LEGACY
oci
40 odgovora6,096 pregleda
29 REP58%
→ Istraživač
apr 2013.
apr 2013.#1
Drugari imam 18 godina i ne purnjam nesto dugo ...od prilike 6 meseci :)
imam problem sa tim da mi oci mnogo puknu ..svi mi kazu to a i sam primecujem :)
Moguce da je zbog toga jer su zelene.. primetio sam kod par drugova sa svetlim ocima da je stanje skoro isto.
Sta bi trebao da radim da se to manje primecuje?? Da krenem da koristim kapi ?? Ili mozda postoji neko drugo resenje :)
Hvala unapred :leafblunt:
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
apr 2013.
apr 2013.#2
Kapi "Visine" koristi samo kad moraa nije to zdravo stalno torbat u oci
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
apr 2013.
apr 2013.#3
kapi za o
i e ti samo shebati vid...recimo Xalatan koji se koristi za reguliranje o
nog tlaka ti nepovratno promijeni boju aarenice u smeu...vjerujem da je i s Visinama i ostalim kapima neka caka...
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
apr 2013.
apr 2013.#5
visine djeluje, ali bi ti preporucia da se klonis tog otrova, nije siguran
Hooker
LEGENDA9.957 REP50%
→ Zmaj
HookerLEGENDA
apr 2013.
apr 2013.#6
Ima do boje o
iju dosta, ato svetlije to osetljivije. Meni su plave i uvek prvi zakrvavim u druatvu. Mani se kapi, nema ti spasa :icon_lol: , a da uvek postoji drugo reaenje, naravno da postoji, nao
are za sunce :icon_mrgreen: , e sad, ato ea ih nekada nositi i u pono to je ve druga pri
a.
Nego, setih se. Davno je bilo, slava kod drugara, izadjemo napolje, dunemo, vratimo se i ja uhvatim da se igram sa nekom devoj
icom, imala je neke 3 - 4 godine. Mala mi u krilu i ja je ispitujem a ona odgovara.
- `ta je ovo ? ( poka~em na nos )
- Nos !
- `ta je ovo ? ( poka~em na usta )
- Usta !
- Bravo, a ata je ovo ? ( poka~em na kosu )
- Kosa !
- A ovo ? ( poka~em na o
i )
- O
i !
- A koje su mi boje o
i ?
- Civene !
Eto...
roower
POZNAVALAC1.205 REP67%
→ Ambasador
roowerPOZNAVALAC
apr 2013.
apr 2013.#7
Visine--koristio sam i ja prije,i gle cuda,,ok mozda su zaista te kapi lose za zdravlje,,,ali ....posto dobim i ja Krmece oci posle jednog Jointa,, kapam ja kapam ,,i
oduvjek sam imo prirodnu upalu i crvenilo (Konjuktivitis),,crveni se tek tak ,,ali .poslije jedno mjesec dva kapanja,ode crvenilo ,,,mislim konjuktivitis,,nema vise,,visine.na losem glasu ..ali igrom slucaja visinom se ja rjesio crvenila i upale ,,sasvim slucajno,,,:-) ziva istina,,
29 REP58%
→ Istraživač
apr 2013.
apr 2013.#8
Hvala vam.. inace koristio sam kapi par puta bas visine :D i hemokulin .. visine mi bukvalno odmah izbeli oci ali postanu previse bele, mozda je smesno ali oni koji su koristili visine (a vidim da vas ima dosta) znaju o cemu se radi :)
Jedini problem je kad istrosim kapi, pa kad dodjem ispred kuce i tako se isparanoisem jer ih nisam stavio .. ne smem u kucu da udjem jbt :D xaxaxa
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
roower
POZNAVALAC1.205 REP67%
→ Ambasador
roowerPOZNAVALAC
apr 2013.
