VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaReumatoidni artitis
LEGACY

Reumatoidni artitis

10 odgovora1,713 pregleda

maj 2021.

Stariji clan obitelji ima reumatoidni artritis, zanimaju me iskustva i sta ljudi koriste za lijecenje istog? Mogu li se koristiti kreme i da li one imaju ikakav psiholoski ucinak?

maj 2021.

Ja imam reumu.Znaci, non stop. Pusim joint da zaboravim. Ali i dalje boli. Ako bas boli jako da mi smeta, Diclo Duo kapsula mi poma~e. Ucinak marihuane ne ublazava bol ali um da :) Treba probati sa kremama.

maj 2021.

Posto je rijec o starijoj zeni koja se nije sa tim susretala mislim da nikakav oblik pusenja ne dolazi u obzir. Najvise me zanimaju iskustva ljudi sa kremama. Hvala puno na odgovoru

dec 2021.

Pokuaao sam apiterapiju unutar oblika 'Ho-Shin-Do'. Sada viae nisam u~ivao u velikom ubla~avanju sa malim dozama. (Igrom slu aja, ovo ve e pokuaavam sam po prvi put, koriatenje cjelokupnog uboda.) Mo~da bih bio sklon da pokuaam, meutim moj raspon cijena je prili no mali u ovoj fazi. ak sam pokuaao: dijetu (pH, veganska, umjerena), akupunkturu, moksibustiju, kiropraktiku, o itavanje frekvencije naturopatije (navedeno da imam "kongenitalni sifilis"..???), IR jastu i, magnetno-disciplinski jastu i, masa~u, molitvu, znojnica, iaenje parazita, maatovita i dalekovidna potraga, steroidi (je egzoti no!!). Mo~da u se sjetiti
JurioLEGENDA

dec 2021.

Krema pomaze i sigurno nema nikakav psiho ucinak. Isto tako moze uzeti cbd kapi koje isto mogu pomoci i isto nemaju psiho ucinak.

jan 2022.

Hope this had helped you.

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.