LEGACY
Marihuana Video snimak koji morate vidjeti
24 odgovora8,041 pregleda
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#1
:bump:
Opa joa stvari koje nisam vidio stvarno u morati da krenem redom otvarat sve teme od po
etka ko zna na ata u joa naletjeti , u stvari bio sam tra~io onu temu u kojoj sam
itao da je neka od ~enskih s foruma pitala u vezi puaenja u trudnoi , nikako da je naem, a evo zaato sam je tra~io , naaao sam na ovome linku na engleskom je ali ima dosta toga vezanog uz marihuanu i trudnou , letimice sam tek pro
itao ali
ini mi da nema niata loae u vutri ato se ti
e trudnoe , naravno da puaenje nije dobar na
in konzumiranja ali evo link pa neka
ita kome je volja trenutno stvarno nemam vremena da prevodim pa stavim na forum:
http://www.cannabisculture.com/articles/4295.html
A i ovaj link ima jednu pri
u kraa je ali vezana uz vutru u medicini :
http://www.cannabisculture.com/articles/4599.html
I da pitam u vezi ovog na real playeru... evo skino sam , rijetko skidam iata preko reala tako da joa nisam dohako ovome kako da ga spremim na disk , je li uope mogue zanima me pod br.1 ,ako mo~e kako . Ovo je toliko zanimljivo da mi nije jasno da nije sticky topic , zaato nije ? Pretpostavljam zato ato nas je joa dosta na dial-up pa i nema nekog smisla , ali svejedno trebalo bi da je sticky , samo predla~em , a ako je neko skonto za ovo kako se skida na disk stvarno bih se koliko je maksimalno mogue potrudio da prevedem i titlujem jer nau
io sam titlovat(velika stvar :) )
2.5 min filma na dan , opet dobro, eto ga za 16-17 dana sve gotovo 41:21 min
Registrirao sam se i na drug sense da naem ovaj Win Media file ali trenutno je tamo neka druga stvar i isto mi baci samo link za skidanje sa real playera . Tra~io sam po warezima nema niata osim jednog zahtjeva za jednu drugu emisiju od Montela Williamsa.
Ako neko mo~e pronai onaj topic ako postoji joa uvijek o trudnoi i vutri pa da ova gore dva linka spremim tamo . Ja sam tra~io i nikako da ga naem nije valjda da sam pomjeaao ovo ato je ova neka pitala o dojenju i ovo trudnoi, ne bi trebal oda sam polpao lon
ie jer u onome o trudnoi
ini mi se da sam i ja odgovorio i rekao da je bolje da se ne zajebava ako nema sigurne dokaze o tome da vutra ne ateti djetetu , a puaenje sigurno nije dobro , pogotovo s duhanom tu nema ata da se pita sve je dokazano ato se ti
e duhana i trudnoe
ak i oni koji ga prodaju to ne pori
u.
Uglavnom skinuo sam ovo s prvog linka za ovaj show od Montela Williamsa i ne gasim komp viae niti zatvaram ovaj prozor od reala dok ne naem na
in da ovo skinem na disk .:sun2:
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#2
SLO-era to što ti ocjenjivaš cannabis na kupovima odmah da ti kažem da me čisto zaboli kita za to i to mi tebe niti bilo koga ovdje ne postavlja za neki autoritet ni ovdje ni bilo gdje u životu .Niti ja sam ne želim biti neki fucking autoritet i glumiti ovdje nekoga tko je kao najpametniji. Više puta sam se uvjerio koliko toga još imam naučit mada znam već puno ali evo i jutros otvorim temu staru 3 godine kad ono "a viđu đavla,viđu sokola" što bi rek`o Ogulin Ćulibrk Oglo .
Judges pass koliko sam skontao može dobiti bilo koji lovator koji gore bane i izvali se za taj isti pass određenu svotu tj.200 € Bio sam više puta gore i radije bih čak i da sam u vrijeme kupa gore ikad bio potrošio negdje na miru u coffee shopu nego išao na te kojekakve (s)kupove jer te kupove ionako drže ljudi koji promoviraju sebe i svoju prodaju , ne kažem da im ne valja trava nego jednostavno sve je to komercijala brate, i ima i boljih trava a i lošijih van kupova . Sviđaju mi se kupovi samo zbog toga što možeš kod nas nekome nevjerniku pokazati kakvih sve stvari se gore događa a kod nas kita(falus od metar) jbg.
