki osjecaj da bi dobio po picki jos vise kad bi trazio....to prvotno mislim ako si maloljetan evo citiram drugara: MAL0LJETAN nemoa tra~it advokata *moa samo tra~it starog *al opet nemoa bit poslije 11 vani tak da ono(ako nemas 16 i osobnu) *uvijek se nae rupa u zakonu *da dobijea po **********i
YodaISTRAŽIVAČ

nov 2009.

.....ok sad sam pobijam svoj post,al dalje sam malo pesimistican sa cjelom spikom sa advakatom,a maloljetnike ne tuku barem ne ovdje kod mene al takodjer kao maloljetan nemozes trazit advokata samo roditelji....mislim ako vec padnes i nema ti izlaza barem ih nekak nafuris da ti smanje kolicinu ili da te puste ako drukas lika koji ti dao nekazem da to mora bit bas ta osoba koristis mastu sta ja znam....al ako je neko skim nisi u posebnim odnosima mislim samo ime teme je "save YOUR ass manual :rofl:.....samo rjesisi logistike oko toga da se nesazna itd itd...nisam strucnjak al eto...:blah:
MedoZGBENTUZIJASTA

nov 2009.

fala bogu nisam jos imo posla snjima... makar sam prekjucer bas bili pored ambulante iza empresa na malom zidicu ja i 2 frenda oni duvaju a ja rolam sljedeci i murija na parkingu od ambulante i stanu 3 metra od nas na cesti... frend mirno veli meni medo murija... drugi frend kaj fuma i ja kaj rolam velimo da sere da kaj zajebava kad on stvarno murija stoji 3 metra od nas stali su ... sve smireno polagano :D frend baca zapaljenu frulu ja taman zasolio i trebo sam okrenut par puta prstima i zarolo bi al sam se tak zasro sve bacio.. ostalo kaj imo u vre ici od kojih 10ak metara dalje u emprese stavio i vratil se nazad... prosla 1 min i murijaci se okrenu na parkingu i odu... tak mi herc nije radio vec dugo :D
vandalxENTUZIJASTA

nov 2009.

nama su uletili prije 2 tjedna na roendan jedan,al su se zajebali jer smo ispusili sve prije nego sto su dosli,4 kutije cigara,svaku cigaru oni su izmrvili da pronau "drogu"
Kreso1988ENTUZIJASTA

nov 2009.

tak je i meni no na svu srecu imam legicu koja ima dobre reflekse te je 2 metra od njih (orgomnu trubu) ugasila i stavila u gace a oni nisu vidjeli. meni je bilo pola cigarete(>_
AFGHANISTRAŽIVAČ

nov 2009.

80 cigareta izmrviti - to su neki marljivi plavci
MedoZGBENTUZIJASTA

nov 2009.

majkemi ak ih ne bi tra~io nazad pare da mi vrate za te 4 kutije.. :D
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

ja sam sa frendom na kvartu zizao bilo nekih ajmo rec pol 11 navecer mi na biciklima bili ..ljeto.. i tak sjedimo na klupici i pusimo i ja taman kolegi dam frulu i murija se parkira nekih ajmo rec 50 metara od nas XD jebote... ja reko cof murija.. frajer se digne i ode ostavi bicikl i sve .. ja sam uzeo svoj bicikl sjeo na njega krenuo za njim uzeo mu frulu i odvezao se do mjesta jednog a on se vratio po svoj bajk XD frajer ga je zaboravio .. a kae najbolje drotovi su isli u neko stubiste neko je prijavio buku XD.. ma ***** mi se smrzlo XD
krasta-zgPOZNAVALAC

nov 2009.

da ziher,brijem da znam ofa,nisam ga vidio duugo :)) e da i nemoj bas spominjat nadimke i to..
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

znas ti kolko ja znam cofova ?? XD 6 XD
Chof09ISTRAŽIVAČ

nov 2009.

znaa ti kako u ti kevu nategnut? XD napiai i adresu, nek se zna... hahaha konjo
green_floydISTRAŽIVAČ

nov 2009.

hahahahahaha xD
zwerovskiENTUZIJASTA

dec 2009.

e svaka ast nenadjebivo dobro napisano....
zwerovskiENTUZIJASTA

dec 2009.

NIKAD neoj okinut anjuru (dilera) moje misljenje da je to najsjebanije sto mozes napravit u svoj sjebanosti znaci i da im kazes od koga si nabavio opet ces dobit prek picke, i jos ces od njega najbeat jer nea teorije da se ne sazna da si reko...sto manje se kur it pred drotovima, ono sto se tice baterijski u oci, cvegera, samara, pipkanja tjekom pretrazivanja, NE se kur it pusti ih nek naprave svoje ak neas nista....mene su sjebali zbog rizli...skurceno totalno...i kak je (neznam vise tko) napisao NISTA potposivat....sjebat ce te....ugl sto mirnije i da imas kod sebe i da ti nadju grass opet mirno jebiga neos nist tu nasli su i gotovo....ak si maloljetan onda je sjebanije jer te mogu privest bzvz jer si poslje 11 vani (iz iskustva) i pretrazete bezveze i nadju ti nesto i sjebanost jos veca...jbg ak si maloljetan onda definitivno NE imat kod sebe, poslje 10 pol 11 kad se picke krenu vozat okolo pokusaj bit s nekim punoljetnim ono cisto jer te ne mogu odvest onda...par mojih savijeta (ugl ponovljeno al ono) SRETNO SVIMA
MedoZGBENTUZIJASTA

dec 2009.

al iskreno stvarno nakon ovog sam posta... stvarno obzirniji i kad srolamo buksam nekam i onda palimo i nikad vise kod sebe... evo kak san na uo kvart do mene neki dan palo njih dosta... meusobnog cinkanja je bilo i njih 10 palo... zadnji je autil i tu su stali... :D
zwerovskiENTUZIJASTA

dec 2009.

a gle sjebano ti je...tebi nadju par grama ti okines svog on okine svog to ti je 3 ljudi i to se tretira kao organizacija (ak su svi punoljetni ak ne svejedno al najladji najebe vise) tako da ono...ko sto je vec receno izmisli tipa jbt opiaea mu egevaru ubacis malo obame i to ti to
green_floydISTRAŽIVAČ

dec 2009.

