VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMedicinski Ugljen
LEGACY

Medicinski Ugljen

132 odgovora59,765 pregleda
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

da...upravo sam nabavio medicinski ugljen...cuo sam da je to za ukljanjanje thc iz tjela...pojedec ih 3-4 u razmacima od 3-4 sata i za 1 dan si cist.... dakle...itko ima kakve informacije o ovome? jer...dosta mi je testova..ocu bar pljugu zapalit bez straha da budem uhvacen....a i podosta sam cist vec^^...zelim se nagradit :))) jel zna itko dal radi ovo cudo??
BeyondLEGENDA

apr 2007.

Neznam iz vlastitog iskustva, ali navodno radi posao, mo~da ne izvu e baa THC za 1 sat ali ga ubrzano vu e van iz tjela. Ali navodno ima jedna nuspojava :) teako serea, kao da raaa :)
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

ne...znas koja je nuspojava? seres lako... no... ako si pio ikakav mlijecni proizvod...ili jeo sir,sladoled ili bilo sta sto ima mljeka u sebi....seres crna govna^^ ja sam cuo da izvlaci za negdje dan dva... itko da potvrdi da radi????^^

apr 2007.

Jel zna neko gde ima da se nabavi u Beogradu...Malo mi je hitno rodjendan mi je u petak i sto kaze Raziel duuugo sam postio i bas mi je dosta testova jer ih radim i do dva puta nedeljno
bongashLEGENDA

apr 2007.

Tebi starci viae troae na testove nego ti na vutru ... :vb_kez: Ako te testiraju tako esto, ostavi se orava posla, skontae te ziher.
NarquilaENTUZIJASTA

apr 2007.

Ma pusti to da prodes test, mislim ako te roditelji provjeravaju strpi se. Ovaj rodendan ti nije ni prvi ni posljednji bice njih jos dosta sa vise veselja i drugih stvari.Strpi se ako te provjeravaju nekoliko mjeseci pokazi im da mozes biti cist, da ti povjeruju da mozes bez toga a i sam znas da to provjeravanje nece trajati bas dugo.Kad se i oni sami uvjere da ti nepusis nece te ni provjeravati niti ce te uopste pitati za to i tad ces moci da zapalis kad hoces. A ako te sad uhvate gotov si za njih ces uvijek biti "narkoman" i nema ti druge, smiri se i budi strpljiv sve ce doci u svoje vrijeme.:sun2:
Nisam znao za ovu foru.Imam ovo gajbi to sam gutao kad sam imo s*****.
LLCISTRAŽIVAČ

apr 2007.

medicinski iliti aktivni ugljen isti ti THC iz tijela i ostale supstance frend mi je na tom kad ide na piaanje samo do pojede i ko nov heh ka~u mu da nisu vidjeli tako negativan test na THC.........mislim da se poslije toga joa i izbljujea i iserea il tak neat......:costumed-smiley-027
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

to sam ako pijes mljecne proizvode imas crna govna^^

maj 2007.

Posljedice nisu da teako serea nego ti pr~i crijeva i ~eludac nakon nekeg vremena ne ea cijelu hranu razgradit.Ali to ako ih nepretano pijea.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Stolicu boji u crno a mlije ni proizvodi mu smanjuju mo apsorpcije piae u uputama

maj 2007.

u hr ima u svakoj ljekarni pa mislim da je tako i u bg

maj 2007.

samo mi nije jasno kome vi ljudi piaate.ako ste starcima onda niste normalni, jer stvarno neznan kad bi me neko moga natirat da me tako debilno provjerava.ako e virovat nek viruju, a ako nee ko ih ****. :devilfingers:
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

ako idete u neku privatnu akolu u hrvatskoj oni imaju povremena testiranja i ako se pozitivni letite van iz akole. Sam mi nije jasno kak e pomo nekome ako ga istjeraju u akolu tak e sam upast u mnogo gore stvari
delboyLEGENDA

maj 2007.

