LEGACY
'Moderna' medicina i rak
16 odgovora1,694 pregleda
gremo
AMBASADOR2.445 REP27%
→ Legenda
gremoAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#1
Ne znam kamo bi ovo stavio, ako ve netko nije, tako da u ovdje i ako moderatori misle da treba premjestit/obrisat ... sorry.
Poslao mi prijatelj link, i mada znam da 'moderna' medicina u veini slu
ajeva funkcionira na na
in da ti da otrov pa protuotrov i tako u krug, svejedno se nanovo iznenadim koliko su nemoralni, ne
ovje
ni, pohlepni i na kraju krajeva nestru
ni (da ne ka~em neznalice) a sve u slu~bi njihovog boga jedinoga ... novca. (
ast izuzecima)
Milijuni ljudi bespotrebno lije
eni zbog raka kojeg nisu imali
Usput na istoj stranici naletio i na ovo: 75% lije
nika u svijetu odbija kemoterapiju za sebe i to ne doktori ope prakse nego onkolozi.
thc boss
AMBASADOR3.296 REP51%
→ Legenda
thc bossAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#2
ato je najgore ti isti doktori su kod nas u HR gurali mobilnu mamografiju i to predstavljali kao neato obavezno
ime se ~ene moraju podvrgnuti
im stupe u malo kasniju dob, a o zra
enju niko niata..
kad smo ve kod doktora, evo jedan
lanak doktora o atetnosti marihuane neke doktorice.
Ka~e da
ak izaziva rast raka i fizi
ki oateuje mozak, izaziva kriminalne radnje, hrpa gluposti, nego me zanima izmeu hrpe gluposti ovo s testosteronom jel to istina da smanjuje testosteron?
http://www.zzjzdnz.hr/hr/zdravlje/mentalno_zdravlje/266-ch-0?&l_over=1
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
avg 2013.
avg 2013.#3
thc boss.... ne...
pa covjece pod broj 5 pise marihuana nije lijek... cim sam to vidio, sam izaso xD
pa sta je ta normalna?? nego sta je ako nije lijek , zasto se inace MEDICINSKI legalizira u americi i polako po europi i svuda... hrpa gluposti... to nebi trebo ni citat, citaj medicinske clanke, prave, di opisu tocno sta vutra za sta sluzi i pomaze i sta je minus ( jako malo toga, da se ni ne zamjeti)
peace out !
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
avg 2013.
avg 2013.#4
ne znam ni sta ocekujete od specijaliste akolske medicine, u opisu radnog mesta joj je da prica kako je mariska opasna po zdravlje
thc boss
AMBASADOR3.296 REP51%
→ Legenda
thc bossAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#5
ma ne..ja sam iaao tra~it po netu jer mi buraz ka~e da vutra smanjuje testosteron, pa poato ja radim neku miainu masu, pa sam iaao tra~it i naletio na ovaj
lanak..
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
avg 2013.
avg 2013.#7
Ovo mene neko zaebaje ili? Je li ona ovo ozbiljno ili je sarkazam?
"U ovom tekstu u pokuaati odgovoriti na 7 naj
eaih zabluda ili mitova o marihuani, koji vladaju meu mladima, a koje aire mnogi iz neznanja, a oni drugi zato jer im je u interesu ato vea zarada." - Hvala na prosvjetljenju (u prevodu...vutra.org posjecuju samo neznalice i dileri)
"a broj osoba registriranih kao ovisnika o kanabisu" - i ja sam ovisan.Sinoc me uhvatila kriza,potegnuo sam noz na ukucane
Imao bi ja jos citata ali mi se znoje jajca od daljnjeg citanja.
Sve u svemu,gospodjo Matija ale Mratovi, dr.med., specijalist akolske medicine-POKENJ*** TI SE NA DIPLOMU I "ZNANJE".
avg 2013.
1 / 9
avg 2013.
avg 2013.