Da to što kažeš si upravu , koliko uspjevam prokužit iz ovih žbrljoglifa , kažeš ne liječi nego samo smanjiva smptome bolesti , da simptome poput invalidskih kolica u slučaju one žene s početka emisije , koja je umirala od legalnih tzv. lijekova koje prodaju kurvini sinovi i bogate se na bogaljima i kroničnim bolesnicima .Dalje slažem se da nije ni dobro prečesto duvati čak da je i najbolji hash i vutra i da je bolja 5 puta od onih s CC upa to sam više puta u svojim postovima iznio i sad ponavljam , a sam sam osjetio na svojoj koži šta je to sranje pušiti industrijalke i to poljevane ko zna čime kakvim pesticidima i ko zna čim sve ih poljevaju , i samom meni je dobar dim pomogao da se rješim simptoma koje sam imao od svakodnevnog pušenja raznog smeća prije 10-11 godina je to bilo i mene je čak i izliječila od tih sranja i više ne pušim bilo šta nego samo pravu vutru a ako si judge pa i onaj za 200 € trebao bi znati šta je dobro i ne sumnjam u te kao znalca samo nije mio jasno otkud ovakav stav prema medicinskoj vutri .Što se tiče još dobrog dima da ne moraš tražiti po mojim postovima od dobrog dima meni je jedina posljedica ,koliko god pušio ,da mi prestane djelovatio ,ali sam normalan i bez ikakvih nus pojava kao kod smećarke . I još jedno bio sam i ja u Amsterdamu i to 6-7 puta do sad najviše 2001 kad sam svako malo skako do Nizozemske iz Nordrhein westfalen Duesseldorf i ne samo u Amsterdamu da sam pušio nego i u više drugih gradova npr. jedan manji Venlo ,pa još jedan manji Lisse između Amsterdama i Haaga , itd.
Nije da ti želim soliti pamet ali stvarno me zanima jesi li uopće pogledao cjelu onu emisiju kakav si s engleskim uopće i ako si gledao kakav si s vidom onda , da ne patiš od glaukoma možda nedaj bože , pa jesi li ti vidio ženu da je bila u invalidskim kolicima i onda je ondje u studiju i može hodati i kuha. Naravno na težinu bolesti od koje bila oblila i simptoma koje je od te bolesti imala i s obzirom da se jedan dobar život trovala legalnim farmaceutskim prčkarijama s kojima ovi monstrumi iz farmaceutske industrije eksperimentiraju na nesretnicima poput ove žene , naravno da joj je nekad malo muka i kako kaže nema snage u rukama ali opet znajući da ne može bez kanabisa izdrži i skuha sebi one kolačiće tj.ispeče. pa onda vaprizira ponekad vutru itd. ona meni s obzirom na sve šta je preživjela izgleda savršeno i da je odmah udarila po vutri i da se nije trovala ovim nazovi lijekovima vjerojatno bi izgledala mnogo bolje i možda bi mogla s manjom količinom proći na godinu dana . Priznam ti da ona nije potpuno izliječena pa da može kao ja prestati po 1-5 mjeseci da ne konzumira vutru , ali je s vutrom zdrava i ot je ono najvažnije i činjenica je da joj pomaže i puši ogromne količine doduše neda mi se sad ići gledat opet zaboravio sam koliko točno ali nekoliko pounds godišnje je rekla i stvarno ona se meni nimalo ne čini ludom ni ona niti onaj Ervin Rosenfeld koji se pojavio i u Penn & Teller Bullshit! nisu ni šizofrenični ni ludi , kako bi jedan luđak uopće mogao raditi kao broker , mešetar ako hoćeš ili ti ga trgovac dionicama 1lbs=0.454 kg Ervin Rosenfeld puši 300 jointa mjesečno i nije poludio već preko 20 godina , samo nemojte sad da mi neko kaže pa to je zato što je on već bolestan pa na njega drugačije djeluje , jer ću vam reći Bullshit! :)
Nije zdravo pušiti to je već neki drugi par čarapa samo Ervina ni pušenje nije sjebalo i s obzirom na sve vrlo zdravo izgleda i sigurno nije obolio od šizofrenije što je prema svim pričama o vutri davno trebao kao i ja sam , trebo sam davno u ludnici završit ,da je točno šta ovi lažovi pričaju .
