VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaVakcina i vutra??
LEGACY

Vakcina i vutra??

34 odgovora3,041 pregleda

mar 2018.

Kada sam bio mladji preskakao sam neke vakcine, a sada je uveden novi zakon po kojem je obavezno primanje svih vakcina bez obzira na uzrast.Juce sam duvao, danas cu verovatno a sutra bih trebao ici na vakcinu. Da li smem imati nikotina i trave u krvi?
ZodraZMAJ

mar 2018.

Ma opuateno samo...ako mo~ea da ih izbegnea bilo bi najbolje, ali ne zbog thc u krvi ve zbog te proklete hemije u njima!Veliki sam protivnik istih jer sam se svaata nagledao zbog njih..
sir i vrhnjeAMBASADOR

mar 2018.

Nema nikakve veze ni da dodjes napusen kod doktora, tako da se nemoj brinut
GiacominiENTUZIJASTA

mar 2018.

Ma kakva vakcina prijatelju, ne nasedaj na taj otrov. To je nametnuto od strane dusmana kojima je u cilju da otruju narod.
ZodraZMAJ

mar 2018.

Da je bar otrov, dobijes ga i nema te!Nego ovo te godinama lagano ubija!!!

mar 2018.

Previae pani ia Zodra, ili si izgleda se u~ivio u zadnje sezone Dosje X serije :D Protiv ipova da, ali vakcina mo~e dobro doi.. npr ja bez vakcine ne bi nigdje putovo u neke regione planete zbog infekcija koje se mogu zadesit a na koje mi imunitet nije spreman..
ZodraZMAJ

mar 2018.

Pa ne bi tako pri ao da si video, cuo ono ato sam ja!Ali ova tema je jako nezgodna pa bolje da je ne airimo viae!Imam u porodici vrhunskog epidemiologa.Ne bih ja pri ao bez neke zaledjine.A te fore Dosije x i tako to...to ostavi za tinejdzere!
trubabubaLEGENDA

mar 2018.

zodra, de otvori temu za to pa napisi malo nesto ako imas neke dobre insajderske info molim te. sto vise info to bolje. ja sam jako uplasen u vezi svega toga. u svakom slucaju grozim se pomisli na ovo gofno od 3u1 MMR koje se moze izbjeci tako da daju odvojeno i da odgode par mjeseci dok dete prede tu "opasnu" dob.
ZodraZMAJ

mar 2018.

Ja imam dvoje i nijedno nisam dozvolio da primi niti jednu.Malo ima razlike od dr~ave do dr~ave, ali sad u ti objasniti. Idi kod svog pedijatra i tra~i da ti da uput da izvadia krv detetu da se pregleda da li je alegri ano na sastojke iz vakcine!Npr na aluminijum, zivu i sve te konzervanse koje se nalaze u njima!Tada ti niata ne mogu!Ako budea iaao na galamau nee biti dobro.Trenutno sam na poslu pa kako budem imao vremena piaem ti sve ato bi moglo da ti pomogne! Mo~e da se da odvojeno, ali to zavisi da li je tvoja dr~ava naru ila takve vakcine.Npr danas se prave 6/1 i to je onda nemogue odvojiti!Mi imamo jednu od najja ih pedijatara pred penziju i ona npr nije dozvolila da se vakcinisu njeni unuci.Treba samo zagrebati po povrsini..ne upadati u kalup.Kazes opasna dob?Mislis dok ne dete ne progovori, prohoda..da to su te vidljive stvari, a ima i onih ne vidljiv koje polako deluju!Npr moja prva komsinica je cekala da dete prohoda, progovori..Kad je odvela sina na vakcinu posle 24h dete totalno gluvo!Zna i 100% ne uje.Grozota kako ih boli k....za decu.Ne ka~em da e se to desiti svakom detetu, ali ajd imaj m....pa se kockaj!Evo kod ovog lekara specijaliste su bili svi nasi doktori na usavrsavanje, specijalizaciju iz bivae Juge.. Mr20zdyd57A Odgledaj ovo, nemoj da te mrzi.. Rei u ti samo da imam sina od 5 i erku od 3 god i nemaju niata upisano u karton, tj nikada nisu bili bolesni osim boginja i malo nekad zapuaen nos...zna i 0 u kartonu evidencije bolesti.E to se desi kad se ne trpaa u rad imunog sistema!Samo priroda dru~e i da deca ato duze sisaju!Ja mojima svako jutro dajem meaavinu meda, polena i propolisa!Pucaju od snage i zdravlja!

mar 2018.

Javljam se primio sam vakcinu sve je uredu

mar 2018.

Kakvo je to kod vas cijepljenje, ata tog ima i u punoljetnosti i za ega to daju? Mislim kod nas se zadnje obavezno cijepivo dobiva negdje u 6-7 razredu osnovne, prvi put ujem za obavezno cijepljenje u toj dobi :(.

mar 2018.

najveci problem je ta visevalentnost vacc, ne moze bre mali organizam da se izbori sa svim tim, da su odvojene jos i nekako, ali ovo je uzas. ne znam kako je kod vas na zapadu, ali ovde su krenule krivicne prijave, bas danas procitah, protiv antivakcinasa, i jos prete, pored novcanih kazni da ce i decu oduzimati i davati u hraniteljske porodice!?! ybni srbistan. s druge strane, pre par godina sam izdobijao komplet antitetanus, svojevoljno, a kako i ne bi kad ovde po bolnicama umiru ljudi od klostridije.
ZodraZMAJ

mar 2018.

