VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaPozdrav dobri ljudi!!!
LEGACY

Pozdrav dobri ljudi!!!

10 odgovora572 pregleda
AleHazeISTRAŽIVAČ

22. dec 2025.

Treba mi neko kome se mogu obratiti za ulje thc, kako li vec to ide... Otac mi ima karcinom jetre 4 stadijum, duze vreme na hemoterapijama, srcani bolesnik... Javite mi se za nesto, ako je uopste moguce... Javljaju se i neki bolovi... Sta mi preporucujete od ulja, i ko bi mogao dati bilokakvu inf.. bio bih zahvalan!!

23. dec 2025.

https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/ Svu sreu ti ~elim ,ovdje ljudi rasturaju ato se ti e ulja,ja sam dosta slabiji u tom podru ju al tokom dana ti se ve javi ekipa.~iv bio brat i dr~ite se :cool23: d
BizzzoZMAJ

23. dec 2025.

Dobro nam doaao. }ao mi je zbog situacije u kojoj se tvoj otac nalazi. Karcinom jetre u 4. stadiju, uz dugotrajne kemoterapije i sr ane probleme, izuzetno je teako stanje i za pacijenta i za obitelj. Sasvim je razumljivo da tra~ia bilo kakvu pomo ili barem neato ato bi moglo ubla~iti bolove Kako bi se uope mogla dati smislenija informacija ili podijeliti iskustva (a ne nagaati), nedostaje dosta va~nih detalja jer je svaka situacija individualna, pogotovo kod ovako ozbiljne dijagnoze. Primjerice: koje to no terapije trenutno prima (koja kemoterapija, je li terapija aktivna ili je pauza)? kakvi su bolovi (stalni ili povremeni, ja ina, gdje se javljaju, poma~e li postojea terapija protiv bolova)? koje lijekove ve uzima (posebno zbog srca i jetre)? je li uklju en palijativni tim ili su lije nici ve dali preporuke za kontrolu boli? u kojoj se zemlji nalazite (zbog zakonskog okvira i mogunosti savjetovanja)? Va~no je naglasiti da kod karcinoma jetre sve ato se unosi u organizam dodatno optereuje ve ozbiljno oateen organ. Razna ulja i ekstrakti nisu bezazleni i mogu imati interakcije s kemoterapijom ili drugim lijekovima, zato je nu~no sve takve opcije prethodno raspraviti s onkologom ili palijativnim lije nikom. Na forumu se mogu dobiti opa iskustva i informacije, ali nitko ovdje ne mo~e niti smije zamijeniti lije ni ki savjet. Ako ~elia, slobodno dopuni navedene informacije pa e se lakae javiti ljudi koji mogu podijeliti iskustva ili te uputiti gdje potra~iti stru nu pomo. S obzirom na situaciju bilo kakvo ulje RSO i to ju er jos. Prepruka konzumacija pomocu cepica ili BioMixa kako bi se izbjegla jetra. Ovdje molim te nemoj pokuaavati nabaviti jer se ne bavimo time.

2. apr 2026.

Javio mi se čovjek sa problemima,da ne ulazim u detalje,živim u Hrvatskoj, doslovno ne smijem poklonit!!! Da mu treba ulje,bolovi,sranje,ja ga malo provjerim,a on na Facebooku nudi RSO ulje za 500€ 10 ml!? Razumijem da nismo svi u istom financijskom rangu,ali uzet nekome toliko novaca,nije uredu! Jer meni da je netko u obitelji u takvom problemu,napisao bi barem državu. Ovako ispada,da ti se sviđa high ulja:) Nadam se da griješim,ali član od 2013. imaš nešto poruka,sumnjivo,jbag...
BizzzoZMAJ

2. apr 2026.

@0Marac0 ??? S kim kucaa brate?

3. apr 2026.

Mislia ato sam htio re i:) Zaboravio sam citirat prvi post ,na njega sam odgovorio.... Pokuaao sam pomo i u par navrata, na~alost radi pravila foruma to tu ne smijem. Na IGu kako imam profil rippericcc,jave se ljudi s takvim dijagnozama,da ti pamet stane. Ali jave se kao kolega koji je zapo eo temu,bez nekih va~nih informacija. Jer kad ti netko drag ima takvu bolest, zaato ekat 4.stadij? Nismo svi za uzgoj,to razumijem,niti neki imaju mogunost, mjesto za uzgajat itd. Ne ka~em za kolegu gore,da ne piae istinu,ali moraju razumjeti da ima ljudi koji naau dobru volju pokuaaju iskoristit. Teake su to teme,mene to sve viae pogaa,da ne mogu poslat ovjeku malo ulja,da mo~e normalno ~ivjet,a ja koji ne treba ulje,ide mi van iz uaiju.

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.