Ne ovo nije uredu, da mi tamo bace bleku da me hoce testirat, pa ja na to nebi nikad pristao! Samo preko mene mrtva! Nek testiraju zamorce tamo i mamu svoju govna usrana! Tako mi je diglo tlak to kad sam vidio na tv-u. Ali zar se to ne krsi sa ljudskim pravima ono,zar nema ovjek prava da kaze na to NE NEZELIM?!?!
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

U enik mo~e testiranje odbit ali mogu mislit onda posljedice u akoli A i mislim ajd oni koji se duvaju se smatraju danas narkomanima ali neznam kak ea narkomanu pomo s time ato si ga izbacio iz akole Kreteni

maj 2007.

Ne misle oni da ce pomoci narkomanu.Misle ko njih jebe.Nego oni zele da njihovi dragi i dobri ucenici koji se ne drogiraju ne moraju biti sa narkomanima.
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

ja sam ga jeo malo viae od tjedan dana i sjebo 2 kutije...i nije mi pomoglo ve se pojavilo u tragovima ato implicira da ti nee pomoi ako svaki dan duvaa...

maj 2007.

Proucio sam malo o medecinskom ugljenu i mislim da sam bacio pare.Nazalost vec sam ga kupio.Za druge droge koje ponekad konzumiram nije mi potreban jer vecina brzo nestaje iz tijela.A za travu u mom slucaju je gotovo beskorisan.Bas onima koji puse cesto kao prolaps_rektuma medecinski ugljen bi trebao pomoci,sto nazalost nije,dok onima koji poput mene koji tu i tamo zapale nece ubrzati proces ciscenja nista vise od pijenja velikih kolicina vode.Za one koji vjeruju u ucinkovitost ugljena-bez obzira koliko ga planirate potrositi pijte vodu u velikim kolicinama i iznojite se.Za 2 tjedna uz pijenje vecih kolicina vode i bavljenje teskim tjelesnim aktivnostima gotovo svima iz tjela nestane skoro sav THC.Nazalost cini se da je prolaps_rektuma dokazao neucinkovitost.
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

mo~ea se oistit sportom svaki dan po 5 sati i po nekih 10 litara vode dnevno i to za nekih 10 dana,a ako ti je test na one crtice ato se pojavljuju postoji mogu nost da ti se pojavi u tragovima, ali se na to uvjek izvu ea kao pasivni puaa (ono tipa u istoj prostoriji gdje se puailo)
VanzemaljacAMBASADOR

maj 2007.

[ma hajde....nije sve tako crno,ako niata drugo,barem ea dobiti preplanulu boju kakice:shit2::facesjump: Nego,okreni list sinko!Klin se klinom izbija!Ti insistiraj,napadaj starce svaki dan da te testiraju:b_hop:Tako sve dok im ne dopizdi!:icon_wink: Pa e te onda valjda pustiti na miru:thankyou:

jun 2007.

Ja nisam u planu za testiranje ali sam u opasnosti.Zavrsio sam na psihijatriji zbog Dature,stara je znala da sam probo travu al je saznala i da sam puaio.Nisu uspjeli izvuci priznanje da sam probao i druge droge,to je dobro.Ali problem je recimo sto frendova stara misli da sam narkoman i saznala je od neke glupace da pusim travu i sad vjerovatno prica po gradu da se drogiram.Tako da imam dvje opcije-moram naci nacin da budem negativan u roku 2-3 dana ako zatreba ili da uzimama sve osim trave sto definitivno ne zelim. Na srecu stara ima dosta povjerenja u mene tako da ne vjerujem da ce koristiti te nacisticke metode ali uvjek treba biti spreman.
Kupi Carbomed ugljen u granulama (obavezno u granulama), popiji kutiju u 2 dana u ato ravnomjernijim vremenskim razmacima i 1 put se dobro uznoji i bit ces cist (na piaanju). ugljen imaa uzet u ljekarnama, al nemaju sve u granulama, tako da ces se morat malo potrudit oko toga. ne garantiram nista, al meni i mojim prikama je svaki put taj na in uspia.

maj 2009.

