VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQPsihičko stanje uopšteno
LEGACY

Psihičko stanje uopšteno

24 odgovora2,218 pregleda

mar 2014.

Ima ve 2 godine kako puaim travu. Do proale godine (negdje baa ovo doba), puaio sam u sedmici po 2-3 puta, e onda sam malo viae up'o u pri u i evo ve godinu dana ja nisam puaio svega 10-tak dana kad bi spojio. Svaki dan je minimalno 1g, prosjek 2-3 (zavisi kako se potrefi). Primjetio sam dosta promjena na sebi, kako fizi kih, tako i psihi kih koje me najviae brinu. Postao sam dosta zaboravan, kratkotrajna memorija je otiala skroz, pogledam re enicu okrenem glavu pokuaam se sjetit 90% sam je zaboravio. A prije sam imao baa baa zavidnu memoriju, sje'o sam se sitnica koje niko nije. Takoe imam i promjene ponaaanja, as sam ono happy, normala sve, al' se desi neato u mom mozgu ato me prevrne i ja sam nervozan, sjednem i utim, jer ako se po nem svaat nemogue izvrjeam onog ko me iznerviro, ka~em mu sve ato mi se skupilo sa drama argumenata, ne ispadne lijepo na kraju. I da, rje itost mi se dosta smanjila, malo sam ograni en ato se toga ti e. Ono ato me zanima jeste to za koliko vremenski otprilike bih ja mogao da povratim to sve, tj. da se mozak dovede u neko normalnije stanje tipa "nepuaa a vutre", jer mogu i da ne puaim. Nije meni to ni ovisnost, nego jednostavno volim zapalit haha. Probao sam par puta da prestajem i uspjevalo mi, svjesno odlu im da opet zapalim. Ina e imam 18 godina, dakle po eo sam sa 16, znam da i to dosta uti e na psihu. Kao vrlo mlad sam po eo da puaim haha.
BladeZMAJ

mar 2014.

Neznam kako ocekujea da ti mi ka~emo kad ce se tvoj mozak oporavit od necega cemu sumnjam da je izvor problema vutra...

mar 2014.

Znam da je od vutre sve, znam kakav sam prije bio i sad. Al' pitam naprimjer sad prestanem puait skroz, za koliko bi se to sve vratilo u normalu, godinu dvije tri, vjerovatno treba i dosta vremena.

mar 2014.

smanji dozivljaj drug, tj. pusenje... koliko si pusio toliko pauziraj pa se javi ;)
BladeZMAJ

mar 2014.

Pa ako vjerujea da te shebela vutra odbaci to...pokuaaj raditi na sebi....tjelovje~ba je odlian nain rijeaavanja negativne energije nakupljene u tebi...ako brijea i na agresivnost poni s kontaktnim sportovima.... itanje isto dosta poma~e...pa prouci malo meditacije i tako to...mo~da je religija odgovor na tvoje probleme..poduzmi neato.
CreativeLEGENDA

mar 2014.

privremeno zaboravljanje se zna desiti kod cesce pusis kroz neki duzi period ....odmori 2,3 mjeseca i skoro sve po starom ;) Ps. kakvi izuzeci ??? ako krenes 40 dana barem nista ......mlad si za takve pojave dobro ti kaze chill odmori jos koju godinu dok se razvijas.

mar 2014.

Radim treninge ima ve 2-3 sedmice, osjeam se dosta bolje. Hajd napraviu neku pauzicu do ljeta, sa izuzetcima (ide prvi maj). Hvala u svakom slu aju :D
MagnetizamAMBASADOR

mar 2014.

To ato ti se re itost smanjila je rezultat NE itanja knjiga... Za po etak smanji vutru na minimum, i uzmi pro itaj neku knjigu. Ono ato je jako bitno u tvojim godinama je da nikako ne uzimaa neato ja e od vutre, jer ako uzimaa neka sr*nja pored vutre onda ti je to najvei uzrok problema...
GagibaAMBASADOR

apr 2014.

Vutra je samo katalizator. Kada si pod uticajem THC-0 deo simtoma koje si opisao se javljaju, ali kad uticaj THC-a proe prolazi i zbunjenost. Razloge takvog stanja tra~i negde drugo...Iskuliraj par meseci i sredie se to sve. P.S. Nemoj tih par meseci da se leaia alkoholom, bie joa gore!! ;)

apr 2014.

A ata rei nego ovo sa kraja citata, ...haha Odakle samo iska ete. Kako ti je bilo u akoli,garant dosadno :D U itelji glupi,dosadni,lektira se ne ita,mrsko i zapisivati u bilje~nicu ato profa govori,neopravdani sati,ukor pred isklju enje radi istih,starci smaraju,da je neke love pa da se uzme neki bijesni skuter,izlazi se u narodnja ke klubove... Ili mo~da ipak nije to. Redovan u akoli,ocijene zadovoljavajue,u itelji zanimljivi,rado se sluaalo predavanje,redovit,umjesto lapljenja pokafanama i klupama sport aktivan ... Nedo te kru' da ovo pro ita Slavko Sakoman ,Jadranka Kokoa i Karind~a Marko :D ,zabranit e i slike od gand~e :D Tema je bezveze :D Napuaeni maloljetnik usko io u ko~u mlaeg punoljetnika i rodili se psihi ki problemi ... a za sve je kriva gand~a :D A thompson,severina,modni ma ak,mami i toni cetinski nisu :D Sjedi, 1(zaklju eno) :D
PetaISTRAŽIVAČ

apr 2014.

mislim da trebas rijesiti neke stvari sam sa sobom i ne se previse zamarati resetiraj se i kreni ispocetka ?
hotnspicyAMBASADOR

apr 2014.

kolega prvo, rano si poceo..ja imam 24 a pustii sam poceo sa 22 a izmedu 15 i 22 godina sam imao masu prilika da propusim no na srecu bio sam u drustvu u kojem je ekipa meni branila travu i zahvalan sam im zbog toga..isto govorim ljudima izmedu 16 i 20 godina..to ej najgore jer mozak ti se jos razvija a ne samo to, ima tu dosta stvari koje trebaju da se razviju..jednom kad napunis 21,22 to je onda to, onda pusi kolko te volja al ni onda nemoj pretjerivat jer sve sto je pretjerano nije zdravno ni dobro :) uglavnom, uzmi pauzu od vutre al ono ozbiljno..zavrsi skolu, faks, bavi se sportom, prodi sve sto se treba proci u tim godinama i onda kasnije ti vutra dode ko neki fini dodatak u zivot :) pozz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se