sep 2017.#1
Pozdrav svim gruwerima.Na ovaj forum sam uaao prvenstveno iz zdravstvenih razloga.Teako sam bolestan ve 17 godina, a zadnjih 6 godina ~ivim uz pomo trodona.Neznanje doktora me je zamalo koatalo ~ivota, a prava dijagnoza je postavljena sa 5 godina zakaanjenja. Postencefalitis, virusni...Tad mi je re
eno ovako:" udno je kako si ostao ~iv, a drugo, nemoj se nadati nikakvom poboljaanju ni izle
enju...Bie ti u stvari sve gore i gore.." Trajno i teako oateen ceo nervni sistem, a i mozak...Tri godine kasnije saznajem joa jednu dijagnozu, Polineuropatija-toxi
na..(po glavi mi se prosulo oko 10 cl ~ive, na poslu, 96-te god). Neverovatno ali i to je teako oatetilo nervne zavraetke...Posledice su: neizdr~ivi bolovi u celom telu, izrazita slabost, hladnoa, nesvestice, pospanost, i 95% vremena vezan za krevet...2010-te godine, nakon dobijanja vakcine protiv svinjskog gripa, stanje mi se katastrofalno pogoraava, gde su na sve muke dodati i u~asni oseaji u telu, koje ni sad ne umem da objasnim, a bilo je tu i napada, sli
nih epilepti
nim...Veoma kompleksno, doktorima apsolutno nejasno a ja sam umirao u mukama...Onda se neko setio da mi daju trodone i tako sam dobio ovaj drugi ~ivot...ALI...trodon drasti
no gubi na efikasnosti i jako brzo u doi (opet) u situaciju da razmialjam kako da prekratim sve ovo...I tako, hvala Bogu, internetu, i Vama forumaaima, ja skapiram da iako sam sa 53 godine invalid i osuen na lagano i bolno odumiranje, ipak MO}E da bude druga
ije....Mnogo sam
itao ali zbog oateene memorije i fokusa, jako teako sastavljam celu sliku..ini se ipak da meni treba i THC za bolove i CBD za regenerisanje nerava...Tako nekako...Nisam rekao da su u centru svih pogoraanja mog stanja, moji teako bolesni sinusi, i da sam apsolutno Intolerantan na hladnou i promaju, te da sam prisiljen na ~ivot u staklenom zvonu, sa temperaturom od 24 stepena i bez ikakvog kretanja vazduha..U suprotnom, sledi domino efekat, sa drhtanjem, oduzimanjem,padanjem, i u te~im situacijama, napadi poput epilepti
nih...HELP...Treba mi Vaae mialjenje, najpre o mogunosti smanjenja ili
ak skidanja sa Trodona a posle toga mo~da i nekog blagog poboljaanja opateg stanja...Voleo bih da me neko uzme pod svoje, kao mentor, i da me vodi korak po korak, jer bih imao gomilu pitanja...Nisam nabrojao ni treinu svih dijagnoza, a najja
i udarac mi je zadala supruga koja me ostavila pre dve godine....Eto, na
inio sam prvi korak, i sad
ekam kosmos da odreaguje...( Op
injen sam izlaganjima gospodina Bob-a i pozdravljam mog imenjaka Stipeta...)
sep 2017.#4
Dosao dobro na :vutra: i samo hrabro ...
sep 2017.#5
Dobro nam dosao, i da se sto pre sa trodona skines.
sep 2017.#7
Dobro nam dosao vjeruj klapa ovdje je toliko puna pozitive da ce ti na sve nacine koliko je moguce pomoci svako dobro drug zelim ti zdravlja
Za pocetak predlozio bih ti Detoks organizma Zeolitom imo sam u obitelji tragediju zhavacenu Karcinomom nazalost kasno je krenula sa zeolitom ali vidno oporavljena detoksirana pogledaj temu Zeolit najjaci detoksikator toliko od mene skromno ali iskreno provjereno
sep 2017.#8
Dobrodosao na forum. Smislit cemo nesto glede thc-cbd ;)
Jesi li uopce u mogucnosti za uzgajat? Fizicki mislim.
ovaj dio mi nije jasan. kako 10cl zive moze prouzrociti polineuropatiju? tj kako uopce ziva pri kontaktu moze prouzrociti bilo sto, a pogotovo tako nesto, pa makar i 10 litara zive, sto nije uopce opasno.