drito to .. od kud ti trava?? ma neki frajer onak procelav svojih 30-tak godina vani smo bili u parku u gradu dosao do nas pitao nas dal trebamo.. u trenirci je bio tak procelav oko 175 smedje oci i jos je imao neki oziljak na ruci ful velik nemre se fulat.. a oni nek ga nadju xD
zwerovskiENTUZIJASTA

dec 2009.

e bilo bi fora napravit temu o policiji *kondorima* i slozit po gradivima sta mislite?
zwerovskiENTUZIJASTA

dec 2009.

gradovima**
mali.medoPOZNAVALAC

dec 2009.

iz kojeg grada tj. sela potjecao,iz kojeg kuta gledo, njuaio plava gica je plava gica i mogu samo da IM ka~em sretan bo~i i sisaj novu vu. koju si zaplenijo ovih dana ma gde billi !! CMOK !!

feb 2010.

ma ljudi ovo sta je receno preglup si ako te uhvate jbt kolko sranja imam ja cim vidim drota samo bjezim;)) ak nemres bjezat onda ga tuci puno puta su nas probali copit al istina je nikad ne pusim sam (osim kad imam velku potrebu) al ugl uvijek smo probali bjezat a ak nije islo onda smo na drota isli fizicki su drotovi jaci od mene (imam 16 god) al dovoljan je jedan udarac u glavu da uspijete pobjec probajte isplati se... meni nikad nije cijela racija dosla tako da nemam iskustva s tim iskreno tada vrijede svi ovi tvoji savjeti ma ugl trebas samo brzo razmisljat i ne pravit se pametan i to je to

mar 2010.

Odlican post brate moj... Svaka cast i jbg sto si morao da naucis na tezi nacin... Kerovi su to drugovi,a kerovi sve nanjuse.

apr 2010.

Ma ja kad vidim plavce ato br~e se mi em, ak i ako nemam niata ilegalno kod sebe, mi em se, uvijek ima onih pokvarenih koji ti podmeu A kad puaim il' sam u buxi il' u nekoj napuatenoj kui, no kad sam pijan puaim di mi se htije, i marihuanu uvijek imam u jointu u kutiji od cigara

apr 2010.

Ma ja kad vidim plavce ato br~e se mi em, ak i ako nemam niata ilegalno kod sebe, mi em se, uvijek ima onih pokvarenih koji ti podmeu A kad puaim il' sam u buxi il' u nekoj napuatenoj kui, no kad sam pijan puaim di mi se htije, i marihuanu uvijek imam u jointu u kutiji od cigara
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

kod nas je bio scenarij da je neki murjak preko jos jednog lika prodavao zapljenjenu travu i onda su tako ulovili nekog veceg dilera, a ove ostale pustili ( doduse uz kaznenu prijavu i pisanje 4 mjeseca cini mi se, al barem nisu zavrsili u zatvoru ) ne volim osudjivat policiju jer samo rade svoj posao al ovi su bas bili gamad -.-
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

kod nas je bio scenarij da je neki murjak preko jos jednog lika prodavao zapljenjenu travu i onda su tako ulovili nekog veceg dilera, a ove ostale pustili ( doduse uz kaznenu prijavu i pisanje 4 mjeseca cini mi se, al barem nisu zavrsili u zatvoru ) ne volim osudjivat policiju jer samo rade svoj posao al ovi su bas bili gamad -.-

maj 2010.

Moj na in je da dodjem s srolanom pljugom na mjesto zlo ina, ako imam joa odem to buksat u 3 **********e m... , budemo ja i mala naj eae, ako ou joa pljugat odem zarolat di sam bukso a ona zenta okolo..team work ha ha, okinuo do sad nisam ni jednom ali sam bacao, gutao bije~ao, bilo ata pa ja mislim da bi ga rae izbio nego "dobrovoljno predao" kako psi vole napomenuti.. moj savjet je uvijek nek vam je netko malo udaljen od vas i akica si uejan, kad on aipu drugi ode par koraka dalje i akica i onda kad vam dodju i vide vas crvenooke kao mene viae puta mogu sve skupa da nas vuku za tuki i deru se uzbuna.. pozdrav aci i nedajte se..
NikolicaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Ovo nije ta no. Zamalo u aumi moji drugari skoro da popadaju. Sva srea snaali su se, ali bilo je maltertiranja. Prakti no, svako mesto je rizik. Treba dobro razmisliti pre paljenja buksne da li je dovoljno sigurno mesto, tako da: - Nema puno ljudi. - Ne prolazi murija tuda. - Ako neko prilazi tom mestu mo~ete da ga spazite sa dovoljno velike udaljenosti kako bi mogli da poniatite sve dokaze protiv vas. - Nemojte se slikati na svetlu, ali nemojte ni u ati u mraku, jer ata mo~e 2, 3, 4 majmuna da rade sami u mraku? - Kada pomislite da je neko mesto odli no za atek, razmislite joa jednom, jer ako je "kao stvoreno" za to, onda je sigurno joa nekom palo na pamet. Druge stvari na koje bi trebalo obratiti pa~nju jesu da: - Kada jedan rola, on rola, mo~ete mu pomoi, ali nemojte zabijati glavu u njegovu ruku da gledate kako kicka ili da mu pravite flop, ili da mu dr~ite mobilni dok smota. To mo~ete ako ste sigurni u svoj atek, ali ako niste, gledajte da radite neato drugo dok se on zabavlja sa rolanjem. - Ako vutru dr~ite kod sebe, dr~ite je na ato sigurnijem mestu. D~ep to svakako nije. Ako se spremate da ispuaite d~oint, a kod sebe imate joa materijala, ostavite ga negde u blizini, u neki oluk, pored nekog drveta, ispod nekog kamena... - Puaite sa ljudima u koje imate poverenja. - Nikako ne puaite u kolima koja nisu u pokretu! Tu se pada najlakae. Mo~ete puaiti u kolima koja su u pokretu, to je manje viae siguran atek, ali u parkiranim kolima ste ve jednom nogom u policiji. Ako ima neko joa ata da ubaci, ja ne mogu da se setim ternutno... :-)
dr.manijakAMBASADOR

maj 2010.

