LEGACY
Pogubljenost
12 odgovora2,132 pregleda
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2021.
avg 2021.#1
Novi sam na forumu tako da necu mnogo kenjati...Pusim aktivno vec duze vreme i nikad nisam imao problema naravno..medjutim desila mi se cudna stvar pre nedelju dana pa bi me zanimalo misljenje nekog iskusnijeg,bili smo kod drugara u stanu sve je bilo normalno,srolao sam od 2 tiketa 6 komada(bila je malo jaca ganja),krenuli smo i kako se okrenuo jedan krug i kad je drugi stigao do mene iscimah se i tu sam zadrzao u sebi i kad sam ispustio iz sebe odjednom sam osetio kako su mi se sklopile oci i osetio sam da padam medjutim nisam bio pri cistoj svesti i nisam uopste mogao da upravljam telom nego kao da sam bio u snu imao sam takav osecaj,tu su me drugari podigli i ja sam odjednom otvorio oci i oni su tu poceli da placu od smeha a ja sam imao osecaj kao da sam pao sa marsa sve mi je bilo nekako nejasno(sve to je trajalo nekih mozda minut minut ipo),posle toga smo popusili sve i nije mi bilo nista kao i uvek..
Degen erick
AMBASADOR2.978 REP42%
→ Legenda
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
avg 2021.
avg 2021.#3
vjerovatno ti je pao tlak zbog vutre i tog zadrzavanja daha (uopce ne razumijem zasto to itko radi)
.... i kolabiro si na minutu.
drugi put nemoj zadrzavat dah i pij vise vode
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2021.
avg 2021.#4
Pretpostavljam i ja da je toga samo sto mi je cudno to sto meni to nije prvi put,od kad sam poceo da pusim uvek sam zadrzavao u sebi do mere da kad ispustim dim mi ni ne izadje iz usta jer uvek imam osecaj da me jace pukne ali eto tad sam se samo iscimao i puklo me nes zestoko...mozda mi jednostavno to nije ni potrebno
Vutra Dzanki
LEGENDA9.066 REP41%
→ Zmaj
Vutra DzankiLEGENDA
avg 2021.
avg 2021.#5
Jednostavno su se okolnosti tako poklopile da ti je verovatno ve bio ni~i pritisak nego uobi
ajeno, mo~da i prazan ~eludac, ili ko zna koji faktor je joa doprineo tome ali uglavnom nije niata
udno i zabrinjavajue, sasvim je dovoljno da zadr~ia dim sekund i ispustia, nema potrebe za preteranim zadr~avanjem tako jedino ostajea bez kiseonika i garavia plua mnogo viae, mo~da i unesea koji procenat THC viae u plua(ali jako mali %, neprimetan) ali ato je krae dim u pluima to je manja ateta. Zdravlje i bezbednost na prvom mestu. Ina
e kad se tako neato desi slatko i voda poma~u ili neki sok, uglavnom bilo ata ato ima dosta belog aeera.
amneziaHaze
ZMAJ16.932 REP
amneziaHazeZMAJ
avg 2021.
avg 2021.#6
I ovo prvi put cujem da neko zaboravi disat nakon udaha hahaha. Inace sav thc se upije prvih par sekundi nema potrebe zadrzavat dah
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2021.
avg 2021.#7
Pa nisam zaboravio da disem nego sam hteo da zadrzim u sebi ahhqhahahahah
Vutra Dzanki
LEGENDA9.066 REP41%
→ Zmaj
Vutra DzankiLEGENDA
avg 2021.
avg 2021.#8
U roku od jedne do
etiri sekunde, zavisi od pojedinca,
itao sam neku studiju vezanu za duvan tako da verujem da je sli
no i za THC. Sve preko je samo skraivanje dotoka kiseonika u mozak, ali opet i to mo~e da poja
a high, super bi to bilo da je u dimu SAMO THC i da dim nije sam po sebi kancegoren. Ali ovako, veeliki no noo.
avg 2021.
1 / 8
avg 2021.
avg 2021.