To su dru~e samo zastraaivanja..ko sme tebi dete da oduzme, a da to dete pritom pristojno ~ivi i vodi se briga o njemu!A sto se ti e tu~be, jesi li video ko tu~i takozvane antivakcinaae?Jadno. ak to ne radi dr~ava jer nema osnova za to jer ne postoji nikakva takozvana epidemija boginja itd..Odea na stranicu Batuta i vidis da je i prosle i predprosle godine isti broj obelevao od boginja! ak predprosle vise nego ove, a tad nije bila hajka kao ova...i nije proglaaena epidemija!Zaato?Pa zato ato je prodaja MMR iala dobro!Tuga..

mar 2018.

I kod nas ti socijalna slu~ba dolazi na vrata ako ne ~elia dati dijete na cijepljenje. Takav je zakon i joa od prije EU, to je ono ato nam je ostavio komunizam i nemogue je iskorijeniti tu naviku i praksu u medicini. Ja sam ak bio i dobio dopis kad sam odbio dati dijete na cijepljenje od socijalne slu~be u kome odbijanje cijepljenja u navedenom razdoblju dovodi do gubitka skrbniatva nad dijetetom za oba roditelja. Nije to kriv zapad, to je kriv Tito ebo ih on sve. To je on nametnuo, a s obzirom da ga mnogi na vlasti i dalje idoliziraju onda nije ni udo da i dalje njeguju neke ru~ne navike. Jednostavno kod nas to ide preko poznanstava, svatko ima nekog doktora koji radi negdje za prijatelja ili poznanika i on ti izda potvrdu i uvede u kartoteku da ti je dijete cijepljeno i problem rijeaen. Da se ugledavaju na zapad bilo bi bolje jer na zapadu ima dosta dr~ava u kojima je to stvar osobnog izbora.
ZodraZMAJ

mar 2018.

Da, na zapadu kad treba da vakciniaea dete potpiaes pristanak!Kod nas obrnuto.Jbt kao u logoru da smo!Ja nikad nisam uo da je nekom dete oduzeto, a puno je nevakcinisane dece...bar one koje nisu primile mmr.Znam, nezgodno je kad tako neato dodje napismeno, ali do oduzimanja ne verujem da bi doalo..Znam jbn je rizikovati...Nema nam druge nego nekom tutnuti u dzep malo evra i da se ispiae karton!!A to si upravu kada ka~ea da nam je joa od Tita i komunizma!Jedina razlika (i to bitna)je ta ato smo mi u vreme Tita pravili domae istije vakcine, a danas uvozimo kojekavo djubre i joa te obavezuje da ga primia...tj deca!U Srbiji je Batut prodat Novartisu koji su optu~eni za mnoge stete koje su naneli deci, a i svi znamo ata su napravili 2009 sa onim svinjskim gripom.I mi ladno njima prodamo Batut i sad nam stranci odlu uju o zdravlju dece!
hazeriZMAJ

mar 2018.

I upravo zbog takvog razmisljanja smo dno smeca na koje Evropa baca svoje smeceJer ne postujemo sebe...jer zasto bi necije dijete preko veze dobilo "dobar ljek" dok drugo pati jer mu mama nema veze,muza...Te podjele su nas i dovele da nam Evropa gura ono sto oni nece... Joker..nemoj krivo shvatiti,ne odnosi se na tebe nego na opce stanje povodom toga problema:respect: Totalno sam protiv bilo kakvog "moras"...smatram da roditelji trebaju odluciti za svoje dijete,a ne ovi sabani iz sabora koji unose preko svojih "firmi" te faraceutske pizdarije...Ali ne..tu ljudi sute,a kad treba prijaviti susjeda prvi su u muriji...Ma hebo takav odgoj i politiku....

mar 2018.

cvgwLxQC7-8
CalMagENTUZIJASTA

maj 2019.

Kad pominjete vakcine protiv svinjskog gripa, ja sam je dobio krajem 2009-te, a godinama unazad sam bio veoma bolestan od polineuropatije i nele enog encefalita..Bio sam potpuno slab sa gomilom drugih problema..ALI, 6 dana nakon te vakcine, moje stanje se dramati no pogoraalo...Od tada do danas sam totalno uniaten..Sve ato su mi lekari znali dati su Lirica i Tramadoli...Neznam kako uopate dokazati da je ta vakcina napravila haos u nervnom sistemu i mozgu, ali imam utisak da jeste..Da mogu da vratim vreme..sigurno bih je odbio...A sada, mogu jedino da se nadam da e ulje dospeti u moje ruke, pa polako...Izbacivati hemiju odvratnu...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se