LEGACY
Konzumacija nakon operacije krajnika
11 odgovora6,476 pregleda
Vutragenjo
ZMAJ39.666 REP
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
okt 2013.
okt 2013.#4
frende gle na mandulama se poslje operacije razvije infekcija ko iz pi...,plus razmisli kakav ce ti filing bit kad se nakasljes ( a zakašljat ces se!), neznam dal bi ti pusenje doneslo bilo kakvo zadovoljstvo, mani se pusenja i slozi si caj jer to ti je najlakse!
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
okt 2013.
okt 2013.#6
uzmi vrećicu s čajem oprezno ju otvori izbaci sta ima u njoj i unutra stavi full usitnjene ili hedove ili trim, meni su bolji hedovi! a za količinu ti nema uputa, jer svako ima drukčiju toleranciju, stavi kolko stavljas za 2 jointa, ako mislis da je malo stavi cirka onoliko koliko je bilo pravog caja u vrecici, zatvori ju, osiguraj i hiti u vrucu vodu, stavi si malo i meda jer bu ti propolis pomogo za grlo!
javi kak je bilo i sretno s oporavkom;)
Vutragenjo
ZMAJ39.666 REP
VutragenjoZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#7
Pa voda bas i nije najbolja. Mislim da se THC mnogo bolje razlozi u mlijeku. Imas ovdje na posta kako se pravi marihuana mlijeko:
https://www.vutra.org/topic/21-marihuana-puter/
JackDaniels
AMBASADOR2.756 REP36%
→ Legenda
JackDanielsAMBASADOR
okt 2013.
okt 2013.#10
Ne piti ništa vruče...jedi kašastu hranu,sladoled i pij guste sokove 7 do 10 dana i vježbaj volju...nije to igra
16 REP32%
→ Istraživač
okt 2013.
okt 2013.#11
Hvala svima na savjetima. :) Da sam neki karakter i nisam,apstinencija mi tesko pada,pogotovo sto se svakom bolesti lijecim sa nasom ljubavi,i to efikasno naravno :D
Jucer sam mlijeko napravio,paket iz celofana samo u cajnik proslijedio,stavio da vrije jedno 20tak minuta,pustio da se ohladi a onda show time :D Efekat tek dolazi za 45 min do 1 sat,ali me za to vratio u pocetnicke dane,drzi 3-4 sata,ludnica :D Beton metoda! :rasta1:
Vutragenjo
ZMAJ39.666 REP
VutragenjoZMAJ
okt 2013.
okt 2013.#12
Ja licno ne volim taj osjecaj. Ustvari ne volim se prenaduvavat a to zna bas da zvekne. Jos kad neko drugi donese kolace otkud ja znam na kojem je on pragu tolerancije.
okt 2013.
1 / 12
okt 2013.
okt 2013.