Ne mogu da se slozim sa tobom Br.1 Kod sebe nema ni 1 sigurno mesto da sakrijes vutru, mene su par puta skidali golog i terali da cucim. A u kolima nikako nije brate makar bio kabriolet. xD Kako moze da bude sigurno u kolima pusiti u pokretu sa otvorenim prozorima, kada zacujes piijuuuu pijuuu i patrolna kola stanu ispred tebe, mislis li da je sve izluftirano. ;0
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Eto, pametu u glavu :D Nakon sto sam se zavalio zadnji put u muriju, heh, od tada samo u miru svoje sobe zapalim, vani nista, moze usput od kuce do odredista jedino :) Bolje je zlo sprijeciti u startu.
kitaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

kaj si lud. jebote oces da mene ulove, ni krivog ni duznog........ daj promjeni defaultni opis. reci cupavi....... XD

nov 2010.

eto neznam jesam u pravoj temi al ajd...uglavnom vjerojatno ste svi culi za onu novu legalnu drogu spice...e sad posto cu uskoro na poslu imat test na drogu, znaci ide test na sve droge kolko sam ja to skonto, a ako ne pristanem bice sranja...decki u mom gradu su to poceli fino dostavljat i ja bi htio probat s ekipom, a mislim da bi dobro doslo kao zamjena za vutru neko vrjeme...znaci pitanje je sljedece...da li je razvijen test za tu drogu i dali se koristi regularno na testovima za drogu uz sve ostale...
PaKaISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Fora vodi , samo ono ako nosia kod sebe - najbolje u ruci, ako gamad naie samo bacia i poslje ako treba naea nego prtljati po d~epovima i sli no jer ako te bustaju onda e te i pretra~iti.
SiDAMBASADOR

feb 2011.

nemoj re niti upavi :icon_lol: izmisli neato tree...
GarincoENTUZIJASTA

feb 2011.

Pa-pa paranoja,pa-pa paranoja,ali treba biti oprezan i paziti se u svakom slu aju.Ima jedan atek koji nisam primetio da je neko spomenuo a mnogo je jak,mene je izvukao dva puta.Elem,ako ve dodje do racije prvo ne treba gubiti prisebnost,a drugo ako uspete spustite vaau inkriminisanu robu ato bli~e sebi i stanite nogom na nju,nagazite je i ne mi ite se sa mesta,oni mogu da e da te trkeljiau do sutra,naravno ovo nije pravilo,ne garantuje uspeh ali uveava aanse da prodjete neka~njeni ako ve dodje Plavi orkestar.

feb 2011.

@ Garinco A tebro, kad vec dodju,a ti si uradio to, bacio i nagazio, kao sto vec znas nece te pretrisati tu gde stojis nego te zalepe za maricu/pezoa i pocnu "pretres"... Prilicno nezno i pazljivo ako smem da dodam :) A gde ima prasinara ima i inspektora koji isto tako imaju lampe (nocu naravno), koje itekako koriste i za sigurno ce da pogledaju tu gde si stojao i mesto oko... Kao sto je lik koji je zapoceo temu rekao "nema sigurnog steka"... Bolje se ne cimaj da nosis, nego da se cimas kad padnes... Ni jednu ulicu ne poznajes dovoljno...
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

ma ako se ide van ,netreba nositi vise od 0.5 gr ako uopce -i to ne daleko -- ali najsigurnije je pusit doma..a ako bas moras vani ne motat vani ne pusit ocito i bit u blizini shahta (kanalizacije)pa nek oni onda traze.. I jeste li vidjeli civilce ..sve su mladji- sve teze ih je skuziti al jedno znam smrde na krafne i kafu lol:ohno:
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

Haha slazem se sa stoneyem sto se kolicine tice. Ma najbolje pusit u hodu. Ja osobno uvijek motam u male rizle pa fino ciste smotam, taman mi je, secem se sa curom laganini i pusim normalno ko cigaretu npr. Ako bi bilo hitno, lako ju je pojest posto je mala, a i dosta brzo se popusi za razliku od velikih.. Jos nikad nisam pao, iako je bilo incidenada(al to sam bio budala pa sam se setao sa 5g u novcaniku..), a ne vjerujem ni da hocu tako skoro ako ovako nastavim.. Za sve ostalo fino doma kauc i bong :)
stoneyENTUZIJASTA

mar 2011.

:thumb:true,punxer,true....:spliff:
TATARINISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Dobra ideja XD. Al ne vazi ak zivis u malom gradicu, jer se svi znaju. U mom slucaju je upalila fora "Nije moje nasao sam". I to me klosari nisu startovali na ulici vec mi banuli u 5h ujutro u kucu (neko me cinko) i nasli pax. To bilo u petak. Rekli roditeljima da budem u kucnom pritvoru do pon. dok se pax ne ispita i izmeri. I kad su me priveli u pon pitali odakle ti, ja reko nasao u hidrantu u zgradi, jer tu stekam pljuge od roditelja. Inspektor nacisto popizdeo. Jer zna da sam kupio a nema dokaz. Posle me pitali znam li kako se koristi i jesam li ikad uzimao to. Ja rekoh nisam nit imam pojma sta je (Misleci da ce oni pomisliti kak sam stvarno slucajno nasao i pustiti me), medjutim posle par sati kad sam otisao sa saslusanja dosla dva drota kuci sa bocicom i kazu "Decko treba da das mokracu". (Meni se noge oduzele). I ja sta cu podjem u WC kad oni kazu ne smes u WC nesme mokraca da dodje u dodir sa vodom. I posalju me u sobu da se ispi**m. Na svu srecu u sodi stoji bocica sa vodom, i ja natocim pola pola. Rezultati kad su stigli pokazali su negativan rezultat na vuju. Sto znaci voda sjebe mokacu. Eh kolko se ispisah. Nadam se da vas nisam smorio al se takodje nadam da sam i nekom pomogao.

mar 2011.

haha, svaka ast care, dobro si se snaaao... zna i, joa jedan savjet: uvijek dr~ite flaau vode u sobi, nikad ne znate kad e zatrebat...
gargamelPOZNAVALAC

mar 2011.

samo da kazem, nije bas da sjebe, ali razrijedi.... mislim da ti oni mjere to kao nanogrami po mililitru mokrace, i onda kad razrijedis, naravno da imas manje. a sve manje od 50 se smatra nedovoljno (ili ti ga test je negativan).. naravno, tu ovisi i kolko pusis.. ja dok sam isao na pisanja imao bih izmedju 100 i 200, a pusio sam po cijele dane, od jutra do mraka... kad razmisilim malo, jos toliko pusim... :ludaci_lol:
TATARINISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Ne znam bas da li razredi. Meni su rekli da niti jedna kap ne sme doci u kontakt sa mokracom. I meni je test stigao potpuno negativan (znam to jer da je imao makar 1% rekli bi roditeljima)

mar 2011.

kako god bilo, dobro je... glavno da si ti proaao bez posljedica!

mar 2011.

