VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaZelim zivjeti i trebam tvoju pomoc
LEGACY

Zelim zivjeti i trebam tvoju pomoc

37 odgovora2,349 pregleda
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Nisam kanio raditi thread koji se tice ovog mog problema, no obrisan mi je status update sa razlogom "Reason: Ne znam o kakvim donacijama se radi,ali ponuda i potra~nja ilegalnih stvari kao ato su sjemenke,cvjetovi i ulje kanabisa nije dopuatena." Pa da objasnim..... Ne trazim sjemenke, ulje niti kanabis... Naime, osim sto se borim sa rijetkim metastatskim karcinomom, sada me tuce i navodno neizljezciva bleomicinska fibroza pluca. Za viae informacija kliknite na link/sliku dolje... https://gogetfunding.com/i-want-to-live Ukoliko je tema "neprikladna" my bad.. obrisite je... ne zicam drogu, molim sredstva za egzistenciju. Tko je voljan i u mogucnosti pomoci unaprijed sam beskrajno zahvalan na donaciji i/ili share-u same kampanje. Stojim na raspolaganju za sva pitanja! Hvala. <3
Z&NZMAJ

jan 2020.

`to je u pitanju? `to podrazumjeva ta donacija? Pravilnik foruma jasno ka~e ato nije dopuateno. https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/ Ovaj forum postoji ve dugi niz godina i nudi odgovore na mnoga pitanja. Pravila su tu radi zaatite svih lanova i zato sam obrisao status,jer je bilo nejasno ato vi zapravo tra~ite. Lp Z&N Edit: Nakon ovog posta je rasprava krenula u pogreanom smjeru,te je radi toga obrisano sve ato nije potrebno u ovoj temi.
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Premalo mjesta je bilo za objasniti u status updateu, mea culpa. Doduse, ak' se ne varam napisao sam da trebam pomoc, a da vise toga pise na linku (as far as i remember).. Skupljam novac za zivot; hranu, (jer se sam lijecim), pelene, rezije... Sorry na neugodnostima.
likfrikLEGENDA

jan 2020.

nemojte komplikovati,nije tra~io niata ilegalno koliko vidim. ko mo~e nek pomogne ovjeku, sutra se to mo~e desiti i vama.
jesamZMAJ

jan 2020.

em donirati koju kunicu, joa netko?

jan 2020.

Nema komplikacija..tema je jos uvijek tu,a to govori sve. Tu smo da pomognemo.
likfrikLEGENDA

jan 2020.

naravno svi mi uvjek sumnjamo u prevaru, i mnogi zbog toga nee da pomognu. pada mi na pamet da za ubudue u svrhu, zloupotrebe tra~enja donacija, pomoi. administratori odrede neke smjernice, tipa da tra~itelj pru~i dokaz/dokaze koji se mogu provjeriti. zna i samo njima, ne svim lanovima, a ako oni dozvole temu, to lanovima automatski zna i da je pri a istinita. (P.S. ne mislim na pokreta a ove teme, nego bilo je dosad svaata)
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Agreed. Mnogima sam morao dokazivati i nije mi problem (imam 2 puna registratora nalaza n shit)... al' fakat ima hrpetina idiJota koji pokusavaju zaradit na ovaj nacin i tako shebu nas koji, actually, trebamo pomoc.
likfrikLEGENDA

jan 2020.

ma da, a i radi zaatite tvojih podataka, ovako svima moraa davati, sve o sebi, bla,bla, uvjeravati a ima nas svakakvih, sutra ti mo~e murja zakucat na vrata radi growa recimo. samo ti to treba na svu tu muku. rjeaie to admini. ne sumnjamo u njih :thumb:
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Ima ljudi ovdje koji me znaju i privatno pa su nesebicno pokrenuli vlastitu inicijativu atm... nema boljeg nacina nego zahvaliti se i ovim putem... HVALA !! <3
jenny9ENTUZIJASTA

jan 2020.

Zelim ti svu srecu!! I ozdravljenje!! Ja vjerujem u ozdravljenje :-) .
Z&NZMAJ

jan 2020.