Uostalom u umjerenim količinama vutra je dobra svakome odraslom čovjeku i korisna za mnoge stvari , kažem u umjerenim jer jednostavno nema smisla duvati ko judge na CCupu a sve posljedice ,opet ponavljam po stoti put možda, su kad svaki dan duvam da me jednostavno ne puca i normalan sam i to je to nemam nesanice ni bilo kakve simptome kao što sam imao od industrijalke od koje stvarno čovjek u želji da se napuši nečega što ima jedva 0.5 % THC-a , može jedino dobiti glavobolju ili čak i poluditi , ja sam bio skoro na pragu ludila s tim nemasnim industrijalama svakavim .
Nemoj se ljutit jarane ne želim ti solit pamet i ne pišem ovo samo zbog tebe a i rekao si lijepo da svako kaže svoje mišljenje , i još samo ovo, pretpostavljam da možda nisi ni pogledao emisju u cjelosti ili možda nikako , pa si na samu temu odma izvalio svoje dotad uvriježeno mišljenje ,i nisam pročitao puno tvojih postova osim u uzgoju i svaka čast ti što se uzgoja tiče mada bi mogao i bolje s obzirom da imaš puno bolje uvjete od mene(nemam nikakve) koliko mi se čini . A doduše ono je bilo prije 3 godine i ne znam kakvo je sad tvoje mišljenje o ljekovitom kanabisu . Žao mi je što nisam učio Slovenski
pa da ti mogu na tvome jeziku odgovoriti primjetio sam u par puta da ti ne govoriš baš najbolje ove naše istočne jezike , ali ne znači da ne razumiješ 100% , a ako ima nekih nejasnoća kad ovo pročitaš javi se .
Peace and pot(full of pot) :sun2:
24 REP48%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#3
Moze heroin da bude koristan, na primer ako hoces da unistis sebi zivot.
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#4
Ma heroin treba legalizirat prije nego vutru , neka se budale poubijaju onda ovi ato su protiv vutre nee moi srat kako se s vutre prelazi na heroin . A i ovi koji vrte lovu na heri viae nee imat kome prodavat sranje pa mo~da odlu
e radit neki dobar skunk ili neato prav odobro da naprave konkurenciju ovima ato rade lja~njak travu .
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#5
Registrirao sam se na ovaj tamo preko lika za Winmedia fajl samo treba kliknut jednom da odaberes ITEM 7/10 samo isto me zajebava neato mo~da mi je do real playera idem ga sad ponovno instalirat , mo~da me je skontao da ga ~elim pokrast bio sam naaao neku foru da skinem na disk iz reala . Jovo nanovo nema mi druge .
Edit: evo ga ponovno instaliran real i sad ponovo otvara onaj prvi link , radi .edit 2 : I ne samo to da sam ga ovo ono nego sam ga malo zigu pa ga skino na disk nego nisam imao danas vremaena da javim skinut je na disk napokon i sad idemo malo da ga prebacimo u .avi ako je mogue i onda malo ovo ono da ga titlujemo ovo ono pa zaato ga ne bi onda malo pvi atakori u nas pustili damalo narod vidi o
e,u se radi , al nije ne radi se o autorskim pravima nego se radi o tome da njima nije stalo do narida nego do njihovije alajpeka i takulina nov
anika jel to me ne razumijea mater ti nabijem , jer to su sve atakori boli njih ***** za ne
ije zdravlje a kao zabranjuju ga meni i tebi zato jer to nije zdravo manabijem im mater . evo
im ga nabijem u titlove u aviju pustiu ga u ex-Yugoslaviju pa neka gledaju atakori ,
iju su zakletvu polo~ili Hipokratovu ili Hipokritovu . Nabijem sve medicinske sestre i doktorice neka proberu na ata e
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#6
Evo ja sam ga skinuo i kodirao u avi (divx):
http://rapidshare.com/files/89961196/MWs-M-IDoMT.part1.rar
http://rapidshare.com/files/89978433/MWs-M-IDoMT.part2.rar
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#7
Skinuo sam ija i prebacio iz rm u avi s pomou ovog Xilisoft RM convertera , nisam baa najzadovoljniji s kvalitetom videa jer se ne vide oni originalni titlovi iz show-a , malo su mi mutni ispali
ak i u verzijama koje su nakon dekodiranja izaale na preko 1 GB - 1,2 GB , prvi mi je put nemam iskustva s ovim a i ne poznajem baa sve one pojmove , ata mu ga je bitrate , mislim znam ata zna
i ali kakva mi korist od toga kad ne znam uatimat kod kodiranja da mi ispane kvalitetno i da se vide originalni titlovi iz emisije koji se pojave nekoliko puta . Nakon jednog dekodiranja ispalo mi je nekih 450 MB .avi samo u taj mi ima malo loaiji zvuk a slika nije puno nekvalitetnija od onih od 1 GB i neato .
