VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaKriza od trave????
LEGACY

Kriza od trave????

50 odgovora15,446 pregleda

jan 2013.

Zdravo !!! Poceo sam sa travom pre jedno god.dana.Zadnjih 6meseci koristim je skoro svaki dan.Kad ostanem bez trave dan,dva osetim krize slicne ko sto su od heroin,metadon,ko da me neko srafcigerom bode po kozi,povracanje,mucnina,jak nemir,proliv..Pretpostavljam da je to jer je prskana,(jer znam da od trave nema krize),ali opet to su samo moje pretpostavke.Problem je sto ni metadon ne pokriva tu krizu...Jel doziveo neko nesto slicno,ima li neki medikament kako bi se to ublazilo..neki savet>???
SenzaPietaPOZNAVALAC

jan 2013.

Rece covek i ostane ziv Moguce da su tu travu sto ti pusis prskali heroinom ili metadonom :)

jan 2013.

A mozda si se jednostavno razbolio :dada I da je jesu prskali koji put (u sto sumnjam),nema sanse da su sve i jednu koju si do sada pusio prskali horsom ili necim slicnim

jan 2013.

.. ak ni metadon ne pokriva tu krizu !? omg.. zaato to pijea? :( od toga ti je loae..
weedoyeLEGENDA

jan 2013.

druze ko zna sta si ti koristio dok nisi i u toku koristenja trave pa kad ostanes str8 ti osetis simptome krize posto ih je trava ublazavala, od trave mozes da osetis zavisnost al istu onu kao kad ti se jede nesto slatko ili kad ostanes bez neta, kablovske mada meni je bez neta bas "kriza", tj smorim se ko bulja. A da ti non stop prskaju travu heroinom ona bi onda kostala 30 evra po gramu tako da cisto sumnjam u to. Cim ti sad pijes metadon ti si sigurno radio dop posto to koriste ti kad se skidaju sa dopa a kazu da su metadonske krzie gore nego na dopu. Ako nesto nije tacno od ovoga sto sam zakljucio nemoj da se vredjas al postavio si dosta skakljivo pitanje plus da koristis metadon i takav jezakljucak usledio. poz i sretno u "skidanju" ps. savet za tebe ako imas krize a trva pomaze da sklopis boks uzmes automatike i tako se lecis tj skidas simptome krize... zeleni-- druze sve na ovom svetu izaziva zavisnost samo nesto vise nesto manje...

jan 2013.

To ti je zato sto trava izaziva psihicku ovisnost ne fizicku ko heroin i ostala sranja,a to da je prskana hahahah debilu. Ja pusim vec 13 god svaki dan otprilike 10 jointa spalim i kod krize ti jedino moze pomoci normabel. Nemozes spavat malo ti je vruce pa hladno,nemozes niti jest imas cudan osijecaj u zelucu paranoje o nuspojavama ovisi od organizma do organizma SINEK TO TI JE APSTINENCIJSKI SINDROM, O marihuani se mo~e postati ovisan! Premda neke osobe ne postaju, neki redoviti konzumenti nakon prestanka uzimanja marihuane imaju znakove apstinencijskog sindroma: nemir, gubitak apetita, teakoe spavanja, gubitak te~ine, drhtanje ruku. Ovisnost se lakae razvije kod mladih koji nisu zavraili psihi ki i fizi ki razvoj ( u pubertetu). Evo ti iz nekog clanka
dite_splitaAMBASADOR

jan 2013.

ma vidis da se lik krka metadonon, bice dopaa al nece da prizna
boli me ufoENTUZIJASTA

jan 2013.

jedva sam izdr~ao 1 dan bez fejsbuka...to je ovisnost haha:angry015::angry015::angry015:
weedoyeLEGENDA

jan 2013.

e ako je iz clanka iz novina onda je to aksiom, nema potrebe da dalje diskutujemo o tome...
nenashPOZNAVALAC

jan 2013.

:konjo

jan 2013.

Po mome iskustvu,kriza zbog ne duvanja mora biti povezana sa drugim uzrocima joa....ina e je mala. No to ipak ovisi isklju ivo od osobe do osobe. Moje mialjenje je da potra~ia uzrok negdje drugdje,...osim u travi.

jan 2013.

tesko da je ovo zbog nedostatka trave, zapravo, nemoguce... ili si jedini na svetu
loopAMBASADOR

jan 2013.

Ajs Nigrutin-(droga u heroin) - YouTube neko ti je sipao drogu u heroin HAHA:dada
Dr.ChronicENTUZIJASTA

jan 2013.

dali si imao kada mucninu prije nego sto si poceo pusit ?? kao sto si rekao da si pusio svaki dan i naviko si da te nista ne boli jer se zna da trava pomaze :D .. i sad nema vutre par dana i opet se vracaju stari bolovi mucnine itd itd...
crunkisiLEGENDA

jan 2013.