@likfrik Ako netko doe na vutra.org forum i bez pojaanjenja tra~i donacije,ato bi mi prvo trebalo pasti na pamet? Okani se krtiziranja rada moderatora i ostalog osoblja,jer to nikada dobro ne zavrai. @bLuNt.z Nema problema,meni nije problem odreagirati,niti to shvaam osobno. `toviae,mogu i status vratiti,jer nije trajno obrisan. Iako mnogi misle da sam de~urna baba roga,oni koji me znaju to nee rei,a znaju me isti ljudi koji znaju i tebe ;) Edit Ipak ne mogu vratit status...sorry...
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Odradio si svoj moderatorski posao vrhunski (imho..prolly bih i ja to napravio). Buduci da si moderator i ocekuje se da budes dezurna "baba roga" (iako su mi, osobno, babedroge draze). Hvala ti na zelji da vratis status, al' ovaj post je i vise nego dovoljan! tenks! Zivi bili pa se i mi nekad upoznali pa cemo se svi znat skupa medjusobno jednom, da, ako ne i onda.:rasta: <3 edit: hvala na editu... vidis da si vrhunski moderator. :D
likfrikLEGENDA

jan 2020.

di sam ja to kritizirao rad moderatora i ostalog osoblja? daj da ujem.?

jan 2020.

Da nije Zlocko odreagirao ..odreagirao bi ja,ili netko od modera. Uglavnom nije Zlocko mislio nista lose !! Na neka pitanja smo morali dobiti odgovor. Ajmo to zaboraviti i ako mozemo pomoci ...pomozimo. Zato je tema tu!!:cool23:
likfrikLEGENDA

jan 2020.

ma da. ali lik se okanjuje tu na mene, ni primjetio ga nisam, tek sad ku~im da je on ovjeku obrisao post. i to se deaava ok. mo~da bi i ja tako na svom forumu, nije znao situaciju, sve razumljivo. ali se on sad obruaava na mene, i prijeti joa. neosnovano. di sam ja tu kritizirao ikoga?. dao sam prijedlog,. nisam ja ovdje doaao da neko tu izigrava neku strogou nada mnom. ja u zaboraviti, ali tome reci neka me se okane.

jan 2020.

Stay + kag0aJqQsGo

jan 2020.

Ma daj likfrik stalno nesto brundas brate dragi,ako bude potrebe odvojit cu vrijeme pa cu naci tvoje postove koje se odnose na rad modova! Nije tome nego covjek ima svoje ime i nece te se okaniti dok se ne krenes normalno ponasati na forumu! Kako se nitko drugi ne buni da se nekakva strogoca provodi na njima ili hoces reci da se ostali boje modova i admina pa si se ti naso praviti baja i tjeras neku pravdu?

jan 2020.

Daj se skuliraj i procitaj pravilnik foruma.. Puno tvojih objava je s bahatim stavom. Nije ti ovo pijaca, ti ljudi koji tebe zivciraju pruzaju vecu pomoc ljudima vec godinama.. Nemam nista protiv tebe samo pokazi malo razumijevanja i gledaj sire a ne s neba pa u rebra. Peace Edit: Pomozimo covjeku!
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

"deca", ajd'..... sad svi skupa zazmirit. duboko udahnut i izdahnut par puta i poslusat/pogledat kaj vam je to @opa cupa poslao. make love not war, animals are not fur, pink is a color too etc. <3
likfrikLEGENDA

jan 2020.

onda ja grijeaim. evo ja se izvinjavam. i da se nebi ponovilo. poato sam u godinama. kad se ovjek teako mjenja. otiu sa foruma. zna i svojom voljom. ne iz inata. ve zbog osjeaja. nepripadnosti.
KönneRLEGENDA

jan 2020.

@likfrik Calm down Svi se ponekad zaletimo, mo~da se osjetimo neugodno al to je ~ivot. Danas si pogrijeaio ti, nekad sam i ja, i opet u, i opet ea i ti, i netko drugi. Nema potrebe osjeat se neprihvaeno, samo se trebamo nau it nosit i sa KRITIKAMA na svoj ra un... samo ti nama ostani tu, neka se svi skupa dalje dru~imo kroz forum kada ve ne mo~emo u javnosti zbog trenutne ilegalne tematike, vutra.. :respect::rolleyes:
Z&NZMAJ

jan 2020.