Idem sad skinut ovaj tvoj od iz 2 dijela baa me zanima kako je ispalo u 200 MB , valjda je 200 jer koliko znam rapidshare dopuato po 100 MB po fajlu .
`to se ti
e jezika meni dosta dobro ide i ne razumijem jedino ono kad ga Ameri baa smrljaju kroz nos i izvruni one izgovore kako sam ja akolski u
io a nekad i zabrzasju skupa sa mrljanjem kroz zube . pa onda ako se desi i jedna takva rije
u re
enici moram onda da nagaam ata bih stavio na naaem . A pregledao sam ovo par puta ne bi trebalo biti nekih velikih problema osim ato u morati malo da se posavjetujem s Googlom u vezi to
nih imena ovih nekih u Showu osim onog Ervin Rosenfelda , i par nekih stru
nih medicinskih termina. Ne mogu sad obeat za 10 dana ali pisao sam ve otprilike ako budem 2 minute na dan radio to je negdje 20 dana za 41 min i 22 sec filma.Samo ne zna
i da nemam i ostalih obaveza , uglavnom po
eo sam ve
eras malo i imam ve par prvih re
enica , uglavnom idem sad prevodit i
im bude gotovo ide upload. A ako ovo tvoje bude puno loaije od one verzije koju sam ja dekodirao na 450 MB u .avi fajl onda u uploadovat i film. ,a moram i ja koji bod na rapidshare nabit :) joa 20 godina pa u nabit onih 1000 bodova za mjesec dana besplatnog downloada bez
ekanja :icon_lol: . A jebe se meni za
ekanje dinami
ki mi je IP pa onda ih varam a modem ako se pokvari ionako ga iznajmljujem i reu im da nisam kriv ato su mi uvalili shrot od opreme . A i isplatili su ga ve 10 puta , prodaju mi maglu i corupted win rar arhive koje mogu jedino obrisat da mi ne zauzimaju disk za qrac .
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#8
Ja se dosta razumijem u kodiranje i grubu video obradu, tako da mislim da je ovo ato sam skodirao najbolje mogue optimalno. Nevjerojatno mi je da su 42 minute show-a strpali na 30MB u rm file. Da, kvaliteta je o
ajna i zato netreba ni pri kodiranju u divx nabijati kvalitetu jer se nee niata posti
i s tim. Video sam stavio na bitratu 500kbps, a audio na mp3, 128kbps i dobio 187MB. To mi je
ini kao najoptimalnije za tu kvalitetu koja je izvorna u .rm fajlu, mo~da
ak i prekvalitetno. Na viau bitratu se definitivno neisplati po meni,
ak mislim ja bi najbolje bilo da sam ga zaokru~io na 150MB.
Neznam koji program koristia za prevaanje ali moja preporuka ti je definitivno Subtitle Workshop.
P.S.
Reza izvornog rm videa je su~ena, nevalja, pa sam stavio na 512x384. I moj video je 25fps
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#9
Hvala DEAgent , na detaljima probat u i ja stavit ovako pa da vidim ata ispadne od .rm 30 MB kad stavim takav bitrate , da koristim Subtitle workshop , odli
an je program ne treba bolji samo jedino mu je mana ato mo~e pravit jedino ove .srt subtitlove za BS player koliko sam ja skonto i ne mo~e otvarati niata osim .avi ali to i nije problem sreom da ima WM recorder pa mo~ea real media film snimit na disk , ja sam tek neki dan ovo prvi puit napravio nisam znao ni da mo~e , malo progooglam how to ovo how to ono i naem , nema ata nema na ovom net. samo treba tra~it .
