VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaRak gušterače - hitno molim pomoć
LEGACY

Rak gušterače - hitno molim pomoć

16 odgovora2,668 pregleda

dec 2012.

Dragi ljudi, Tati mi je prije dva tjedna dijagnosticiran rak guatera e. O prognozama vjerujem da ne moram puno, ve u samo rei da su o ajne kao i moje trenutno stanje. Od prijatelja sam ula za ovu stranicu i svakako planiram krenuti u grow, meutim nemam puno vremena pa me zanima da li mi netko tko je u sli noj medicinskoj situaciji mo~e pomoi sa savjetom? Znam da mi je za grow potrebno 4 mjeseca ali sumnjam da imam toliko vremena. Mo~e li mi netko rei da li mu je i koliko pomoglo ulje kod lje enja raka, sve informacije su dobrodoale! Ljudi, o ajna sam, help! Hvala!!!
m@l@AMBASADOR

dec 2012.

Ja sam danas saznala da mi brati, mlad ovjek, isto ima rak guatera e... isto bi mu voljela pomo li ne znam kako... u 10 dana saznam da mi dvije bliske osobe bouluju od raka :( lijek postoji ali je teako do njega do, na ~alost... ne znam kako da ti pomognem
mazarLEGENDA

dec 2012.

Samo smireno.... Panika ne poma~e ni tebi ni ljudima oko tebe. Kao prvo jesi li ga pitala da li bi on to konzumirao, da li je ikad puaio travu u ~ivotu? Ve smo i pisali o drugim stvarima koje mu mogu pomoi do izrade ulja (Breuss, Soda bikarbona, Rife generator...) Ne srljajte kod kojekakvih dilera uljem (to i dovodi do skepse u ulje, jer ljudi kupuju kojeata):wave:

dec 2012.

Imas sorte koje rastu kroz 60-65 dana (moze naravno i duze, ovisno o uzgoju). Pogledaj dnevnike, vidi koliko novca imas tako da znas ako uopce mozes... ako nista drugo, kupuj sa ulice.
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

za medicinske svrhe preporua se uglavnom indica,koju i kad gajia treba pustit sve trihome da dobro posmee,ato ovjek nemo~e kupit na cesti....
wikingISTRAŽIVAČ

jan 2013.

nazalost moj je prijatelj umro od raka gusterace,konzumirao je ulje i nije bilo pomoci.eto negdje 4 mj. i par dana je izdrzao.bolova nekih velikih nije imao,na kraju je dolazilo do pada tlaka i vjerojatno unutarnja krvarenja :(

jun 2015.

Ima li kakvih pomaka po pitanju vutre za ovaj rak? Trebao bih po eti sa medicinskim uzgojem im prije. Neki automatik, mo~da auto mazar?
đoksonPOZNAVALAC

jun 2015.

mo~ea malo pojasnit ,koji stadij?koji karcinom?dali tata ima bolove?mo~da treba mjeaat sorte kanabisa za izradu ulja

jun 2015.

tek su otkrili, nisu ni 100% sigurni. `to god da je metastaziralo mu je na tanko crijevo. Po eo je uzimati ulje s ulice, apetit mu je sko io ali ne spava najbolje. Za sad nema bolova. Nije mi nitko u rodu, al nije ni bitno.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se