Hahahaha kak su ti drotovi glupi. Jos su ti rekli sta trebas napraviti da bi bio negativan.
TATARINISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Pa ne pricaju se dzabe vicevi o njima.XXXDDD
gargamelPOZNAVALAC

mar 2011.

a dobro. sta da ti kazem. meni su isto svasta ljudi pricali, ponekad trebas sam razmislit sta ti ima smisla.

mar 2011.

za svaki slu aj ako vas natjeraju na piaanje, mijeaajte pola-pola...
TATARINISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Svakako, sigurno je sigurno
Nameless_OnePOZNAVALAC

mar 2011.

Zbog svega gore navedenog moja kombinacija je upravo ova: ja i moja draga, hodanje po oblacima... :) Hood i kombinacija odavno ne dolaze u obzir...
TATARINISTRAŽIVAČ

mar 2011.

Prijavljujem se u ekipu "Pusenje trave sa dragom".....::::)))))
sensimanISTRAŽIVAČ

maj 2011.

drugari treba mi savet. sinoc su plavi dzukci imali akciju u kraju i dizali su sve redom. mene su digli dok sam prolazio u blizini stanice, odveli me unutra i pretresli do gole koze. u dzepovima su mi nasli 2 rizle pola cigarete, flop, i praznu zip kesicu u kojoj je bila dzidza. sva sreca pa sam bas pre toga popusio zadnje mrvice iz kese. cimali su me malo, i na kraju mi sve vratili i pustili me. znaju oni za mene da odavno pusim travu, ali mi nikada nisu nasli nista. da li bih zbog ovoga sto su nasli kod mene mogao da imam nekih problema?
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Zakonski ne, ali znaju cesto zapamtiti lice ili zapisati ime i prezime takvih koji su im sumnjivi pa ih redovno prcaju kad ih vide vani... Tako da ako se cesto zadrzavas na istom mjestu, navikni se na pretrese... XD

maj 2011.

nemoj se nikako dovodit u opasne situacije jer su te cigani garant zapamtili, i svaki e te puta okrenut naopako u nadi da neato nau... puai samo u sigurnosti doma, ne idi na ulicu dok imaa neato kod sebe i jedino tako ti si siguran...
herb-o-logistENTUZIJASTA

maj 2011.

To no, najbolje puai doma. Ako ve odlu ia ii van s vu, onda ti je najsigurnije zbuksat negdje u neki grmi il neato u blizini, a opet ne negdje preblizo da nije preo ito. Pa kad imaa potrebu zamotat gicu uzmi koliko ti treba i ne bi te trebali ulovit. Al opet... sve je mogue.

jun 2011.

Suma je stvarno zakon, outdoor duvanje je po meni lepse jer se ne navata miris na kosu i odecu, napolju je mnogo provetrenije i nece biti problema za mirisljavim zavesama itd. Ako imate priliku duvajte po sumarcima, ili mesta na izlasku iz naselja gde ima dobar stek daleko od ceste jer plavci nece ici tamo de nema ceste, jer su oni samo svinje na tockovima :D
grasshoper031ISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Slicna situacija kao sa pocetka price i imam dva saveta: 1. Ako je nadjena vu kod tebe UVEK reci da si kupio kod nekoga, izmisljen lik naravno-mi iz ekipe imamo zajednickog lika "Petka" :) da ti ne bi tovarili i proizvodnju i stavljanje u promet nego samo posedovanje. 2. u stanici koliko te grlo nosi trazi advokata, to je tvoje ustavom zagarantovano pravo i oni moraju da ti ga i obezbede. Neka ti svaka recenica bude: "HOCU ADVOKATA PO SLUZBENOJ DUZNOSTI" i to je to. Smanjujes jebadu na minimum.
mihilowISTRAŽIVAČ

okt 2011.

jel ima neko iskustva sa marihuanom i voznjom kola ?nadam se da ne spamujem ,isto zbog policije pitam ?
SpongeBongENTUZIJASTA

dec 2011.

znaci samo informativno, uo sam da ako ujete "jeku" dok razgovarate s nekim na mob je moguce da vas prisluskuju.neznam dali je istina,zna neko mozda nesto o tom?

dec 2011.

najgore moguce mi je kada moram voziti a to se desava stalno mrzim to najvise na svijetu toliko se izbediram da je strava pazeci da vozim sto normalnije,naravno realnost je drugacija vozim ko baba doslovno,nikada me jos nisu testirali u autu a bilo je barem 3 puta da su me zaustavili pod prekrsajem a nagruvan ko azdaja i naravno imam sa sobom u djepu sto je najbolje tako da bolje ne voziti nikako Sto se tice sumarakai tih fora bolje ne najgore su to opcije jer si tako ko trn u oku svima sumnjiv kada nabasaju na tebe a nema nista gore nego kada te netko vidi,iz osobnog iskustva najbolje kuci. nisam nikada pao ali su me priveli taman pola godine bio punoljetan nasli kod lege nesto u trubi i kod njega nekih 0.8 odveli nas u stanicu odvojili ja sam isao pisati posto sam tvrdio da nisam i tako nije bilo batina nije bilo drukanja i pustili me 2 sata poslje.e sad od legice mama je krim inspektor i kaze mi da mi u dosijeu pise samo da sam bio testiran i pozitivan nikakih posljedica nije bilo samo malo po sudu se navlacio jer je naravno lega pao pa sam bio svjedok ali sve u svemu tvrdnja moja je bila neznam tko mi je dao i kome sam ja dao.sada dali je to mozda tako glatko proslo posto nisam kaznjavan uopce niti prometno ko zna a mozda je to praksa kod nas neznam
CRORazorISTRAŽIVAČ

feb 2012.

koliko ja znam trava se jasno osjeti po mirisu i skuzit ce jer su isto tako dok su usred grada pretresali mog frenda bili pomirisali cigarete da se uvjere da nema trave unutra...

mar 2012.

brate ti si malo preparanoichan da se ne lazhemo ;)

jul 2012.

