VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaPrehlada, temperatura, grlobolja i marihuana
LEGACY

Prehlada, temperatura, grlobolja i marihuana

66 odgovora16,278 pregleda
e ovako dosta sam razmisljao eksperimentirao s :maryjane: dok sam bio bolestan (i upravo sam sad shmrkljav), (prehladjen globolja temp) kao sto stoji u naslovu pa me interesira jel itko ima ovakvih iskustava itd.. grlobolja::vomitwar: kako sam dosad skonto da kada me boli grlo kada zapalim to nestane (naravno uz jako jako malo duhana inace dobijem kontraefekt snaznog kasljanja i sljama) na neko vrijeme i ako pusim 2-3 pljuge dnevno za 2 dana sam potpuno zdrav (bez upotrebe onih pastila ili bilo cega cak i bez caja) takodjer imam informaciju od legice koja ide na medicinu da im je neki doktor rekao da je marijuana super kod grlobolje..(neprovjerena info nazalost) prehlada::icon_frown: kod prehlade mi se automatski prociscava nos i disni putevi kasalj se malo pojacava tokom pusenja ali prestankom pusenja i on nestaje. glavobolja takodjer koja cesto ide uz prehladu. znaci do sada sve super! temperatura::sick: kad imam temperaturu skonto sam da kad zapalim ona samo poraste, za 0,2-0,4 stupnja i uvijek tako bez obzira koliko zapalio sto zapalio i kako zapalio. nije bitno niti jesam li popio kakve lijekove za temp ili ne. a ako nezapalim popijem lijek temperatura nestane i cim zapalim odmah (u roku od 1o min) se temp vraca. (naravno ovo nikad nisam isprobavao s visokom temp.-maks 37,8) eto ovo su moja nazovimo to tako zapazanja pa ako netko ima nesto za nadodati i slicno zivo me zanima. pa da ljudi znaju kad se modje pusit (tj kada je blagotvorno a kad ne) i da svi budu zdravi! :banana: pozz svima!
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Isto stanje kod mene...Grlo me je bolelo pre dvadesetak dana nisam mogao govoriti,pa sam na kraju ispusi jox...ma super...zaboravio totalno na to...dok bi nekome izgorelo totalno grlo... Za temperaturu neznam stvarno,nisam imao temperaturu par godina tako da neznam... Ali super je u puno svrha...Meni super dodje,jer ne pijem tablete,sirupe ili bilo sta sto ima h od hemije...
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

neznam meni openito ako previae duvam se alajm navata i kaaljem onako gadno zato sam i smanjio sada

sep 2008.

ujutro kad iskaaljem one kinder lade iz djetinjstva izgleda gadno,ali bar znam da se istim probaj kombinu temperatura vutra i sex ma sidu lije i :evilking: kad prehladim tu je digital vapor one i nikad briga nikad stres samo THC expres :-) ako ti ne odgovara ne koristi dok se ne osjeaa dobro mada od kada mi te e haa kroz vene gripe zaobilaze mene
Zabljak 1992POZNAVALAC

sep 2008.

Vutra i sex-univerzalni lijek:tovarenje_banana: ali ima jos jedan i gratis imate halucinacije ako ste bas sjebani od temperature.Neka vas majka sestra bilo koja bliska zenska osoba izmasira rakijom jakim utrljavanjem po ledja prije spavanja.Moze i malo vutre pride.To je terapija samo takva:sun2:
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

A rakiju koristi vise od pola Srbije za masiranje,bilo koju bolest da imaju...neznam za susedne drzave,ali pretpostavljam da je isto... Takodje,ako mi puca glava,jox odlicno sredi stvari... E,sad sto nisam opremljen kao canBal,to je druga stvar... :)
CasperENTUZIJASTA

sep 2008.

glavobolji pomaze definitivno. probo sam par puta i netreba puno dim 2 sasvim dovoljno

sep 2008.

braco pusenje marihuane vam siri bronhije i zbog toga ublazava kaalj smrcavicu i procisti vam disne puteve ....stara je dr. jbg ona zna a ja imam kronicnih problema s grlom jos od malih nogu kad sam popusio gnojnu anginu tako da kad vas boli grlo i kad nemozete disat rizlu u ruku !!!!! kaki neo angin , septolete i bakaraci thc je prirodan ljek za prehladu lol
ev ja upravo imam simptome i upravo se ljecim hehehe i mnogo mi prijaaaa!

sep 2008.

Taj nikotin i te cigare me jedino jebu... boli grlo, pa te cigare u pljugi samo joa katara stvore. Ponekad mi bilo bolje za grlo, proalo bi, ponekad ne, joa bi bolilo...tako bilo meni i joa dvoje-troje njih... za temperaturu ne znam kako bi bilo, vrti te u glavi pa onda joa zapalit, uf, kaos:)
choki123POZNAVALAC

sep 2008.

