LEGACY
Rak gušterače - hitno molim pomoć
16 odgovora2,668 pregleda
7 REP14%
→ Istraživač
dec 2012.
dec 2012.#1
Dragi ljudi,
Tati mi je prije dva tjedna dijagnosticiran rak guatera
e. O prognozama vjerujem da ne moram puno, ve u samo rei da su o
ajne kao i moje trenutno stanje. Od prijatelja sam
ula za ovu stranicu i svakako planiram krenuti u grow, meutim nemam puno vremena pa me zanima da li mi netko tko je u sli
noj medicinskoj situaciji mo~e pomoi sa savjetom? Znam da mi je za grow potrebno 4 mjeseca ali sumnjam da imam toliko vremena. Mo~e li mi netko rei da li mu je i koliko pomoglo ulje kod lje
enja raka, sve informacije su dobrodoale!
Ljudi, o
ajna sam, help!
Hvala!!!
m@l@
AMBASADOR4.548 REP87%
→ Legenda
m@l@AMBASADOR
dec 2012.
dec 2012.#2
Ja sam danas saznala da mi brati, mlad
ovjek, isto ima rak guatera
e... isto bi mu voljela pomo li ne znam kako... u 10 dana saznam da mi dvije bliske osobe bouluju od raka :( lijek postoji ali je teako do njega do, na ~alost... ne znam kako da ti pomognem
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#3
Samo smireno....
Panika ne poma~e ni tebi ni ljudima oko tebe.
Kao prvo jesi li ga pitala da li bi on to konzumirao, da li je ikad puaio travu u ~ivotu?
Ve smo i pisali o drugim stvarima koje mu mogu pomoi do izrade ulja (Breuss, Soda bikarbona, Rife generator...)
Ne srljajte kod kojekakvih dilera uljem (to i dovodi do skepse u ulje, jer ljudi kupuju kojeata):wave:
wiking
ISTRAŽIVAČ91 REP27%
→ Entuzijasta
wikingISTRAŽIVAČ
jan 2013.
jan 2013.#6
nazalost moj je prijatelj umro od raka gusterace,konzumirao je ulje i nije bilo pomoci.eto negdje 4 mj. i par dana je izdrzao.bolova nekih velikih nije imao,na kraju je dolazilo do pada tlaka i vjerojatno unutarnja krvarenja :(
ZdravaTrava
LEGENDA10.650 REP56%
→ Zmaj
ZdravaTravaLEGENDA
jun 2015.
jun 2015.#7
Ima li kakvih pomaka po pitanju vutre za ovaj rak? Trebao bih po
eti sa medicinskim uzgojem
im prije. Neki automatik, mo~da auto mazar?
ZdravaTrava
LEGENDA10.650 REP56%
→ Zmaj
ZdravaTravaLEGENDA
jun 2015.
jun 2015.#9
tek su otkrili, nisu ni 100% sigurni. `to god da je metastaziralo mu je na tanko crijevo. Po
eo je uzimati ulje s ulice, apetit mu je sko
io ali ne spava najbolje. Za sad nema bolova. Nije mi nitko u rodu, al nije ni bitno.
dec 2012.
1 / 9
dec 2012.
jun 2015.