malo am preletila ovu temu..ima tu dosta svega i svachega ali,nekako mi bode oci+ na vise mjesta se spominjalo da treba sprijechiti da vas troje povezhu sa travom jer,kako neki objashnjavaju,tada vas mogu teretiti za organizaciju..e ovako ( od nekoga tko fakat ima iskustva sa neshto ozbiljnijim situacijama )..kada je droga u pitanju-bilo koja i bilo kakva.dakle i trava...nema priche o 3 za organizaciju..to je kod drugih djela sluchaj.ali kod droge dovoljno je dvoje da vas ukrcaju u organizaciju (tako je bilo prije 15-tak godina a nije se ni mjenjalo-shto se RH tiche )..osto tako....vidim kako ponavljate o trazhenju odvjetnika...eee paaa...malo naivno to meni zvuchi jer...da bi uopche imali pravo na odvjetnika po sluzhbenoj duzhnosti trebate biti uhicheni ( uhapsheni ) a ne "samo privedeni" na (obabjesni) razgovor..a kada vas uhichuju za dijelo udruzhivanja ( tu se obichno nadje josh 2-3 tochke uz samo udruzhivanje) ili malo ozbiljnija djela ( za koja je zapreijechena maximalna kazna takozvanog dugotrahjnog zatvora-40 god.) tada niti ne morate trazhiti odvjetnika.u tim sluchajevima oni su vam obavezni pozvati odvjetnika. mozhe se o tome na dugo i shiroko...ali,moja preporuka bi vam bila (pogotovo ako u kuchi imate nasad ili neku kolichinu "suhe tvari") da se pokushate maximalno suzdrzhavat od bilo kakvih piz***ija..riskantnog ponashanja i slichno..a svaka konzumacija izvan sigurnosti doma svoga.mozhe biti prilichno riskantna. jos bi samo dodala sitnicu za mladje chlanove foruma (iako nebi smjelo biti maloljetnih).vjerujte-nije tragedija da vam starci saznaju za vashe "eksperimentiranje" sa marihuanom.ponekad je bolje odabrati tu opciju jer, policija konta da ako to preshalta na roditelje i eventualmo, centar za socijalni rad...njihov posao sa time zavrshava...dakle..vishe ni Vi nemate posla sa njima.. +to je josh jedna pozitivna strana-starci vas malo vishe kontroliraju i prate promjene na vama..i.da!to JE pozitivna strana jer...onaj tko je mlad i znatizheljan+ bio je dovojno znatizheljan da proba marihuanu...lako je moguche da che biti dovoljno uporan,blasav,znatizheljan.....da proba i neke puuuuno gore stvari.ali, che ga upravo saznanje da starci prate shto se dogadja, sprijechiti u tome. (+ovisno o tome kakvi su vam starci....sa nekima se mozhe napraviti dogovor...mozhda bi tolerirali konzumaciju marihuane...)

jul 2012.

i jos nesto...vrlo vazno!! 99,9% odvjetnika po sluzhbenoj duzhosti ako/kada dodju u policiju che vam rechi da se "branite shutnjom" tj. da nishta ne govorite,ne dajete nikakve iskaze i nishta tome slichno ne potpusujete..a to mozhete i bez odvjetnika-braniti se shutnjom ( u ovom sluchaju shutnja zaista je zlato )..jer...odvjetnik po sluzhbenoj..kada dodje u policij,niti ima vremena, niti volje slushati vashe priche i prouchavati sluchaj...+ tada se niti ne mozhe nishta pametno napraviti (osim savjeta "branim se shutnjom" )..ista pricha ostaje i kada/ako odlazite dritto pred istrazhog sudca..odvjetnik vas takodjer pochasti istim savjetom -brani se shutnjom ....pa ako vam odrede zadrzhavanje 48h....eee tada trebate razmisliti dali zhelite odvjetnika po sluzhbenoj ili nekog boljeg odvjetnika..jer..o tome mozhe ovisiti dali che vam biti odredjen pritvor ( 30 dana ).koliko ce pritvor trajati.blablabla..... (nadam se da vam nikada nishta od ovoga neche biti korisno...a ni potrebno)
CropISTRAŽIVAČ

avg 2012.

Taman listam sve vaae postove, ak sam se i prepoznao u nekima, ali ne vidim nigdje rasprave o nekim malo veim sranjima koja mogu da te snau, jel.. pa evo, da okrenemo i taj list.. puno je growera na ovom forumu.. je li imao itko ikakvih *****rija s time? pretres stana i slicna sranja? i kako se donekle izvui iz istih? Mislim da bi dobro doslo par "save your ass-tips" i za takve situacije, isto "ne-daj-bo~e-ali-ato-ako"..
LillyPOZNAVALAC

avg 2012.

Evo zaato je dobro ne nositi vutru sa sobom... Pre neki dan naem se sa ortakom, oko 10 uve e, i on doneo smotanu frulu, i mi se zaboli u naa stalni atek, nikad tamo nismo imali problema ina e. Sva srea pa je doneo samo jednog d~oka, a ostatak ostavio kod kue. I tako mi se narivali kao majmuni, tek ti u jednom trenutku ka~e drugar da uje nekog da ide, i sekund posle toga stvorila se tu dva pandura sa sve lampama, dernjaju se... Srea pa sam sedela onako sastavljena, oni spopali druga, pipaju ga od glave do pete, jedan se rastr ao pa sija sa lampom okolo, a ja se sasrala poato sam flop bacila iza sebe, sva srea pa je neki korov tamo i nije ga naaao. Mene nisu ni pipnuli, iako sam imala torbu pored sebe i rizle u njoj, mogla sam opuateno tu dr~ati i tri kile trave. Drugara zapisali, mene niata nisu ni pitali, i joa mu rekli "Ubudue vodi devojku na neko drugo mesto" i odoae :D
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2012.

Evo opisat cu u kratko kakva je situacija kod mene pa bilo bi ljepo kad bi cuo par savjeta i moguci ishod ove situacije 2006.god. sam zabiljezen za jedan joint tezine 1.0g. to je proslo novcanom i rjesilo se.Sad se dogodilo sranje ponovo s 1.7 ukupne tezine s pvc vrecicom i mrvilicom praznom jel.i sljedi mi kaznena prijava ide na sud i cekam rejsenje....sto moze iz toga izaci sad?
jesamZMAJ

avg 2012.

