VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaTrava i tablete (ne illegalne )
LEGACY

Trava i tablete (ne illegalne )

16 odgovora3,951 pregleda

dec 2012.

imao sam problema sa srcem (aritmija neka ) i radio sam neke pretrage nista srasno... al' dali su mi godinu dana da pijem corvitol (50 mg to su neke tablete koje regulisu rad srca, ja mislim ) Ugl. pitanje je smijem li ja koristiti travu i te tablete ? a poznato je isto tako da trava ubrzava rad srca (bar meni, i to me malo prepadne ) je li se samo meni to desava i je li opasno onda ? :) hvala, sry ako je postavio neku slicnu temu
nox1cousENTUZIJASTA

dec 2012.

"THC also acts as a smooth-muscle relaxant, relaxing the walls of the arteries, which can result in lower blood pressure and increased blood flow to the tissues" "in long-term heavy users of cannabis, marihuana has no significant effect on myocardial contractility independent of its effect on heart rate." Svagdje sam cito da su kanabinoidi jako dobri za srce i cijeli kardiovaskularni sustav, tako da sumnjam da moze bit lose.
bozgaLEGENDA

dec 2012.

Trebalo bi neku opuatajuu vrstu, neku Indicu koja tako djeluje i nema ubrzavanja srca. Vrste poput Sadhu, Bubblegum, Blueberry i sli no... boz :sun2:
not smokeLEGENDA

dec 2012.

pa brate nebi trebao uopste da konzumiras vutricu igras se vatrom.dali pusis cigare ako da bacaj to smece sto pre!!!!
pecurkoPOZNAVALAC

dec 2012.

Corvitol (metoprolol tartarat) je selektivni beta blokator...trava nee akoditi, ali nemoj ni pod ta kom razno da naglo prekinea terapiju...

dec 2012.

hvala vam na odgvorima :) ne brini necu prestati piti na svoju ruku corvitol to cu cekati doktora da mi "ukine" pio sam alkohol i tablete ove jednom, ako moze alkohol moze i biljka :)) hvala vam jos jednom ^^ ako imate jos savjeta podjeliti :D ps. zivim u BIH ovdje je veoma nekvalitetna trava :(

dec 2012.

Imam ti ja savjet. Ako ne poslusas, onda si ili glup ili lud. Ako ne znas koju vrstu trave pusis i da li ona ima dokazane smetnje za srce ili ne, svakom frulom riskiras zdravlje i zivot. Mogu pretpostaviti da ne znas jer da znas onda ne bi pitao. Znaci, savjet: prestani pusit travu osim ako ne nades neku za koju pouzdano znas da nije losa ili je cak dobra za srce. Sve ostalo su ludosti.

dec 2012.

vjeverice drazi mi je odgovor bio od pecurke :( ugl. hvala ti :D
pljuga2ENTUZIJASTA

dec 2012.

posadimo cvjece pusimo travu ;) ma od trave niko nije rikno pa neces ni ti ne se boj ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se