Naravno da je dim atetan , zato su ljudi izmislili ima nekoliko 1000 godina u Nepalu i ostalim zemljama gdje je bar neato ato je vrijedilo od onih propalih civilizacija ostalo .ak ako se dobro sjeam prije nekih 10 godina lik mi je pri
ao da ovi u Nepalu
ak imaju i neki oblik primitivnog vaporizera , dakle vutru ne pale da gori nego samo zagriju na nekoj metalnoj plo
ici temeperature tik ispod temperature na kojoj po
inje goriti tj. ovi duvaju naravno samo haaia(zna
i stvar sa joa manje sporednih tvari) takav dim kad se joa dodatno i ohladi kroz vodu je daleko manje opasan od npr. aetnje kroz grad gdje prolazi gomila auta i ostalih zagaiva
a i da ne nabrajam joa 100 drugih potencijalno opasnijih stvari ato se ti
e kancerogenosti , pa
ak i hrana bez koje se ne mo~e ~ivjeti, da ne pri
am o vodi zagaenoj razno raznim negativnim utjecajima ,mogao si danas na HRT -u vidjeti ata o vodi i stani
nim biofrekvencijama,ka~e ovaj jedan Dr.Alternativac(da ga ne imenujem jer s vutrom lik koliko mi se
ni nema nikakve veze a i da ima
isto sumnjam da bi izaaao na HRT i ko grom iz vedra neba izjavio Vutra je dobra za spre
avanje airenja raka).
ak i voda koja je bioloaki ispravna za piti tj.nema atetnih bakterija i ostalih mikro sranja , mo~e biti zagaena jednostavno frekvencijama raznim , jednostavno ~ivimo u zagaenom svijetu i jebiga , snalazi se kako znaa , ovaj ima neku spravu za poniatavanje tih loaih utjecaja i zra
enja iz okolice. Ja sam dosta skepti
an prema takvim stvarima ali ima u tome neato sigurno ,mora biti neki odgovor na to kako obole ljudi koji nisu ni puaili ~ivjeli su na
istom zraku itd. i nisu imali nekih genetskih predispozicija za oboliti od raka , barem tako mislim zbog
injenice da im u bli~oj familiji nije bilo oboljelih,
ak ni meu onima koji su puaili i ~ivjeli nezdravim ~ivotom od onih koji su oboljeli.Niata nije 100% dokazano ato se ti
e tog raka , jest ono kao da ovi koji puae imaju puno vee aanse ali ata je sa ovima koji nikad nisu puaili kao ovaj jedan moj malo dalji roak,kome niko drugi nije obolio i umro od raka.
A sam THC mo~e biti jedino lijek ili ako se previae koristi sredstvo za otupljivanje mo~danih osjetla za u~itak,ali onda napravi pauzu i mirna Bosna ili ve gdje ~ivia :) .
Uzgoji ti Reggaesaurus sebi neato da valja ako imaa priliku i nabavi kakvu dobru lulu vodenu i baci duhan,alkohol i ostala sranja bie ti grlo super,nee ti trebat ni NEo anign ni strepslis(namjerno sam izvrnuo malo rije
i ali znaa o
emu se radi , mada nisu loae stvari ja sam nekad kad me uvati grlo poato svetog dima nema uvijek , onda apoteka jebiga bayer ali poma~e dobro) sad ne znam ata je tebe uvatilo ,ovo meni je nekad davno ponekad od prehlade a i puaenja raznih sranja tzv. trava i duhana posebno znao sam i krvavih pa
ia iz grla izbacit valjda kapilari popucaju ,a nije ima 8-9 godina kako sam prestao sa la~njak vutrama i cigarama , nadam se da ni tebi nije niata ozbiljnije , meni valjda nije evo ima od tad nisam izbacivao nikakve krvave pa
ie ni pilie iz plua.
Siguran sam da ti nije od vutre mora da duvaa neki zajeb ja sam od takvih imao ako ne iste onda barem sli
ne a ato se ti
e plpua i nekih drugih stvari i joa ore probleme sve je prestalo kad sam prestao duvati bilokakvo ***** koje iole sli
i na vutru.