Otpiaao je on svoje joa 2007-e:ludaci_lol:
euforijaAMBASADOR

maj 2009.

ma kakav ugljen ljudi... bio sam na pisanju prije 3sata i negativan, a duvo zadnju u ponedjeljak navecer i lijepo se "oprostio".. bila je skroz fina ganja a i dosta smo trosili taj dan.. u meduvremenu sam pio cca 5l vode svaki dan i malo zesce prije testa.. doktorica ce mi jos smanjit mjeru buduci da sam vec 3 puta neg i fino se ponasam s njom.. a sad na pljugu zurim! pozdrav...
DirtyDENTUZIJASTA

maj 2009.

...nisam :rofl:.....

maj 2009.

Ajd neka,nadam se da je sve doalo na svoje,bar bi bija red!

sep 2009.

...ey...ako pijem ovaj medicinski ugljen,jel mi on ocisti cijeli organizam od THC-a na nacin,da se niti u krvi ne poznaje?to mene zanima...jer idem uskoro na neko testiranje tipa vojska i policija,i vade krv,pa mislim da traze i drogu,a ja jucer duvanio i to jebeno,danas sam kupil ugljen u granulama(tablete),pa me zanima jel ocisti i krv..ako ne ocisti krv,treba mi nesto drugo.pomozite ako netko nesto zna....

sep 2010.

Zasto niko ne javlja kako je prosao na testiranju ?! :) Becks javi se :) ja isto kontam nesto, vojska ovo ono, pa trazim najbezbolniji nacin za to, ne bih zelio da moram strejtovati 2mj :)

sep 2010.

ja sam ga koristio neko vrijeme pomogao mi je u 2 dana 10 tableta i po 4,5 l vode na dan i ist si ko suza ato se ti e sranja nisam ima ikakvih problema s tim al ostavlja sve aavo po zubima i teako se makne ako nema vode u blizini

sep 2010.

Medicinski aktivni ugljen apsorbira otrove i dobre stvari samo iz probavnog trakta, zna i ne ulazi u krv i tamo ne djeluje tako da si mo~ea samo viae naakoditi jer aktivni ugljen izvla i i hranjive tvari i dobre bakterije, a D9-THC e i dalje biti prisutan u urinu. moj savjet je da ne uzimaa ugljen jer se nee vezati s THC-om osim ako jedea ~i~u pa onda mo~e smanjiti apsorpciju THC-a u krvotok

nov 2010.

zanima me cijena tog ugljena u hr :) i probajte sa uvin h cajevima

avg 2011.

mogu vam rec da to djeluje ! ja sam iso na testiranja(vadenje krvi) i 2 dana prije sam samo pio taj ugljen i totalno me procistio. pusim stalno sam ako se hoces procistit ne mozes pusit i pit istovremeneo jer to nema nikakvog smisla i da.. kosta:22,57 kn edit by SiD: koristi EDIT tipku, nemoj duplo postati,,.. welcome!
SmehENTUZIJASTA

avg 2011.

ljudi sam da vam nesto kazem possto vidim da neki jedu taj ugljen ostat ce te bez zubnog mesa a bome i bez zubi pite jednu granulu sa litrom vode...i nemote konzumirat alkohol bar 6 poslije toga jer ce te se napirit ko trudnice :D

sep 2012.

vec se 2 dana rokam sa tabletama medicinskog ugljena i popio sam 30 tableta kolko se i dobije, u medjuvremenu sam isao van sa ekipom i nalio se vina i za razliku od drugih tableta ne ukomiras se!

mar 2014.