apr 2013.#10
Posto duvnem najmanje jedan Dzox na dan ,,,oci su mi uvijek crvene,mada nemogu to stopostotvrditi,,imam samo taj osjecaj logicno,,:-)
kod mene je sad crvenilo samo od duvke,,,
problem je ako mi oci nisu crvene,,jer onda se pitaju svi ,,u jebote zasto ima covjek tak bistre oci ,,a inace......Ha ha hahahah
rKj420
ZMAJ25.636 REP
rKj420ZMAJ
apr 2013.
apr 2013.#11
prokulin ti je keva i nece ti nista sjebati,crvenilo nestane za 5min,ja ih koristim i zimi jer mi smeta jaka belina snega i na moru posle kupanja(zbog soli etc) evo vec 9 godina...vid mi se nije sjebo nimalo, a imam i farmaceuta u porodici tako da nema nezeljenih efekata :)
Otto Grunf
LEGENDA7.374 REP24%
→ Zmaj
Otto GrunfLEGENDA
apr 2013.
apr 2013.#13
Po meni, imaa dve bezbolne opcije:
1. Poja
aj 'purnjanje' i navikni okolinu na crvenilo o
iju...
2. Po
ni piti, eventualno lagati da si alkoholi
ar. :ridinghorse:
:signs046:
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
apr 2013.
apr 2013.#14
hahahha ma samo Visine ili ako nema, mora bit nekih drugih kapi za ubijanje crvenila...e sad za zjembe kako smanjit to ne znam :D
29 REP58%
→ Istraživač
apr 2013.
apr 2013.#15
visine znam da deluje, i to veoma brzo :D nastavicu sa tim... hvala vam :D
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
apr 2013.
apr 2013.#16
malo manje tog na j*****, please, nemojte zameriti al ovo je ipak forum a ne ulica
20 REP40%
→ Istraživač
apr 2013.
apr 2013.#17
meni je skoro uvjek prolazilo da sam bio s drustvom u kuci a oni su pusili i da me dim nagrizao i jos sam malo popio (da opravdam stanje napusenosti) XD i palilo je , a moja sestricna ima stalno kapi sa sobom vec 2-3 godine i nema problema s vidom , tako da =/
marley trix
ENTUZIJASTA378 REP45%
→ Poznavalac
marley trixENTUZIJASTA
apr 2013.
apr 2013.#18
ja licno ne volim kapi,nezz nemam nista protiv toga al nekako jednostavno volim onaj osjecaj kad su ni oci teske,nezz kako da objasnim al znate vec,a nisam nikad imala neugodnih situacija sa crvenim ocima ono da mi neko prigovara uostalom boli me briga
jer brzo mi prodje a kasnije budu one vodene oci ahhah
roower
POZNAVALAC1.205 REP67%
→ Ambasador
roowerPOZNAVALAC
apr 2013.
apr 2013.#19
da da,,,he he he,,,kad sjedis doma ,navuces kez i spustis kapke na rezervu,, ili :dog_walk2:
FantomSB
AMBASADOR4.664 REP90%
→ Legenda
FantomSBAMBASADOR
apr 2013.
apr 2013.#20
Proculin skopje. Duplo i viae jeftinije od Visine a super obavljaju posao. A to ato se tie atetnosti, pa nemoraa svako malo kapat, samo u trenucima kad je potrebno, kad mislia da netko nebi smio primjetit. Tako sam ja radio u tvojim godinama. I sv5 vidim ko krtica :-)
FantomSB
AMBASADOR4.664 REP90%
→ Legenda
FantomSBAMBASADOR
apr 2013.
apr 2013.#21
Proculin skopje. Duplo i viae jeftinije od Visine a super obavljaju posao. A to ato se tie atetnosti, pa nemoraa svako malo kapat, samo u trenucima kad je potrebno, kad mislia da netko nebi smio primjetit. Tako sam ja radio u tvojim godinama. I sv5 vidim ko krtica :-)
apr 2013.
1 / 21
apr 2013.
apr 2013.