sep 2017.#9
Sve najbolje. }elim ti oporavak. Izdr~i!
sep 2017.#10
E tebe
ekam imenjak...Hvala na dobrodoalici...Pokretan sam, ali zimi nesmem iz kue..Mislim da imam uslove za indor..Vidim da si mnogima pomogao, pa mo~da i meni dohvatia vremena? A ~iva je veoma, veoma opasna
ak i u malim koli
inama..Isparenja su ta koja direktno ubijaju nervne zavraetke...A nisam je uspeo svu pokupiti oko stola...Kolega za susednim stolom je naprasno umro posle pola godine...A ja odjednom slabost, pa slabost...Tako je po
elo...
sep 2017.#11
ni ne trebas ici. sve sto ti treba ti stigne postom :) samo ces morat poslozit to sve
trenutno mi je mentorski na pauzi, al ima drugih mentora ako ce ti trebati.
to je vec druga prica. ako nisi pokupio i ako je to isparavalo kroz duzi vremenski period, onda je sve jasno. mislio sam da pricas samo o kontaktu sa glavom, sto i nije nikakva opasnost posto je fizicki kontakt sa zivom bezopasan.
prouci malo sto tocno zelis, koliko veliki box, koliko biljaka itd.....
sep 2017.#12
Da, treba mi mentor...Ovde gde ~ivim, Stipe je krajnje retko ime, pa sam se obradovao ato nisam jedini.Ha..Ako nemo~ea biti mentor, ok, ata u...Iskreno, imam potrebu upoznat se s nekim, da ne prolazim sam kroz sve ovo,(
ak se i dopisivati preko i-maila) a ti kao imenjak si bio idealan....Pripremio sam pitanja, znam ata hou, detalji mi trebaju...I mentor koji naginje CBD-u...
sep 2017.#14
Ceka te tezak put ali vjeruj mi da se sve moze ;)
Ekipa je pozitiva i pomoc ces sigurno dobiti,opusteno :)
sep 2017.#15
Dobrodoaao na Vutru, aaljem gro pozitivne vibre i ~elim da ato prije doea do lijeka, slo~ia box i zarazia se sa growanjem!
}ivio :thumb:
sep 2017.#16
I od mene imas podrsku,samo pozitivno..Kaj se tice growanja po meni je zasad najvaznije Stipino prvo pitanje
sep 2017.#17
Sve se resava brale citaj pomalo i laganini u growanje:bocni::
sep 2017.#18
Pozdrav, savjetovao bih ti
iaenje organizma od otrova pomou Zeolita kao jednog od najja
ih detoksikatora. Maarski Neurosan je siguran, u Srbiji imaa domai u duanima zdrave hrane. Druga stvar je tekui klorofil, imaa ga na iherbu, takoer odli
an
ista
organizma. Tree ato ti treba je riblje ulje, obnavlja funkcije mozga i ~ivaca, najbolje je fermentirano ulje jetre bakalara.
Imaa ga u Hrvatskoj i na iherbu.
`to se ti
e prehrane moraa u potpunosti izbaciti:
- aeer sve vrste, smei, sklatkiai,
okolade, kola
i, keksi, sladoledi, gazirana pia, svi kupovni sokovi, med...
- sve vrste braana i tjestinine
- sve mlije
ne prizvode i jaja
- duhan, kava, alkohol,
- svu procesuiranu hranu i sol (osim himalajske i druge nerafinirane), rafinirana ulja
Vrlo je va~no izbaciti gluten (paenica, ra~ i druge ~itarice osim prosa, heljde, Quinoe, amaranta) i kazein iz mlijeka i mlije
nih proizvoda jer ih organizam prepoznaje kao strano tijelo koji rade upale u tijelu i optereuju imunosni sustav.
Hrana koja se jede:
- svje~e cijeeni sokovi od povra
- zdrave ~itarice: proso, Quinoa, amarant, heljda
- smoothije od sjemenki, povra i voa
- ulja: konopljino, laneno i kokosovo
- povre i voe
Uz ovakav na
in prehrane i uzimanja
ista
a organizma (zeolita, klorofila i ribljeg ulja) trebalo bi doi do poboljaanja stanja.