...uz malo nesrece jos jedna novcana, ovisi koliko imas godina, pa ju probaj mijenjati za pisanje koje nitko ne kontrolira ili dobrotvorni rad koji i ne postoji valjda, nisam htio, nisam znao i ne budem vise, majke mi, malo sucu prestraseno ravno u oci, a malo skruseno u pod ...jer to tak ovisi o njemu, a ne zakonu...sretno...
Noname_ENTUZIJASTA

avg 2012.

da i ja sam mislio da ce tako nekako zavrsiti a vidit cemo.imam 23 .fala na info

avg 2012.

ne razumijem tvoje pitanje... na kakve ti to "save your ass tips" mislis kada je situacija takva da su ti u pretresu??? nema tu "save your ass tips"...pomoli se ako vjerujes...ma i ako ne vjerujesh...nadaj se da che neshto zahebat u samoj proceduri i suti...ili, u sluchaju da imas popratnu dokumentaciju, odmah se pozovi na svoje zdravstveno stanje...a koje je razlog za uzgoj lijeka.. nema tu nikakvih tipsa... ali.ima dosta toga shto treba chiniti ( i shto NE treba chiniti ) kako do takve situacije-pretresa, uopche nebi doshlo.. e sad..blesavo bi bilo kopipejstati kazneni zakon ili zakon o kaznenom postupku ili zakon o policiji...i davati pravne savjete..ako si na takve "save your ass"tip-ove mislio.. kazhem blesavo iz jednog jedinog razloga...shto bi time sami sebe svrstavali u krim gir.. i klasika.jer, nema tu puno mudrosti..dakle. 1. nikome govoriti o svom vrtlarenju 2. nikada sa sobom nositi ishta sumnjivo 3. konzumirati iskljuchivo u sigurnosti doma svoga i/ili neke jednako sigurne PRIVAT lokacije. 4. svesti bilo kakvu vrstu sumnjivog-rizichnog ponashanja na minimum..( plachat svaku kaznu, javljati se na svako rochishte-ako ste svjedok ili imate kakav postupak u toku..izbjegavati ljude koji su nesmotreni po tochkama 1-2 i 3...itd...sve u svemu-biti uzoran gradjanin ) (sadnja ili ne...mislim da uvijek mozhe biti korisno prouchiti kz, zkp i zakon o policiji i pravilnik o policijskom postupanju...cisto da znas na cemu si..koja su tvoja prava i slichno..)

avg 2012.

ja sa ekipom od nas 4. duvam na nekim velikim stepenicama, to jako blizu centra, i tu smo vec 2 godine, i do juce pandura nikad tamo nisam video. Prolazio je jedan sam peske, mi smo taman motali 2 sprave. Samo smo ih spustili pored nogu, posto smo bili na visini, i ono nije nas lik ni pogledao. Samo smo iskulirali situaciju, nismo obracali pazdju na njega. Umeju da prepoznaju kad pocnes da se paranoises, vide da si istripovan. Ovako samo ne obracaj paznju na njega, ponasaj se normalno. Ako vidis da ce te navatati, pokusaj da se otarais robe i sve ce biti ok. Samo je fora pronaci stek gde panduri ne prolaze cesto, kao sto smo mi uradili. Ovo mesto je i blizu skole i blizu centra, pa opet nas za 2 godine nisu navatali. Mozda imamo i srece, al ima i ona fora, ustekas se tamo gde si vidljiv. Ima jos jedna fora koju sam izvalio. Pokusajte da setate ulicom i pusite buksnu. Onako, opusteno kao pljugu da pusis. verujte, manje si sumnjiv nego da vidi vas 3-4 zastekane u nekom cosku. Ovako iz daljine lici na pljugu, itesko je provaliti.
AlcatrazISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Najbolje je puait kod kuce ,sve ostalo je rizik i to veliki,masa mojih jarana po pluima su pala upravo zbog glumljenja faca. Iskreno moje mialjenje da sto si viae paranoi an to bolje i nikada neces pasti.OPREZA NIKADA DOSTA po kakvim sam sve vukojebinama vario National Geographic bi mi zavidio

sep 2012.

Tko nije tenisicama orao po blatu, nije zapalio pravu frulu :PPP
AlcatrazISTRAŽIVAČ

sep 2012.

hehehehe to i ja kazem ,bjezi od civilizacije dok pusis ko avo od krsta,prosle godine sam se stoniro na katoli kom groblju na grobu jedne ankice kolko se sjecampreminule 1923,i lezo sam tu jedno 15 minuta ,koaulju na kriz ovjeso kolko mi je bilo vruce,trnci me prou dan danas kad skontam sta sam uradio
KichoISTRAŽIVAČ

okt 2012.

