VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMarihuana za začepljen nos
LEGACY

Marihuana za začepljen nos

42 odgovora5,520 pregleda
mentaISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Pozz. Jako se malo javljam po forumu, ali nisam vidio da ima ova tema tu u medicini. Pa evo pitanje. Meni je normalno da mi zadnje 3 godine od negdje 11 mjeseca pa sve do 5 ili 6 mi je zaatopan nos, te me zanima da li je netko probao marihuanu za lije enje za epljenosti nosa? Ako je netko probao molio bih za rezultata kakav je bio.

nov 2013.

sumnjam da ce imati efekta ako usitnis pa snifas, probaj zapaliti 4 istovremeno i dim pustati lagano kroz nos salu na stranu, evo nas admin na chatu kaze da odes do lekara da ti pogleda sinuse ;)
MeskalitoLEGENDA

nov 2013.

Sali se cika Bugi ,moze i samo jedan, i lagano ispustati dim kroz nos . Ima da ti ischisti sve disajne puteve :thumb: , makar na neko vreme :)
golub miraLEGENDA

nov 2013.

mo~da su i polipi a tu ti skalper ne gine

nov 2013.

ne plasi coveka o'ma na prvu
golub miraLEGENDA

nov 2013.

pa nije to niat straano, tak sam i sam proaao, isto tako ote~ano disanje da ne ka~em nikakvo. otiaao doku, ka~e polipi, moraa pod no~, sad diaem kao mala beba
Turf.POZNAVALAC

nov 2013.

Mislim da bi ovo djelovalo,lol xD
zgwolfENTUZIJASTA

nov 2013.

Neznam za vutru,ali inhaliranje kamilice, morske soli, vru ih vodenih para bi trebalo pomoi ;)
Big LLEGENDA

dec 2013.

vutra lije i sve, samo ti zau~gaj :)
grga77AMBASADOR

dec 2013.

vutra=ljek za sve bolesti
mentaISTRAŽIVAČ

dec 2013.

Ma bio kod otorinolaringologa al on kaže tebi nije ništa, a tama mi je taj dan nos bio odštopan. Bio sam nešta dobio u apoteci besplatno ( 30€ stvarna cijena) i mislim da bi to trebalo pomoći, baš je namjenjeno za problem sa sinusima. Već nakon 1 upotrebe osjećam olakšanje. Bočica traje 16 dana i do tda bih se trebao totalno riješiti problema sa sinusima. Bit će nešta :)

dec 2013.

ako je neki sprej za nos koji privremeno otvara sinuse, nemoj to koristiti, u nekima ima kortikosteroida. napiai tu koji si kupio...
mentaISTRAŽIVAČ

dec 2013.

koristim Nasodren 100% prirodan u tome je ekstrakt biljke ciklame ( dobio sam ovo besplatno ), i djeluje!!!

dec 2013.

Skuhaj aj od liaa i vutre, ru nik prek glave i udiai paru, ako valja javi da se i ja odatopam ;)
mentaISTRAŽIVAČ

dec 2013.

No Joke, ja uope neuzgajam vutru, tako da nisam u mogunosti isprobati ovo ato si rekao. Ali evo taj Nasodren ato koristim mi zaista poma~e, zadnja 3 dana uope nisam morao koristiti obi ne kapi za nos, tako da evo sretan sam ato mi je ovo pomoglo.
AstralGuyISTRAŽIVAČ

dec 2013.

I ja sam imao problema sa sinusima i 2 meseca sam koristio Nasonex, i evo vec godinu dana nisam imao problem i sinoc pocelo da me zeza, jutros se probudim sa zapusenim nosem...
doc_docENTUZIJASTA

dec 2013.

Ma meni dzoks samo jos zatvori surlu, isto mi se desava da mi je cesto zastopano ali najvise zbog cigareta i tog dima
mentaISTRAŽIVAČ

dec 2013.

evo onaj Nasodren mi je pomagao do prije 2 dana, neam drugog izbora nego odii kod doktora po uputnice i na sve mogue preglede i za alergiju i za nos i za joa neata ako je potrebno, nai u ja ata je problem sa mojom nosom.
PuRgEr&BoYsISTRAŽIVAČ

dec 2013.

Samo ti napravi jedan dobar po mogustvu sto veci pa izdimi pa javi rezultat...pa i ako se ne odstopas bar ce ti biti lipa u dimu....
mentaISTRAŽIVAČ

jan 2014.

Evo da javim rezultat, malo kasnim. Alergija na gljivice (pljesanj) i na duhan, dobio neke tabletice i neki sprej za nos i sada normalno mogu disati :ridinghorse:

jan 2014.

znaci, izbegavaj duvan i nemoj pusit plesnjivu vutru ;)
Turf.POZNAVALAC

jan 2014.

Samo cistake deri :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se