Bilo bi dobro da uzimaa i ulje kanabisa jer e sigurno pomoi.
sep 2017.#19
vilkomen senjor stipe 2, samo ladne glave i po svom, svoj organizam moraa sluaat viae od doktora...;)
sep 2017.#20
Veliko hvala na savetima..Mogu rei da sam prihvatio neke od ovih stavki, npr. doru
ak mi je uglavnom jabuka+banana+aaka oraaastih plodova...Ali, moj problem je ato sam sam, i naj
eae nemoan da izaem iz kue...Pa onda ru
am ata ima.A
esto nema niata..Stipe1 je postavio klju
no pitanje: " Da li ti fizi
ki mo~ea odradit groow? " Neznam...Ali ako ne pokuaam, neu ni znati..Tako da moram..O
ekivao sam neko mialjenje o THC/CBD u mom slu
aju, no dobro...Tra~im mentora pa polako..
sep 2017.#21
pozz :wave:
mentor se tra~i ovako, pomoi e ti oko growa i odabira sjemenki
https://www.vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/
vidim da si tu od 2014. nisi neveo jel duvaa i kakav je efekt?
ne mora grow biti fizi
ki naporan
sep 2017.#22
Hvala na savetu...Na forum sam jedva uspevao da se naka
im zbog tu~ne i nenormalne situacije u porodici, nakon ato je supruga reaila da me ostavi...A duvao nisam nikad u ~ivotu, osim pre 7 godina, kad mi je bolest doala do vrhunca, i na~alost, reagovao sam suprotno o
ekivanom..Nakon toga po
inje moj ~ivot na trodonima, i proale godine sam ponovo probao nekoliko dimova, ali nisam osetio skoro niata...predpostavljam da je trodon toliko dominantan, da nisam ni osetio THC...Zbog toga e po meni odabir straina biti najva~niji deo mog groowanja..CBD 1/1 ili 2/1....Za po
etak, jedan orman e promeniti funkciju (86x53x180 cm)...Joa samo da odaberem mentora i lagano..Dae Bog, i kosmos..
sep 2017.#23
Trodoni su na bazi metadona,tramadola,znaci ljekovi protiv jakih bolova.Cbd-thc 1-1 sorte mogu dobro promijeniti kvalitetu zivota na bolje,malo te razbuditi,dignuti iz sivila.Ja sam se ove godine uvijerio u ljekovitost ulja i njegova pozitivna svojstva.Ne mogu te savjetovati previse ali ti zelim srecu i ako bilo gdje zapne u uzgoju,projektiranju...ima ovdje i Tesle,Anstajni...doktori vrijedni cudenja,bez zahebancije tako da neses imati problema:thumb:
sep 2017.#24
Trodon je teaka droga..Jednu no sam zaboravio uzeti terapiju, i u toku noi sam do~iveo takav u~as da sam tek tada shvatio da su od mene napravili narkomana. Od tada intenzivno u
im o kanabisovom ulju..A skinuti se skroz sa trodona za mene je san...I imam neki oseaj da e to uspeti..Hvala ti Hazeri na pozitivnim re
ima..To je ono ato mi fali..
sep 2017.#25
Dobrodosao na :vutra:
Sto se tice growanja, nema tu nekih velikih napora osim potova sa zemljom i taj box da se napravi i sredi.. Cini mi se da niko nije pitao, ali kako si sa budzetom sto se boxa tice i opreme?
Sto se straina tice, ne znam puno tako da necu da lupam..
Samo bez brige, svi na forumu su pozitivni tako da sam gotovo siguran da ce trodonima doci kraj ;)
edit:
Nadji mentora po tvom izboru i samo vozi :spliff:
sep 2017.#26
Iz sna u javu. Mo~ea. Sigurno. Skinu se ljudi sa dopa nakon desetljea igle, kaj nebi ti s trodon
eka? (pozitivan stav i peri deri) :thumb:
sep 2017.#27
E pa ovo je pravo dizanje!! Upravo si mi ulepaao dan...:):thumb: Hvala..
