LEGACY
Lollipopping
16 odgovora3,839 pregleda
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#1
Dakle nakon ato sam pretra~io forum primjetio sam da nigdje nema rije
i o lollipopingu biljoza. Prakti
ki nema se ata previae tu znati o tome, ja sam ga radio samo jednom u indoru, ali me opet mu
e neke nedoumice.
Zanima me dali valja prakticirati lollipopping u outdooru, dali ga je tko radio? Po nekoj logici rekao bih da nema potrebe jer sun
eva svijetlost udara pod svim moguim kutovima, neznam mo~da i grijeaim, ispravite me slobodno.
Druga stvar, dali valja raditi lollipopping u fazi cvijetanja? Opet po nekoj logici rekao bih da nevalja nikako i da mo~e izazvati stres kod biljke i pretvoriti je u hermia, takoer ako grijeaim ispravite me.
Trea stvar i za mene najbitnija jest, ata uraditi biljci sa straano velikom lisnom masom u kasnoj fazi cvijetanja da bi omoguio viae svijetlosti za bolje debljanje hedova?
Razmialjao sam o uklanjanju nekih listova, al opet bez uklanjanja bar 50% njih nebi imao koristi jer ih je stvarno previae. Al mi nakon toga palo na pamet da to nemo~e biti dobro jer su listovi bitan
imbenik fotosinteze i u biti slu~e kao solarni paneli koji skupljaju energiju za biljku i pripoma~u u proizvodnji aeera i ostalih mikroelemenata izrazito bitnih za razvoj biljke.
Sad vi meni recite ata bi bilo najpametnije da uradim sa ovim mojim lisnatim
udoviatem da omoguim viae sunca za hedove koji se formiraju na sve strane kao ludi ali ih to silno liae podosta zaklanja?
lulamira
ISTRAŽIVAČ59 REP6%
→ Entuzijasta
lulamiraISTRAŽIVAČ
jun 2013.
jun 2013.#2
mislim da nema potrebe outdoor da ga radis bas kako si rekao sunce sija i udara sa svih strana a za ostalo neznam ima tema i o tome citao sam nadji snadji se lijepa ti je biljkica nema sta samo nek tako nastavi imat ce se sta pusit :) :smoke18:
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#3
najbolje rjeaenje je da cijelu biljku prive~ea i malo je nagnea da sunce bolje dopire do ni~ih cvjetova i to je to, nema potrebe skidati listove...
SkyHighatrist
POZNAVALAC686 REP10%
→ Ambasador
jun 2013.
1 / 9
jun 2013.
avg 2013.