Evo da i ja ispricam svoj slucaj koji mi se nedavno desio. Setam se ja gradom i naletim na svoju drugaricu koja je tek izasla iz kuce, subota bila oko osam sati.Imao sam ket za onako dva solidna komada.Pitam je da li je za duvanje, ona se slozi i posto smo bili u zurbi sjednemo kod osnovne skole(pogreska jedan) izvadim pola iz kesice, srolam, i ostatak vratim u unutrasnj dzep jakne(pogreska dva) i taman sto sam pripalio i krenuo dimiti kad PAF dva drota izletise iza coska ( pogreska tri zbog ne osmatranja terena) cim sam ih vidio pocnem bjezati, jedan je krenuo zamnom, i odustao, kada sam skuzio da ne trci vise zamnon razvalio sam buxnu i prosuo sadrzaj.I opusteno krenem prema njima da se vratim, i na pola puta skontam da imam jos pola u dzepu (SJEB) drot krene prema meni, vise nisam mogao bjezati, kada sam dosao, dere se i pita zasto sam pobjegao, i ja mu otvoreno kazem "Pobjeg'o sam jer sam imao dzoint, i da me vi ne zezate i da nemam problema s vama razvalio sam ga i prosuo, neces nikad naci 100%" Pade pretres, vadi sve iz dzepova, skidaj jaknu, cipele, stani uza zid...i kada me detaljno pregledao kaze mi daj mi sad jaknu na pretres. Pretrazi jaknu i ne nadje NISTA i opusteno mi vrati jaknu, koje ludilo..U medjuvremenu me pita ovaj drugi gdje sam tacno bacio, pokazem im otprilike gdje, jer sam znao da ne mogu naci, samo da bi poceli traziti kako bih ja uspio izvuci ono pola iz dzepa, i uspjelo mi je, izvukao sam i progutao brzinski.Poslije smo otisli na osvjetljeno mjesto par metara dalje, gdje je drugarica samo morala torbu istresti, ali mogla je imati i kilo unutra, jer joj torbu nisu dirali, ali bili su prema njoj neljubazni maximalno, psovali joj, derali se,na sto sam reagovao kao, kako se to odnosis prema djevojci, kakvo je to gradjansko obracanje, budite barem prema njoj kulturni, prema meni ne morate jebe mi se.Kada su vidjeli da nema NISTA ni rizle, onda su poceli sa ispitivanjem, od koga sam kupio, koliko sam platio i tako.Izmislio sam nekog lika iz naseg grada (pogreska opet jer znaju skoro svakoga u tom gradu), visok, crn, malo duza kosa, studira negdje, vidio ga ispred tog i tog kafica.U medjuvremenu je dosao jos jedan drot, navodno kao taj njihov sef, on me pitao koliko sam platio travu, ja mu kazem 5 eura pita me koliko si dobio ja odgovorim 2 dzointa na sto je rekao da lazem i da je trava sad pojeftinila (na to sam presutio lol).Poceo me jos ispitivati za tog lika, bio je fin, bajan, kao da se znamo godinama, govorio mi da mi nece nista i da im ja nisam bitan samo da im kazem ko prodaje.Ponovio sam tog lika ponovo ni rijeci vise o njemu lol. Kada su vidjeli da od toga nema nista pjtaju me kao da li bi ga mogao poznati kada bi ga vidio u gradu, ja sam rekao da bi...Onda smo morali 20 metara iza njih ici, to tog kafica gdje sam ga vidio, uci unutra i ako bude bio tu da im javimo, oni ce biti ispred.Usli unutra popili cugu, zezali se malo, izasli i rekli da ga nema, i ja im kazem da to nema smisla, i ako ga vidim da cu im javit, jedan mi je ostavio broj fona i to je to haha.Sutradan su mi dosli kuci, mama ih unutra pustila jbg, jer nije znala sta de desilo, a dosli su iz prostog razloga da im kazem nesto o tom liku, sto naravno nisam nista rek'o osim onog sto vec jesam, plus sam ih maximalno zajebavao da su poludili, i dokazao im da znam sve kako policija radi, neda mi se sada o tome pisati ako vas zanima nije frka :D Uglavnom hocu reci ako dodje do ovakve ili slicne situacije i ako ste u manjem gradicu recite da ste kupili u nekom vecem gradu i tjt.Uglavnom imao sam srece previse i dobro sam prosao.Znam da ce me sada peglati na svakom cosku ali nema veze, bolje i to nego da su mi nasli zizu :D Pozdrav za sve .... cya
Dark SideISTRAŽIVAČ

okt 2012.

a kru' te mazo, mora da su o ajni panduri kad se hebu s tako nebitnim stvarima, i o ito nesposobni majko mila, kog mi plaamo i za ato???. Bolje da su na cesti i ka~njavaju pijane budale za volanom, nekad imam osjeaj da ~ivimo u zoni sumraka
Sasha.ENTUZIJASTA

okt 2012.

Sve to stoji,ali izlazia u roku sat vremena sa samo jednom re enicom:BRANIM SE `UTNJOM i kao extra zaatita tra~i advokata i ne potpisuj uhi enicu (sve ovo proao i to sa robom pronaenom kod mene ali sva srea sve u komadu).....
HookerLEGENDA

okt 2012.

Ako je negde već postavljeno izvinjavam se,vezano je za ovu temu a ovde nema ...  | Never Get Busted! A evo i interviju sa idejnim tvorcem ovog sajta, Bary Cooper - om ... Bivši policajac iz odeljenja za droge, i to jedan od boljih, savetuje ljude kako da izbegnu hapšenje zbog posedovanja marihuane.Bary Cooper je idejni tvorac sajta nevergetbusted.com što na našem znači nikad-više-uhvaćen. Naravno, zbog toga je u neslaganju sa svojim kolegama… Bary : Hej, baš mi je drago biti ovde. NN : Pa dobro, zašto ti kao bivši policajac želiš pomoći ljudima da koriste drogu? Bary: Hm.. pa, to nije baš ono o čemu se zapravo radi na našem sajtu.Na temelju prvog amandmana slobode govora, naš sajt govori o uvek nagriženim pravima američkih građana iz četvrtog amandmana prema američkom ustavu, kojima se garantuje zaštita u slučaju protivzakonite pretrage i hapšenja. To je tema sajta. NN : U redu. Cenim tvoje napore. Bary : Hvala. NN : Međutim, čini se da na neki način sajt podupire korištenje ILEGALNIH droga, barem su dosad i zasad ilegalne. I tako, ti pokušavaš postići nešto protiv čega si se celi život borio i čemu si posvetio celi život. Bary : Pa, nije to baš potpuno tačno. Pored mene ima još oko 6500 kolega policajaca koji su takođe protiv prohibicije, pogledajte na www.leap.ccMedu nama ima i političara, sudija i tako.Putujemo okolo i govorimo o tome zašto bi trebali napustiti prohibiciju po pitanju ilegalnih droga.Prohibicija nije bila uspešna u slučaju sa alkoholom, i tako se pojavio AlCaponete se počelo pucati po policajcima i ljudi su počeli umirati. Jednom kad smo shvatili grešku napravljenu s prohibicijom stvar je prešla u ruke vlade i ubijanja su prestala. NN : Jedna primedba. Ja takođe nisam fan rata na drogu.Međutim, čini mi se da prohibicija funkcioniše dosta dobro.Pijenje dramatično opada u slučaju sa prohibicijom.Ako ljude želiš sprečiti da nešto rade, uvede se zabrana i to je to.Naprimer, u Saudijskoj Arabiji ako ukradeš nešto, odseče se ruka, u tom smislu prohibicija funkcioniše dosta dobro. Bary : Ne. Prohibicija nije uspešna.Prvi zapisan slučaj prohibicije se odvija u edenskom vrtu gdje Bog kao policajac pazi na dvoje ljudi da ne pojedu plodove, no oni su ipak pojeli.Isti slučaj je bio i sa alkoholom gde su, opet se ponavljam, ljudi umirali.A u slučaju da se cela stvar drugačije reguliše izbeglo bi se mnogo nepotrebnih smrti.I to je ono što pokušavam učiniti za svoje kolege policajce koji svakodnevno umiru, i to sve jednostavno ne funkcioniše.U zatvorima imamo sve više i više ljudi zbog narkotika, a opet i DEA priznaje da ima više ljudi na ulici nego u zatvorima,prema tome, zašto da se ubijanje nastavi? NN : Da, razumem. Jel ti pušiš travu? Bary : Ne, nikako. NN : Dakle ti ne koristiš ilegalne droge. Bary : Ne. NN : Ti jednostavno zauzimaš stav. Bary : Da, morate razumeti da imamo oko 750 000 ljudi koji idu u zatvore zbog marihuane,a opet nitko se nikada nije predozirao od marihuane.Kada bih trebao nekoga uhapsiti radije bih uhapsio 500 korisnika marihuane nego jednog alkoholičara. Zato jer korisnici marihuane se nikad nisu suprotstavljali, uvek su ljubazni… NN : Ne mogu verovati ovo. Bary : Alkoholičar bi se uneredio, ispovraćao… a pored toga ljudi umiru od trovanja alkoholom svaki dan.Jednostavno moramo prestati uništavati porodice i stavljati korisnike marihuane iza rešetaka, te napraviti mesta za zlostavljače dece.Usput rečeno, u mojoj državi Texas, ako ti se nade jedan joint, gubiš pravo na vožnju,tj. oduzima ti se vozačka dozvola.A opet za silovanje deteta, žene, zlostavljanje deteta, ne gubiš to pravo. to jednostavno nema smisla i to jevelika nepravda. NN : Da, ja sam uz tebe! Bary : Hvala.

