VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaSavjet, pomoć, uputa... ulje prije zračenja i operacije
LEGACY

Savjet, pomoć, uputa... ulje prije zračenja i operacije

16 odgovora2,685 pregleda

sep 2014.

Pozdrav svima. Novoregistrirani sam na forumu, mada ga gotovo svakodnevno posjeujem zadnje 2 godine, te sam pro itao i pregledao dobar dio svega ovdje. Na registraciju me natjerala, kao ato pretpostavljate, nu~na potreba. Naime, roaku je dijagnosticiran tumor koji je poprili no velik, te e prije operacije biti podvrgnut zra enju kako bi ga smanjili na neku veli inu koja se mo~e operirati, jer u ovome stanju bi operacija bila vrlo opasna. Dakle po doktorima zra enje, operacija pa kemoterapije. `to se mene ti e jedino operaciju priznajem, ovo ostalo ne dao Bog nikome. On je sada odreeno vrijeme kod kue, "popravlja" krvnu sliku i ja a organizam za sve ato predstoji. Moje pitanje u stvari je: da li je pametno krenuti lagano s uljem prije zra enja i operacije, odnosno da li ulje na bilo koji na in mo~e smetati pred operaciju?Naravno sve ovo bi bilo uz bolesnikov pristanak i bez ikakvog prisiljavanja. Pa ako netko ima kakva saznanja, ili ne daj Bo~e iskustva, molim da podijeli ovdje. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. Lp
Z&NZMAJ

sep 2014.

Koliko vremena ima do po etka radio terapije? Ja bih krenuo sa uljem odmah, ali to sam ja... zapravo, ja nebih uope iaao na zra enja i kemoterapije, ali opet ponavljam, to sam ja... ne usuujem se nikome savjetovati ato da radi po tom pitanju.

sep 2014.

Tesko je bilo kome sta savjetovat u vezi lijecenja samo bolesnik zna kako mu je i u sta vjeruje da mu moze pomoci ali sto se tice ulja svakako krenuti sto prije ali obavezno sa malim dozama i pustiti bolesniku da sam odlucuje koliko ce i kad povecavat doze jer bitno je da neprebaci odmah na pocetku jer u tom slucaju se stvori strah od ulja i to je onda kontraproduktivno ( ulje jako pomaze kod kemo u suzbijanju mucnina i pojacavanju apetita) uz ulje nebi bilo lose uzimati beta glucan 1.3 mnogi su ga uzimali tokom kemo terapija za podizanje imuniteta i nije los samo je skup pa je to jedan problem uz to bilo bi dobro napraviti plan ciscenja organizma i ponavljati ga po potrebi svaki par mijeseci ili vec kako osijeti potrebu http://alternativa-za-vas.com/index.php/tutorials/vodic/ciscenje-organizma jer se covijek puno bolje osijeca nakon ciscenja pogotovo jetre i klistira sa kavom....to je nesto od onoga sta je bilo dobro u nasem slucaju ali sve ovisi o bolesniku i kako on razmislja i sta on misli da mu moze pomoci...ti mu ponudi ove opcije a on neka vidi sta ce od toga odabrati pozdrav i sretno

sep 2014.

@ zlo&naopako Vremenski ne znam to no kad planiraju zra enje, nego kao organizam treba pripremit za to i operaciju s obzirom na neato slabiju krv i slab apetit..pogotovo od saznanja za dijagnozu.. Vrlo je akakljivo to..Da odlu ujem za sebe nema nikakve dvojbe jer jasno mi je kakve su njihove metode i koliko su "u inkovite". A ovako mogu samo spomenuti kao opciju, jer nije ispravno nametati bilo kome svoja mialjenja i stajaliata... @ mario 339 Sla~em se u potpunosti sa svime..Za doziranje znam i sve mi je jasno..prou io, gledao u~ivo, ukapirao..No svaki ovjek je pri a za sebe, stoga u ovakvim situacijama treba nekoga imati uz sebe tko e pro~ivljavati svaku kap ulja s bolesnikom, promatrati toleranciju i ponaaanje, i kroz neko vrijeme odlu iti kako najbolje dozirati. Sad me joa zanima, odnosno ato bi savjetovali..pomijeaati Big Bang i Chemdog s obzirom da se radi o malim koli inama, ili raditi ulje zasebno?
mazarLEGENDA

sep 2014.

Pomijeaaj slobodno, nego o kojem tipu raka je rije ?

sep 2014.

Mazar, hvala na odgovoru..imaa pp

sep 2014.

Pomoci ce ti oil sigurno :) ps sretno kralju !
Aleksa75ISTRAŽIVAČ

okt 2014.

Pozdrav svima, i meni treba jedan savet tj misljenje, naime moja majka je imala karcinom na materici, operisana je i bila mirna dve godine nakon cega se pojavljuju metastaze na pluima. Dva puta po 6 ciklusa hemioterapije i posle 4 meseca ponovo se pojavljuju metastaze. Kazu nisu velike, ima 3 promene od po 11,7 i 5 mm spojene kao jedna, pa zato nije dobila nikakvu terapiju vec samo za tri meseca da se javi na kontrolu. U medjuvremenu ja sam nabavila ulje od kanabisa i mama je po ela jutros da ga uzima. Ujutru je uzela dozu otpriike kao zrno pirinca mozda i manje i nije imala nikakvu reakciju. Zatim je uzela ve eras oko 18h istu dozu (ili je mozda bila za mrvicu vea) i nakon toga posle otprilike sat ipo kaze da joj se vrti u glavi i da se oseca kao pijana i po inje da povraa. Mene zanima da li je to normalna reakcija s obzirom da je prvi put u zivotu unela thc u organizam ili to mozda nije bas uobicajena reakcija? Ono sto sam citala i cula je da nema nekih vecih nuspojava ali ovo kod nje mi je delovalo kao bas teza reakcija. I naravno pitanje, sta da radimo dalje?

okt 2014.

Trava "opije" ali na svoj na in. Treba smanjiti dozu dok tolerancija ne poraste i tijelo se ne navikne.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se