Takodjer mislim da je nemoguce. Ako te muci sada nesanica, znaci da te i prije konzumacije mucila... samo dok koristis spavas kao beba. Nije trava razlog tome sto si ti opisao sigurno i iskreno ne zelim ni znati sto si sve koristio
loopAMBASADOR

jan 2013.

toliko toga receno u jednoj recenici...... 'ni' metadon znaci da si probao sve i svasta da sredis krizu,pa cak i 'metku' a ono ni METKA NE POMAZE... 'PROBLEM' je sto ti treba stres free enviroment,svez vazduh,poztivno razmisljanje-a ne da jurcas od zurke do zurke kombinujes razne opijate sa alkoholom,lose se hranis i lose spavas(ako uopste spavas)...tu je 'problem'...
PinkFrojdENTUZIJASTA

jan 2013.

"Kriza od trave????" dobro da si stavio upitnike, a ako se pitas, nema krize od nedostatka trave, svakako ne takve kakvu ti opisujes, 100% neizvodljivo da je vutra problem
CreativeLEGENDA

jan 2013.

kriza je u mozgu na pishickoj bazi frend...nepostoji fizicka ovisnost o vutri.
GewindENTUZIJASTA

jan 2013.

... npr. u duhanu. Iako ne ka~em da je to de ku koji je otvorio temu... ALI, dosta esto ljudi osjete duhansku krizu, pogotovo ako su prije puaili cigare pa prestali sa cigarama i nastavili sa vutrom. A zbog stila motanja na ovim podru jima, a to je "ato viae duhana da d~oja izgleda bolja i vea", ljudi osjete krizu nedostatka od obe supstance. Samo ato je po meni od duhana gora ;)
loopAMBASADOR

jan 2013.

jos sa pojavom ovih 'skunk' ova (sto bi rekli dileri sa ulice),jake dzidze-lose(ili nikako) flushane,grebu grlo, pa ljudi trpaju jos vise duvana da kao 'bolje gori' ma idi
HookerLEGENDA

jan 2013.

Ma daaj, ata je ovo ?! Svaka vam ast ato se trudite da odgovorite i pomognete, ali ... Ma ne znam zbog ega bilo ata piaem ovde.

jan 2013.

da moze bit i to,i na to sam pomislio,ali sada nakon vasih postova mi je lakse jer sam 100%siguran da nemoze bit od trave,razlog valja traziti u nesto drugo....inace nisam dopas samo sam uporedio simptome koe sam nekad osecao od heroina,metadona i koe osetim sada,i slazem se da je ludo zato i pitam. HVALA PUNO!!!

jan 2013.

Ovo mi lici na potraznju hemije! Da li si se pogresno izrazio pisanjem ili ne, uglavnom smo te, velika vecina, dozivili kao strasnog narkomana, jbg. Ja sam zakljucio da si ostao bez novca za drogu, pa trazis savjet za neku jeftinu ili jos bolje, besplatnu alternativu. Ako imas ruzna iskustva sa travom, napisi ih da ih i mi znamo, ali nemoj potrazivati hemiju na ovom forumu da ne dobijes po piiiiiiiipci :cvetak
ze markoAMBASADOR

jan 2013.

Pokrenuo si lavinu komentara... Govoria gluposti i okani se teakih droga!

apr 2014.

frajer koman iz sjene, a sto se tice vu svi znamo kako je kad pusite non stop sedmicu dve tri mjesec, naviknete sve raditi high, i onda bum bezvutrica, sve vam je bezveze smoreno, kao kad raskinete sa djevojkom fali dio vas hahah... krevet nije kao sto je nekad bio, eh da je top za pred spavanje, neko vam kaze nesto sto nije po vasem et malo burnije reakcije, to je psihicka ovisnost, e sada drhtanje ruku, toplo hladno, je opadanje nivoa THCa pogotovo poslije duzeg pusenja, a besanica ja iskreno mislim da je to malo u glavi, jer svi znamo kako je popusiti indicu na bong za predspavanje :D :D

apr 2014.

ja nemam pojma o emu vi pri ate. mora da ste izuzetno nestabilni i slabi karakter. ja puaim svaki dan i ne osjeam nikakve probleme kad prestanem, pauzu od mjesec dana i ne osjetim. to vam nije od vutre, to je od viaka vremena. naite si zanimacije, ispunite dan, bavite se ne ime i neete ni pomisliti na vutru. ka~e jedna stara latinska: "carpe diem!"

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se