okt 2012.

@ Kicho..nemam pojma odakle si..ali...u jedno sam sigurna-u tvom gradu panduri stvarno nemaju pametnijeg posla...shto je ok.znachi da u finom i mirnom gradu/mjestu zhivish.. samo..ne kuzhim svrhu tvoje priche..tj.mislim da je greshka tako..nonshalantno...prezentirati susret sa policijom..jer...ti si imao prilichno puno sreche u cijeloj prichi.. uostalom-proshao si bez ikakve prijave i slichno..a treba naglasiti da se inache tako NE PROLAZI.. treba biti krajnje oprezan..nikako si dozvoliti situaciju da uopche imaju razloga pretresati ti po djepovima .a kamoli dolaziti ti u kuchu.. mislim gle...cca 80% chlanova ovog foruma bi dobilo koju godinicu...kada bi im doshli u "kuchnu posjetu". zhelim rechi... ne mogu dovoljno naglasiti...da treba biti krajnje ozbiljan i pazhljiv..kada su susreti sa policijom u pitanju..
DOGGYISTRAŽIVAČ

okt 2012.

da ne otvaram novu temu... zanima me kak najbolje prikriti miris? jer je frend otisel u spanjolsku, i ljudi kod kojih radi su mu osigurali pol kg white widow-a... pa planira nest doma donesti, al veli da je jaki miris...

okt 2012.

jel on pri sebi...nek ne nosi preko grane ni 10gr. a ne pola kile, svasta, bas priziva robiju
DOGGYISTRAŽIVAČ

okt 2012.

pa nebude donesel pol kile, lol, vise ni nema pol kile, haha... a prosle godine je bil i u maroku, pa je donesel shita ko pljeve...

okt 2012.

ajd, mozda nadjes neku ideju https://forums.vutra.org/putovanja/3761-maturalac.html

nov 2012.

Pozdrav, citam ovaj forum vec duze vreme, ali me je potreba tek sada navela da se registrujem, izvinjavam se sto vec u prvom postu trazim pomoc, ali sta je tu je. Ortak je pao juce sa 0.5g kvalitetne skaje, Beograd, Srbija. Prica kaze sledece: sedeo sam u parku i cekao ga, niodkuda (prisli su mi iza ledja) su se stvorila dva grmlja u civilu sa isukanim znackama i pretresli me od glave do pete, nisam imao nista kod sebe. U tom trenutku ortak ulazi u park i vidi me kako razgovaram sa njima i umesto da je bacio/sturnuo on krece ka nama. Oni su ga spazili i krenuli ka njemu, rekli mu kao ti si taj diler, (nit lik ima veze sa dilovanjem, nit sam im ja ista spomenuo), pretresaju ga i nalaze tih pola grama i ovode ga u stanicu odmah. E sad lik mi se ne javlja od tad i ne znam sta im je rekao,zanima me, u slucaju da je mene bilo kako uvukao u pricu, da li mi plavci ista mogu ako nemam kod sebe/kuci ni vuje ni rizle niti ista od prateceg materijala. Hvala unapred i u zdravlje!
loopAMBASADOR

nov 2012.

on je u istraznom pritvoru,ceka da vidi istraznog sudiju-to traje do 48h maksimum,ali obicno pustaju posle 24h dal' te je spominjao/nije-ohladi malo sa vidjanjem sa njim i sa dilerima-moze biti da ce poceti da slusaju i tvoj i njegov telefon(njegov gotovo sigurno,a ti si u imeniku,ako nista drugo-ide provera) verovatno ce da popije novcanu kaznu,pogotovu ako pre nije osudjivan.najbolji scenario-uslovna god/dve(to je ipak premala kolicina) a ako je odrukao dilera....e onda jbg.morace da ga namesti,mada ISKRENO iz tvoje price mi zvuci da su to neki klinci,pripravnici,ono,tek izasli na ulicu.ozbiljni inspektori ne rade tako.ne pitaj kako znam xD -tako da,verovatno novcana i 'nocenje bez dorucka' u 29og ili gde vec edit-e da.ne mogu ti NISTA.ako nista nemas.ali,vidi,ako dodje do toga,oni su jaaaako temeljni u pretrazivanju,bolje ti iskuliraj malo da osmotris situaciju

nov 2012.

po tom pitanju nista, odnosno mogu isto ono sto i tvom prvom komsiji koji isto tako nema nista ;) druga je stvar da li te je on uvukao u pricu nekako/i kako svojom pricom, al opet, prica je prica a materijalni dokazi su drugo

nov 2012.

Hvala na brzim odgovorima, iskuliracu malo, bar dok ne vidim sta ce biti s njim
Odzvanjanje rije i koje ti upuujea preko telefona i aum pri razgovoru mogu biti znak prisluakivanja od plavaca

maj 2013.

a mogu biti i znak da te onaj drugi slusa na spikerfonu
fat_trollAMBASADOR

jun 2013.

pitanje: jel vas u Srbiji murjaci mlate? Onak, mene su ufatili (oni mi podvalili, nebitno), al jebo bi mu mater da me izmlatio, unuci bi mi joa plaali odatetu.. Mislim, znam da je u Jugi bilo standard da te malo smekaaju, al jel ima toga joa i danas, posebno za ovakve pizdarije kao ato je trava?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se