VUTRA
ForumMarihuanaMedicinakrema od marihuane
LEGACY

krema od marihuane

12 odgovora7,538 pregleda

jan 2012.

pozdrav svima! imam jedno pitanje pa ako netko mo~e pomoi...ugl, prijateljica ima psorijazu, pa me zanima dali bi joj pomogla krema od marihuane, ili se to moze tretirati i sa uljem? za ulje sam nasao recept, dali mozda netko ima i za kremu?
DJFlyHighLEGENDA

jan 2012.

psorijaza je bolest koze, kad otpada, mjenja boju i na fleke bude sve, jako zaje**na bolest. ali ne vjerujem da se moze vutra pomoc u vezi toga. ako sam u krivu neka me netko ispravi, ali ja ti prepourcujem da potrazis jos malo na internetu za kreme bazirane na prirodnoj bazi i naci ces nesto sigurno sta pomaze :) sretno i peace out :)
mazarLEGENDA

jan 2012.

u neku ato prirodniju kremu na 100 mL kreme (imam i kremu i s maslinovim uljem sam pomijeaao za sun anje;)), stavi 1 mL hemp oila i to je to:banana:
macedoniaENTUZIJASTA

jan 2012.

jeste mazar je radio neke eksperimente i napravio kremu koja je djelovala znaci na pravome mjestu si
maverickAMBASADOR

jan 2012.

Gledal sam za staroga nekad davno pa mi je ostal link: https://www.greenpassion.org/index.php?/topic/20466-hemp-oil-for-psoriasis/ sve pro itaj Studija kanabinoidi i psorijaza: Science Links Japan | Cannabinoids inhibit human keratinocyte proliferation through a non-CB1/CB2 mechanism and have a potential therapeutic value in the treatment of psoriasis Patent za lijek na bazi kanabisa protiv psorijaze: PHARMACOLOGICAL TREATMENT OF PSORIASIS - Patent application

jan 2012.

puno hvala svima :)

feb 2012.

sam imam seborei ni dermatitis, kao i psoriaza i kod ove bolesti vidljivi simptomi su posljedica ne eg drugog kad se izlije i primarna bolest (psiha, autoimuni uzrok, poreme ej rada lojnih ~lijezda itd) dakle treba lije iti primarni uzrok bolesti, vidljivi simptomi bolesti sami e se povui

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se