VUTRA
ForumMarihuanaMedicina'Moderna' medicina i rak
LEGACY

'Moderna' medicina i rak

16 odgovora1,694 pregleda
gremoAMBASADOR

avg 2013.

Ne znam kamo bi ovo stavio, ako ve netko nije, tako da u ovdje i ako moderatori misle da treba premjestit/obrisat ... sorry. Poslao mi prijatelj link, i mada znam da 'moderna' medicina u veini slu ajeva funkcionira na na in da ti da otrov pa protuotrov i tako u krug, svejedno se nanovo iznenadim koliko su nemoralni, ne ovje ni, pohlepni i na kraju krajeva nestru ni (da ne ka~em neznalice) a sve u slu~bi njihovog boga jedinoga ... novca. ( ast izuzecima) Milijuni ljudi bespotrebno lije eni zbog raka kojeg nisu imali Usput na istoj stranici naletio i na ovo: 75% lije nika u svijetu odbija kemoterapiju za sebe i to ne doktori ope prakse nego onkolozi.
thc bossAMBASADOR

avg 2013.

ato je najgore ti isti doktori su kod nas u HR gurali mobilnu mamografiju i to predstavljali kao neato obavezno ime se ~ene moraju podvrgnuti im stupe u malo kasniju dob, a o zra enju niko niata.. kad smo ve kod doktora, evo jedan lanak doktora o atetnosti marihuane neke doktorice. Ka~e da ak izaziva rast raka i fizi ki oateuje mozak, izaziva kriminalne radnje, hrpa gluposti, nego me zanima izmeu hrpe gluposti ovo s testosteronom jel to istina da smanjuje testosteron? http://www.zzjzdnz.hr/hr/zdravlje/mentalno_zdravlje/266-ch-0?&l_over=1
DJFlyHighLEGENDA

avg 2013.

thc boss.... ne... pa covjece pod broj 5 pise marihuana nije lijek... cim sam to vidio, sam izaso xD pa sta je ta normalna?? nego sta je ako nije lijek , zasto se inace MEDICINSKI legalizira u americi i polako po europi i svuda... hrpa gluposti... to nebi trebo ni citat, citaj medicinske clanke, prave, di opisu tocno sta vutra za sta sluzi i pomaze i sta je minus ( jako malo toga, da se ni ne zamjeti) peace out !

avg 2013.

ne znam ni sta ocekujete od specijaliste akolske medicine, u opisu radnog mesta joj je da prica kako je mariska opasna po zdravlje
thc bossAMBASADOR

avg 2013.

ma ne..ja sam iaao tra~it po netu jer mi buraz ka~e da vutra smanjuje testosteron, pa poato ja radim neku miainu masu, pa sam iaao tra~it i naletio na ovaj lanak..

avg 2013.

NORML's Marijuana Health Mythology
SoStonedENTUZIJASTA

avg 2013.

Ovo mene neko zaebaje ili? Je li ona ovo ozbiljno ili je sarkazam? "U ovom tekstu u pokuaati odgovoriti na 7 naj eaih zabluda ili mitova o marihuani, koji vladaju meu mladima, a koje aire mnogi iz neznanja, a oni drugi zato jer im je u interesu ato vea zarada." - Hvala na prosvjetljenju (u prevodu...vutra.org posjecuju samo neznalice i dileri) "a broj osoba registriranih kao ovisnika o kanabisu" - i ja sam ovisan.Sinoc me uhvatila kriza,potegnuo sam noz na ukucane Imao bi ja jos citata ali mi se znoje jajca od daljnjeg citanja. Sve u svemu,gospodjo Matija ale Mratovi, dr.med., specijalist akolske medicine-POKENJ*** TI SE NA DIPLOMU I "ZNANJE".
weedoyeLEGENDA

avg 2013.

vutra smanjuje al samo masu, tj salo, i ja treniram pa ne vidim da padam, za povecanje lucenje testosterona uzimaj sumece tablete sa cinkom, iznenadices se ujutru, neko ce se uvek buditi pre tebe :D sry za oftopik :D
mazarLEGENDA

avg 2013.

"Kada smo pisali o tome koliko je opasna mamografija, pobornici pla eni ke znanosti i propagande su nas prozivali nazadnjacima koji umjesto u ginekologa moraju ii u aamana." ata fali aamanima :joint2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se