Dakle pogledao sam obje teme o medicinskom aktivnom ugljenu ,i vidio sam pitanje na koje nije dat odgovor a mislim da je va~no a to je : naime piae da tablete trebaa uzimati prije testa i onda da test bude negativan ,a mene zanima hoces li bit ociscen od thc sve do dljedeceg puaenja ili si samo cist neko vrijeme nakon te procedure uzimanja? Hvala

mar 2014.

ugalj ce ti pomoci jedino ako nosis :shit2: na analizu

mar 2014.

Kad si ist onda si ist do idu eg one ia ena :icon_mrgreen: . Dobio si bezveze opomenu umjesto da je sve na jednom mjestu , ne treba nova tema.
Bruce BannerENTUZIJASTA

maj 2014.

https://themajka.com/ugljen-tamni-dragulj-prirodne-medicine-t943.html

jul 2014.

Ja mogu potvrditi da aktivni ugljen napravi svoje u najviae 3 dana, naime puaio sam subotu, nedjelju, pon.,uto, srijedu i etvrtak svaki dan smo se ubijali po 2 veelike frule minimalno, petak i subota po tri tablete nakon dorucka rucka i vecere ze u nedjelju po 4 jer u kutiji ima 30 tableta, jedno dobro znojenje i 10L vode max. Sam popio kroz tri dana, ponedjeljak ujutro u 9 test uredan
Z&NZMAJ

jul 2014.

Ugljenom samo probavu mo~ea o istit... jedino ako si jeo kanabis vrijedi, ovako ne vidim svrhu... a voda, e to ve poma~e :)
StipeZMAJ

jul 2014.

Mislim da ti je to vise zbog dobrog znojenja i puno tekucine. Aktivni ugljen veze na sebe toksine ali u zelucu, eventualno u crijevima. Nema on pre velke veze za krvi
Bruce BannerENTUZIJASTA

jul 2014.

Kako znas, kad je organizam celina, moguce da ima efekta, pogledaj onaj link na prethodnoj strani sto sam stavio... inace kako ces da prodjes THC test posle tri dana samo sa vodom?
StipeZMAJ

jul 2014.

Ako znas kako ugljen funkcionira onda znas i kako znam. Nije ugljen kemija da nesto mrda po tebi. Vise je stvar fizike nego kemije ili biologije. Zbog velicine pora i njegove velike povrsine on na sebe preuzima organske i anorganse cestice u svojoj blizini(u zelucu i crijevima)...kao i toksine. Na isti princip kako aktivni ugljen veze "smrad" na sebe u filteru za grow box. Pa malo mi je tesko povjerovat da samo sa vodom u 3 dana, al da voda pomaze to je istina. Napomenuo je da se je znojio, a zna se da se znojenjem izlucuju toksini i ostala sranja. Znaci toksini van, a "friska voda" u krv nazad nutra sa njegovih 10L.
Bruce BannerENTUZIJASTA

jul 2014.

E pa onda nek sledeci put proba sve isto ali bez ugljena i ima da bupne samo tako Mene ne zanima niti fizika niti hemija i ostala parcijalna gledista, nego sinergija jer pricamo o organizmu kao kompleksnoj celini.

jul 2014.

Po meni ugljen ulazi u mokra ni susta jer se rastopi u vodi i popije, ne vidim kako sam mogao u tri dana o istiti aest dana pusenja svaki dan komad sa vodom i jednim znojenjem od 2 sata.
StipeZMAJ

jul 2014.

a kaj da ti velim...ja tebi o zdravom razumu i logici i cinjenicama a ti meni o sinergiji i parcijalnim gledistima. Onda sljedeci put kad ces imat gripu, popi aktivni ugljen. pa nek sinergija i kompleksna cjelina radi svoje :) ...sad tek vidim...procitaj prvi post na ovoj stranici. i ovo....al vidim da te to ne zanima c/p Djelatno adsorbira velik broj organskih i anorganskih otrova, boja, mikroorganizme i njihove toksine te mnoge lijekove. Medicinski se ugljen ne resorbira i ne metabolizira. Medicinski ugljen dokazano je u inkovit u lije enju crijevnih zaraza. masa ljudi je popadala na testovima a "ljecila" se ugljenom tjedan-dva .... i opet nista. diuretici, znojenje i tekucina....to jedino na ovaj domaci nacin
Z&NZMAJ

jul 2014.

