LEGACY
Rak bubrega - da li kanabis poma~e?
12 odgovora809 pregleda
CalMag
ENTUZIJASTA433 REP58%
→ Poznavalac
CalMagENTUZIJASTA
mar 2024.
mar 2024.#1
Pozdrav dragi vutraai..Evo moje najnovije boleatine, gde se spominje manja cista na bubregu i re
BOSNIAK IV...Google jasno ka~e da je to rak, bubrega...Ina
e, imam podosta sitnih cista na bubrezima i na jetri...Dok neodem kod lekara, voleo bih da mi neko ka~e da li kanabis zaista, slabo poma~e u ovakvom slu
aju? I ata mi je
initi...Da li da kupim ulje? Hoe li mi iata pomoi, nakon ato mi verovatno odstrane deo, ili ceo bubreg? Neka iskustva?
Vasica
LEGENDA7.132 REP21%
→ Zmaj
VasicaLEGENDA
mar 2024.
mar 2024.#2
Ja bih ti savetovao da svakako koristis ulje, i da pored toga koristis kupke i obloge od biljke koja se zove rastavic ili preslica, i da takodje pijes caj mesano kopriva neven i hajducka trava. Ako zelis lecenje biljkama napisacu ti onda opsirnije kako da ih koristis
CalMag
ENTUZIJASTA433 REP58%
→ Poznavalac
CalMagENTUZIJASTA
mar 2024.
mar 2024.#3
Hvala prijatelju.. Moram neato u
initi...Imam neato malo ulja i po
eu sa tim dok odnekud ne nabavim pravu koli
inu..`to se ti
e le
enja biljkama, tu sam blokiran..}ivim sam ve nekoliko godina i to mi u~asno ote~ava ~ivot...Tako da ja nemogu skoro niata spravljati, pripremati i td, jer sam veoma slab..A joa kad me ubije ulje, ja neznam da li u
aj moi da skuvam..Ali u svakako uzeti
aj koji preporu
ujea...
Boškarin
AMBASADOR2.465 REP28%
→ Legenda
BoškarinAMBASADOR
apr 2024.
apr 2024.#4
A zasto ne nabavis dobro cbd ulje da ti dnevne aktivmosti budu lakse?
CalMag
ENTUZIJASTA433 REP58%
→ Poznavalac
CalMagENTUZIJASTA
maj 2024.
maj 2024.#5
Pozdrav vutrii...Dakle, moj kancer je 15mm velik, a nalazi se untar ciste od 55mm, koja se nalazi u bubregu...Nakon ato sam nabavio ulje, spravio sam bio-mix bazu...I po
eo da podi~em najveu dnevnu koli
inu na 4 kapsule "00"...Ulja imam za joa 2 dana...Zatim idem na MR...Mene interesuje i nervira ova
injenica...Iste ve
eri kad sam po
eo sa uljem, pojavio se dosta jak bol u predelu levog bubrega...Uz neka manja smanjenja, taj je bol evo i danas tu...ZA`TO ?? Kako dalje? Ili ustvari da sa
ekam MR, pa da vidim stanje tumora...
jesam
ZMAJ41.782 REP
CalMag
ENTUZIJASTA433 REP58%
→ Poznavalac
CalMagENTUZIJASTA
jun 2024.
jun 2024.#7
Pozdrav dragi prijatelji...Odradio sam MR...rezultat je isti kao pre 2,5 mjeseca...15x12 mm....Ali, doktorica ka~e da porast i nemo~e biti tako brz, pa me sken..ala, jer sam pomislio , eto, nije poraslo, zna
i da je ulje neato uradilo...Meutim, ona ka~e da se gleda i nekakva gustina i joa poneato, i oformie konzilijum, pa tek onda `TA dalje...Sad se lomim, da li da nastavim sa uljem....i u kojim dozama....One maximalne bih svakako izbegao...jako teako sam to pre~iveo...Problem je ato sad zaista imam bolove u predelu bubrega, na to dr-ca ka~e, mora da je od ki
me???
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
mar 2024.
1 / 7
mar 2024.
jun 2024.