sep 2017.#28
Druze, dobrodosao na forum:spliff: Vidim da si u velkom sranju sto se zdravlja tice ali glavu gore, sve sto pozelis mozes da uradis, samo je bitna volja. Ljudi sa ovog foruma ti definitivno mogu podici raspolozenje na max a svojim znanjem ce ti omoguciti da ti dodjes do onoga sto ce ti pomoci da budes bolje :wave:
sep 2017.#29
Frend.pozz,dali si ranije toga trodona traio iako jesi??koliko traia dnevno I dali uzimaa iata paralerno of ljekova..u Zag.daju to ovisnicima koji se skidaju sa dopa neki lumidole,pa dok ne dou do heptanona.Nije mi namjera igrati se doktora ali ako vrijeme curi budi odluniji da se odluia na skidanje I ajmo grovat,`to prije donesi odluke I pronai mentora I vidi kako stoia sa prostorom za uzgoj nemoj zamjerit ako sam bio malo grub .joa jwdnom sory.:thumb:
sep 2017.#30
Nije mi lako da odlu
im ata u i kako...A na moju ~alost dva mentora su me odbila i zaista sam skenjan..Da sam dobio odgovor na 3-4 pitanja, lakae bih se odlu
io koju opremu da kupim..Sam gruw u sklepati, majstor sam za automatiku i svaata neato,..Polako kapiram da ove odgovore neu ni dobiti...A trodone pijem od 200 do 400 mg na dan..po potrebi...Problem je ato se telo skoro 90% naviklo na njega i nemam joa puno vremena...Zato sam se ubacio ovde...I
ekam da mi neko bar neato ka~e..A evo ponovo ata su mi klju
na pitanja: Koju sortu CBD naru
iti? 1/1 ili 2/1...Auto ili fotoper.(i zaato).? i joa nekoliko pitanja i ja kupujem sve komplet za rad...Strpljenje je na izmaku, ipak, nisam neki klinac ~eljan avanture u duvanja ve
ovek u godinama koji se hvata za slamku...Ali. kosmos deluje i neato e se ve pomaknuti..:)
sep 2017.#31
Ja bi na tvom mjestu uzeo 600w hps komplet (aator 120x120, turbina za ispuh, lampa-reflektor itd..) i 4 tegle od 20L. Treba ti jaka fotoperiodna indica sa visokim udjelom thc-a, ako ~elia da te njeno ulje opusti i uspava i na taj na
in pomogne da se skinea s trodona. Nisam stru
na osoba, sve je to samo moje mialjenje. Sretno
sep 2017.#32
Hvala Budfield..Konkretno..Ali podpitanje, zaato fotoperiodna, u
emu je prednost? Da li samo to ato sam odlu
ujem kad e 12/12?
sep 2017.#33
Nije samo to. Skoro uvijek se za medicinske svrhe uzgaja fotoperiodna jer je potentnija biljka,ali i automatik nije greska uzgajati samo se pazi da je provjereno kvalitetni strain i breeder.Neki govore da je bolje foto. jer ima vise mjesta za ispravit greaku jer nece sama procvjetati kao automatik..ali meni je jedna prednost kod automatika ato se
esto ne treba namijeatati pH vode za zaljevanje ,dok kod fotoperiodne to ne mozes znati dok se ne vide problemi nastali zbog pH koji biljci ne pase (treba bit 6.5-tad potrebne nutrijente iz zemlje uspije uzeti, ali ovisi do svake biljke)
Da je meni za medicinske svrhe izrabrao bih kvalitetnu fotoperiodnu (automatik se dobije tako da se indica/ sativa kri~a sa ruderalis vrstom marihuane ali ona nije bas potentna sa thcom i cbdom- zato je bolje foto.)
Ako ovo onda bi tu isla jedna lampa 250HPS, samo po meni tu ima mjesta za jednu biljku dve mozda, te dobro bi bilo thc-cbd 50/50 % ulje a vremenom vidis sam ato ti najbolje odgovara..naruci sa seedman , imas i medicinske strainove pa izaberes...
I znas ono..jedna ovisnost se najbolje rijesi drugom ovisnoscu, a growanje je super ovisnost, predivna...tako da se baci na posao sto manje a s vremenom se polako pocni mentalno i fizicki skidat s trodona..znaj da loai osjecaji u tijelu nece zauvijek biti i jednostavno trebas izdrzati to..tijelo i mozak se uvijek naviknu na promijene uvijek, ali zajednickim snagama tijelo i um ;)
Ako imas pitanja napisi ovako 1- pitanje
2- pitanje
3- pitanje ... pa da vise ljudi moze odgovoriti i nades neku sredinu..
sep 2017.#34
Pocnes growat a u medjuvremenu uzmes neko ulje da probas. Ne znam kako ce ici trodon i ulje bojim se da te ne baci nedje dje ne treba.
