VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaKonzumacija nakon operacije krajnika
LEGACY

Konzumacija nakon operacije krajnika

11 odgovora6,476 pregleda

okt 2013.

Pozdrav svim uzivaocima vutre. :smoke18: Naslov teme sve govori,da ili ne? Ne snalazim se nesto u kuhinji da pravim sebi pudinge,kolacice itd,pa me striktno pusenje zanima? Hvala!

okt 2013.

Kad si imao operaciju?

okt 2013.

Prije 3 dana..
DomarPOZNAVALAC

okt 2013.

frende gle na mandulama se poslje operacije razvije infekcija ko iz pi...,plus razmisli kakav ce ti filing bit kad se nakasljes ( a zakašljat ces se!), neznam dal bi ti pusenje doneslo bilo kakvo zadovoljstvo, mani se pusenja i slozi si caj jer to ti je najlakse!

okt 2013.

Kako caj da napravim ziv bio.. Jel s listovima ili hedovina? Koliko grama i to.. Hvala :)
DomarPOZNAVALAC

okt 2013.

uzmi vrećicu s čajem oprezno ju otvori izbaci sta ima u njoj i unutra stavi full usitnjene ili hedove ili trim, meni su bolji hedovi! a za količinu ti nema uputa, jer svako ima drukčiju toleranciju, stavi kolko stavljas za 2 jointa, ako mislis da je malo stavi cirka onoliko koliko je bilo pravog caja u vrecici, zatvori ju, osiguraj i hiti u vrucu vodu, stavi si malo i meda jer bu ti propolis pomogo za grlo! javi kak je bilo i sretno s oporavkom;)

okt 2013.

Pa voda bas i nije najbolja. Mislim da se THC mnogo bolje razlozi u mlijeku. Imas ovdje na posta kako se pravi marihuana mlijeko: https://www.vutra.org/topic/21-marihuana-puter/
2cvENTUZIJASTA

okt 2013.

SLADOLED je najbolji posle operacije krajnika da ne dolazi do upale. A ono drugo malo kasnije.Tople ili vruče stvari su sad zlo za tvoje grlo

okt 2013.

A da pricekas malo....nece ti biti nista ako malo pricekas za duvanjem ili sto kaze 2cv lizi slaju ili lizi pljugu hahaa
JackDanielsAMBASADOR

okt 2013.

Ne piti ništa vruče...jedi kašastu hranu,sladoled i pij guste sokove 7 do 10 dana i vježbaj volju...nije to igra

okt 2013.

Hvala svima na savjetima. :) Da sam neki karakter i nisam,apstinencija mi tesko pada,pogotovo sto se svakom bolesti lijecim sa nasom ljubavi,i to efikasno naravno :D Jucer sam mlijeko napravio,paket iz celofana samo u cajnik proslijedio,stavio da vrije jedno 20tak minuta,pustio da se ohladi a onda show time :D Efekat tek dolazi za 45 min do 1 sat,ali me za to vratio u pocetnicke dane,drzi 3-4 sata,ludnica :D Beton metoda! :rasta1:

okt 2013.

Ja licno ne volim taj osjecaj. Ustvari ne volim se prenaduvavat a to zna bas da zvekne. Jos kad neko drugi donese kolace otkud ja znam na kojem je on pragu tolerancije.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se