Evo ga joa jedan...uh... Vidi ovako, u godinama ili ne, ne tra~imo od tebe da se mjenjaa... samo shvati... Tvoj prvi post u ovoj temi se ne mora tuma iti nikako, vidi se da je po tebi cijela situacija trivijalna. Ovaj forum postoji ve dugo, a postoji samo zato ato reagiramo na prvu. Ta reakcija je esto onda predmet kritike, ali isti ljudi koji kritiziraju ne vide dalje od svoje percepcije nepravde koja je izvraena. Zar ti mislia da je meni bilo drago obrisati status ovjeku koji tra~i pomo? Zar mislia da se ne osjeam ko zadnje go*vno kad banujem nekoga tko pokuaava doi do ulja koje mu potecijalno mo~e spasiti ~ivot? Ali dobro, ako ea se sam udaljiti s foruma, to je tvoje pravo. Evo, ako ti iata znai ovo, ja osobno to niti o ekujem, niti mi je drago zbog toga. BTW. Malo si me uvrijedio, ali ajde...uva~it u ispriku...inae ih ne uva~avam, ali evo, napravit u iznimku... PS. Ovo emo sve pobrisati...totalno je nepotrebno...nek stoji danas samo, jer imam osjeaj da ako sad maknemo, opet e se netko uhvatit tog pobrisanog statusa.

jan 2020.

Jebiga zlocko vec kad ces brisat onda da i ja kazem nesto :) prije si bio zlo&napokao a sad bi ti vise odgovaralo zlo&dobro jer prije se nisi ispricavao nikome i svakog si natamburao po krakom ali vrijeme ide i onda oprostis jednom a nakon toga evo odmah red njih koji bi se nesto okusali sa zlo&naopako da vide kao ce proci al bilo kako bilo ovaj zlocko mi se puno vise svidja ;) ekipa mora znati da postoje pravila zbog svih nas i . A tebi stari :respect: za borbu i trazenje pomoci kad vise nemozes sam i tu smo da pomognemo jer nazalost nisi folirant a svi smo mi samo ljudi u cemu i je lijepota ovog zivota jer podlozni smo bolestima,glupostima,ljubavi, ljutnji i na kraju osudjivanju kad nesto nerazumijemo al na kraju srce uvijek odradi ono sto je ispravno ;)

jan 2020.

Evo kad sam vec lajkovao vecinu komentara u ovoj temi i ja bih se pridruzio pomoci, koliko mogu. Nismo iz iste drzave, pa malo ne znam ni kako. Ako neko ima neki savjet nek mi kaze :) s engleskim sam 0, tako da... Koliko sam samo puta rekao ekipa, da vas nema trebalo bi vas izmisliti :D I ja ne znam sta bi da me banuju trajno sa foruma, bilo bi ono, bas bi mi bio bed :D iako sam bio banovan jednom ne znam zbog cega a ne znam ni na koliko dana :D Mozda neko i zna, ko me banovao :D Sigurno je @Zlo&Naopako hahaha
Z&NZMAJ

jan 2020.

Ako je bilo u po etku,2016. nisam bio u moder modu :) malo mi trebalo odmora :D Iskreno, nisam mislio da u se viae hvatat tog posla, ali @Himalaya me zeznuo :P Ili je mo~da sve vas zeznuo o_O
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Radim na Hrvat(ista)nskom prijevodu upravo pa ima da celi svet razume sta pise! ;) Najefektivnija je financijska pomoc koju mozes donirati putem paypala, revolutea, crowdfunding stranice, uplatom na bankovni racun (na zahtjev saljem podatke) ili pak dijeljenjem linka https://gogetfunding.com/i-want-to-live/ na socijalnim mrezama kako bi se dotaknuo sto veci broj ljudi.... Hvala <3

jan 2020.

Ukoliko je tema "neprikladna" my bad.. obrisite je... ne zicam drogu, molim sredstva za egzistenciju. Hvala. <3 Pozdrav raja.. pozdrav i tebi druze, nadam se da ces naci svoje resenje ili pomoc za zdravstveni problem, ali te molim te da rec ,, droga ,, ne koristis kad je u pitanju kanabis, kao sto vidis i tebi je nazalost potrebna ta vrsta pomoci, pa je glupo taj naziv koriristiti za lek, izvini al morao sam, nadam se da ces naci resenje, pozdrav svima, pomno pratim forum pa sam morao se ubaciti, kao i do sad.. Verovatno ove sative, zbog kojih vec nocima ne spavam, peaceeeeee::lulamira::
bLuNt.zLEGENDA

jan 2020.

Hvala na lijepim zeljama! <3 Kada se vec i to poteze... zapravo sam i mislio na drogu (dop, heroin, smack, zuto - call it as you want). Slazemo se, kanabis nije droga vec medicina. :respect:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se