LEGACY
Trava i tablete (ne illegalne )
16 odgovora3,951 pregleda
15 REP30%
→ Istraživač
dec 2012.
dec 2012.#1
imao sam problema sa srcem (aritmija neka )
i radio sam neke pretrage nista srasno... al' dali su mi godinu dana da pijem corvitol (50 mg to su neke tablete koje regulisu rad srca, ja mislim )
Ugl. pitanje je smijem li ja koristiti travu i te tablete ?
a poznato je isto tako da trava ubrzava rad srca (bar meni, i to me malo prepadne )
je li se samo meni to desava i je li opasno onda ? :)
hvala, sry ako je postavio neku slicnu temu
nox1cous
ENTUZIJASTA490 REP73%
→ Poznavalac
nox1cousENTUZIJASTA
dec 2012.
dec 2012.#2
"THC also acts as a smooth-muscle relaxant, relaxing the walls of the arteries, which can result in lower blood pressure and increased blood flow to the tissues"
"in long-term heavy users of cannabis, marihuana has no significant effect on myocardial contractility independent of its effect on heart rate."
Svagdje sam cito da su kanabinoidi jako dobri za srce i cijeli kardiovaskularni sustav, tako da sumnjam da moze bit lose.
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#3
Trebalo bi neku opuatajuu vrstu, neku Indicu koja tako djeluje i nema ubrzavanja srca. Vrste poput Sadhu, Bubblegum, Blueberry i sli
no...
boz
:sun2:
not smoke
LEGENDA8.836 REP38%
→ Zmaj
not smokeLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#4
pa brate nebi trebao uopste da konzumiras vutricu igras se vatrom.dali pusis cigare ako da bacaj to smece sto pre!!!!
pecurko
POZNAVALAC948 REP39%
→ Ambasador
pecurkoPOZNAVALAC
dec 2012.
dec 2012.#5
Corvitol (metoprolol tartarat) je selektivni beta blokator...trava nee akoditi, ali nemoj ni pod ta
kom razno da naglo prekinea terapiju...
15 REP30%
→ Istraživač
dec 2012.
dec 2012.#6
hvala vam na odgvorima :)
ne brini necu prestati piti na svoju ruku corvitol to cu cekati doktora da mi "ukine"
pio sam alkohol i tablete ove jednom, ako moze alkohol moze i biljka :))
hvala vam jos jednom ^^
ako imate jos savjeta podjeliti :D
ps. zivim u BIH ovdje je veoma nekvalitetna trava :(
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
dec 2012.
dec 2012.#7
Imam ti ja savjet. Ako ne poslusas, onda si ili glup ili lud.
Ako ne znas koju vrstu trave pusis i da li ona ima dokazane smetnje za srce ili ne, svakom frulom riskiras zdravlje i zivot.
Mogu pretpostaviti da ne znas jer da znas onda ne bi pitao. Znaci, savjet: prestani pusit travu osim ako ne nades neku za koju pouzdano znas da nije losa ili je cak dobra za srce.
Sve ostalo su ludosti.
15 REP30%
→ Istraživač
dec 2012.
1 / 9
dec 2012.
dec 2012.