Kod mene je WM recorder 11.3 ali mislim da to ne pravi neku veliku razliku , zaboravi sam link ako ti treba mogu opet nai odakle sam skinuo 11.3 . mada sam jedva skontao kako se s onim radi sasvim slu
ajno bolje re
eno na naaem narodnom jeziku aupajui sam dohako da pokrene recording . Ko kad mi je prvi put , pa onda znaa kako je a nisam neki hacker / cracker , lakae mi je bilo licencirati Windowse nego ovo .
Skinuo sam malo prije tvoju verziju s rapida i nakon prve ekstrakcije ka~e mi oba corrupted , ne mora zna
iti da je tako jer imao sam je va problema sa downloadom ,mre~a je u kurcu , samo isto bih volio da mi neko potvrdi da je uspio skinuti s ovih linkova da mu valja . A nema ni dva dana skinuo sam i neato Inside the vatican od NAtional geographca iz 15 djelova isto rapid samo njema
ki onaj .de i samo onaj 15 najkrasi dio sam morao jednom ponovo skinut i proradilo je kako treba 1,36 GB . A koe to znat ata je nije mi normalan komp mo~da uvjek ista pri
a kod mene , jednom mi se desilo da pokrenem jednu te istu ekstrakciju iz Winrara i ka~e mi npr 3,7i10 dio ne valjaju onda nakon tri pokuaaja ka~e mi 3 i 10 samo i skinem ponovno 3 pokrenem i proe ,u redu , i haj sad budi pametan kad je kompjuter glup kako u ja bit pametan .Uglavnom ne mislim viae probavat download s tvojih linkova , glup sam bio i ato sam ga radio kad ve imam nekoliko verzija .rm tri razli
ite kvalitete .avi(preko xilisoft rm convertera ato sam dobio) pa onda joa jedna ali sa Logom preko sredine ekrana od Avone convertera koji se ne da registrirati preko onih crackova ato su ovi da li i keymakera koje su stavili tamo nemam pjma zaato ,kad restartaa Avone converter on opet ispane unregisterd ,a prije restarta bude kao registered pomou tog aupljak keymakera . nisu mi jasni likovi koji ono uspiju registrirati , kako mo~da neka magi
na rije
joa treba , ili jedino tua kreditna kartica bi mi pomogla .Uglavnom ovaj avone mi je odradio jedan put dekodiranje ali sa WWW.XYXYXYXYYXNE`TO.com preko sredine ekrana kroz cjeli film,zato jer nje registrirana verzija bila , ali kvaliteta je dosta dobra i vide se oni titlovi kao i .rm . Nisam ni trebao skidat ovo s tvojih linkova trebo sam jednostavno pitat koje vrijednosti unesea za ove bitrate i ostalo . pa da dobijem ono ato si i ti i vidim kakvo je , a tko zna mo~da je bolje ego one moje verzije od 1 GB .
Meni i nije loa onaj od 30 MB .rm samo ne mo~e se titlat bar koliko ja znam ne znam nikakav program za titlanje za real player a mo~da i ima treba potra~it . A ato se ti
e ovih 30 MB to jest nenormalno malo za toliki film ali a mislim da ovaj recorder to radi nekako iz cache memorije neka fora i kompresija je svakako ogromna samo , mi je bolja slika kad gledam iz .rm i vide se puno bolje oni titlovi na engleskom iz samoga showa .
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#10
Canne, Subtitle Workshop ti mo~e sejvati u sve mogue formate svijeta koji postoje za subtitle file. Ne vjerujem, tj. siguran sam da si wm recorder nije kompresiral pri ripanju rm streama, ve ga je orginal kakvog ga prima snimil na disk. Provjerio sam i svoje uploadane fajlove na rapidshareu i dobri su, izgleda da ti se gube paketi pri downloadu kad imaa toliko problema kod toga, probaj promjeni kabel od DSL modema, on zna dosta kod toga zajebavati.
