VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQPrvi put pusim hasis
LEGACY

Prvi put pusim hasis

29 odgovora1,462 pregleda
sandwichgangsterENTUZIJASTA

apr 2023.

Ok, pusio sam cvet bezbroj puta mada nemam neku toleranciju hvala bogu. 0.4 hibrida me prilicno lepo odradi, ali hasis nisam jos pusio. Uskoro imam priliku da ga probam, koliko bi kolicinski trebao da popusim? Da li je drugaciji high?

apr 2023.

...ka~e lega WEEDetix "nije haaia da se plaaia" !!!

apr 2023.

Glistu debljine 3-5 milimetra kroz cijelog topa preporu am
Boris BrejchaAMBASADOR

apr 2023.

Malo cokolade kada secer pade
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2023.

a mozda ostanes i razocaran nakraju od previse ocekivanja i pitanja sto, kako,ako....:) ne djeluje sve isto na svakog.

apr 2023.

Pa to je u 100ki 3-5g. :D ja idem na 1mm, uglavnom, ina e veinu vetar popuai. :D

apr 2023.

Rad je cak malo blazi od vutrane, nista ne brini uopce. Mozes 3 smotat i deri :)

apr 2023.

Vutra ko vutra, samo u obliku gline. :razvaljen::

apr 2023.

Vutra ko vutra, samo u obliku gline. :razvaljen::

apr 2023.

ja ga uglavnom puaim istaka na plocu od sporeta ili na no~ pa sr em sa slamkom dim....al nisam baa mjerodavan ato se tice kolicine jer sam stoner ina jbg L1xSIpy

apr 2023.

Trebao bi puait u ne emu,gdje e se dim zadr~avat. Ne puaim haaia namjerno,ali kad ga puaim,puaim u staklenom bluntu na sli an na in kao ti s no~em! Omotam glistu oko ovog metala i preko ide staklo koje zagrijavam i kad krene dimit,reguliram palcem na vrhu:D Omotam oko sredine,tako da je samo taj dio vru ! Kad si ve krenuo tim putem,uzmi metalnu foliju,napravi tuljac i s jedne strane zatvori,s druga vu i dim,a zagrijavaa izvana. Zna i,folijom kopiraj ovaj stakleni blunt!

apr 2023.

vec vidim da cu starom raz...bat vadi ep da kopiram maainu :D :p:respect:
sandwichgangsterENTUZIJASTA

apr 2023.

Hvala vam na odgovorima, stavio sam glistu u buxnu sa duvanom, otkinuo sam se 10/10 preporucujem
MravakLEGENDA

apr 2023.

Sto nisi uslikao glistu? Sad ce opet netko pitati koliko da stavi... :rasta: @0Marac0 kad si vec taj vadicep okacio jel valja to za travu? Nekako si ne mogu zamisliti da to funkcionira ...
sone1ZMAJ

apr 2023.

Ja roknem manjeg kuglagera na vrh cackalice, pa ponekad i poklopim izmedju dve case ;) secer, med i mleko a nemoz jednostavnije:)

apr 2023.

@AtomAnt ,pa to je stakleni blunt za Cannabis! Taj "vadi ep" se napuni travom i kako puaia,okre ea i funkcionira savraeno. Sa travom bolje,a haaia se treba zagrijavat! Poanta"vadi epa"je da kad vu ea ne vu ea kroz pepeo,mada meni je joint joa uvijek najbolje rjeaenje!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se