Ako nabavis nesto svakako polako. Bilo je jos clanova koji su se skidali sa trodona pa su izgurali nekako. Gandza je najljepsi i najcistiji porok...zelim ti sve najbolje.
sep 2017.#35
Hvala drug..Eto, pokrenulo se..Prva dilema reaena..Uzimam fotoperiodnu, medicinska sorta,CBD 1/1..A sad u
enje, kako naru
iti..
sep 2017.#36
Frend...
Moj savijet ti je da si das neko vrijeme i paralelno sa kupovinom i sklapanjem opreme proucis sve vezano za rijesavanje tvog problema.Dok to radis stvaras praksu,stvara se ljubav prema uzgoju i tada se ti mjenjas,nalazis rijesenja.
Ti mozes pitati sve ali to ce ici unedogled sa sto pitanja i odgovora,a ti dalje na terapiji..Nemoj me krivo shvatiti ali morati ces prionuti u osnove.
A trodone smanjuj sam na tjednoj bazi tako da ti bude lakse skidanje kad zavrsis uzgoj.
Sretno:):thumb:
sep 2017.#37
Hvala hazeri...Mislim da sam ceo forum prokrstario bar dva puta, i sve mi bruji u glavi..Previae podataka..No, kreem polako..:)
jul 2019.#38
Pozdrav groweri...Nakon dugo vremena, kona
no zavraen prvi grow, i napravljeno ulje...Za po
etak, od S.Skunka sam napravio prvo ulje, i kao jaku indicu po
eo koristiti za uve
e...I funkcioniae...Odli
no me uspava, te sam tablete za spavanje batalio....Meutim, meni najva~nije ulje sam spravio prije 10-tak dana...U pitanju je sativa-dominant sorta, La SAGE, sa oko 11% cbd i 13% thc...Ideja i ~elja je bila, da me ovo ulje podigne tokom dana, i to ne psihi
ki, nego fizi
ki pre svega a zatim po
eti sa smanjenjem Tramadola...Prva dva dana sam uzeo kapsulu oko podneva sa nadom da u kona
no osetiti energiju ( i manje bolove koje mi sama bolest donosi..) Ali, na moje zaprepaaenje, stegnulo mi je mozak
ak ja
e nego indica, i zaspao sam gotovo onesveaen..!??? I totalno loae sam se oseao...Sledeeg dana-isto...A zatim sam napravio hrabar (glup) potez i nisam popio jutarnju terapiju ( Lirica+Tramadol ), nego sam uzeo dve moje kapsule...Rezultat je bio stravi
an..Bio sam u magnovenju,stravi
no pospan a sva te~ina bolesti je isplivala na povrainu...I nakon svega par sati, morao sam ipak popiti terapiju....1.pitanje: kako je mogue da sativa uspavljuje kao da je indica umesto da podi~e? 2.pitanje je za nekog sa iskustvom u sli
noj situaciji: kako uopate da izvedem skidanje sa Tramadola, kada sam ja ve doaao do donje granice, od 2x100 mg ? Ja sam pomislio da e nekako i paralelno Tramadol i ulje od medicinske sative ? I samo napomena...Ja sam na Tramadolima zbog bolesti, i nisam ih "zloupotrebljavao"..Svaka sugestija e mi mnogo zna
iti..
jul 2019.#39
Ulje sative te uspavalo vjerovatno jer si uzeo preveliku dozu. A vutra i tramadol i ina
e nisu baa najsretnija kombinacija..
jul 2019.#40
ako uzmes trodon ili bilo koji takav lek vutra ti moze pojacati dejstvo leka a sto se tice doze bolje uzmi
malo pa ako te ne radi uzmi jos nego mnogo odjednom. srecno u borbi!
jul 2019.#41
Pejaka doza sative uspava pogotovo sa takvim kanabinoidnom profilom i u tom slucaju ti je gore nego sto ocekujes.
Testiraj svoje ulje,unosis ga u sebe.Tri doze La sage dnevno po 10 mg u kapsuli radi posao i ljeci kako ti ocekujes,podize raspoloznje i daje energiju.Previse cbd uspavljuje kao i previse thc sativa feno.