@Bruce Odi pitaj doktora, ako nama laicima ne vjerujea... ata rei viae... @Taj Sam Imao si sree mo~da... u svakom slu aju, ugljen ti nije naatetio, ako nije pomogao, tako da nisi niata pogrijeaio ato si ga uzimao :)
Bruce BannerENTUZIJASTA

jul 2014.

E pa odma tako kazi :D Mislim da se iz mog pisanja dalo razumeti da kad kazem ne interesuje me teorija, da to znaci da me interesuje iskljucivo praksa. Znaci eksperiment od Taj Sam nije vazeci nego je imao srece da mu THC izhlapi...
StipeZMAJ

jul 2014.

Znojenje i rehidracija je stvar koju ljudi uzimaju zdravo za gotovo....i to je najvjerovatnije ono sto ga je izvuklo. Kaze 2h znojenja....u 2h znojenja moze jako jako puno vode i tokisna i thc-a izac....a i metabolizam se ubrzava i stime a da ne velim kolko je pishao od 10L voda i kolko je toga izaslo van. Velim uz sve to meni je i dalje 3 dana jako cudo...mozda neka dobra prehrana jos uz to ili ko zna...al ok...izvuko se. Prolistaj ovaj podforum malo pa ces vidjet oborina i padalina sa ugljenom :D

jul 2014.

A gle ako vi kazete tako, nevidim zkj bi mi lagali, al sigurno mi nije odmogo jedino ak mi je izbacivo thc kroz crijeva jer sam srao i prdio non stop, sve u svemu puno vode i znojenje u tri dana me jako cudi takoer..
Bruce BannerENTUZIJASTA

jul 2014.

Meni sad nije jasno kako si srao i prdio nonstop kad aktivni ugljen upravo ne dozvoljava sranje ni malo a ne nonstop, da nisi ti pobrkao ugljen sa ricinusom?! :lol:

jul 2014.

"OSOBINE I DEJSTVA: Aktivni medicinski ugalj je adsorbent sa visokim afinitetom vezivanja liposolubilnih i hidrosolubilnih jedinjenja. Adsorpcija prirodnih i sintetskih lekova, otrova, gasova i produkata bakterijskog metabolizma omoguena je velikom specifi nom povrainom estica. NAMENA: Kod nespecifi ne dijareje, trovanja hranom i hemikalijama, akutnih trovanja lekovima i toksinima, za regulaciju probave (kod nadimanja i gr eva). Kao sastavni deo kune apoteke po~eljno ga je imati sa sobom na putu, odmoru i na izletima. NAPOMENA: Aktivni ugalj ne primenjivati kod trovanja cijanidima, organofosfornim insekticidima, solima gvo~a, korozivima, litijumom i etil/metil alkoholom jer njegova efikasnost nije potvrdjena. Ne preporu uje se deci mlaoj od 3 godine."

jul 2014.

Ja sam prdio stalno i smrdi uzasno, dobro srao sam tri puta i to tesko, nezz fkt samo kazem kaje bilo.. Pogledaj prvu stranicu ove teme potvrdit ce sve kaj sam napiso, pa nisam lud, u tri dana od vode..
truareZMAJ

dec 2015.