Zna
i specifikacije mog videa su:
reza: 512x384
fps: 25
video (divx) bitrate: 500kbps (stavljeno na najkvalitetnju brzinu kodiranja)(divx codec v6.4)
audio (mp3) bitrate: 128kbps
veli
ina: 187MB
trajanje: 41:21
original file: sa genjovog linka, realmedia format (30MB, 41:21)
cannebosanac
POZNAVALAC999 REP44%
→ Ambasador
cannebosanacPOZNAVALAC
maj 2007.
maj 2007.#11
Da evo tek sad vidim sa ovim Batch convert mo~e pravit titlove u svim formtima , samo ne znam da otvorim nijedan video osim .avi , a i nisam radio niata osim onog Bullshit! tako da nisam puno prou
avao , mo~da mo~e otorati i druge video zapise samo koliko ja vidim ovaj moj Subtitle Workshop 2.51 ne mo~e .Modem mi je nekakav ZyXel Prestige 600 series .Koji kabel da promjenim onaj krai Modem > Komp ili du~i telefonski kabel Modem > Spliter(u spliter ulazi joa i telefon od fiksne tel.linije(rjetko se koristi,mada ne bi trebalo biti va~no)),a i oprema je bila nova kad sam dobio prije pola godine .
Nisam ni mislio , pogreano sam slo~io re
enicu ,da je WM recorder radio kompresiju , fajl je ve komrimiran , nego htio sam samo htio rei da se WM koristi s onim iz reala , neato u tom smislu sam
itao na forumu s kog sam skinuo WM rec. i da ne mo~e sam raditi nego valjda real player mora biti pokrenut skupa s WM rec. i onda ovaj WM njemu krade neato u tom smislu . uglavnom ne mo~e sam skidat, ono da u njega ubacia URL i da skida . Mo~da sam ja to sve pogreano shvatio ,a i nisam neki ka~em ti s kompjuterima pa ne zamjeri . Uglavnom , i meni je blesavo da mi je bolja slika ova iz .rm(30MB) nego .avi(1GB +) vide se originalni titlovi iz emisije i nisu ni pribli~no mutni kao ovi u .avi .
Koji program ti koristia za konvertiranje iz .rm u .druge ovaj moj je dobar skroz ato se ti
e brzine samo nema da namjestim rezoluciju na 512x384 i taj je jedini koji sam uspio instalirati i registrirati da me ne zajebava s restartiranjem i ponovnim zahtjevom za registriranje i da mi ne ostavlja reklame u Output file .
16 REP32%
→ Istraživač
maj 2007.
maj 2007.#12
Ako je kabel u pitanju kad se radi o kvarovima, onda je naj
eae onaj telefonski, zna se desiti da nisu dobro zakrimpani (konektor spojen sa ~icom), a nemora biti da te ~ica jb.e, probaj winrar reinstalirati ili staviti neku drugu verziju, tko zna u emu je problem.
Titlovi se obi
no i jedino rade za avi (divx) ili mpeg, tako da... RealMedia format se ne koristi kod bilokakve video obrade.
Da, WM recorder presretne stream od realplayera pa si ga snimi, i to je u ovom slu
aju jedino mogue, inae ima i opciju da skine direktno sa url-a nekog, ali u ovom slu
aju mi nije htio, neznam zaato, mo~da zbog protokola ili zaatite.
Ovo ato ka~ea da ti je bolja slika na izvornom 30MB rm fajlu nego na 1GB konvertiranom aviju, neznam dali si gledao pri istim rezolucijama. I uzmi u obzir da .avi file ne zna
i da mora biti divx kompresija. Mo~emo mi tu vje
no raspravljati, ali za to postoje drugi forumi. `ta da ti ka~em, uzmi u ruke i igraj se pa ea nau
iti i znati ;)
Za convertiranje rm koristim Boilsoft RM Converter s tim da je uvijek najbolje rm prvo prebaciti u mpg jer su divx codeci najbolje namjeateni da convertiraju mpg. Zna
i stavim u tom programu neka mi prebaci u mpeg2 na 1150kbps, 25fps, audio bitrata 128. E onda uzmem u ruke VirtualDub i namjestim u njemu rezu i potrebne kodeke pa prebacim u avi.
... S tim da ti pola toga joa nisam rekao i mogli bi joa 5 stranica zatrpati u ovoj temi o teoriji i praksi manipulacije videom. Ako ubudue imaa kakvo pitanje o ovome slobodno me kontaktiraj na PM.
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
maj 2007.
maj 2007.#13
napokon sam skinio i pogledo.
odli
no.odli
no.dobro je genjo reko to je must see.
maj 2007.
1 / 13