Prvo shvati biodostuponost Cannabisa.Znaci,pijes prvo kapsule u kontinuitetu po 3,4 dnevno(sativa feno) uz 5 nocnu thc(50 mg) i tablete uzimas 1,1.30 sati nakon kapsule.Dnevno ces shvatiti da ti ne treba i desiti ce se da ces preskakati dane.Tako malo po malo skidaj do nule.
Testiraj ulje,napravi 10,15 mg kapsule La sage,napravi jake indica kapsule(50mg) mada S skunk i nije neka indica za tvoju boljku al tebi radi.Samo ne pretjeruj sa kolicinama,umjereno i sigurno.
Sretno.
jul 2019.#42
Hidro, veliko hvala...Super Skunk mi je bio,probni gruw...i prvo izraeno ulje...Znam da je potentna indica, i testirao sam uspavljivanje, joa prije dva mjeseca.....Zatim..moje kapsule su od oko 0,3 ml i plus u biomixu sam stavio 4 ml RSO ulja od S.Sk...Tako da je ta kapsula "za spavanje", dosta slabija od uobi
ajenih vrednosti..A odli
no radi....U prvom medicinskom gruwu, osim La SAGE imam i indicu, Medical Mas ...takoe 1/1 sorta...Ulje od nje joa nisam ni napravio, jer ra
unam da sam uspeano "polo~io" upotrebu indice...Ali dan !!! Dan je problem...Ustajem u 11-12h, kao mrtvo telo..a i dalje mi se spava...Nakon manjeg doru
ka, odmah uzimam Tramadol i Liricu, a
ini mi se u zadnjih par nedjelja, da sam bistriji pre Tramadola...Kao da je doalo do joa te~ih posledica koje on proizvodi..
Hidro, tvoje upute su mi prve konkretne ali moram da priznam da mi nije potpuno jasno..Meni je Pantagan objasnio da kapsule sa uljem, treba uzimati 3 puta na dan...Dve sative u toku dana i indica za no...Po tebi, treba promeniti redosled ? zna
i, prvo jutarnje ulje, a nakon sat vremena Tramadol ? Sli
no tome i uve
e? Nakon odreenog vremena po
eti smanjivati tramadol ? Ili ne uzeti ga sat nakon ulja, nego sve dulje odlagati i na taj na
in, uzimati ga sve manje u toku 24h ? Naravno, ova kapsula je bila sa 10 ml RSO ulja od sative ( najja
a opcija) u biomixu, pa u odmah spremiti 3-4 puta slabiju...
jul 2019.#43
Upravo tako.Doci ces do trenutka kad ti vise nece biti potreban,malo po malo.
Probaj si negdje nabaviti cisto cbd ulje,da si razbistris glavu.
Dali pricas o opciji sa 10 ml na 150 kapsula?Jer ako je tako to je onda jako ako si dobar uzgoj imao.Dovoljno je 2,3 ml za 100 kapsula.Manje je vise u ovom slucaju.
jul 2019.#44
hidro...Trenutna opcija je 10 ml rso ulja + 125 ml biomix smese...to je najja
a opcija za kancer..Hvala Bogu, ja nemam kancer, mada je jedan doktor rekao da je ovo ato mene mu
i, zeznutije, jer e trajati do kraja ~ivota..( odnosno, koliko budem mogao da trpim..) Osim toga, moje kapsule su 1/3 od normalne veli
ine, ( u nju stane oko 0,3 ml. )..pa je to oko 1/3 pune doze, tj baa koliko i ti ka~ea da treba....Nadam se da e tolika doza x 3, biti dovoljna za dan.......Ina
e, kad spominjea samo cbd ulje, na~alost, nema na
ina da ga dobijem, osim da sam uzgojim
istu sortu cbd....I sve viae idem u tom pravcu...Da uzgajim i napravim
isto cbd ulje, pa da meaam sa isto tako
istim sativa i indica uljima...Pre godinu dana, mozgao sam baa o tome i tada sam se odlu
io za sorte 1/1...oko 10% i cbd i thc-a...Iz ove perspektive,
ini mi se da e sve viae kolega da prave kombinacije sa
istim cbd uljem...
jul 2019.#45
Tvoje kapsule su velicine 0.60 ml ako su 0 velicine,a ne 00 velicine(0,9 ml)
Marketing,uzgoji neku Candidu ili slicno.
