VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQSve slabije i slabije
LEGACY

Sve slabije i slabije

14 odgovora2,336 pregleda

jul 2014.

Pozz ekipa! Nov sam na forumu, nemojte mi zameriti ako ponavljam temu... Naime, htedoh vas neato pitati. Ne uzgajam, kupujem od 3-4 momka u gradu, nekad od nekog pa svaki put puaim razli ito... Nekad digne, baa fino nasmeje, a nekad se ukipim i boli me qrac.. U poslednje vreme (neka 2 meseca) jako esto puaim i nekako kao da me ne vozi kao ranije... Imam oseaj da vo~nja krae traje i da nije to to. Da li je mogue da otupia na efekte THC-a, da mozak jednostavno navikne ili je koincidencija da u poslednja 2 meseca puaim samo hibridna, nekvalitetna sranja? Recite vi meni kako ja da prepoznam koja je travuljina dobra na osnovu izgleda heda i da li je to mogue? :smoke18:
giovanni007POZNAVALAC

jul 2014.

Ja ti samo mogu rei da ako esto puaia kad je vidia kako izgleda znaa da je dobra a koliko je loaa to ea vidjeti kad zapalia.Ja dok sam kupovao govorio sam da je dobra im me lupi a tek sad vidim da sam puaio teaka sranja.Imaa forum itaj i u i,joa ti nije kasno da bacia nekog automatika,kad dobijea svoje domae koje si ti njegovao...dobiti ea odgovor na sva svoja pitanja. Za ovo nisi trebao otvarati temu jer ve imaa temu za sve stvari koje neznaa gdje pitati.
komsijin maliPOZNAVALAC

jul 2014.

Kako ces ti da prepoznas je li roba ok ili nije i o kakvoj se robi radi kada ni onaj od koga kupujes u najvecem broju slucajeva ne zna sta prodaje!? Heh,kamo lepe srece da samo pusimo "hibridna sranja". Pre ce biti da je ovo vreme praznjenja zaliha od proslogodisnjeg outa.

jul 2014.

Ja mislim da nije mogue na izgled procijeniti kakva je ganja :D jedino ako po sebi ima neato kao smee ili ljubi asto...to gandza obara s nogu :D Al najbolje ti je da sadis za sebe, uvijek imas ganje i ustedjet ces puno :D

jul 2014.

Svojevremeno sam procitao u haj tajmsu da sto duze pusis to ti manje treba da se naduvas :) Nem' pojma koliko je to merodavno A tolerancija na odredjene kanabinoide postoji sigurno ,kazu doktori i naucnici A ako nista drugo mozes na oko da vidis jel bubjava ili nije ...i miris ume da kaze toliko toga
Desperados18ISTRAŽIVAČ

jul 2014.

Posadi svoje i bar znas da te nitko nije ''izradio''. Miris je odlikuje velikom ocjenom, prelistaj malo, potrazi i sigurno ces pronaci kakva treba da bude :) I vjeruj mi domace je najbolje :D

jul 2014.

Ekipa hvala svima na savetima... Listacu ja jos forum pa cu naci sve sto me zanima.... Nadam se uskoro cu i neko dobro seme nabaviti pa da sam uzgojim nesto kvalitetno :read:

jul 2014.

uzimaj sto svetlije hedove, izbegavaj one tamne "skankove"... to je samo prica koju ti dileri prodaju, hibridi ne valjaju (albanski) skank je najbolji, pfffffffffffffff ili kao sto taratatirajanci rekose, uzgajaj svoju, hibridnu :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se