Neznam koliko ovjek mora bit o ajan pa povjerovat da med. ugljen isti tijelo od thc-a. Ovi koji su dobili prolaz su ga dobili isklju ivo radi vee konzumacije tekuine neposredno prije testiranja, razrijedili urin da koncentracija padne ispod 50ng/ml ato je neki standardni cutoff za te trakice, dok bi se u krvi naalo definitivno i tu padate sigurno. Isto da je urin test napravljen u medicinskim ustanovama bio bi vam u najmanju ruku sumnjiv i morali bi ga ponoviti sigurno, u mo~da joa kontroliranijim uvjetima, jer nisu doktori blesavi, vjerujte znaju puno viae od nas i sve cake kako zavarat "protivnika". Sad je pitanje hoete li naletit na nekog kome se da ili neda zahebavat s vama i radit dodatne provjere. Isto igra ulogu u koje doba dana piaate. Prva jutarnja piaaka je svakako najgora. Osobno sam pao test i nakon 45 dana nepuaenja a i proaao nakon samo 2 dana nepuaenja (u oba slu aja koli ine unosa su bile cca 1 gram svakodnevno unazad 30 dana). U potonjem slu aju sam se zadnja 24 sata nalijevao sa vodom koliko mi tijelo moglo primit. U bolnici na testu mi je re eno da neato ne atima i morao sam ponoviti, na kraju mislim da sam dobio prolaz samo iz razloga ato sam u razgovoru sa doktorom napomenuo da sam u zadnja 2 dana pio neke biljne tablete za smirenje i neke tablete za ~eludac, koje sam istoj i pokazao al nije ku~ila k...a jer je bolnica bila u Maleziji. Sveukupan lije ni ki pregled tad je bio prolazan. Doma uvijek imam bar 10 kunih testova, i testirao sam se nebrojeno puta, i tek kad sam siguran da sam ist odem na redovan lje ni ki za posao. Na~alost nekad bane test iznenada pa se nema vremena poateno o istit, tad ste jednostavno na milosti ili nemilosti svoje sree ili nesree. Trenutno sam opet u fazi mirovanja (opet zbog posla), 10. dan joa uvijek bez sree kako se vidi u prilo~enom:
truareZMAJ

dec 2015.

Evo jedan update. Danas sam isto radi eksperimenta popio 8 aaa vode od 2dcl u roku od 2 do 2 i pol sata. Nakon jedno etvrte me krenulo s piaanjem i do osme aae sam ve bio jedno 4-5 puta na wc-u. Na kraju je test ispao negativan. Linija je jako blijeda (tzv. ghost line) i neznam koliko je uope vidljiva ovako na slici, ali svaka linija pa makar i najblijea se smatra negativnim rezultatom. Provjereno iz osobnog iskustva jer sam prolazio laboratorijske testove nakon ovakvih rezultata kod kue. Naime, mora se uzet u obzir da je ovdje cutoff 50ng/ml, i da se mo~e desit da vam u bolnicama spreme test sa cut off-om od 20ng/ml na kojem bi vjerovatno pali, ali testovi sa tako niskim cut offom su rijetki i to iz jednostavnog razloga, da se nebi mogli izvu na izgovor o pasivnom puaenju, tj. tipa samo sam bio u istoj prostoriji gdje se puailo. Isto ako niste baa te~i puaa ve konzumirate tek par puta tjedno il par puta mjesecno linija bi vjerovatno ispala i puno vidljivija a i vaae iaenje normalnim putem bi bilo puno br~e. Da ne bude zablude, ovo je samo privremeno o itanje i nakon samo par sati od prestanka "flushanja" mjehura ja u opet biti pozitivan tj. koncentracija e porasti iznad 50ng/ml. Tako da vam, ako vam je u planu varanje, za test nije potrebno se nalijevati danima prije testiranja ve je najbolje po eti pol dana ili no prije uz ato vee mirovanje... uzmite u obzir da ovjek se mo~e otrovati i od prevelike konzumacije vode u kratkom vremenu tako da ne pretjerujte, i ovih mojih 8 aaa u samo 2 sata je previae ra unajui da nam bubrezi procesiraju oko pola litre vode po satu. Slobodno to razdu~ite bar na duplo. Isto treba uzeti u obzir da je vaa urin u ovom slu aju dosta razrijeen i to je primjetno na oko, i ako je recimo firma/kompanija zatra~ila tj. platila uz test na droge isto tako joa dodatan test na provjeru autenti nosti istoga, gdje se gleda ph, specifi na gravitacija, postotak kreatinina itd., u tom slu aju ste u laganoj banani. Da bi odagnali po etnu sumnju postoje navodno aeme obojavanja urina tako da se jutro prije testa popije oko 50-100mg vitamina B2(Riboflavin) i B12, ali to osobno nemogu tvrditi jer nikad nisam probao. Isto tako navodno postoje mixevi koji obuhvaaju sve potrebno za maskiranje razrijeenosti urina ali otom potom, kao ato rekoh, neu o neem ato nisam potvrdio sam na sebi. Osobno smatram da je najsigurniji prolaz na testu (ako se baa ne ~elite o istit il nemate vremena), uzeti urin od neke druge osobe koja ne puai i nije uzimala nikakve lijekove u zadnje vrijeme, i pobrinuti se da prilikom predaje uzorka temperatura bude oko 35-37C ato se najjednostavnije posti~e da ga dr~ite neko vrijeme uz tijelo tj. u gaama. Nije bitno jel muako ili ~ensko jer se ne rade hormonalni testovi. I sve to izvesti bez panike i auakanja jer obi no doktor bude odmah s druge strane vrata i sluaa upravo sumnjive zvukove. Nakon toga po redu bi mi bio sinteti ki urin koji je isto uz namjeatanje temperature, i bez dodatnih provjera, siguran prolaz. Istina da neki miriau viae na kemiju nego urin ali ra unate da nee sad netko i baa anjofat vaau piaaku. `to se ti e detox pia o njima neznam niata ali u dolasku mi je jedan "Sonne's Detoxification No 7" za koji viae izvora potvruje da stvarno funkcionira, a dali je to istina, i kako i na koji na in radi, javim vam kad isprobam. Do tad, ~ivjeli i sretno vam bilo!