I sirutka poma~e,zna moja baba:eyebrows:
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ju er kad me boljelo grlo sam zapalio sam jedno malo punjenje bonga(bez duhana naravno) i danas me ne boli ni malo
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

Ja isto cesto bolujem od grlobolje al nisam znao da Ganja moze da pomogne.Cim me zaboli grlo ja izbegavam bilo kakav dim. Moracu probati.
pomogne pomogne i to kako! samo pazi da bude cistak ili sto manje duhana. jer duhan je taj koji ti grlo sje.e
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

ma uzmes brate onaj duhan za motanje,tu ima minimum kemije...
meni ganja lijeci sve od temp do grla pa cak i kad mi je dosadno nekad znam budem u sretan pa se zaljecim ganjom nekad sam tuzan pa se opet njom zaljecim koloko sam skuzio ganja rijesava sve probleme osim jednog: a taj razlog jos nisam smislio
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Taj razlog znaju samo dvojica Jedan sam ja A drugi nisi ti :D
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Ne. Taj razlog znam ja i jos jedan... al taj je umro :D
CasperENTUZIJASTA

okt 2008.

a sta sam cuo da vutra bas ne pomaze zubobolji nego da jos i pogorsava bol?

okt 2008.

za zub jedan hrtić hitić na bong ... zaborawi te na pol ćuke!:) i visoka temp. u komb. sa wU nikako!što je veća temp više se i poveća a uostalom nemaš neku pretjeranu želju za jednom finom na 39°C...
e bas to flomi(tak sam ja zvao flomaster kad sam bio mali) s velikom temperaturom bilo kakav dim uvuc cigare frule duhana (jedino nisam na nargilu probo) je odvratno. ja i kad sam prestajo pusit (cigare) to mi je "pomoglo" jer je stvarno odvratno zapalit bilo sta kad imas temp preko 28 i sam te modje sje...

okt 2008.

ti si baa cool lik :thumb:
CasperENTUZIJASTA

okt 2008.

hahahahahha XD

jan 2014.

Dokazanoo! 100% lije i prehladu i gripu ubrzano nego inace.Ju e nisam mogao disati,kasljanje,kihanje,glavobolja.Znate vec kakvi problemi nastaju uz jaku prehladu.Ju er sam ispuaio 4 flaae i 3 oje danas sam zdraviji nego ikad,samo da ka~em derite ljudi ako vam vec prija.Stvarno je lijek. :D

jan 2014.

Ukoliko te grlo boli i kasljes onda pusenje ganje definitivno nije lijek nego moze samo produziti bolest kaslja. Sto vise kasljes to ti je imunitet slabiji te ti treba duze da se izboris. Predlazem selen i propolis. Meni se pokazalo ako adekvatan dizac imuniteta koji jedini moze da se izbori sa virusima.

jan 2014.

2 puta sam se prehladio poatenski od jeseni pa na ovamo ... jednom je palo na vikend,drugi puta sam bio na godianjem,...pa sam mogao paliti po jedan joint, mala rizla nave er. Gripa ili prehlada je trajala koliko je trajala u prosjeku koliko i traje... ali su mi 2 sata hay olakaala tegobe koje prate tu boleauru...kad o i nemoa dr~ati otvorene i diaea na 'akrge'. Kad god sam zapalio joint,progledao sam i po eo disati ne baa punim pluima ali daleko viae nego prije pljuge. Ta dva sata sam uglavnom provodio na vutra forumu :D Stay Hay :leafblunt:
roowerPOZNAVALAC

jan 2014.

ja kad se prehladim ,,onda mi uopce ni pljuge ni Gandza ne pase,,,pa jedva cekam da ozdravim i ponovo se odvalim, :-)
Vu ing.POZNAVALAC

jan 2014.

Meni provereno na pajp ili bong cisti pluca. I to posebno kad kasljam a ne mogu da iskasljam to sto me zeza. E sad da li stvarno procisti slajm ili ga samo zalepi za pluca... u svakom slucaju lakse disem i lakse prehladu podnesem :P
roowerPOZNAVALAC

jan 2014.

eto vidis, sto ljudi sto cudi :-)
doc_docENTUZIJASTA

jan 2014.

ako ti pase zapali, ja zapalim kad me popusti temperatura, ipak nemogu dok sam vezan uz krevet ili ako mi je grlo bas upaljeno onda samo smeta

nov 2014.

Opet :( Prije mjesec i kusur sam bio prehladjen dobrano. Evo opet ovih dana me steglo.Jucer i prekjucer je spica.Oci,nos...klasika.Ovaj puta me bolilo i grlo i pluca i ledja i vrat. Ovaj puta bas testiram utjecaj marihuane na ovo moje trenutno stanje. Pluca me bole toliko da ne pusim duvan.Tocnije...samo par cigara dnevno.Uglavnom nakon cigare se osjecam jos gore. Nakon sto zapalim joint...bol u plucima nestaje u potpunosti.Nekako,kao da progledam i lakse disem.Nakon prestanka djelovanja marihuane...simptomi prehlade se vracaju.Uglavnom,trenutno je ok. :banana_rasta: info-a radi.Zapaljen auto Tutankhamon.

jan 2015.

Evo da ne opisujem ovo sto je VenloNL zadnje napisao tako se bas sad i ja osecam, ali idem sad da zapalim orange bud pa cu da vam kazem sutra pomaze li.. bas cu testiram pa javim :) EDIT: Sinoc sam to zdimio i pre sat vremena se probudio, ljudi novi sam covek, jednostavno izlecilo mi prehladu i osecam se poptuno svez, jos malo ali jako malo nos curka al skoro da nista nije, uglavnom orange bud sam dimio 95% weed i 5 % duvana, prodisao sam, hvala vam od sad pa nadalje samo ovako se lecim :)
mazarLEGENDA

jan 2015.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Ljepota-i-zdravlje/tabid/354/articleType/ArticleView/articleId/270074/Default.aspx morao sam staviti ovo ovdje, jel vjerujem da bi i vi koristili ODMOR s njom, a poslije odmora mo~da i zapalili, ili prije..... Malo sam neodlu an:p U svakom slu aju bi ozdravili:D

jan 2015.

ma i odmor i caj i sirup i obloge, samo da se ozdravi ;) uz nju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se