Sretno.
avg 2023.#46
Da li znate kako trodon deluje ako ga uzmete bez da vas neato boli?
avg 2023.#47
Vrlo sli
no kao bilo koji derivat opijuma, dakle heroin, morfijum i sli
no. Ne treba ti to u ~ivotu, veruj mi
avg 2023.#48
Pozdrav vutraaima...Evo da napiaem bar neato na temu koju sam davno zapo
eo...Imao sam u proteklom periodu 6-7 pokuaaja skidanja sa Tramadola, ali je svaki proaao katastrofalno....Tokom korone sam puno istra~ivao, i naleteo na fantasti
an nau
ni rad i to sa Oxforda, upravo na temu: " Skidanje sa teakih opioida uz pomo kanabisa ". Od svega napisanog, meni je bila najva~nija re
enica, gde se objaanjava kako se kanabisovo ulje uvodi PARALELNO opioidima, a zatim se nakon izvesnog vremena, lagano smanjuje Tramadol i nastavlja sa kanabisom....Za mene je ovo bilo otkrovenje...Ponovo sam napravio RSO ulje, dodao biomix kombinaciju i po
eo.....Nakon 12 dana sam shvatio, da se meni pospanost toliko poja
ala, da sam gotovo padao u nesvest...Totalna obamrlost....I, morao sam prekinuti experiment...Razo
aran sam...`ta drugo rei..Ipak, neato se dobilo..nakon desetak dana sam smanjio Tramadol za 25%, i gurao tako joa 10-tak dana..Zna
i, i ovo malo kanabinoida je bilo dovoljno da se telo oja
a i oslobodi Tramadola....Ali, nastavljam dalje...Krenuo sam sa
isto cbd sortom, ACDC, sa namerom da mixujem ulja od jakih thc sorti sa cbd uljem...Na~alost, ispostavilo se da je ta sorta, extremno osetljiva na koli
ine hrane, i ve dva growa su mi propala...Ovaj trei je pri kraju..Bizzzo mi je pomogao da shvatim problem...Kad dobijem dovoljne koli
ine ulja, pokuaau ponovo i obavestiti vas o rezultatu...
avg 2023.#49
esto se deaava da kod korisnika koji primaju terapiju du~e vremena, a ~ele ju smanjiti, mikrodoziranje ima vise efekta nego standardna RSO terapija. Znaci 4 puta dnevno, medjutim 1/10 tog famoznog zrna ri~e. Tako sam uspio ~enu dignuti na skoro 0.2 ml dnevno a da doslovno nema nikakav psihoaktivni efekt. Da zaklju
im, kad ea probavati ponovno, probaj se dizati s dozom polakae.
avg 2023.#50
Hvala Bizzzo...Ja tu vidim prakti
an problem razbla~ivanja..Poato sam navikao da pravim ulje sa biomixom, dolazim do velikog problema kako jednu kap RSO ulja , maksimalno ravnomerno zamijeaati sa 10-tak puta viae biomixa? Problem za hemi
are...Meni se deaavalo da neke kapsule nemaju skoro nikakvo delovanje, a onda jedna me ubije...Kako to reaavate?
avg 2023.#51
U biomixu je maslinovo/kokosovo ulje? Trebalo bi ok da se meaa, eventualno uz zagrevanje.
avg 2023.#52
Po jedna
inama najveih znalaca na forumu, odnos od 10 ml RSO na 125 ml biomixa je 1 : 12,5 a ujedno je i najja
a koncentracija, za kancer, npr.... E sad, ja sam radio 5 : 125 ml za odr~avanje zdravlja, ali to je meni jako...Zna
i, treba potpuno ravnomerno razmeaati-zameaati, npr 1ml RSO u 125 ml biomixa...To je baa zahtevno..Jedna kap RSO mora dobro da se zagreje, kao i biomix baza, uz konstantno, sna~no meaanje mutilice, po nekoliko sati...Kod mene se odmah pojavi belo-~ukasta pena, i nikad nisam siguran koliko se ona jedna kap dobro rasporedila...Ima li neko neki poseban a dobar na
in? neki video? Tnx..