jun 2016.

Ljudovi..trebam na jebeni test..bio sam vec jednom iiii naravno..pao sam..nisam pljugo mjesec i nesto sitno..ocito nije dovoljno..ako netko zna molio bi da mi napise..taj ugljen..kolio ga trebam uzimat da bi bio cist..pusiii mi seee..onooo zescee!!!

jun 2016.

Ugljen vrai detox organizma, canabinoidi nisu toxini tako da ti ugljen nee pomoi. Unosi tekuine od 3-5 litara dnevno, pij uvinH aj ili aj od preslice i to ti je jedini na in da se br~e o istia.

jun 2016.

A jebem ti..jel postoji mogucnost da sam cist..nisam pusio mjesec i nesto sitno..il brijem da ce mi se cura morat popisat i to je to..neda mi se zajebavat s cajevima..lokat vodu i sve to..u p.m..

okt 2016.

Jel pomaze pivo mozda za ciscenje, ja pusim aktivno oko godinu dana, cca 2g dnevno, al isto tako pijemo 3-4 litra piva.
hazeriZMAJ

okt 2016.

Ako pusis i pijes pivo onda nista od ciscenja.Ako ides na test onda derni 4,5 piva,popisaj se isto toliko puta i sedmo,osmo pisanje neka bude u casicu za test.Samo je bitno da je kontinuitet tj da pisas...pisas i onda se popisas u casu.Probaj prvo kuci pa budes vidio.Test ti kosta 4 eura.Za vutru.

okt 2016.

Hvala drug :)

maj 2018.

da pitam da li radi posao taj med ugljen zadnji put sam koristio prije 4 dana travu a sutra bi trebao ici na testiranje mokrace da li bi mogao se iscistiti sa tim da da danas popijem i da sutra budem cist??
hazeriZMAJ

maj 2018.

Ne.
crnicarLEGENDA

maj 2018.

Eto pretekao me za pol sekunde

maj 2018.

znaci morao bi uzeti od nekog nepusaca mokracu da bih prosao to bi uspjelo jeli??
hazeriZMAJ

maj 2018.

Da.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se