VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKako smotati shit?
LEGACY

Kako smotati shit?

20 odgovora18,341 pregleda

avg 2007.

Ljudi znaci ako je ovo negde jbga trazio sam i ne mogu da nadjem. Stvar jr sledeca, imam kockicu i objasnjavali su mi ljudi kako da napravim dzok ali necu da ga srolam shelo pa da mi se sve sjebe kada ga budem pusio... Da li moze neko da mi ilustruje kako da srolam shit???????
choki123POZNAVALAC

avg 2007.

vrlo jednostavno,uzmea kockicu,zagrijea je upalja em samo jedan njen dio(ako je dobar haa ne treba puno stavljat)taj zagrijani dio uzmea palcem i ka~iprstom(lako ea otkinit)pa onda smrvi sve to u rizlu s duhanom,a motanje je jednostavno isto kao i s vutrom,ali nemoj puno tucat nakon ato zarolaa doavoljno je da natucaa par puta,zavrnea i...:sick:
LucidDreamAMBASADOR

avg 2007.

Ako sam pusis nemoj previse da stvaljas jer efekat je jak...Choki ti je dobro objasnio...peace & respect

avg 2007.

E hvala momci, evo nasao sam neke slicke pa da ih stavim ako jos nekom bude trebala pomoc. Znaci fora je u stvari da se duvan posoli.
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

iako je ait najbolje ne rolat...lulice su savraene za to puno je ekonomi nije nego na joint osobito ako loae razmrvia ait
Svizac_:)ENTUZIJASTA

avg 2007.

Mislim da ti je puno bolje shit fino nareckati oatrim no~em. Uzmea kockicu i ato tanje nasjeckaa tanke anite shita jer shit gori puno sporije nego duhan i ako su ti preveliki komadii zna se desiti da duhan izgori, a shit ne i onda ti samo bez veze ispadne sa pepelom. Uzmea npr. cijelu cigaru i istresea duhan u rizlu i zatim posolia sa shitom koji si fino nasjeckao...ne moraa puno stavljati (iako to najviae ovisi o kvaliteti), dovoljna je jedna lajna shita uzdu~ rizle. Probaj ato vrae smotati i kad smotaa nemoj previae "natuckavati" onako na filter jer se zna desiti da ti dosta shita padne uz sam filter ato nije dobro. Smotaa i samo malo nabijea kraj sa cigarom i to je to.. I joa neato kad puaia puai druga ije nego grass...uzimaa manje dimove al dr~ia malo du~e u pluima i vu ea polako tako da se uspije fino razgoriti... Eto to je sva filozofija puaenja shita....

avg 2007.

ni slucajno kao na slikama uzmi duvan za motanje ako nemas onda cigaru bez ovog slikovitog zagrijavanja vec samo pokidas cigaru ili isjeckas duvan uzmi etvrti dio kockice i stavi na zippo koji si okrenuo vodoravno,upalis ga a na metalni dio sa rupama stavis ait kada se zagrije umijesia ga sa duvanom pa u rizlu ako nemas zipo na bilo koji metal a ispod plamen i ista stvar meni je bar najbolje da ga toploga umijesim sa duvanom
choki123POZNAVALAC

avg 2007.

e tako je joa bolje,istina da treba uzimati manje dimove jer kad uzmea viae razdere grlo brate

avg 2007.

Da da i meni je bilo chudno zasto lik prvo stavlja shit pa preko pljugu i povrh svega tek onda u rizlu, znaci nije logicno uopste
doomerLEGENDA

nov 2007.

prvo se stavlja duhan u rizlu a onda se soli shit gore koji se ljepi na duhan, neki zagrijavaju cigarete kao na slici jer na taj nacin ishlape parfemi koje koriste proizvodjaci cigareta za aromu.

nov 2007.

To je tehnika koja se koristi da bi nikotin i sranja barem djelomicno isparila iz duhana (ima nesto o tome na temi 'mjesanje sa duhanom')

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se